Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • War Thunder bonusy

Tak se přidávám mezi řady těch, co by bonus z Levelu moc nevyužili - třeba někomu tady udělá větší radost *3* Y3UHH-3ZB4B-6W9YL-HGNYH-7HZB1-4HY21
    • Děkuji za kód. :) Bude se mi to hodit. *14*
  • montatatana

Jeden z nejúchvatnějích (pohyblivých) dortů, jaké jsme kdy viděli. Tvůrci ho vytvořili na motivy The...

Proc se tomu rika dort? Vzdyt je to spis pohyblivy diorama.
    • ucho
      asi se nedíváš na pořad Král dortů vysílanej na TLC, co? :) bys koukal, co se dělá v Americe za dorty... :) (pěkně drahá sranda)
  • Obchody na Středním východě porušily oficiální datum vydání The Witcher 3 a hru umístily na pulty.

http://cdn.meme.am/instances/250x250/57147930.jpg
    • Jack1947
      Z toho bude pěkná žaloba, hehe. *2*
  • Reklama na Call of Duty: Modern Warfare 3 se v Anglii nesmí vysílat přes den, děsí děti.

No to mna Call of Duty desi od 5 casti jak v snoch tak aj cez den ked najdem nejaky trailer... *15*
    • Reklama na Call of Duty: Modern Warfare 3 se v Anglii nesmí vysílat přes den, děsí děti.

o tom pochybuju, dnešní děcka jsou větší ho.ada než dospělý člověk, sprosté to je, drzé to je, třískat do hlavy to chce denně
  • SalemCZ

Pokemon oficiálně už v ČR

Pokemon GO už je oficiálně v ČR, tak alespon redaktoři Games budou moc hrát :D https://play.google.com/store/apps/details?id=com.nianticlabs.pokemongo&hl=cs
  • Miserius
    2Ringwraith - A to nas ma mrzet? Nebo co s tim mame delat? O jednoho blba min, kazdej bude akroat rad, tak uz nas netrap a zmizni
    Pardon ne a ne to reagovat na toho trotla primo...
    • To jsem nebyl já. Jelikož účet už mám zablokobanej, tak bylo jasné, že mě nějací blbové budou napodobovat.

Věřit mi to nemusíte, a aby to někdo z redakce potvrdil v rámci IP adres žádat nemá cenu.

Jméno Ringwraith si tady klidně nechce a můžete s s ním házet jako nadávkou, jak asi ten dvojník taky chce.
      • Já to věděl! Stejně tak sem si jistej, že to je ten rasistickej dem*nt kdo tě napodobil, páč tu nikdo takhle dětinsky ubohej krom jeho snad není :D
        • Ty a ten tvůj netok myšlenek. Hádám další ringoušovo alterego, ty rasisto. *11* "Nykdy" *15*
          • Nope já ring nejsem .
            A je hezký, že se směješ vlastní hrubce tak by to měli dělat všichni.
            No a tok myšlenek máš vzkutku pochroumanej(jak už sem psal) páč když už trapně nepapouškuješ tak píšeš absolutní bludy který se danný diskuze netýkaj :)
            • Paráda, už mám svýho dvojníka taky . :D
            • a už mě nechte být protože nyc nedělam
            • Máš pravdu, protože pravopis je duležitější než to, že se tu chováš jako lidskej odpad a id*ot :D
              A navíc si sám udělal hrubku když si napodoboval ringa *3* ( pak se tomu ještě směješ)
            • Tak nejen, že si hloupý ale ani lhaní ti není cizí, gratuluju ti ke kariéře českého politika. "Vzkutku" "danný" Nemusím dělat nic a zničís se sám, jenom jestli si to nakonec nepsal ty sám Ringo.
      • *tady klidně nechte
  • MrSanta

Legend of Grimrock - mapa

Ukázka jak bude vypadat automapa v chystané hře Legend of Grimrock: http://www.grimrock.net/2012/01/20/a-completely-bullet-point-free-weekly-update/
    Taky jste si hned vzpomněli na Stonekeep?
  • Khanemis

Na GOGu je nyní v rámci vánočního prodeje k mání zdarma do sbírky Wasteland 2 :)

• triptich

a GOG tiež vypustil verjnú beta verziu svojho klienta, kde sa dajú zosumarizovať všetky hry naprieč všetkými klientami.

a za mňa krása. páni z CD Projektu sa hecli a v bete majú kvalitnejšieho klienta, ako epic, uplay a origin dokopy. a stem má len o chĺpok viac funkcií, ale to GOG dobehne. za mňa veľká dobrá.

• Marc laidlaw pokračuje...

https://vine.co/v/hKEbl2rqAOg
    • Krásně trolí :D
      Všichni si myslí že to jsou videa kanceláří ve Valve ale doopravdy to je demonstrace nového enginu Source 2 haha :D
      Musím říct že grafika dobrá ale mohli by přidat víc particle effects a lens flare =)
      Bloodscreen by taky byl dobrý ale na to asi ještě nemají technologii :/ Hold CoD je CoD
      • To vypadá, že se Marc nudí nebo se opravdu něco děje, takové vtípky u něj nepamatuji *1*
  • mx0r

Kickstarter pro Apocalypse Now se předčasně ruší, vývojáři spustili vlastní kampaň na homepage hry.

nj, kickstarter nema flexible goals, takze je nepohodlny, ak sa kampani nedari, lebo nedostanu nic. erebus netusim, ale pozeral som tos a pisu tam, ze si urcia sami, keby je to podla nich dost penazi na zaciatok vyvoja a teda target je len informativny. to by ma celkom osobne odradilo, ak by som tam chcel dat peniaze...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit