Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jednadvacet konzolí a handheldů, kterým osud nepřál.

Nechápem čo tam robí OUYA a VIta...
    • Tak trochu prognóza věcí příštích .... Vita se neprodává , Ouya v předprodukci na Tegře 3 ...
  • prudislav

Brutal Legend brzo na steamu

http://cdr.thebronasium.com/sub/19259 ;-)
    • MrSolidSnake745 na svém YouTube kanálu zveřejňuje písně z her a filmů nahraných jen s pomocí disketových...

No jestli je to pravda,....
  • Lukyz

Fallout The Story

Parta nadšenců se snaží převést první Fallout do F:NV.
    *4*
    • Inquisitor
      Jestli se to bude dělat tak dlouho jako Skywind, tak se asi nedočkáme :)
    • tak to bude pěkně prázdný a fádní :(
    • wow :)
      len ci to dokoncia
  • Jednou střelou ze snipera svého nepřítele v Battlefield 3 nezabijete.

Hype some more.

Slyšel sem, že za 15 minut se objeví zpráva, že pokud vystřílíme munici, tak se zbraň dokonce sama nabije a nebudeme muset mačkat příslušnou klávesu! Já si snad tu hru i koupím!!!

*11* *11* *11* *11* *11*

Ešte že je tu tá Red Orchestra 2, inak by to už bolo vážne na vraždu...
  • Tři klíčové přednosti PS4 před Xbox One podle Jacka Trettona: Nejvýkonnější konzole na trhu, o 100$...

Bohužel ty tři klíčové přednosti sráží neuvěřitelná arogance evropské pobočky SCEE vůči svým zákazníkům.
  • Pokud existovala 51. epizoda v Metal Gear Solid V: The Phantom Pain, Quiet v ní nefigurovala, prozradila dabérka Stefanie Joosten.

Zajímalo by mně jestli bleskař umí číst. Mezi 51. epizodou a 3. chapter je celkem rozdíl.
    • Pokud existovala 51. epizoda v Metal Gear Solid V: The Phantom Pain, Quiet v ní nefigurovala, prozradila dabérka Stefanie Joosten.

*NEPŘÍMÝ SPOILER*
      Jo no a navíc po misi 45 je absence Quiet celkem logická.
      • jestli se nepletu Quiet přežila, je tam hodně indikátorů včetně to slané vody, takže klidně se mohla pro třeti kapitolu vrátit, ale ta hra stejně nikdy neměla mít třetí kapitolu...
        • Někde jsem četl, že fanoušci našli zmínky o třetí kapitole v souborech. Byl tam big boss bez šrapnelu (SPOILER tedy skutečný big boss SPOILER), takže by to asi navázalo na konec druhé kapitoly, ale dost pravděpodobně to bylo něco, co odpískali hned jak si uvědomili jak by to bylo drahý.
          • Kozy
            No, našel se model hlavy BB se šedivejma vlasama a taky Venom s těma brejlema proti písku co má na jednom obrázku.
  • Fanoušek herní série CoD si předobjednal 28 kopií hry Call of Duty: Modern Warfare 3. Díky tomu...

Ted uz chapu co dela ty mnohamilionove prodeje serie CoD. V tomto smeru BF3 zrejme skutecne nebude moci konkurovat. *2*
  • Norský terorista Anders Behring Breivik se připravoval na válku s islámem skrze Call of Duty: Modern...

Jeden z viníků pátečního masakru jsou i média, které soustavně vyvolávají a prohlubují v široké veřejnosti xenofobní strach ze všeho "neevropského". A "informaci" podobné té v záhlaví, jsem s ironickým šklebem očekával od soboty.
    • Prijde mi to asi jako pripravovat se na pristani na mesici pomoci Commandera Keena :o)
  • PS4 a Xbox One verze The Crew poběží v rozlišení 1080p při 30FPS, PC port poběží při 60FPS. 

30FPS? Vždyť ta hra je graficky standard předchozí generace.
  • STEAM hoří, sledujte twitter, reddit etc
    • No a co? Pro hraní to není na PC nutné.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit