Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ucho

Trackmania 2

Tak žebříček v Solo modu mi u České republiky zatím ukazuje 90 hráčů... zatím žádné závratné prodeje zdá se (ale zítra počítám bude 2x tolik, kdo ví, jak často se to aktualizuje). Alespoň je vidět, v jakém množství se u nás prodávají hry, tady je jen jeden kanál, takže tam je vidět vše. Já jsem se hrou spokojen, už jsem u těch těžších tratí a jsou hodně těžký :) pěkná výzva. (zatím nahráno tak 5 hodin)
    • Těžko říct jak to bude s prodejem v ČR, spousta lidí si zvyklo na TMNF která byla zadarmo a platit 400 se jim nebude chtít. Pak je tady to jiný prostředí, trochu jiný chování auta atd. atd. Já osobně jsem maximálně spokojenej. Hrál jsem betu od konce srpna a včera jsem si zkusil i SP. A "nadeo" tratě se mi hodně libí. Neni problém je zajet, ale zajet je opravdu výborně, to už je oříšek :) Každopádně já určitě doporučuju, ty 4 stovky za to rozhodně stojí :)
    • Tak mam tak 2 hodky za sebou a za sebe muzu rict,ze jsem velice spokojenej.
      Co se poctu hracu tyce,tak si myslim,ze minimalne u nas tahle hra mela minimalni propagaci ,takze z pocatku ty cisla asi moc vysoke nebudou.Uvidime jak se to chytne.
      • ucho
        tak celosvětově mají prodáno zdá se 12 tisíc kusů zatím, to je skoro 6 milionů zisk. no vývoj to ještě asi nezaplatilo :)
        • Ja verim,ze az se to trochu rozkrikne,ze je to venku,tak ty pocty naskacou.
          A jsem celkem zvedav,co s tim jejich konceptem maniaplanet a potazmo tech 2 dalsich her udelaji.
    • Jazz
      Já jsem čekal dokud nepřidají PaySafeCard, zítra to kupuju, tak si můžeš připsat dalšího hráča *1*
    • Tady je problém propagace. Já se o hry docela dost zajímám a přesto jsem doteď neměl sebemenší tušení, kdy vlastně nová Trackmanie vychází. Ani na Steamu není.
      • V te zaplave informaci ohledne kazde kraviny kolem bf,cod atd ty "mensi" hry snadno zapadnou.
        Navic propagace teto hry,minimalne u nas,byla minimalni.
      • ucho
        na Steamu není a zatím nebude. možná se tam v budoucnu objeví, ale kdo ví jestli. když se tam objeví, stávající vlastníci hry by měli automaticky dostat klíče k aktivaci i na Steamu. na zahraničních herních webech jsem nějaké zmínky o Trackmanii četl, stejně jako tam měli nějaké videa a klasicky info o nové hře. v Česku ticho po pěšině :)
        zvolili distribuci pouze přes sebe, což možná zmenšuje kvality propagace, ale pro ně je to asi lepší. každopádně dle webu chystají i nějaké FPS a RPG, tak jsem zvědav, s čím přijdou :)
        • Díkes za comment, taky by mně pomalu neťuklo, že je to vlastně venku :) Jsem do toho skočil, tak jsem zvědav, bohužel se k tomu dostanu až večer po práci. Ale těším se na tu legraci :)
          • ucho
            prostředí je pěkné, chování auta taky (je rychlé a dobře drží na silnici), novinkou je, že se s ním da driftovat. jinak je to klasická Trackmania s malinko vylepšenou grafikou.
  • Veskoslav

Děkuji mocným bohům Chaosu za to, že vyslyšeli mé modlitby. Sice jsem díky tomu zaprodal duši a kdo ví co ještě, ale myslím, že to bude stát za to.

Star Wars: The Clone Wars Official Trailer

• Lukyz

No, to teda nevím za co, tenhle séroš byl krom poslední série totální slaďárna pro dětičky. 😠

• Veskoslav

Cože? Jasně, protože vraždění, popravy, mučení, zabíjení padawanů v rámci zábavy, pokusy na Klonech, 501 legie a její "vraždění", Mandalor a události okolo Obiwana, otroctví atd. jsou klasickou součástí dětské slaďárny. Zeptal bych se, zdali si to vůbec viděl, ale nejspíš to smysl nemá, co? Ano, první a druhá séria byla ještě dětská, to nepopírám. Ale čím pozdější série, tím méně to pro děti bylo vhodné. 

• SalemCZ

tak v tom případě děkujeme za tvoji duši, snad ti nebude chybět

• Veskoslav

Strýček Nurgle se postará:)

• drasta

lol

• x_ander

Kdo nechodíte spát a rádi byste si před zítřejším podcastem dali vydatný předkrm, Lukáš bude dnes v rádiu od půlnoci do šesti pouštět výběr z herní muziky!

Zní to dobře, ale proč v tak nekřesťanskou dobu? Kdyby začal v 8 večer, tak si to naladím.
    • ringmancz
      většinou potom bývá i záznam
      • janchor
        Bývá a bude: http://www.mixcloud.com/MoonshineR1/
        • michelangelocz
          Moonshine jsem nikdy neslysel jinak nez z mixcloudu. Jen me docela s*re jejich prehravac, protoze se v nem ty vase nekolikahodinovy seance nedaji pauzovat, aniz by to cely nespadlo a nezacalo nacitat od zacatku. Posloucham obvykle, kdyz pracuju a ve chvilich, kdy treba vyrazim shanet neco k jidlu, zkratka hrajete pro prazdnou mistnost a muj usni bubinek uz tyhle pasaze nikdy nerozkmitaji ☺
          • janchor
            Vím. Alespoň jsem nedávno shodil bitrate (z rádia stejně neleze víc, než 160kbps), aby to lezlo trochu svižnějc.
            • risa2000
              Čirou náhodou jsem si to chtěl pustit, ale nepodařilo se mi najít způsob jak pustit přes internet živé vysílání Rádia 1 (všechny linky, co jsem našel, byly buď mrtvé, nebo nefungovaly na Androidu). Jde to nějak, aniž bych musel instalovat nějakou aplikaci do telefonu?
          • Draken69CZ
            http://www.downloadmixcloud.com/ by mohl tvůj problém vyřešit

/tak jsem to vyzkoušel a stojí to za prd lepší je doplněk do Chrome - Mixcloud Harvester Downloader

/jede to docela pomalu, ale dá se to mám to stažený kdyby někdo chtěl tak bych to mohl někam upnout
            • michelangelocz
              Ten chrome doplnek vyzkousim. Dik za tip!
  • SWTOR release date announce!

Tak už je to tu!
    http://www.swtor.com/news/news-article/20110924
    • MishKonn
      Pro lidi líné klikat:

Star Wars The Old Republic oficiálně vychází 20. 12. 2011 v Severní Americe a 22. 12. 2011 v Evropě!
  • Joshua

Insurgency

https://www.humblebundle.com/?gift=uhPyHa3YcFvpn5dr
    • Draken69CZ
      Dík *14*
      • Mart9
        Nechal jsem ti to.
        • Draken69CZ
          Klidně si vem je toho dost pro všechny :D
  • MrSanta

Windows 8 vyjdou v průběhu příštího roku.

Jejda, to berou nějak hopem. Jsem zvědavej, jak dlouho si ještě vystačím s XPéčkama *2*
  • Chim
    Jak se mám v této diskusi dozvědět něco zajmavého, když 80% příspěvků je jen spam a snaha o měření si vlastních xxx (vy víte čeho)?

EDIT: Jak pod tak i nad tímto příspěvkem. Ach jo.
  • CRYPT

Jednačtyřicetiletý biker Dave Mirra, který propůjčil své jméno BMX hrám, spáchal sebevraždu.

No ty vole, to snad ne *8*
  • Kozy

Bloodborne - Old Build Gameplay

http://fredo.3d.free.fr/bloodborne.mp4
    Dat Boss
    • Ja to chci :(
      • Pilgrim66
        Ja to chci na PC :(
  • rancor1223

Walking Dead EP3

Tak vyšla 3. epizoda a byť je to neuvěřitelné, je to pořád lepší a lepší. Hlavně atmosféra zombie apokalypsy je téměř neuvěřitelná! Snad jen technické zpracování trochu upadá, tenhle díl měl celkem velké množství nedodělků a quick-time eventy mi taky nepřišly úplně zvládnuté. Každopádně pro mě hra roku, neuvěřitelné co TellTale dokázali! Takové emoce většinou necítím k postavám ani v těch nejlepších filmech!
    • Normálně jsem si po přečtení tohoto příspěvku hru pořídil a musím říct, že nelituju (moje práce, kterou jsem měl dělat ale trochu jo).
      Po Alanovi Wake asi nejlepší atmosférově/příběhové překvapení posledních několika let. Kór, když je hra na steamu v 40% slevé.
      TL;DR
      Thank you sir!
      • rancor1223
        Děkuji *3*. Musím říct, že spousta mých přátel byla dost skeptická a nechtěli do toho jít, ale když už jsem je k tomu dokopal, taky mi děkovali.
        Je si říkám, jestli se to dá pořád ještě označit za hru. Interaktivní film by opravdu seděl lépe *15*
    • Malleth
      Už se těšim. Druhá epizoda se mnou taky dost zamávala.
      • rancor1223
        Nečekal jsem že tahle to překoná.. Máš se na co těšit!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit