-
W3
Někdo psal v komentáři u toho gamespotu, že prej jeden konec zahrnuje smrt Geralda. Někdo z mnoha kdo to hráli ale moc kecal.
Jinak podle recezentí to nemá tak hloupé a generické questy jako opěvované Dragon Age. To je dobře u tak velké hry. -
-
ja četl že zemre v každem konci protože to ma byt poslední díl. ono tam tech koncu neni zas tak mnoho a liší se jen kozmeticky (treba jestli prežijou i vedlejší postavy jako cyri a pod.). Ale Geraltuv konec je dany napevno /pozor spoilery
-
-
*3* to je blbost, to ti nikdo neuvěří tady. U jednoho konce budiž, ale u všech by to bylo trapné, když už ho jednou oživili a potom by ho zase zabíjeli. *7*
-
-
-
https://www.digitaltrends.com/computing/amd-ryzen-9-3900x-review/
Intel v loji.
-
Electronic Arts se pochlubili záběry z multiplayeru Battlefieldu 4 na Ultra detaily.
to dělají zase sci-fi? Nebo čím to po sobě jako střílí? Mně to přijde jak Pulse Gun z Unreal Tournament *3*
Nemají ty stopovky nějak moc přehnaný ? *2* -
Omlouvám se Predátorovy, ten člověk podle všeho ví o čem mluví...
-
-
Dal bych na něj ohledně tohohle a navíc by nevadilo třeba napsat jak na tom dotyčný je. Jestli dostane například příští rok daně/dávky/prémie/kapesné nebo si selsky našetří tak ať teď vezme tu i3ku s tou lepší deskou a příští rok jen vymění CPU. Na GPU a zdroji bych doopravdy nešetřil. Naopak pak bude příjemně překvapenej z té plynulosti :D Já takhle dřív taky hrál a jak už jsem jednou psal: Doom 3 v okně 640x480, modifikovaným ini souborem s pár FPS a stejně jsem u toho byl neskutečně zes*anej. Navíc tohle je hrozná doba na odhady, protože nikdo pořádně neví jak budou vývojáři optimalizovat svoje tituly a hrozí, že za pár let na nějakým mid-end sestavě ty porty opět nepůjdou jako starej HW v konzolích i když logicky by to šlapat mělo.
-
Koukni na stránky PCtunning, klikni na fórum, a tám máš celý sekce věnovaný sestavování PC. Máš to dokonce odlišený podle předpokládaný ceny. Tam ti poraděj mnohem lépe než všehochuť lidí z webu o hrách (bez urážky).
Lidi tam píšou neustále, takže je dost pravděpodobný, že tam ani nebudeš muset psát - různé návrhy na sestavy tam už budou.
BTW, 15k je bez monitoru, nebo s? Pokud s, přijde mi to na herní PC celkem málo. -
-
Bez urážky .... spektrum lidí bude dost podobné . Kdo z hráčů co si kupují nové grafiky či procesory do nich půjde bez toho aby věděl co lze za příplatek čekat ?
-
-
Clovek co je obcasny hrac toho tolik vykon tizit nebude.
-
-
-
Pokud člověk tvrdí, že 4 GB je optimální, tak dost kecá. navíc výběr grafárny je taktéž nic moc. Vybral něco, co je už nějaký pátek na trhu a srovnatelná "nová řada" R9 od AMD vynechal, dále tvrdí, že Toxic řada je zbytečná a mnohé jiné perly. O tom, že sem už nebude psát, to bych ani nerozebíral. Zajdi si raději přímo do obchodu (Okey, electroworld a spol vynechej) a nech si poradit tam. Pak doporučuji přečíst nějaké testy na netu atd.
-
-
Vztáhnul to k limitaci 15 000 Kč . Dneska kupovat nejlevnějších 8 GB za "akčních" 1 781 Kč a neklesnout v grafice pod výkon HD7870 ... je tak trochu sysfovské šetření . A pak si piš že odepíše i Toxika kvůli ceně .
-
-
Mě osobně limit na herní pc 15 000 přijde málo. Na klasické pc v pohodě, ale herní? To bych počítal tak 18-20.
-
-
No jde o to co od takového PC chce .... zahrát si poslední tituly ? Ok . 15000 limituje dnes víc než před rokem , kdy jsem si "na letní byt" stavěl něco podobného . Musí hrát ve Ful HD ? (Nemusí ) , Musí mít vodníky nebo alespoň Noctuu ? ( Nemusí ) , Musí mít letošní grafickou třídu ? (Nemusí) .... a takhle by se dalo pokračovat . Takže ano herní PC z toho složí ale holt si vystačí s tím co má . Hry si zahraje všechny , na 100 frameraty bude kálet a benchmarky mu budou také tam , kde každému slušnému člověku - ono to pojede slušně ... a o to tady jde .
-
-
15 FPS je super score pro nový 3D mark , 20-25 je tak akorát pro pravý kinozážitek , ale pokud padám pod třicet .... koukám co budu muset v dohledné době vyměnit , nebo alespoň přetaktovat ;)
Věřím , že si s rok starým i3 3220 ; 8GB na 1600 ; HD 7870 a po tom co přenesu systém na vhodnější HDD než WD RED ještě herně hodně užiji .
Vždyť mi doma na netu dosluhuje ještě stará AMD64 3200 s 2 GB a poté co odešla 8800GTS 640MB už jen s NV9600 ... ale ta už po svých osmi létech na dnešní hry vážně není . -
Nechce sam napsal ze ten dotycny se spokoji s 15FPS. *3*
-
-
Malo... Co to bylo v te diskuzi o tech konzoli. Otacis tedy dost rychle neuznals svoji chybu Konzole pomer/cena hry vykonu vyhrali. *3*
-
-
-
když je limitovanej 15k, osobně bych trochu ušetřil na grafice. sice říká, že herní komp, ale stejně grafika stárne snad nejrychleji a ceny se u ní rychle mění, takže bych do ní víc jak 5k nevrazil. a pak bych se snažil sestavit něco, co vydrží a nebudu muset dlouho měnit. s tím, že grafiku bych třeba za 2 roky vyměnil...
-
-
mam taky pocit, ze nejlepsi pomer cena/vykon je nekde uprostred, a ty grafiky se vyviji z hw snad nejrychlejs (tim padem vykon jde nahoru a ceny dolu)
-
-
ano. a proto je zbytečné, aby grafika stála skoro jako půlka celýho počítače. když teď koupí nějakou baj voko za 4k, výkon nebude mít špatný a na většinu her bude stačit. za dva roky by ji teoreticky mohl na aukru bez problémů prodat za 2k a upgradovat grafiku. to pak cenově nevychází tak špatně. chce to hlavně navrhnout silný základ. když pak bude za dva roky starý a nevýhodný všechno, pak aby člověk kupoval celý komp znovu... takže hlavně myslet i trochu dopředu a využít ty peníze co nejefektivněji.
-
-
Vesko: Minulý rok jsem kupoval GTX 670 za 12 tisíc a doopravdy čtyři roky nevydrží, když vývojáři kašlou na optimalizaci a proto mě čeká příští rok podobný nákup karty.
-
presne tak, kúpiť silnejší základ a k nemu v 2 ročných intervaloch kupovať a predávať grafiku. Ako CPU určite štvorjadro s dobrým OC potenciálom, dvojjadro i3 nekupovať.
-
Proto mám na ni záruku 4 roky, aby umřela ten 4. rok a pak jsem si doplatil na lepší *1*
-
to nevíš, jestli nebudeš nic řešit. mně většinou grafická karta po 3 letech umře :)
-
No za 4 pořídíš novou AMD R9 270 a ta je na úrovni 670 od Nvidie například. Já se přiznám, že po 4 letech jsem si koupil grafárnu za 7 000 a myslíš, že další 4 roky nebudu nic řešit *4*
-
-
-
-
Ano, jenze kdyz clovek chce pc do 15kolacu tak asi tezko bude hazet do ramky ktera mu chvily vydrzi a casem zase dokoupi 4gb. Takze nesouhlas a kdybych se v tom nevyznal asi bych nesel se ptat do zminenych kramu, tam o tom vi jeste mene nez co tady plodi na diskuzi. Testy jo ale stale se bavime o pc do 15k , Predator v tomhle ma vetsi pravdu a kdyz uz nic aspon tohle.
-
-
Bla, bla bla, jsem Jack a vím bla, bla a bla, ale musím za každou cenu komentovat. Pokud chce šetřit na zdroji či RAM a za každou cenu to chce rvát do Intelu, tak ať raději počká a koupí dráž než koupit něco, co je polotovar a bude se muset opět něco dokupovat.
-
-
bla, 15 000, bla, koupit, bla, ted, bla
nektery rady jsou uzitecny, nektery neuzitecny, kam bys zaradil tu svoji, at pocka? *5* -
Takze podobna situace jak pred lety co jsem stavel ja, jenze tam bylo pc se vsim vsudy za 27klacku. Jasny ja jsem hrozne tupej, zaselkej v jine dobe a jeste rikam uplne blbosti co neznam.
Nikde nepsal ze chce rvat, bral bych AMD v jeho pripade to uz je jeho vec. Tak neco dokoupi jeste zalezi na tom zdali ta odchylka od pozadovane castky muze byt +-. Uz radsi mlcim jinak jsem tady jen za blbce, dostal jsem tezke "KO". Jo sorry omluva, jsem spatne cetl ze ty nemyslis ty obchody jenze ktere a to by museli bejt ty kde se zabejvaj primo a ne neco na zpusob, Alzy (CZC nevim).
-
-
-
-
-
Zrovna vyšel na Steamu Dayz - Standalone za 23,99E. *3*
-
-
Okamžitě jak jsem to viděl na Steamu, tak jsem to koupil a ještě pro kámoše, protože ty věci co jsme u prvního DayZ zažili, tak to se nám zatím nepodařilo u žádný hry. Plno infarktových situací, ale i dětské radosti při nálezu zbraně a zabití několika banditů. Co jsem ještě večer koukal na streamy, tak to vypadá, že to je v o dost lepším stavu než původní mód, ale ta atmosféra tam furt je. Letošní svátky budou zase plný nervů a nočního volání po pomoci, když mě někdo bude chtít zabít *1*
-
Alpha verze za 665Kč! To se mi zdá dost na nehotovou hru co se bude bůhvíjak dlouho dolaďovat.
-
-
Musíš nadhodit lepší nabídku, Horste.
-
-
Hmm.. neřekl bych, že jsem sám, kdo po tak dlouhý době nemá na DayZ chuť. Je sice hezký, že to konečně vyšlo - sorry, že konečně vyšla ALPHA - ale ten hype je prostě ten tam. A to neni nějaká póza z principu a nasranosti, já na to nějak nespěchal, spíš mě ta chuť vážně přešla.
Jen by mě zajímalo, co se stalo s tou cenou. *15*
Si pamatuju, když Rocket dokola opakoval, že se bude jednat o Minecraft model a první ceny za alphu budou něco málo přes 5€ a porostou s tim, jak se bude hra dodělávat a přibejvat content. Nevadí, stejně to zatim nekupuju. -
-
Mě teď zarazila beta Wastlandu 2. Za 45 €! To si ten člověk musí dělat fakt legraci. Za defakto nezávislou kickstarterovanou hru. Má kuráž, to se mu musí nechat. Ale obávám se, že to na dračku moc nepůjde.
-
-
Pamatuješ si kolik stále Beta Planetary Annihilation na Steamu? 80€! Proč? Protože nemůžeš začít betu prodávat za cenu nižší než kolik za ni dali lidi na Kickstarteru. Stejná logika se aplikuje na Wasteland 2. Ale cena DayZ SA je skutečně zvláštní. 24€ za alphu jim fakt nedám.
-
-
Abys pak nebyl zaskočenej. Hall na E3 v rozhovoru pro Gamespot nepřímo říkal, že beta bude ještě dražší (s tím, jak bude přibejvat obsah). Jinak Kickstarter jde mimo mě, takže jsem to tak nebral. Z mýho pohledu je 45 éček naprosto mimo a myslím, že si to moc lidí nepořídí. Možná to měli líp promyslet na začátku a dát betu všem, co přispěli na kickstarteru, protože tenhle release na Steamu jako kdyby neexistoval. Jestli se najde pár bláznů, tak prosím, ale moc bych tomu nedával.
-
-
Já zaskočenej nebudu, mě je to upřímně jedno. DayZ šílenství mě přešlo přesně 2.ledna 2013 kdy slíbená alpha Dayz SA nevyšla. Mě zaráží ta cena. Jednou řekl, že to bude Minecraft model (i když samozřejmě dražší), tak bych prostě očekával, že tomu bude odpovídat cena.
Jinak domnívám se, že když chce vývojář něco umístit na Steam, dost možná se to musí prodávat. Takže proto, oni to aktuálně "nepotřebují" prodávat, jen to chtějí přes Steam distribuovat. -
no ono taky hrát tu betu... to není pro každého. tedy je dobře, že si to můžou takhle lidi rozmyslet, jestli jim to opravdu stojí za to... ono tyhle early accessy většinou nejsou žádná výhra, člověk kupuje nehotový produkt a dobré je to spíš pro vývojáře k získání dalších prostředků a zpětné vazby, pokud komunitu využijou k beta testu. pro hráče jako takové je to ale k prdu, protože ve většině případů dostanou nekompletní nevyladěný produkt plný chyb, kdy je pravděpodobné, že s plnou verzí budou stejně hrát vše znovu...
-
-
Navíc je to alfa verze, která vychází o rok později, než původně měla a po zkušenostech s modem to bude nepochybně alfa se všim všudy, takže zaplatit sedm stovek za něco, u čeho může trvat třeba další rok, než to vůbec bude hratelný.. to se mi teda nechce.
EDIT: "Beta to be an estimated year away." No...
-
-
Uvědomuješ si, že tam jde o úplně jiný postup? Pokud vím, tak si backeři museli za přístup do bety připlácet. Kdyby dal teď early access levněji, tak by tím v podstatě backery podrazil (tedy hlavně ty, kteří na to nahlíželi jako na předobjednávku). Schválně, proč myslíš, že je early access Planetary Annihilation tak drahej? Ze stejnýho důvodu...
-
-
No tak hlavně aby to tak skutečně bylo a finální verze nestála stejně. To by bylo zatraceně předražený.
-
-
Veskoslav: CoD gamesy mají trochu jinou cenovou politiku. tam se cena moc nehýbe a huř se vychytávají akce, každopádně časem cena vždy na chvíli padne na přibližně 20 dolarů. většinu CODů mám po +-10 eurech... (MW, MW2, MW3, BO), BO2 byl zatím za 20 eur, tak tam ještě počkám :)
Wasteland 2 na tom bude úplně jinak. tam ta cena sletí dolů rychle. -
Když vidím, že sraččky jako CoD stojí 59 Euro, tak klidně dám za W2 30 euro.
-
Zas tak úžasný mi to nepřijde. 3 mega dolarů na to už vybral, šlape to na Unity enginu, technologicky se to bůh ví jak vyspělý rozhodně nezdá... Nevím, za co by těch 30 éček měli chtít. Je mi jasný, kde si lidi slibujou že budou kvality týhle hry, ale 30 euro je 8 stovek. Za to skoro prodávaj AAA tituly s mnohonásobným rozpočtem na vývoj i reklamu, a nikdo na ně nevybral ani korunu. Ještě tak 30 dolarů, ale euro ani omylem. Klidně kupte, já si kdyžtak počkám :)
-
jo, koukam na to, tentokrat to prevadej celkem ferove 45e nebo 60usd *5*
taky tu bejvaj narky, ze to je 1:1 -
Já počítám 29,99. Dvacet se mi zdá málo.
-
Jo jo, stačí. Uvidíme, s čím přijdou. Já měl představu tak o dvaceti éčkách, tak snad nebudou moc šílet.
btw pro "n". 45 éček je prakticky 60 dolarů. -
"inXile says it expects the final release of Wasteland 2 will cost less than the Steam Early Access version."
stačí? osobně bych čekal cenu tak 30-35 eur. i když abych pravdu řekl, tak než jsem viděl cenu early accessu, cenu jsem odhadoval na 25 eur, když šlo backnout za 15 dolarů... -
vzdyt tu denne slycham, ze 60 dolaru za hru je v pohode, najednou tolik povyku kvuli 45? *6*
-
-
-
-
-
Kdyby mi pak nějaká dobrá duše poreferovala, jestli je to horší než Arma 2 (co se bugů, lagů atd. týče), nebo jestli je to naopak lepší, tak bych byl vděčnej.
-
Už sosám, ale nespouštím, zápočtový týden je zápočtový týden *1*
-
-
To jsem zvědavej jak dlouho ti to 'nespouštím' vydrží. Osobně ti dávám den, maximálně dva *1*
-
-
Když to vydržím do čtvrtka 12:30, tak si pískám *1*
Edit: Vidím to, že zítra zkoušku nedám *9* -
-
mel ses poradne učit, ted jdi spat a zitra si zahras loterii
-
-
No loterie se dá hrát u ABCD, ale u finančního účetnictví sotva;)
-
-
-
-
-
-
Warner Bros. (Westworld) oficiálně odmítá, že by okopíroval část kódu od Bethesda Softworks (<strong>Fallout Shelter</strong>).
Bude to prý maximálně 5 % toho kódu. To je normální, jen ho zapomněli zmínit ve zdrojích prostě. Sorry jako.
-
Obrazem: Grafické porovnání PC a XBox One verze hry Ryse: Son of Rome.
Crytek si to podělal, když lezl na Xbox a teď ve snaze zachránit co může tu blbinu portuje a dolízá zpět na PC? Srandovní :) -
-
Zalez zpátky do díry a radši ji zasypej zasebou... áááAAáááno? *4*
CRYtek si to hlavně podělal když vlezl na scénu FRííítupléééj. Pak další disestry na sebe nenechali dlouho čekat. -
Jaký dolízání, proboha? Crytek měl dohodnutou časovou exkluzivitu pro Xbox One, která teďka jednoduše vypršela a oni mohou hru portnout i na jiný platformy.
-
-
Vsadil bych svoje právě vypitý kafe, že kdyby ta hra měla na Xbone úspěch, tak by se na PC ani nepodívala. *5*
-
-
Kdyby nebyl Crytek na pokraji bankrotu a Ryse byla mega pecka s milionovými prodeji, tak proč by to dávali na PC? Všichni víme, že v současnosti Crytek nepohrdne i těmi drobnými ze Steamu...
-
Tak nějak :) Crytek holt udělal velkou chybu.
-
-
-
-
E3
To aby člověk vyhrál ve sportce. Dishonored 2. Titanfall 2, Prey (i když podle ukázky člověk netuší, co od toho čekat), Battlefield atd.:) Zdá se, že konec roku bude narvaný až k prasknutí a bude z čeho vybírat. -
Twitch account CDP RED načítá cosi ohledně Cyberpunku 2077...
https://www.twitch.tv/cdprojektred
edit: Bude gameplay trailer?
-
-
Jo: https://www.youtube.com/watch?v=XEWzC4ZTigU :)
Super!
Lepsi kvalita samo na tom tvem odkaze: cas: 9:00:20
-
-
Witcher 3 - DLC
Tak předposledním DLC zdarma budou nové dokončovací údery *2* -