-
The Crew bude obsahovat mikrotransakce, které umožní časný nákup výkonnějších dílů do aut.
Pay to Win? -
Warehorse blog
vyšel nový článek http://www.warhorsestudios.cz/index.php?page=blog&entry=blog_014 -
Kvalitní a detailní mapa světa The Elder Scrolls V: Skyrim.
A presne kvuli takovymhle skvelym vecem,jako je ta mapa,nesnasim prekladani jmen do CZ. Je v tom neskutecny chaos. -
Zase pár her z bundle
Rayman Origins - Uplay
4LP3-LNFL-GDAG-ET6C
Far Cry 3 - Uplay
6DW4-L36J-K8CU-7YMR
Tom Clancy's Splinter Cell Blacklist - Uplay
MEH6-UAKQ-P4GJ-LLXN -
-
FC3 je pryč, ale já to nebyl...
-
Díky nechávám ostatním . Gunslingera mám a Uplay nefandím *3*
-
Assassin’s Creed Chronicles: China - Uplay
4PA9-8CVB-AEL9-8TYR
Call of Juares: Gunslinger - Steam
4PBP2-R69DF-CFL7H
Dejte kdyžtak vědět ostatním, že jste si něco vzali, aby nemarnili čas. Jinak parádní bundle, více takových!
-
-
Mass Effect Trilogy nebude obsahovat všechna vydaná DLC. Co přesně nabídne lze najít zde.
Jakou to má pak pointu?? Těžko pouze slušivou krabičku... Smyslem této edice by měl být veškerý dosud vydaný obsah pohromadě (kromě trojky, jelikož u ní se na DLCs ještě dělá...) -
-
Tak ja treba nehral zadnej dil a diky tomuhle si koupim vse v jednom...to neni nic pro uz stavajici majitele dle meho nazoru
-
-
Právě že to mít všechno v jednom nebudeš...
-
-
Tak to jsem nevěděl...to teda ani ja moc nechapu logiku tyhle edice *10*
-
-
Mass Effect Trilogy nebude obsahovat všechna vydaná DLC. Co přesně nabídne lze najít zde.
Vsetko napoveda tomu, ze logikou je ryzovanie penazi *14*
-
-
-
Jenže DLC ke dvojce i trojce jsou docela zásadní kus celýho příběhu a budeš si muset chtě nechtě aspoň nějaký ty DLC koupit. Fakt mě tohle se*e už jsem se těšil jak si takovou supr krabici postavím na poličku mezi sběratelky a oni to tak poserou...
-
-
proč steam ke dvojce nenabízí žádné DLC?
-
-
Asi v tom bude rivalita steam-origin...
-
ty si musíš koupit přes tu BioWareáckou sociální zrůdnost...
-
-
-
-
-
Kill Fun Yeah (Desura) - onlinovka
1B354V290X315M38
http://www.desura.com/games/kill-fun-yeah
- klíč prosím použijte jen někdo, kdo tu hru opravdu plánuje hrát, ať někde neleží ladem na nějakém účtu :)
- kdo si vezme klíč, informujte prosím ostatní -
-
diky :)
-
To jsi hodnej, jsem zvědav jestli to zase někdo čórne a nic neřekne *16*
-
-
PewDiePie, tvůrce Let's Play videí na YouTube, vydělává na záznamech z hraní 4 miliony dolarů ročně.
A přitom je to takovej buzík.... -
Tak co, hrajete někdo Diablo 3 na asijských serverech? Že zrovna tam byl novej exploit jak vydělat miliardy v aukcích. Stačilosi jen pohrát s nastavením datumu v PC.
-
DSII
Musím pochválit modery. Dark Souls s gedosato a s gem vypadá opravdu nádherné a hodně se to blíží prezentovanému E3 Video a to je teprve pár dní od vydaní. Jinak port je naprosto funkční a hra se mi zdá snad ještě lepší než jednička.... -
-
Není u těchto modu potom problém se SteamVAC?
-
-
Dyť to není žádný cheat? Tak proč by to banovali?
-
-
dark souls 2 vs VAC
https://www.youtube.com/watch?v=FG6fo34JOAk
edit:
banuje se i za texture mody, takze pokud si nekdo prepise textury tooltipu z xboxu na klavesnici riskuje ban taky -
-
Takže jak, mám používát mody nebo ne? Nechci dostat ban .) Tvl tato doba a ty drm a vše možné sračkyy mě rozčilují. Člověk, aby se bál použít sweetfx...
-
-
Dobrá pyčovina ten steam. Už mě to leze krkem, člověk si koupí origo a musí spoléhat na štěstí, že nedostane ban za lepší textury. Kurva, kde to do pyče jsme?
-
*Myslím si, že ti nikdo 100% odpověď nedá, chce to spíš sledovat reakce jiných lidí po diskuzích. Když však vidím jaké jsou se SteamVAC jen v rámci Dark Souls 2 problémy, raději bych to neriskoval.
-
-
-
Protože SteamVAC, je automatizovaný program... Proč youtube blokuje vlastní tvorbu, některých autorů?
-
-
-
mne Getosato nefunguje, a idem presne podla navodu - ide mi hlavne o zmenu tych shitnych xboxovych ikoniek na pc klavesy - pre zaciatok
-
-
No jestli menis nejaky bindy, tak ti ten mod bude stejne zobrazovat jen defaultni a ne to, co mas momentalne nabindovany.
-
Nepouživáš Gedosato spolu s ENB?? To totiž spolu nefunguje a mě taky nefunguje 0.3 verze, musel jsem stáhnout 0.2...
-
-
jj, mam s ENB, a verziu 0.3
pozriem sa na to doma
dik :) -
-
jo místo ENB si stáhni tohle http://www.nexusmods.com/darksouls2/mods/7/? Snad někdy bude fungovat ENB spolu s Gedosato...
-
-
-
-
-
HTC snížilo cenu VR zařízení Vive na 599$ (=13260 Kč).
U nás zatím dva obchody zlevnily o ca sedm tisíc na 19 000 korun. Nebudu dělat reklamu, najdete snadno. Předpokládám, že ostatní budou následovat.
Jinak ten originál z US Vive obchodu za $599 je pouze helma. Ovladače a kabely stojí dalších $170, takže v přepočtu to tam celé vyjde kolem 17 000 korun bez daně. -
-
Bleskovka je zavádějící. Nová cena v US je skutečně $599, nicméně, Valve to naceňuje v různých zemích jinak (tak jako prodává hry za různé ceny v různých regionech). Je o tom docela výživná diskuse přímo na steamu (http://steamcommunity.com/games/358040/announcements/detail/2655289694760565797).
Nová cena pro EU je např. 699 EUR, největší chudáci jsou zdá se Australani... Prostě klasika, jak jsme u Valve zvyklí. Oculus naproti tomu má cenu rovnou všude (plus mínus DPH a jiné daně).
-