Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Veskoslav

KC: D

Tak na to, že je to Alpha, tak to vypadá nádherně. Hra mi jede plynule, občas nějaký ten bug, ale na testování a report vyvojářů je to naprosto ideální. Jestli bude finální produkt vypadat ještě lépe než to vypadá teď, tak to bude asi nejhezčí hra současnosti spolu s Star Citizen.
    • Je to hrozne zabugovany. 1/10 WNB
    • No to, jak to vypadá je jediný. Máš taky nefunkční dialogy? Mám tam jen titulky, ale žádný hlasy a tak. Hromada clippingu a tak. Jsem si myslel, že vypustí aspoň trochu odladěnější build. Chápu, že to je alfa, ale když to teď funguje takhle, tak má Macura na twitteru pravdu a na final release si fakt ještě počkáme hooodně dlouho. Jinak mi to šlape taky parádně.

i7 3770k (4,4 ghz), GTX 760 SOC, 16GB RAM, SSD.
      • Dialogy mi funguju, hlasy su tam podla mna ani neni. Ziaden clipping som nevidel. Jediny bug co mi udrel do oci je, ze trava zlahne ked sa na nu pozrem. Sa jej asi vzdy generuje fyzika ked je v uhle pohladu, nieco ako v Thiefovy ked poskocili zavesy ked sa clovek pozrel ich smerom.

Patrocny srot akurat s novou GTX 970
        • No to já tam mám clippingu dost. Sedlák seděl v lavičce, slepice byla půlkou těla ve zdi, jedna slečna nemá v dialogu oči, ale jinak ano apod.
          • Veskoslav
            Jo tu selku bez očí mám též. Jinak v pohodě. Jenom jedna satanistická slípka mi chodí skrz všechny baráky a pořád za mnou *1*
            • No tak mi to to 2x padlo pretoze ovladace prestali reagovat. Tuto hlasku som nevidel uz pekne dlho :) Vypada to pekne aj to pekne slape, mozem s kludnym vedomim odinstalovat. Updaty ma netrapia, nechcem si kazit zazitok hranim nedorobenych buildov.
            • Stejně si myslím, že je to chyba vypouštět takhle alfu, protože teď budou muset vyčlenit tým, který ten build pro lidi bude muset aktualizovat a tím se budou připravovat o čas.
    • Jj vypada to krasne, Skyrim oproti tomu vypada ako nejaka umela kulisa :)
      • Skyrim už je taky 3 roky stará hra :)
        • Ale ja nehovorim o kvalite grafiky samotnej, ale o zmysle pre detail co len umocnuje celkovy pocit uveritelnosti. Dedina v Skyrime je jak par naplacanych budov pri sebe a to nezmeni ziaden SweetFX bordel navrchu :)
          Jo a skusal som SMAA injektor a DX10 verzia krasne fuguje, tak ked niekto chce vyhladzovanie moze skusit.
          • Ano, kvalita designu může například za to, že i starý Stalker vypadá pořád dost uvěřitelně a dobře. Laciná, efektní estetika nepřekoná promyšlené výtvarné dílo.
        • na 10 let starym enginu *6*
    • Morraw
      Už jsem taky zkoušel. Všechno jede plynule. Sem tam nějaký crash, bug..malé věci. Hodnotit moc zatím není co, ale graficky je to parádní, atmosféra přijemná.
    • Závist, stále čekám na zjevení klíče.
      • Veskoslav
        Jsem se akorát přihlásil na jejich stránkách, dal profil a klíč se na mě usmíval.
        • Taky akorát to místo je prázdný, ale to bude snad tim že sem se na těch stránkách registroval až dnes. (identifikuje mě to jako backera z kickstarteru)
          • Veskoslav
            Taky jsem z KS. No to chvíli asi potrvá než se ti objeví.
        • aku mas konfiguraciu?
          • Veskoslav

První pohled

R9 280X OC 3 GB, 16 GB RAM, i5-3470 a Win 8.1
            • Draken69CZ
              nVidia mě od doby 8800 GTX nějak nebere (dobrej obchod za 6 a v krámě byla za 12 a ještě za 2,5 jsme ji prodal). Uf to už je hroznej ranec, já budu muset vzít jetou R9 280x kolem pěti. Prodám 5850 přidám 3,5 a něco se snad najde.
            • Veskoslav
              No tak určitě:-D Ale podíval bych se po nové řadě od Nvidie taky. Té 970/980
            • Draken69CZ
              A nechceš ji prodat a koupit si jinou :D
            • Veskoslav
              No asi o 15% více než srovnatelná Nvidie:)
            • Draken69CZ
              Ta je hodně vyvoněná, snad po ASUS nej z 280x, jen sem někde viděl že to má o něco větší odběr než ostatní.
            • Veskoslav
              No já mám od Gigabite. Měl jsem i předchozí kartu a spokojenost. Mám přímo tuto: http://www.czc.cz/gigabyte-r9-280x-ultra-durable-vga-3gb/138774/produkt?utm_source=heureka.cz&utm_medium=cpc&utm_campaign=Graficke_karty&utm_term=GIGABYTE_R9_280X_Ultra_Durable_VGA_3GB
            • Draken69CZ
              Tak GK jakej výrobce, uvažuji o ní a nemohu se rozhodnout od koho to vzít, předem dík.
            • lol takovej slabej komp, vidno že tomu moc nerozumíš, tohle jsem mel pred 7 lety *1* *1*
  • Zbytek Steam kódů, kdyby někomu chyběla v TW krev :)

Total War Rome II: Blood and Gore
    7G7R7-H38TP-4H895

Total War Attila: Blood and Burning
    6AGFH-J5T2T-N84P2

Shogun 2 Blood Pack
    7DY49-IP2JM-7TGEE
  • Pinkamena

Saint's Row bez vibrátorů by byl lepší, říká Cliff Bleszinski.

Já nevím, tyto kravinky jako do této do Saints Row patří, samozřejmě je to dětinské, ale neni to právě ta pointa? Saints Row je známý tím že se nebere vážně a často je "over the top" hodí se to do hry. GTA IV se mi nelíbilo protože se to moc soustředilo na příběh, zatím co otevřeného města se člověk moc nezabavil. Když už mluvíme o GTA IV, jsem jediný komu vadí jak se příběh bere vážně, zatím co většinou hra je velice vtipná, to myslím jako když používáte televizi ve hře či když jdete na iternet. Je to parodie na Ameriku, a dobrá to se musí nechat. Problem v tom je že mám pocit že GTA IV neví čím chce být. Nejdřív vám Roman mluví o "big titties" a pak Niko se rozhodně udělat dlouhý proslov o tom jak válka hrozná je. Je těžké toto brát vážně, Niko mi tady mluví o pekle zatím co za ním je plakát který paroduje nějaký ten film či herce. Ono by to tak těžké nebylo, to brát vážně. Ale, Rockstar se rozhodl že jejích parodie na Ameriku bude "South Park" styl, nebo-li parodie která je často urážlivá, sprostá, a přehnaná. Nechci říct že mě hra nějak urazila, vůbec ne! Ale je divné když tu máme přehnanou parodii na Ameriku zatím co tu je realistický příběh který mám brát vážně, chybí tam rovnováha. Zatím co Saints Row ví čím chce být, když už je někdě přehnaný humor tak se postaraj o to aby příběh byl také..no..Saints Row. Samozřejmě, momenty nějaké které se stanou v příběhu Saints Row 3 jsou někdy vážné, ale je tám rovnováha. Ten příběh je doslova pomátnutý, a hra je taky! Hodí se k sobě.

...Ježiši, zase jsem se rozepsal. *1*
    • tl;dr. GTA 4 bylo dost zábavné, zvlášť s Euphorií, velmi zvlášť s multiplayerem a extra zvlášť s EFLC. Nebavilo? OK, máš tu zmíněný. :) Paskvil jako Mafia II není vhodná alternativa pro lidi, co nemají zas tak v lásce absurdní humor.
  • 2 LV426

LV426 až zase někdy budeš tvrdit, že open world je stejně HW náročnej jako koridor, tak si nejřív pusť tohle: https://youtu.be/_vwEmFojZV0?t=158
  • RavenHolm
    Dust: An Elysian Tail: https://www.humblebundle.com/gift?key=2tdBMK5G357xazx6
    Guacamelee! Gold Edition: https://www.humblebundle.com/gift?key=nUf5BG7cCwvPkzSE
    FEZ: https://www.humblebundle.com/gift?key=zzdUr8ZkpBPbcrz8
    • Hudy1141
      Díky, vzal jsem si Dust a Guacamelee.
      • RavenHolm
        Skvělý hry. Doufám, že budou bavit :)
  • Joshua

Moje poznavaci soutez

Kdo napise jako prvni oficialni cesky nazev hry, kterou mam v obrazku, vyhrava ode mne hry: Deus Ex - The Fall a The Last Remnant.
    • Draken69CZ
      Noční můra z hlubin: Prokleté srdce
      • Joshua
        Rychly jako blesk, nejaky email?
        • Draken69CZ
          Děkuji pěkně, v podstatě můj jediný vánoční dárek *3*
          • Joshua
            Hezke vanoce
            • Draken69CZ
              a bohatého ježíška *1*
  • Watch_Dogs IV

http://youtu.be/vntTG3wRVyA
  • Lukyz

Souhrn prvních recenzí Need for Speed

EGM – 7
    GodisaGeek – 6.5
    Eurogamer Italy – 7
    USGamer – 4.5/5
    Gamespot – 8
    IGN– 6.3
    Post Arcade – 7
    • Takže výborné ježdění prakticky bez chyb, skvělá zábava na dlouhé hodiny ? Zvláštní, že samotní hráči mají jiný názor.
  • Počet nelegálně stažených verzí Crysis 3 se pohybuje kolem 70 tisíc.

Když dneska každej na Demoverze 5ere tak se neni co divit, ještě bych jim přál aby se jich nelegálně stáhlo třeba 10 000 000
    • Počet nelegálně stažených verzí Crysis 3 se pohybuje kolem 70 tisíc.

Si jen ubozak co hleda vymluvu! Byla BETA a to jako demo staci. Dema byly vzdy otom aby si clovek hru zkusil a zjistil jestly mu to pojede.
      • Fight Club 47: Beta není demo! *1*
        • jo ke všemu. Hlavně i u dem psali že nereprezentuje konečnou kvalitu hry :D natož v nějaký betě
      • ucho
        je přeci potřeba demo, který ti ukáže celou hru. pak je potřeba celou hru dohrát, aby si dotyčný dokázal udělat obrázek. a až ji celou dohraje, musí všude vykřikovat, jaká to byla blbost, že za to by peníze nedal a že to za ty peníze nestojí. ještě by mu chudákovi ty společnosti měly platit za to, že tu hru musel hrát :)
        • a když to někdo upirátí, hraje to půl hodiny a pak to smaže s tím, že ho to vůbec nebaví, tak to je taky špatný? a jak ty konkrétně víš, jaká nastala situace u těch, co vykřikují, že je to blbost?
          • ucho
            je mi u zadele, co si doma kdo dělá...

"a jak ty konkrétně víš, jaká nastala situace u těch, co vykřikují, že je to blbost" - čtu zdejší diskuze. vzor chování těch lidí je stále stejný. nakonec to skončí tím, že se ti lidé vysmívají lidem, co za hry platí. pak přejí společnosti, co udělala nějakou hru, aby krachla a žádné další hry nedělala. navíc že je to blbost vykřikují často až potom, co tu hru dohráli. to ti nepřijde vůbec zvláštní, že někdo věnuje svůj čas něčemu, co ho nebaví? no asi nepřijde, jinak by ses neptal.
            • ...a pluska se jen sypou :D populisto...
            • ucho
              Kubas: při čtení tvého příspěvku se mi nevím proč vybavil Červený trpaslík a Kryton:
              http://www.youtube.com/watch?v=N8_GbB1Al-Q
            • "vzor chování těch lidí je stále stejný. nakonec to skončí tím, že se ti lidé vysmívají lidem, co za hry platí. pak přejí společnosti, co udělala nějakou hru, aby krachla a žádné další hry nedělala."

a jo, v pořádku, akorát jsem doufal, že se třeba aspoň omluvíš, ale ty mě tady akorát otevřeně obviňuješ z toho, že kradu... možná si sundej ty brejle, abys taky viděl něco jinýho než vnitřek svý palice.
            • ucho
              Kubas: "prostě se mě osobně dotklo, že každej, kdo čórne hru, aby si ji vyzkoušel, je sprostej zloděj a způsobuje krachy studií"

a to jsem psal prosím kde? jinak v pořádku? :) skoro spíš jako by tě kvůli něčemu hryzalo svědomí a vidíš v textu i něco navíc...
            • právě :D všechno je ti jedno, ale dal sis tu práci, abys mi odpověděl, seš moc hodnej, díky :) a dojímáš s tím "používáním argumentů", s tím tu někdo před lety přišel a použil to a od tý doby se tu tím každej ohání :D já žádný argumenty nepoužívám, prostě se mě osobně dotklo, že každej, kdo čórne hru, aby si ji vyzkoušel, je sprostej zloděj a způsobuje krachy studií... kdybys napsal jen to svoje "je mi to u zadele", tak to beru, ale ty ses pod tím ještě musel vykecat.
            • ucho
              Kubas: ptal ses, odpověděl jsem ti. to chceš proti mně použít jako argument to, že ti odpovídám na tvůj dotaz? no dobře... :D
            • je ti to jedno, ale vysypeš sem o tom deset řádků textu... to se asi hodně nudíš :)
            • Vyzkouším a smažu , nebo naběhnu do obchodu ... tohle platilo a platit bude bez nebo s demoverzemi .
              A jak si ti strašliví zapšklí piráti po léterch nemohou GOG ani vynachválit ;)
            • ucho
              Kubas: umíš číst? to že je mi jedno, kdo si doma co dělá a co si stahuje, to ze mě dělá morálního boha? ok :)
              kde házím všechny do stejnýho pytle? mluvil jsem o většině projevů zde, a ta většina nese prostě tyto rysy. že se mermomocí cpeš do téhle skupiny, vztahuješ to na sebe a pak se cítíš ublíženě není vůbec můj problém...
            • nemám rád, když tady ze sebe někdo dělá morálního boha a všechny hází do stejnýho pytle. já jsem navíc mluvil o tom, že když si hru někdo chvíli zahraje, zjistí, že to není pro něj, a odinstaluje ji, dá se to pochopit (koupit si něco, co pak ani nebudu chtít hrát, by mě naštvalo), takže se tím právě zabrání, aby věnoval čas něčemu, co ho nebaví...

fakt mě baví, jak mě znáš, že hned víš, co mi přijde nebo nepřijde. hlavně že sis ulevil.
        • Hezky řečeno :D BTW ja sem tu o piratstvi neřekl ani slovo mam koupeny všechny Díly Crysis, Jednička je pro mě špička 9/10 dvojka byla slabši 6/10 a trojka je už lepší už jen kvuli ty hezky grafice :D 7.5/10
      • Multiplayerova beta jako demo stačí? prosim tě něžvaň tady kraviny jo... jsou i jiní lidi jako já který nějakej MP vubec nezajímá
        • A k čemu teda to demo chceš? Demo snad slouží k vyzkoušení hry a abys zjistil,. jestli ti pojede. K tomu MP bohatě stačí, navíc tam nejseš omezenej jen malou částí mise.
          • ne demo neslouží k tomu abys zjistil jestli ti pojede. Demo slouží k tomu aby sis mohl vyzkoušet hru. To znamená hlavně SP kampaň, abych zjistil AI, hratelnost atd...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit