-
Video: Prvních 16 minut z DLC Dying Light: The Following.
Techland jede. Moc se mi libi, ze hru udrzujou stale nazivu a pridavaji stale nove a nove veci. Datadisk, ktery je stejne velky jako puvodni hra? Uzasny. Az vyjde 9. unora Enhanced edice, tak hned kupuju, protoze po zahrani dema a ze vsech tech videi, co jsem videl rikam, ze oni si ty penize zaslouzi.
Oba dva Dead Islandy me bavily, i prestoze Riptide bylo da se rict jen copy&paste, ale stale zabavnej, ale Dying Light... to uz je daleko jiny kafe. Lip propracovany, se skvelym level designem (snad jako v kazdych jejich hrach - CoJ ci DI) a zabavnou hratelnosti. Mozna, ze se ukoly po case zacnou opakovat, ale diky variabilnim moznostem jak je splnit a jak se k nim dostat apod. bych rekl, ze se u toho clovek proste nemuze nudit. Kor kdyz se to vsechno odehrava v takhle exoticky, i kdyz infikovany lokalite.
Prijemny UI, zvlastni-naladova hudba, ktera sedi do atmosfery a vyborny pohybovy animace. A first-person pohled mi na tom vsem vyhovuje nejvic. Rekl bych, ze TP by tomu ubiral na atraktivite. Spousta, spousta obsahu a ja doufam, ze ho spousta jeste prijde. Clovek se upne na jednu hru a pak se od ni jen tak neodtrhne, pokud je to fakt pecka.
Demo jsem "dohral" uz tak petkrat a jen netrpelive cekam na 9. unora. *16* -
-
No ale je to len sestkova hra
-
-
Jsou taci, kteri neresi nejaka ciselna hodnoceni a zajima je jen jestli je hra bavi nebo ne *3*
-
-
OST je výbornej.
-
-
Contagion
Steam klíče - LKLQR-5ARMZ-0MB0Z - Z5K84-NQKE2-66AIF -
-
Insurgency: GGWLY-I22PB-9R7TE
Abyss Odyssey: CMDIZ-FQ8XD-W5QVE -
-
Fascinuje mě, že si někdo aktivuje klíč a nenapíše sem ani děkuju tomu, kdo klíč dal a info pro ostatní, aby to zbytečně nezkoušeli... že se ještě divím.
-
-
Bohužel běžný hovadismus.
-
-
tak to je náhoda. Někdy se zadaří. Insurgency je v knihovně a mnohokrát děkuji :)
-
-
Děkuji, ale raději knihu.
-
-
VGA 2011 - Střílečku roku se stalo Call of Duty: Modern Warfare 3, na pódium to přišel oznámit...
nechapu a nechci na tomhle svete zit dal... jak takova ***** mohla vyhrat? .... BF3 je jednoznacne lepsi .. to zase berou podle prodejnosti a ne podle ohlasu -
-
Řešení je nasnadě... hoď si mašli.
-
-
Záběry z her na videu, které představilo Nintendo Switch, nemusí reprezentovat jejich skutečnou podobu.
Jo nemusí, ale reprezentují a možná ještě lépe než bude skutečnost jak tomu tak vždy bývá xD xD *15* *15* -
-
Věřím tomu, že mario i zelda budou vypadat minimálně stejně dobře. To že tam obraz přidali v postprodukci má své vážné důvody, dokážeš si představit, že by to ta holka, co "hraje" mária okamžitě nevyslepičila do světa přes facebook, twitter, redit, tumblr a bůhvícoještě? Ať nejsem označený za sexistu tak samozřejmě ti chlapi by to vyslepičili jakbysmet, ale zrovna u té holky se grafik zapomněl a provalilo se to
-
-
Castlevania: Lord of Shadow - Mirror of Fate HD+Enslaved Steam
PC verze "considered" a něco zajímavýho se objevilo ve steam databázi http://www.dsogaming.com/news/enslaved-odyssey-to-the-west-may-be-coming-to-the-pc-spotted-on-steams-registry/ -
Sykrim - vlkodlaci
Ve Skyrimu budou vlkodlaci zřejmě už ve finální verzi hry, nikoliv až v DLC. Viz odkaz.
http://i.imgur.com/w8bVO.jpg -
Video: Přibližně takto by mohlo vypadat System Shock 2 v CryEngine 3.
nepacilo, ta scena tam vobec nesadla - to "rozbitie" miestnosti sa ma odohrat v hackerovej hlave, vsetky tie vybuchy a rozpadavanie stien je zbytocne, zase na efekt -
Landmark Beta Key Giveaway
Klíče do close bety Landmark (EverQuest Next)
http://www.mmorpg.com/giveaways.cfm/offer/552/Landmark-Beta-Access-Keys.html -
-
Dík. Na poslední betu jsem zapomněl, tak to teďka rád vyzkouším.
-
-
Vývojářský deník o The Division a jeho Snowdrop Enginu
https://www.youtube.com/watch?v=MskSe0LwYZ8 -
-
Jestli dopadne The Division špatně, tak budu zlý a PS4 si nekoupím. Mezi moje favority patřili i Watch Dogs, ale po posledních videích moje nadšení nějak opadá (nejde jen o grafiku). V Division vkládám velké naděje, už je jen otázka, kdy hra vyjde..
-
Wow. Jak Watch Dogs vypada stale horsie, tak toto vypada lepsie a lepsie :)
-
-
EA nepředpokládá, že by v brzké budoucnosti vycházely hry pouze digitálně. Počet digitálně zakoupených...
Bodejť když sou ceny v jejich obchodě kolikrat i o polovinu vyšší než v klasickym obchodě -
-
Ale to není problém jen EA, stačí se podívat i jinde. Teď jsem zapl Steam a vyjela reklama, na AC Black Flag za 50 euro. Nebo PSN obchod kde stojí novinka 1700 Kč. Digitálně pak jde nakupovat jedině ve slevách, jinak je to pro mě zlodějina, co za to chtějí.
-
-
A nehledě na to, že nákupem třeba na PSN (ale i jinde) si hru navážu na svůj účet. Tudíž už ji nemohu dále prodat či darovat/půjčit.
-
-
To je i Steam, takze natom vlastne vydelas az te omrzi vezmes cele ucty a prodas je ... Ted me napadlo jsou tam i ty informace z uctu ? To by byl pech. *3*
-
-
Nevyděláš PSN účet neprodáš, ale krabičku v pohodě ano. Například jsem nové AC na psko koupil za 1000Kč a na aukru po měsíci prodal za 999Kč.
-
-
On se dá zablokovat? Ani po přihlášení tady tu možnost nevidím. Ocenil bych to *1* -
Ne, pac jsem sel obhlednout "konkurenci" a tady se mi to zda nejlepsi, nejlepsi pro mne. ( Neskryvam ze hlavni duvod registrace byl ze jsem si predplatil Level... jenze se mi zde zalibilo pote).
-
Tajnej: Já ne :D
-
Jack: Taky nechápu, že se obtěžuješ. Beztak tě mají všichni vyblokovaného. *3*
-
Nojo, tak proc vubec neco pisi. *7*
-
-
-
-
dokaze mi to nekdo vysvetlit, jak muze vyjit ta digitalni kopie draz? mi to pripada stejne "logicky" asi jako by e-shop byl drazsi nez kamennej obchod...
-
-
Pro EA, UBI i např. Square Enix to na jejich shopech zajišťuje úplně jiná firma, která si bere minimálně 25% z ceny, takže to zas takové terno pro ty vydavatele není. Proč si to ovšem nezajistí sami, je mi záhadou. Steam si bere taky 25-35%.
-
Napadají mě náklady na udržování serverů. Když hra není na Steamu musí si firma řešit všechny servery a aktualizační služby sama. Tady to za všechny řeší Steam, ale ten za ty servery taky platí. A ono jich nebude úplně málo.
Lepší teorii nemám. -
Já určitě ne, sám ty ceny nechápu. Náklady mizivé a ceny o stovky korun vyšší, než za krabičku.
-
-
Pak ze se krabicky nevyplati ze ? *15*
-
-
ja nejsem z tech, kdo by neco kupoval po launchi, uz zdaleka nemam cas hrat vsechno, natoz hned... takze mi nedela problem pockat si na radikalni slevy *5*
-
-
-
-
-