Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Miserius

Destiny

Destiny beta bude behem par hodin otevrena pro všechny, tak zapařte
    • fps s packovacem, ale tak paralympiada ma taky asi taky nejakej ucel *5*
      • Miserius
        Jo, je fakt ze clovek pozna kdyz tam prijde nejaky PC hráč ktery umí jen s myší... Vykřikuje nadávky do mikrofonu, než ho máma okřikne
        • kennyB
          *1*
    • faitheater
      Vie niekto dokedy bude otvorena?
      • Ronox
        28.7.
        • faitheater
          Dik. Tak to pre mna nema cenu ani stahovat :(
    • Draken69CZ
      Ok, mám PC kde si to mám pohlídat?
      • ucho
        poplácej se po rameni za to, že ze sebe v diskuzi děláš idiota *3*
        • Draken69CZ
          Ok, asi to vypadá jako flame, ale opravdu jsem si neuvědomil že to na PC zatím nemá vyjít, pro tebe a HE/HE stačilo mě o tom upozornit a nenadávat mi, ale vy jste zvyklí na samí trolly tak budiž vám to odpuštěno teď prosím o odpuštění já *13*
          • ucho
            promiň, ale na tohle ti neskočím. jenom teď ze sebe děláš blbýho.
            • Draken69CZ
              Nemám důvod lhát, klidně mi nevěř. Prostě jsem viděl že nějaká beta bude přístupná pro "všechny" tak jsem se zeptal kde to seženu na PC toť vše, teď už vím že si to mám stáhnout na Xko.
      • Prej mám PC. Co by na takovým nesmyslu asi tak mělo dělat?
        • Draken69CZ
          Vypadat líp a hrát se líp než na konzolích? (pro mě, nemám gamepad rád v FPS)
          • Takže takovej typickej PC uživatelek.
            • Draken69CZ
              Já hraju na gamepadu, ale když si můžu vybrat nebo je to pro tu hru vhodnější (stále mluvím o mém subjektivním pohledu) tak je pro mě lepší kombinace M+K, a nevidím žádnou úchylku v tom že když už tak si koupím tu verzi která vypadá líp když už si můžu vybrat, a neříkám že je to pravidlo ale častěji je to ta PC verze. Já se nezastávám žádné platformy, pořád říkám že je nejlepší mít všechno a fanboys se jen smát.
            • Správnej hráč by měl zvládat ovládat všechno a bez keců. Tohle není hráčství , to je jen pseudopreference pro omluvu vlastních omezených klávesnicových a grafických úchylek.
            • Draken69CZ
              Považuju se za hráče, ne za PC nebo konzole fanboy, prostě hraju to na tom co mi vyhovuje nejvíc, problém?
  • Grafy, které vám prozradí nejprodávanější konzole + jejich nejúspěšnější hry, nejprodávanější...

Ty grafy jsou generovany ze starych dat. Aktualni pocty prodanych kusu jsou:
    Wii: 86M
    Xbox 360: 55M
    PS3: 50M
  • az opustis svuj bezduvodny fanboyismus, a pripustis, ze konzole prechodem na hw amd opustilo posledni rozdil mezi konzoli a pc, a tim padem pozbyly duvod existence (myslim z pohledu nas, hracu), zacnes tenhle loupezivej artikl hejtovat taky *5*
    • Není nic lepšího, než když fanboy obviní fanboye z fanboysmu.
    • Myslim ze ani tolik, pozornosti si nezaslouzim kazdopadne pravdu nemas, mozna jsem Fanboy a budu jim porad , nejsem Patriot PC a rad si na nem neco obcas zaparim. Neopustim to se neboj.
      ( Ugh, to je neco hrozneho "snizit" se na uroven Anonymu, doufam ze se jedna jen o mensi fauxpaus.Vse bude opraveno brzy)
    • ucho
      tady je krásně vidět, jak jsi naivní. právě díky vzájemné konkurenci dvou konzolí se obě firmy snaží přijít se zajímavými exkluzivitami a lijou do toho slušné sumy peněz. právě díky tomu vznikají hry, které by patrně jinak vůbec nevznikly, protože by pro to nebyla taková motivace. tedy jen ať se Sony i Microsoft snaží nadále uspokojovat hráčské potřeby... ty máš jako hráč vždy právo volby, co chceš hrát a co ne, tedy jakýkoli hejt je zde zbytečný...
      • ty se pokousis casto naivne protiargumentovat, ale nevadi, stejne te mam rad *5*

kdyby se vyvojari mohli soustredit na jednu verzi, a nemuseli sulit tri zaroven, tak by hry byly pri vydani o neco vychytanejsi, konkurence je v tomhle uplnej nesmysl, exkluzivit je par a pokud do toho sony a ms neco lejou, tak leda $$, ktery naloupili u ostatnich vyvojaru, takze nula od nuly pojde

schizofreni ms je vubec kapitola sama o sobe, ale chapu je, kdyz neco proslo sony, tak si chtej naloupit taky
        • nepochopil jsi, ale nevadí.
          • ze by neco nevzniklo, kdyby nebyly konzole je nesmysl, na tom neni, co chapat

exkluzivity jsou ciry negativum, ja si chci vybirat mezi hrami, nikoliv mezi pseudoalternativnimi platformami
            • Aspon ze s temi plusy, to neprehanis kdyz uz nic jineho. *3*
    • oops, to byla reakce na mistni kulturni vlozku, pana Jack1947@tiscali.cz
      *6*
      • já bych toho komika zrušil.. naprosto zbytečný zobat do klávesnice kvůli němu
  • Kriminální gangy podle FBI častěji než sociální sítě využívají ke vzájemné komunikaci...

Ten xbox live je logický, tam sa pre násilnosť súčasných hier ťažšie sleduje kriminálna činnosť.
    • zx_spektrum
      Mě teda ta logika poněkud uniká, šifrování komunikace na bezpečné úrovni je hračka a pak je naprostý šumafuk kde komunikují.
      • Irisis
        Njn, ale když seš nějákej americkej gangsta, budeš se radši učit útočit na RSAčko nebo pařit SL *15*
    • Dava to smysl. A kdyz se nahodou neco provali, tak se pak muzou ohanet tim, ze vlastne nemluvili vubec o realite, ale o planech ve hre. No a v Second Live to samy. Proste reknou, ze si na gang jen hraji ...
  • David Sirland (producent z DICE LA) dává na vědomí, že Battlefield Hardline neslouží jako náhrada za předešlý díl a nezalíbí se každému.

Ale? No to je mi teda vazne novinka... Ako vidim, pan Sirland akosi oneskorene ospravedlnuje fakt, ze po*raty Hardline NIKDY nemal mat v nazve slovo Battlefield, co bolo jasne uplne od zaciatku. Len preto, ze nejaka hra bezi na rovnakom engine + pouziva dopravne prostriedky, neznamena to, ze ide automaticky o DALSI, i ked brutalne odveci "diel" Battlefieldu *7*.
    Mne osobne stacilo vyskusat betu a mal som v tom jasno. Avsak vskutku sa mi paci, ako nejaky kr3tensky producent z EA zrazu po X mesiacoch na verejnosti oznamuje, ze BF Hardline sa nezapaci kazdemu a zaroven, ze nejde o nahradu za predchadzajuci diel BF. Mam dojem, ze v EA si to asi niekto pekne odskakal (ani sa necudujem, ved Hardline je p1covina na entu), takze teraz z cista jasna ti magori z EA hasia co sa len da... Lez, dla mojho nazoru kapanek NESKORO, ha!!! *16*
  • Teď zrovna probíhá prezentačka Rome 2 TW. Má tam Games nějakého vyslance? *15*
  • Paradox interactive

... rozesilalo Steam klice pro Europa Universalis III Chronicles pro ty, kdo jsou registrovany u nich na forech (jako oslavu 500 000 registrovanych strategu :) ) Tak omrknete maily
    • Inquisitor
      Jo už jsem taky zjistil a navíc 50% sleva na jejich hry. Super akce.
  • Warhorse Blog.

http://warhorsestudios.cz/index.php?page=blog&entry=blog_024&lang=cz
  • Lukyz

Figurce hrdinky Quiet z Metal Gear Solid V: The Phantom Pain můžete vytvarovat poprsí dle svého gusta.

*1* *2* *1*

http://www.quickmeme.com/img/25/2556f1e13af02ea76b7de969f86fe9844c14ccf8c80ca67828f2951e56fcec5c.jpg
  • langustyn

Quake Champions Beta

Tři klíče do bety Quake Champions... berte jen pokud to opravdu budete hrát a dejte ostatním vědět kterej jste použili... enjoy :)
    HGG2-G99E-E6CC-7G6U-U77D
    FGA3-X47K-D2KH-7X6Q-Y72G
    ABF3-K68R-F6PB-7N4D-U46B
    http://bethesdasoftworks.cmail19.com/t/i-l-uhkdijd-qtdtlklkt-y/

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit