-
tak jsem viděl tu hodku z Cyberpunku, no ale musím říct, že spíše slabší. Graficky trošku archaičtější, atmosférou se podle mě vůbec nechytá ani na poslední Deus Ex o Human Revolution škoda mluvit, co se mi naoapak libí je gameplay a možnost hrát za ženu, no určitě to budu sledovat.
-
-
Lito....Málo robotických školaček s mečem velikosti planety, co? Jinak Femta máš zase zablokovaného?
-
-
dle mého je můj učet mnohem starší než nějaký femto, takže přestaň otravovat a přiznej si, že to vypadá nanejvýš průměrně.
-
-
-
THQ auction results:
26M for Relic (Sega), 2.5M for THQ Montreal (Ubisoft), 11M for Evolve (Take-Two), 22.3M for Volition (Koch Media)... 500k Homefront (Crytek), 5.8M for Metro (Koch Media), South Park for 3.2M (Ubisoft)
No bids for Darksiders (Vigil) :-( -
-
na Darksiders 2 dělalo i THQ Montreal ne? jak je to s licencí na tu hru?
-
-
licence na Darksiders půjde do "Chapter 11", takže to pak může koupit kdokoli. Lidi z Vigilu už jsou nabíráni jinam. V případě THQ Montral vím jen že P. Desiles jde zpět pod křídla Ubisoftu :-D
-
-
Do prd e le. To znamená, že už se stěží dozvíme příběhy dalších jezdců a finále hlavního příběhu. *13*
-
-
-
-
Valve si v Evropě zaregistrovalo ochrannou známku Half-Life 3.
to je nutný si registrovat extra kvůli té trojce? nestačí mít ochrannou známku na Half-Life? to je trochu na hlavu. -
-
Bohužel to tak nefunguje. Podívej se na to jak se kšeftuje s doménama a nebo jak se v appstoru přiživují vývojáři na cizým jméně. Tahle registrace jim pak dává možnost se bránit pokud to někdo bude chtít využít.
-
-
Halucinogenní rostlina Peyote vás v GTA V promění v náhodného ptáka - kuře, jestřába, kormorána, holuba či dokonce racka.
Škoda že to neroste i v reálu. Občas nějaké to spestření by neškodilo :) -
-
Ale roste.. Nebudu sem dávat odkazy, ale peyotl opravdu roste. Je to halucinogení kaktus. A i u nás roste jedna rostlina, která má účinky jako LSD..
-
Ale roste
Lophophora williamsii
-
-
3xDesura
Gun Rocket.....................HYV1D-647UK-JTVDS-MJ9VX-MJ481
IslaBomba ......................SINMT-TXCT4-5PLIU-91XBZ-QUOIN
Yury ................................HAQ1T-NMT5K-3CCZL-JG9T5-TPR38 -
-
Toto není korektní způsob rozdávání klíčů. Správný postup je napsat nejprve zprávu, ve které dáš jasně najevo, že máš zájem rozdat klíče. Následně je třeba vyčkat schválení od Drakena, čímž dá zároveň najevo, že je připraven se daných klíčů zmocnit. Pouze takové rozdávání může být považováno za správně uspořádané. *1*
-
-
Ne má mi to poslat na mejla já si vyberu co chci a zbytek sem může dát.
-
-
No jenže to by už sem třeba taky nikdy nemusel nic poslat a aspoň iluze šance, že hru získá někdo jiný, je lepší než nic. :-D
-
-
Tak on by to sem postnul všechno jen nějaké by byli už aktivované *1* *16* *15*
-
-
Musím uznat, že to máš vychytané *3*
-
-
-
-
-
*10* kdo mi to vzal?!
-
-
sou to haj....ve *12*
-
-
cekame na Drakena *4*
-
-
Randy Pitchford otevřeně poděkoval fanouškům, kteří si užili Aliens: Colonial Marines.
koukam, ze randy je stejny narcis jako klaus. -
V březnu dorazí DLC pro Playstation All-Stars, které nabídne Isaaca Clarka z Dead Space, Zeuse z God...
jistě myslíte "Dia" z God of War, že je to tak... -
-
Bleskař má dnes evidentně horší formu, to se občas stává.
Ale opravit by si to mohl... -
-
Bleskař si to už opravil *7*
-
-
-
V PS3 verzi Call of Duty: Ghosts se objevili první hackeři.
... Žádný div. Hra se za poslední 4 roky nijak zásadně nezměnila, takže jistě stačilo jen lehce upravit hacky z předchozích dílů... Vypadá to, že Ghosts nebudou hratelné tak do patche 1.5... Ani mě už nepřekvapuje, že na YouTube lze najít kompletní průchod všemi misemi. Zase jednou to někdo někde zvoral. -
-
Kdo by ji taky vůbec hrál. Jen magoři a společnost přátel UFO...
-
-
a ty a dalsia polovoica madarov
-
-
Český buzík, co píše slovensky a přináší informace z Maďarska. Dneska už se ve střední Evropě člověk cítí celkem internacionálně.
-
-
A do toho pantáta, co se nechává slyšet o podmínkách překladů jmen z dálnýho východu přes západ zpět do Čech. Máš rozhodně recht, příteli.
-
-
Hry Lost Planet 3 se prodalo pouze 300 tisíc kusů. Capcom přitom očekávalo čtyřikrát více.
Ja myslel ze ty mas rad COD, Flialfield je jeden velky bug... Čobole. *15* *3*
No, kdyz uz jsem jaksi... mel nadpis tak nutno dodat ze to je i mozna logicke, proste znacka nepomohla a hra nestala zato. I kdyby bylo MP sebelepsi SP bylo ohrane az nudne. Zustala ve stinu paradni 1cky. *4*
-
-
-
-
MickeyMutant
Mysli trošku, to jako jedno vlákno snaže několikrát a hned pod tím jich je dalších několik, které tam nechá? :D Tomu snad nevěříš. Mimochodem games už tímto začíná být trošku známé jak jsem minulý měsíc zjistil čirou náhodou od pár lidí, když byla řeč o hrozné diskuzi na Hrej :)) Já jsem nic nepsal, ale vadí mi to také, protože ta debata byla zajímavá, stejně tak Smutný, bleskař nebo kdo to prý maže ztrácí čas také a ještě dělá ostudu tomuto webu. Lidi to vidí, nemysli si. -
-
Trošku myslím, ale je pondělí, tak to jde ztuha. Zřejmě nechávají jen to, co se bezprostředně týká her nebo bleskovek. Bleskař nebo kdo čas sice možná ztrácí taky, ale "ztrácí" ho v pracovní době, takže tam určitě cítíš ten rozdíl. A ano, lidi to vidí. Ježíš taky.
-
-
S tebou by měl teda tentokrát taky ztratit čas a vymazat tě.
-
-
S tím počítám, tohle všechno je hrubě off-topic. Takhle to už v životě chodí. Nebudu předstírat, že kvůli tomu po večerech nebrečívám v koutě.
-
-
-
-
Sony změnilo udávanou míru poruchovosti konzole PS4, nyní se nachází pod hodnotou 0,1% (předtím uvádělo...
bleskaři, doprčic, předtím to bylo 0,4 % sakra běž už konečně do sebe...