Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • God-of-War

Activision: Za nízký počet předobjednávek Call of Duty: Ghosts může Xbox One a PS4 - hráči zatím neví,...

To jako myslí vážně????
  • SalemCZ

Facebook Alžběty Trojanové

tak gratuluji k nové člence Tiscali

• Coffin.Corner

Tak to je dobrá zpráva. Alžbětu mám rád a doufám, že do redakce přinese nový, svěží vítr, protože jejich současná práce připomíná státní zaměstnance s definitivou...:)

• Markus "Notch" Persson ukázal své první video z připravovaného titulu 0×10^c.

Tak bych řekl , že vidíme asi stejné pr...omo jako předtím na screenshotech . Nevědět , že stojí za Minecraftem .....
  • Klice z Bundlu

Cubemen
    https://www.humblebundle.com/gift?key=3P64ARNexpSzSfhV
    Cubemen 2
    https://www.humblebundle.com/gift?key=34AfqpxRxpqRMZnq
    Bridge Constructor Playground
    https://www.humblebundle.com/gift?key=SSATAq4FbYd6F3yp

Nekdo to mozna vyuzije, mozna *1*
    • WhySoSad
      Díky za Cubemena :)
    • Díky za Bridge Constructor
  • Miserius

Singleplayer kampaň Call of Duty: Ghosts je pouze 4 hodiny dlouhá.

Další taková? No doufám že se to nestane běžnou věcí...
    • Keyz
      Kvalita za tu velikost... Na co dělají SP když na to stejně každý nadává. Kdyby to vydali jako MP bylo by to možná lepší.
      • Jack1947
        Usetrilo, cas penize a nervy... *3*
    • ringmancz
      mě pobavil hned ten začátek v Battlefieldu - "Rozstřel okno" schválně jsem nic nedělal, co se stane. vystřelilo to za mě...
      • C-BEAM
        *1*
      • to kdyby nahodou nakej fagan neumel cist a tim padem nevedel, kterou packou pohnout *5*
      • Miserius
        Singl Battlu 4 je asi první singl military AAA hry kterej mě FAKT nebaví *1*
  • Obrazem: 40 screenů z Dark Souls II v rozlišení 3840x2160.

Některé lokace jsou velice pěkné a některé jsou kure*vsky odfláklé.
  • Diablo 3 Open Beta vikend!!!!!

http://eu.battle.net/d3/en/blog/4105609/Diablo_III_Open_Beta_Weekend_-20_04_2012#blog
    • Update: Otevřená beta Diablo III se v tuto chvíli neplánuje.

Update updatu: otevřená beta se plánuje :)
  • Call of Duty MW3 XP boosty na křupkách a sodovkách

Vypadá to, že na plechovkách Mountain Dew a křupkách Dorito budou speciální kódy sloužící jako Xp boosty v Modern Warfare 3. Go Activision, Go. *1*
    http://www.pcgamer.com/2011/09/29/call-of-duty-modern-warfare-3-promotion-offers-free-xp-with-snacks/
    • Divotvurce
      Za chvíli začnou dělat Call of Duty chipsy ve tvaru vojáčků *1*
    • No a na Kofolu nic takého nedali,*9* ....šmejdi markeťácký! *1*
    • Nabídka pracovních pozic v IO Interactive prozrazuje vývoj akční AAA hry z pohledu třetí osoby...

to je fakt šílenost
    • O M G ! ! !

Ja to rikam porad marketaci jsou zlo...
    • MishKonn
      :DDDDDDDDDDD
  • MickeyMutant
    Jedna zajímavost: zatímco my se tady dobře bavíme, na hlavní stránce Games se normálně objevujou nové a nové články. Navíc bleskař od rána hází blesky jako vzteklej a nikdo si toho nevšímá. Chtěl bych vyzdvihnout tyhle boční aktivity Games a pochválit je za vzorově multifunkční přístup, co umožňuje krom diskuzí i další činnost jako čtení zpráv z videoherního světa. Je sympatické vidět, že když se lidé baví, někdo jiný v pozadí maká, aby jim tu zábavu umožnil, ozvláštnil a možná někdy i nahodil poutavá témata k diskuzi.

Na diskutující bych chtěl apelovat, aby aspoň občas, byť třeba jen na oko, předstírali, že je zajímá, co se objevuje v bleskovkách. Představte si chudáka bleskaře, co píše a píše a překládá a ještě stále musí kontrolovat, že se mu to opravdu objevuje na webu, protože z diskuze to nepozná.
    • Jack1947
      Jn, smutné že si na tohle musel upozornit zrovna ty nebo je to ironie. Na bleskaře se většinou jen prská ale kdyby někdo měl házet bleskovky za něj nebo tak tak samozřejmě ticho po pěšině.

Jinak tak to bylo vždycky ne? když se ostatní bavily tak byl vždy někdo kdo makal, díky tomu měli co a o čem kecat takže souhlas.
      • MickeyMutant
        Taky to tak cítím, Jacku. Někdo má holt chleba o tvrdé kůrce, jestli chápeš, co tím myslím.
        • Jack1947
          Tak ono se plive i na "nehodící/neoblíbené" autory ale bleskař ten je v jednom ohni.

Mnozí si neuvědomují že bez něj by ani nebyli bleskovky - (myslím karta bleskovky) Nevděk světem vládne a čest vyjímkám.
          • MickeyMutant
            Tak, tak, trudno pomyslet. Bez bleskovek by lecjaká událost unikla zcela bez komentáře.
            • MickeyMutant
              Taky mám podobný pocit jako ty, že autoři tu občas čekají jak psi, až se objeví nějaká bleskovka a hup po ní! A pak už jí jen rozvinou, hodí šéfovi a rychle zpátky na hlavní stránku a F5, F5, F5, číhají na novou. Takhle to ostatně zřejmě probíhá ve většině redakcí. Když má redakce bleskovky, tak holt mají novináři jen polovinu práce.
            • Jack1947
              Prostě... bleskovky jsou bleskovky. Článek většinou jen rozvine bleskovku ale prvořadné jsou ony... opovrhované bleskovky kde by jsme bez nich mi chudáci neinformovaní králíci byly. No kde? *7* *12*
  • Pro ty co nemaj fejsbůk.Mám tu klíč na Metro 2033
    KBFGD-JJZAA-H70CH
    Pak napište,kdo aktivoval,ať to nezkouší celá ČR

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit