-
Pokud ve svých třiceti letech stále hrajete videohry, jste podivíni! :)
Podivín jsem byl, když jsem v 6 letech pařil na C128. Podivínem jsem i teď ve 30, když stále dál pařim a pevně doufám, že se toho podivínství jen tak nezbavim a nejlépe si ho s sebou vezmu do hrobu;) -
-
Asi tak. Jenom by mě zajímalo jak nám budou říkat, až nám bude třebas 50. Teď jsme podivíni - co budem pak? To už nás rovnou zavřou do nějakých ústavů na převýchovu *1*
-
-
Šéf 2K Games se snažil bránit přeměnu XCOM na FPS - prý to není kvůli komerci, ale protože...
:) To jo no. Vůbec si to nedokážu představit, protože ve svém okolí mám přesně.....0 padesátníků, kteří pravidelně paří...a teď nemyslim nějaký facebook hříčky, ale "velký" hry. To bude zajímavý. Jsem zvědavej, až dítko vyroste a budu se s ním bavit, jak to tenkrát bylo, budem se dohadovat jestli tohle je dobrá gamesa nebo ne apod. Na tyhle chvíle si ve vrchním fochu skříně střádám starý Excalibury, Levely a Scóréčka. Pan Santa má děti?:) -
-
Nene, pouze neteř a synovce. Už se těším, jak je budu kazit pokleslou videoherní zábavou *1*.
-
-
Schvaluji, jen do nich:)
-
-
-
Šéf THQ věří, že Google a Apple brzy vstoupí na trh se svými konzolemi.
Můj otec hraje hry už přes 2O let, ted mu je 55 let *5* Kdysi začínal na Spektru... Vetšinu her (FPS, RPG, závodní hry..) hraje několikrát a hodně z nich na nejvyšší obtížnost *3* Prostě si to užíva, tak snad ho teda brzo nezavřou někam *1*
-
-
-
Neco pro adventuristy? :)
https://www.humblebundle.com/weekly -
-
pro adventuristy je spíš tohle ne?
http://bundle-in-a-box.com/
:)
-
-
Zaklínač 3: Krev a víno prý nabídne komplexní příběh a nezapomenutelného záporáka.
Já hlavně doufám, že dají do sběratelky karty za Sever a Nilfgaard *1*
Zaklínače si dám rád znovu, jen čekám na březen, kdy mám v plánu koupit novou grafiku. -
Zaklínač 2 - Politika
Kto sa stráca v politike Zaklínača 2 tak nech sa páči:
https://www.facebook.com/notes/zakl%C3%ADna%C4%8D-3-divok%C3%BD-hon-czsk/politika-zakl%C3%ADna%C4%8De-2-%C4%8D%C3%A1st-1-p%C5%99ehled-frakc%C3%AD/378298042296366
Autorovi článku patrí veľké uznanie. -
-
Politu jsem moc ve hře nesledoval, snažil jsem hrát klasicky jako zaklínač ale protože ve 3 na to bude ještě větší důraz, tak abych se na to podíval.
Dík.
-
-
Do pondeli 19.9. EA nabizi vsech 5 DLC k BF4 zdarma. Navic maji promo akci se slevou 50% (kod: origin50), takze muzete mit celou hru i s DLC za 10€.
-
Super akce!
Na GamersGate je v akci Dungeons & Dragons Anthology: The Master Collection - ultimátní kolekce nejlepších D&D titulů: Baldur's Gate 1+2 s datadisky, Icewind Dale 1+2 s datadisky, Planescape: Torment a The Temple of Elemental Evil. Vše za £5.08 (150Kč)
http://www.gamersgate.co.uk/DDB-DBAMC/dungeons-and-dragons-anthology-the-master-collection -
-
A dostanu po koupi kod na Steam ?
-
-
Nedostaneš.Tohle nejsou steamovky *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
-
-
super akce. budu asi za blázna, ale raději dám za tyhle věci peníze GOGu a klidně si trochu připlatím (no Temple of Elemental Evil dal GOG zdarma :) )
-
-
Já furt čekám, kdy dají na Baldury a ostatní na GOGu pořádnou slevu a oni furt nic... Kdyby tam byly všechny tyhle hry po 6 babkách, tak bych je koupil při probíhající akci (1+1). Nicméně s takovouhle neodolatelnou cenou vyhrálo GG
-
-
-
Omrzelo Vás Minecraft? Právě vydaný The Aether mod hře vdechne nový život.
Právě vydaný už byl před pár měsícema -.- -
CD Project Red (Zaklínač 2) se rozhodlo navždy skoncovat s DRM ochranou u her. Snad to bude počátečním...
To zajistí, že piráti přestanou mít výmluvu proto, aby hry pirátili... Dobrý tah, snad jim to vyjde, minimálně mě jako zákazníka mají jistýho:-) -
-
Tady se ale nemluví o celém herním trhu.
-
Mě jejich hry hrozně nebaví, ale zatím jsem oba zaklínače koupil jen abych ukázal, že umím i jako PC hráč ocenit vstřícnej přístup vydavatelů. Hry pak používám jako dárky. Udělám dva dobrý skutky v jednom, Bůh si to píše. *4* Jsou to příjemní Poláci.
-
-
Obal WynCASE přemění Váš iPhone 4/4s/5 či iPod Touch 4./5. generace na herní handheld s osmi přídavnými...
no to jo, iphone je fakt skvelej na hrani her s tim OBROVSKYM 3.5 nebo dokonce 4!!!! palcovym displayem:D chcete si poradne zaparit na mobilu? S3/Note2/One X, vim z vlastni zkusenosti. Ale je to peknej kousek hw na S3 by se mi to urcite hodilo!:) -
Rozbor všech trailerů ke hře Grand Theft Auto 5 odhalil 84 vozidel, se kterými se uvidíte v plné hře.
1) na tom odkazu čtu více než 80, odkud se vzala informace v bleskovce o 84?
2) tím "vehicles" se předpokládám nemyslí "vozidla", ale dopravní prostředky. počítají tam přeci i helikoptéry a letadla... -
-
na tom webu je 84 obrázků, tak asi z toho
-
-
aha, koukám, ale například 12 a 29 jsou přeci stejná auta... a na některých obrázcích je prostředků víc...
-
-