-
GOG
No super, GOG rozjel další Insomnia sale. A zrovna, když jsem za poslední 2 dny spal dohromady 6 hodin. Challenge accepted. -
-
Ještě že je před výplatou a nemám ani floka :)
-
-
mel si se líp učit
-
-
To je pravda, nikdy jsem na učení nebyl, ale taky si nestěžuju. Někdo tu práci udělat musí ne? :D
-
-
Si zahraj někdy hru Money Manager Simulator:)
-
-
To mi nepomůže, já žiju, jak se říká z ruky do huby :D
-
-
-
tak v podstatě už bys vše co chceš měl mít od minula:)
-
-
to je pravda, ale ve wishlistu ještě několik kousků mám (celkem 38)
-
-
A to ty hry i stíháš hrát, nebo si děláš zásobu na důchod? Já těch 38 kousků nemám ani v knihovně a stejně se k těch hrám nemůžu nějak dostat :D
-
-
Na důchod si zásoby opravdu nedělám (to už spíš pro děti :) ). Když je trochu času, snažím se hrát každý den. Samozřejmě není tolik času, kolik bych chtěl, ale koupí zároveň vyjadřuji podporu autorům a distribučnímu kanálu...
-
-
No proto v současnosti preferuji hry, které lze za +- 10 hodin dohrát :)
Většinou se snažím hrát 1-2 hodiny denně, když nemusím něco neustále řešit do práce, mít v tom nějakou pravidelnost. Pak to člověk pomalu ale jistě zdolává. Ale hry, na které je potřeba víc času, jsou trochu problém. Takové dám tak 1-2 do roka, jinak upřednostním ty kratší. Nedělám si iluze, že v důchodu bude čas, takže je potřeba tu horu her nějak zdolávat. K Borderlands 2 se dostanu až někdy příští rok, na ten letos čas nebude :D -
Já to mám podobně. Spousta her koupená, protože mě lákají, ale kolikrát se ani nedostanu k tomu, abych je nainstaloval a třeba jen na hodinu vyzkoušel.
Marně si lámu hlavu co dělám špatně, ale pořád se mi nějako nedostává času. S těžkým srdcem jsem se již smířil s tím, že k minimálně dvaceti hrám se už prostě neprokoušu. Nebo možná až v tom důchodu *1*. A to vlastně kupuju minimum her, už ani ve slevách to neberu, když vím, že se k tomu nedostanu. I když teď jsem vyjímečně koupil do 'šuplíku' Doom 3 BFG edici na Steamu. No neber to, za 8 € *15*.
Nechápu kde lidi berou tolik času, aby hráli každý měsíc jednu hru. Já se už tak 4 měsíce crcám s Borderlands 2 a konec v nedohlednu...
-
-
-
-
-
-
V Metal Gear Solid V můžete cestovat na koni, v Hummerovi apod. Slíbeno je i reálné počasí a větší zaměření...
tak proto ten závod -
Dnešní humble bundle
mám navíc Hotline Miami, Proteus, Little Inferno, Thomas Was Alone a Dear Esther. kdo má zájem o co? -
-
ještě zbývá Thomas Was Alone, ideální hra pro lovce achievementů
-
-
Thomas Was Alone? Beru všemi deseti. (idkfa@tiscali.cz) mockrát děkuji!
-
-
Prosil bych Proteus, mockrát předem děkuju :)
fialavilem112@gmail.com -
Prosím prosím Hotline Miami :)
e-mail: mick.007@seznam.cz
Předem děkuji -
Měl bych zájem o Dear Esther.
e-mail: shefield2@seznam.cz
Díky moc.
-
-
Do herní série Battlefield a Medal of Honor pravděpodobně přibude každý druhý rok nový díl....
Tohle jsem čekal po těch prohlášeních EA za poslední rok. CoD se dá konkurovat jen tak, že proti němu vytáhnou se stejnou zbraní.
Toho výsledku se bojím. Další rychlokvašky s pár hodinama a zabugovaným MP nepotřebujeme. Battlefield je pro mě srdcovka *2* (hrál jsem 1942, 2, BC1, BC2, 1943, Heroes, P4F), takže bych ho nerad viděl umírat v bolestech. *9* -
-
Jedna hra jednou za dva roky jeste neni tak hrozny kdyz si vezmes v jaky hustote vychazi CoD :o)
Novej MoH byla ale teda fakt tragedie zlatej CoD... jsem to koupil ze zvedavosti co to zmuze proti podle me jasne nejvetsi konkurenci CoD a alespon v SP je MoH opravdu tragedie a tak brutalni kopie MW2 az se mi nechtelo verit. Fakt nevim ve ktery casti ty hry meli pozvany ty specialni jednotky se kterejma na tom spolupracovali ale myslim ze je pozvali maximalne do traileru a titulku.
-
-
Na steamu 75% sleva na oba díly Batmana a to už se vyplatí!! :)
-
Osmiletý chlapec zastřelil ve státe Louisiana svoji babičku poté, co si zahrál GTA IV.
Já jen čekám, jaké nebohé médium to schytá příští generaci. Už chtěli zakazovat filmy, hudbu, knihy; teď jsou holt nástrojem Lucifera hry. -
-
Njn, jeste dlouho hry bohuzel na tomhle postu zustanou , pac to je medialne super ( co si vudeme povidat, kdyz se toho chytnou novinari a treba , nahodou kdyz (kdyby)prichomitne nechvalne znamy Jack Thompson tak senzace je na svete, hry vlastne jsou skodlive ( sam je urcite hral) davam na ukazku pac sam figuroval v tehle kauzach kazdou chvily.
-
Osmiletý chlapec zastřelil ve státe Louisiana svoji babičku poté, co si zahrál GTA IV.
http://www.novinky.cz/internet-a-pc/hry-a-herni-systemy/311616-osmilety-zastrelil-90letou-chuvu-navod-nasel-ve-hre-tvrdi-policie.html -
-
Rozklikla jsem ten článek, cos poslal, a hned první věta mě v celkovém kontextu dostala do kolen *15*
"Městečko Slaughter v Louisianě se vzpamatovává z šoku." *15* -
"Ve hře Grand Theft Auto IV hráči získávají body především za zabíjení lidí a další zločinecké praktiky. " Say WHAT? *11*
-
Celej článek o tom jak za to nejspíše může hra, ale ani slovem se nezmíní o tom jak je možné že se osmiletý chlapec doma dostal k nabité zbrani.
-
-
Doufám, že po hrách dostanou černýho petra bulváry. Nikdy jsem je neměl rád.
(Když tak přemýšlím, snad to tím pádem neschytá i games, rejp rejp)
-
-
Destiny gameplay
Tady si můžete stáhnout leaknutá gameplay videa z alphy Destiny.
https://mega.co.nz/#!dkoFTYIY!f5XN12QWvpgNMI-QtXkh-nvhiSCIwVBIEVd6Anm8JWw
https://mega.co.nz/#!EsRn3KqT!-DQ99erbHFVXAwHN6CAWlQVeQatbuZD4C5W768l8XJY
https://mega.co.nz/#!BhAmjArZ!GQeoXOdIFQq3BEMC_qQYvnAljoELdc9S7cOxEkcyqJM
https://mega.co.nz/#!aBBj0aYa!9HD9fTI1eH2K_KyuiQXHCwVB7moKujJ6emFlflvqfX8
https://mega.co.nz/#!bsxgmLIR!RClXnoDbkrecpT2JeMclER0hJX_tbT6ruH3nvifgI-g
Hra vypadá docela hrozně. Kupříkladu nepřátele na hráče skoro vůbec nereagují, jen čekají až je přijde zabít. Stejně tak to bylo v předchozích oficiálně vydaných videích. Pokud se na Destiny těšíte, asi by jste měli podlehnout staré dobré "oni to do vydání vylepší" iluzi. -
-
Je to alfa verze, takže na paniku je ještě čas. Grafika, zbraně se mi líbí, pocit ze střelby a pohybu mám z videa dobrý. Také to vypadá na na dnešní poměry neobvykle velké oblasti.
Ohledně nepřátel - když ho uvidí, tak reagujou, mě to nějak děsné nepřišlo. Když se nad tím zamyslím, tak vzorová hra Borderlands taky nějakou extra AI nepřátel nemá, a jaká to je, kurnik, zábava *1*
Já jsem na Destiny docela zvědat a těším se a video ve mě zanechalo pozitivní dojem. A jestli to dokoní, tak se z toho nepokáknu, her je spousta. Nepodaří se jedna, podaří se jiná.
-
-
Rainbow Six
http://www.gametrailers.com/videos/ec06ih/rainbow-six--siege-e3-2014--debut-multiplayer-gameplay
Luxus, zatím to vypadá hodně dobře :) -
-
Nějak zapomněli na zpětný ráz.
-
-
facebook Lukáš válí
-
-
Ona tam je i Šárka, bez brýlí vypadá divně.
-
-
Insomniac Games vážně zvažovalo vývoj Resistance 4, nakonec se pro něj ale nerozhodlo, aby se série...
Nebo to bylo spíš tím že trojka byla neskutečná p1čovina (a to říkám jako člověk, kterého 1 a 2 bavily)... -
-
jako takhle. jednička byla poctivá střílečka, s nic moc grafikou. dvojka už byla vymazlenější. a holt to bylo takové završení. trojka byla úplně něco jiného, bylo to takové víc filmové. příběh dost laciný, ale rozhodně nemůžu tvrdit, že jsem se u toho skvěle nebavil. já byl s trojkou spokojen.
-
-
Mě trojka fakt nijak nevzala...
Možná to bylo tím, že jsem hrál za toho nesympatickýho hajzla, navíc mi trijka k těm prvním dvěma nijak nepasovala... -
-
jo, hlavní postava nebyla skoro ničím zajímavá a oproti předchozím dvěma dílům to bylo vlastně dost jinak pojaté. celkově mě to ale bavilo možná stejně jako dvojka. (nejvíc mě štvalo, jak mezi těmi díly měnili ovládání :) ). kdybych měl hrát nějaký díl teď znovu, vybíral bych mezi druhým a třetím dílem. trojka sérii ostudu rozhodně nedělá.
-
-
-
Já to nehrál. To byla taková blbost ?
-
-
Ale to zas ne, jen to prostě tu sérii nikam neposunulo. Spíš to pro mě byl krok zpět.
-
-