Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Obrazem: Grafické srovnání PS3 a PS4 verzí hry Uncharted.

http://i2.wp.com/gearnuke.com/wp-content/uploads/2015/08/uncharted-1-ps4-3.jpg

Ta ruka se jim moc nepovedla.
  • Nechutný záporák Bane bude v Arkham City překvapivě krýt Batmanovi záda jako NPC pomocník. To...

tahle bleskovka je jednovětný spoiler.
  • Zítra (8. května) dojde k vypnutí multiplayerových serverů Resistance: Fall of Man, Resistance 2 a Resistance 3.

Je duben.Máte napsanej květen
    • braveman
      Díky za upozornění -> upraveno.
  • God-of-War

Prodávám PS4:)

Páč sem dostal ještě jednu jako dárek:D wáááááá:D. Takže pokud má někdo zájem, tak tu 3 měsíce starou PS4 s hrou Killzone Shadow Fall, HDMI kabelem, mono headsetem, Micro USB kabelem a napájecím kabelem prodám za deset tisíc ( abyste neřekli, že sem hajzl:). Samozřejmě v záruce a i tu někde vyhrabu doklad o koupi. Lokalita ze z Plzně:). Když bude zájem, volejte na 732 859 033.. Musím do práce.
  • Draken69CZ

Just Cause 3 PS4 Gameplay (Long Load Time)

Hlavně že když PS4 vyšla všichni měli plnou pusu GDDR5

https://www.youtube.com/watch?v=EL7Ei8pdrR8
    • Lukyz
      Tři a půl minutový "video" loadingu, tak teď jsem asi viděl fakt už všechno *1*
      Ale jinak je to fakt síla *7*
    • to zas vypadá na skvělou optimalizaci, na XO to běží v 16FPS, tady máme pětiminutové loadingy...
      • Lukass
        Popravde jak to bezi na konzolich je me fuk. Hlavne at to jede dobre na PC a muzu to do konce tydna objednat a vikend zasvetit poradne parbe.

Vysla vubec letos na konzolich nejaka hra ktera drzi stabilne aspon tech zoufalech a trhanech 30FPS?
        • Draken69CZ
          Co jsem viděl tak by to mělo být ok, jinak si říkám jestli mu neměli dát rovnou jetpack https://youtu.be/NSlm0uiUTT0?t=43s

/Forza 6 jede v 1080 a 60fps

/tady pár srovnávacích her - rozlišení a fps Xone vs. PS4 http://www.ign.com/wikis/xbox-one/PS4_vs._Xbox_One_Native_Resolutions_and_Framerates
          • tak forza je oldgen proto to jede v 60FPS, to je blbý příklad.
            • Draken69CZ
              tohle oldgen a nextgen mě vždycky pobaví *15* pořád to je v mích očích dál než poslední Need for Cool *15*
          • ale forza 6 vypada fakt divne, videl jsem to teda jen na videich, ale horizon 2 se mi libil vic
          • Lukass
            Jo cetl sem ted nejaky fora a na 980 a ultra nastaveni to jede 90 FPS, takze by to mohlo byt v pohode. Kazdopadne pockam na recenze na steamu.
            • Draken69CZ
              Tak jasný když se na to těšíš tak každý den je jak věčnost, mi připomnělo jak jsem čekal na posunuté vydání Dark Souls 2 na PC, všichni to už hráli na konzolích a já čekal a trpěl.
            • Lukass
              Nevydrzim, pokud se zitra doctu ze je optimalizace v pohode tak to objednavam, krabicovku za 900. Popravde me na dvou az trech stovkach nesejde :-)
            • Draken69CZ
              Není kam spěchat vsadím se že na Vánoce to bude klidně za 75% ceny, ale tak dlouho asi nevydržíš co *1*
  • Trol.internetovy

Garrys Mod 13

Dneska vyšel Garrys Mod 13! Haleluja!
  • I Am Alive zřejmě na PC nezavítá, vývojáři se bojí nízkého odbytu kvůli vysoké míře pirátství.

Pirátství není hlavním důvodem nízkých prodejů PC verzí multiplatformových her. Ve většině případů je úplně stejné jako na konzolích.

Kdežto obecně mizerná kvalita konverzí (kdy je lepší hrát konzolovou verzi), opožděné vydání, technické problémy, minimální marketing, šílená konzolovitost (UI navržené pro gamepad), uzavřenost pro módy a spousta crapware navíc, to jsou věci, které vadí PC trhu. Pokud má někdo PC i konzoli, zvolí zpravidla konzolovou verzi.

Viz poslední Batman. Na PC má měsíc zpoždění, snad 4 druhy DRM, omezení na počet zemí, kde tu hru lze nainstalovat (GfWL), nefungující DX11 mód... Řekněte mi jediný důvod, proč to pořídit na PC. Vyšší rozlišení? Ok, a dál?

Mimo to PC verze se prodávají mnohem delší dobu s vyšším podílem zisku pro vydavatele (díky Dig. dist.). Pokud samo sebou netrpí katastrofálními bugy a není horší jak ta konzolová.
    • Souhlas, tohle vše opravdu odrazuje od koupě originálky na PC. Počkáme si na GOTY edici, pokud tedy bude a bude bez všech těch šílených ochran. Kdo má to Pecko od těch jejich hnusů pořád čistit.
    • Zareaguji stejne jako na toho dole. Ukazte mi prosim, z ktereho zdroje cerpate, ze piratstvi je stejne na PC a konzolich.

Posledni odstavec je kravina na xtou. Digitalni distribuce je i na konzolich uz par let a podil zisku pro vydavatele je u nich stejny jako na PC (Steam).
    • Jazz
      "Šílená konzolivost" Vážně, řekni mi co mají lidi za problém ?
      Hrál jsem všechny hry, co lidi říkají, že jsou naprosto strašný na klávesnici a myši a hraju naprosto normálně. *7*
      A na Batmana si mile rád počkám.
      • Tak trik je v tom že pokud máš gamepad u pc, a hraješ konverzi(zpravidla gamepady podporují), tak prostě zvolíš k hraní gamepad. Arkham Asylum bych hrál taky na gamepadu nebýt toho že podporoval jen xboxáckej. A to ovládání tam nebylo uplně nejlíp vyřešený, i když se v pohodě dalo(tím chci říct že by se dalo udělat líp). Na Arkham city se moc těším a budu kupovat, ale stejně mi neříkejte že to co vyjmenoval kolega nahoře nelze brát jako negativa.
      • Pokud je hra jinak dost vyhypovaná, tak se konzolovost přehlíží. Assassins Creed je konzolová série, ale nebrečí se na to nijak zvlášť. Dead Space taky... taky se moc nebrečí.
        Skyrim je tvrdě zkonzolovatělej, ale PC hráči ho vítají jak Ježíše po 2000 letech.

A proč? Protože jiný prvky vyhrály... u AC je to příběh, u DS je to atmosféra a u Skyrimu svět a atfosféra.

Pointa -> nic jako konzolovost neexistuje... pouze vás hra na kterou si stěžujete jako konzolovitou nedokázala ničím opravdu zaujmout a chytit... kdyby chytila, tak si konzolovitosti ani nevšimnete.
        • Mechwarrior_bw
          "Pointa -> nic jako konzolovost neexistuje"
          ...
          "kdyby chytila, tak si konzolovitosti ani nevšimnete"

tak tomu hovorím "pointa" *7*
          • Sorry no... špatná formulace.

Každopádně tak konzolovost tedy existuje, ale v případech jako AC, DS a Skyrim nevadí. A kdyby další hry byly stejně chytlavé v některém ohldu, tak u nich taky nevadí. Takže pokud vám vadí konzolovost, tak je hra pouze průměrná a ničím vás pořádně nechytla... jinak by jste si konzolovosti nevšimli...

Je to lepší formulace?
            • a konzolovitosť ľuďom vadí, nie že nie, a samozrejme aj u Skyrim (asi nečítaš fóra), lenže je to tak komplexná hra v ktorej sa tieto vady strácajú a dokážu ich vynahradiť desiatky kladov

A to tady já naprosto celou dobu píšu. V Assassin's Creed taky přetrpíš trapně jednoduchý souboje kvůli tomu, že chceš vědět jako to dopadne s Desmondem, Eziem a Altairem. Atd.

Prostě říkám, že pokud se objeví hra, kde není nic, kvůli čemu by ti stálo za to přetrpět konzolovost, tak je ta hra pro tebe asi nezajímavá a neměl by jsi ji hrát.

A sorry za ty kecy o formě atd. Byl jsem povýšenější a mravokárnější než mám právo být.
            • Mechwarrior_bw
              ak niečo označíš za POINTU prispevku a človek poukáže na jej nelogickosť tak sa skutočne nemôžeš čudovať ak na to človek ukáže. Takže tvoje reči o tom, že ide o argument proti FORME a nemalo by sa k tomu človek znižovať je úplne zcestný *7*

a konzolovitosť ľuďom vadí, nie že nie, a samozrejme aj u Skyrim (asi nečítaš fóra), lenže je to tak komplexná hra v ktorej sa tieto vady strácajú a dokážu ich vynahradiť desiatky kladov. Tak ako píše lambada - dokážu ich pretrpieť. A osobne nie som zo Skyrim nijak zvlášť nadšený.
            • Ja bych to videl spise tak,ze u nekterych her dokaze tu "konzolovitost" vynahradit spoustu jinych aspektu hry natolik,ze hrac je schopen nektere veci pretrpet.
              Navic neni hra jako hra,nekde je to zjednodusovani videt vice,nekde zase mene.
              Jinak podle meho nazoru za zjednodusovanim her nestoji jenom omezene moznosti gamepadu,ale z velke casti snaha zaujmout co nejsirsi publikum a tedy i ty mene schopne hrace a mozna i lenost hracu?
              Jednodussi hry tu byly vzdy,problem ale je,ze v dnesni dobe tvori vetsinu Ackove herni produkce.
      • Taky nechápu. Na 1. a 2. Assassin's Creed si prý hodně lidí stěžovalo kvůli ovládání, ale mě to přišlo úplně normální. Jedinej problém s ovládáním jsem měl v Devil May Cry.
        • Pokud myslíš DMC3, tak souhlas, skoky a útoky na I J K L nejsou dobrej nápad... ale to je jeden z portů z dřevní doby PC portů. Jako například MGS2, kde zmáčknutím Esc hru ihned vypneš...
  • Vogon

DOOM: Behind The Music Part 1

https://www.youtube.com/watch?v=ua-f0ypVbPA&feature=youtu.be
  • jamar28

Nejoblíbenější hry Elona Muska

Kerbal Space Program - nepřekvapivě. Prostě hardcore gamer, nebavilo ho čekat na další podobný simulátor, tak vzal věci do vlastních rukou. *15*

http://www.businessinsider.com/elon-musk-favorite-video-games-2017-6?r=UK&IR=T/#warcraft-8
  • Veskoslav

Zajimavý Bundle.

http://www.bundlestars.com/all-bundles/scorched-bundle/?%20%20utm_source=Facebook&utm_medium=social&utm_campaign=bundle+scorched
    • QUBE - bombová hra. Zrovna včera jsem si ji koupil na Zátoce, tak se na ní těším, protože si pamatuju, že mě v době vydání dost bavila, ale neměl jsem v té době ještě mozkové buňky na to ji dokončit.
      • GlaDOS
        Mám takový pocit, že se ti ji pořád nepovede dokončit.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit