Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • krome civilizace V

lze na steamu pres vikend vyzkouset i red orchestra 2 heroes of stalingrad..
    coz bych asi doplnil
    • Ta Civilizace 5 je v akci na Steamu, GreenManGaming, GamersGate, Amazonu a nyní i GetGames. Všude za stejnou cenu. To jsem ještě neviděl takovou shodu.
      • ucho
        stejně tak bylo na více místech v akci Metro a předtím Total Wary a Tomb Raider. už asi bylo přeslevováno, tak se to víc ujednocuje :) na steamu ještě v poslední době frčí dost věci, které se prodávaly předtím v bundlech...
      • To neni shoda, to prostě okoukali :D
    • taktez je na ni 75% sleva *2*
  • Tak je tu zas neděle, což znamená další otázka na hráče.

Jaká byla vaše úplně první hra, co jste kdy hráli, pokud si vzpomenete? Jen pište.

U mě to byl Dangerous Dave in the Haunted Mansion. Doteď si pamatuju, jak moc mě to bavilo a jak moc jsem se bál těch zombíků či co to bylo.
    • Bylo to něco z těchto: Prince of Persia, Prehistorik, Dangerous DAve
    • MrSanta
      Boulder Dash na PMD blahé paměti na základní škole. Už je to zhruba čtvrt století *1*
    • faitheater
      Bruce Lee na Didaktik M :) Dokonca v coop :)
    • Pilgrim66
      Delší dobu? Duke Nukem 3D a Need for Speed Hot Pursuit 2.
      Jinak asi úplně první, taková ta hra jak máš destičku a pinkáš o ní kuličku nahoře o cihly.

Zabte mne, ale nemůžu si vzpomenou na její jméno. Někdo poradí?
      • ringmancz
        Arkanoid?
        • Pilgrim66
          Díky!
    • Harrier Attack na ZX Spectre. Na PC to bol bud F-29 retaliator, alebo Duck Tales, to uz presne neviem.
    • ringmancz
      první Duke Nukem, na černobílé obrazovce
    • Skutečně na PC to byly buď miny, Prince of Persia, nebo Blockout. :-) Jestli jsem přišel do styku už dřív s něčím jiným, to už si nepamatuju. :-D
    • myslim že na 386 jsme jako první hru hrál DOOM nebo Prehistorika *15*
      jinak na automatech už i neco dřív, ale nepamatuju si co to bylo už
    • oktavius66

Má první hra ?

No tak pokud si dobře vzpomínám tak má první hra kterou jsem hrál byl Syphon Filter. Jestli znáte.... Ach to bylo propařených nocí *3* . Vážně na tu dobu super střílečka. Zde přidávám malou ochutnávku jak to kdysi vypadalo:

http://www.youtube.com/watch?v=ZzTWVZpFrd8

PS: Mimochodem bych si přál oživit opět tuto značku na PS4. A v té dnešní ¨Next Gen¨ grafice. No potěš ! *5*

No a pak později... určitě Medal of Honor, Tomb Raider, Dino Crysis, Resident Evil, Crash, Silent Hill... Toť jsou moje srdcovky na PS1 *4*
    • x_ander
      Netuším, jak se to jmenovalo, bylo to, když mi bylo tak pět let (tzn. nějaký rok 1992), bylo to černobílé a běhalo se tam s nějakým psem (ale chodil jen po zadních) :-D Později nějaké ty automatovky (Mortal Kombat) a disketovky na čínských kopiích SNESU. Na PC byl první tuším NFS 2.
    • Pong. A jak jsme se tenkrát bavili. *3*
  • Sami vývojáři nové konzole Wii U tvrdí, že je o 50% silnější než PS3/X360.

Ehm... a čím že to bude? Aha možná tím že to vyjde o 5-6 let později než Xbox360/PS3 *4*
  • Keyz

Nový blog od WH (zatím anglicky)

http://kingdomcomerpg.com/?p=481

Česky:
    http://www.warhorsestudios.cz/index.php?page=blog&entry=blog_037&lang=cz
  • ucho

Torchlight 2 (Steam) - 3 libry

asi zatím nejnižší cena:
    http://digital.gamefly.co.uk/#!/download-torchlight-ii/5004161?adtrackingid=cmju510
    20% sleva: GFDSEP20UK
  • Warband mod: gekokujo

koho baví mount and blade, tak o tom asi ví, ale stejne... kdyby nekdo nevedel tak je to predelavka warbandu do japonskych realii 16. století, samurajove atd. je tam mapa japonska a kompletne predelali i mesta, vesnice, mechaniku dobyvani hradu atd. je to sice starší mod ale myslím že dokončili to až minuly rok (predtim napr. mesta vypadala jak v puvodnim warbandu, ted tam jsou takove ty klasicke japonske domky). tak kdyby nekdo nevedel co hrta, tohle mužu jen doporučit
  • jamar28

Zájemci si již nyní mohou koupit licenci na virtuální pozemek ve světě hry Star Citizen. Pozemek o rozlože 4 kilometry čtvereční vyjde na 50 $ (= 1070 Kč).

Nejsou to 4 km2 ale 4 x 4 km takže 16 km2. Viz https://robertsspaceindustries.com/comm-link//16278-UEE-Land-Claim-Licenses
    • To mas celkem fuk... posledni dobou... no spis poslednich par let... na mne vyvoj celeho Star Citizenu zacina pusobit jako "letadlo" ve smyslu ze misto vyvoje a vydani hry vyvijej zpusoby za co fiktivniho jeste se da utratit nehorazna castka v cene normalni AAA hry do hry ktera kdo vi jestli kdy vubec bude... a jestli jo, tak po nakupu hry za 60 ecek bude potreba si jeste tak za 200 nakoupit zakladni vybavu aby clovek nezacinal s holou riti... oznameni a zacatek vyvoje SC se mi libil... ted uz je mi to fakt ukradeny a moje prachy to neuvidi... *7*
    • Opakujte po mne:
      EA je zla!
      Chris Roberts je vizionar!
    • MickeyMutant
      Jsem si říkal, že je to nějak drahý.
      • jamar28
        Za 100 dolarů máš dokonce 8 x 8 km.
        • můžu to pak rozparcelovat že bych si vidělal? :D
          • Ano, ale abys naopak neprodělal. Snad ti jde matematika líp než čeština.
            • SalemCZ
              8x8 je 4x4x4 logika ne :D
        • MickeyMutant
          No neber to!
  • OffTopic

Hledal jsem clanky o GTA, a na karte GTA IV koukam: hodnoceni 7?
    Vylezlo z toho srovnavaci PC recenze, u ktery bych to i chapal.
    Ale mit na karte hry sedmicku je znacne nefer - mozna byste to chteli opravit ; P
  • Mobilní Brány Skeldalu zafinancovány

Tak se to podařilo! Viz. http://mujsoubor.cz/magazin/aktualita-brany-skeldalu-vyjde-port-na-ios-a-android
    • ucho
      popravdě nevěřím tomu, že si tam autor projektu sám nějak nedohodil +- 50k, aby získal alespoň něco...
      edit: aha, ono to možná bude složitější, kdy to někdo dofinancoval za jistých podmínek...
      • To není ten samý člověk, který navrhoval zafinancování, ale nějaký očividně bohatší fanoušek her. Jestli to bylo jinak, tak to se asi časem dozvíme. Proč by něco dohazoval, když má odhadnutý nějaký rozpočet? To by spíš peníze tratil, ne "získal alespoň něco".
        • ucho
          dohazoval by, kdyby věděl, že ten rozpočet hodně nadsadil a ví, že to dokáže udělat i za méně peněz. a popravdě 180k na port i s komplikacemi nadsazené je... obzvlášť pro člověka, který tvrdí, že má s vývojem na mobilní platformy zkušenost...
          a jestli si to dohodil sám, to se samozřejmě nikdy nedozvíme a je to pouze spekulace z mé strany...
          • Je to tak. 180 tisic je tak trictvrte roku prumerny mzdy, za tu dobu to musi mit hotovy dvakrat
  • Shadow Warrior

zrovna vyšel na GOG, muhehehehehe :) :) :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit