Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • x_ander

Vánoční nabídka Square Enix: 4 hry v hodnotě 75€ za 6,5€. Jaké? To se musíte nechat překvapit.

Jestli tomu dobře rozumím, tak naslepo zaplatím 6 a půl eura a pak se teprve dozvím jaké hry dostanu? No jako akce to je zajímavá, ale taky bych mohl dostat hry, které už mám, což už tak zajímavé není :) Ale nějak na těch stránkách teda nevidím, že by to měly být zrovna 4 hry, v popisku vidím jen, že to bude "balík" her.
    • Veskoslav
      Prosím Tě, hoď mi odkaz, nemůžu to najít. Děkuji.
      • x_ander
        Já šel jen na ten odkaz, co je přímo v bleskovce.
      • ringmancz
        v bleskovce je link
        • Veskoslav
          Dík. Už to mám, tak uvidíme 20:)
    • ucho
      tipuji, že mezi nimi bude Hitman: Absolution, Just Cause 2, Deus Ex: Human Revolution.
      no a pak by mohli přihodit ještě Dungeon Siege 3 a Kane and Lynch 2 a Quantum Conundrum... :)

jinak stojí tam, že budou 4. je to celkem riskantní nákup :)
      • There's a clue in the description -- we know that all four games have Steam keys, and at least one of them is rated PEGI 18. The only Steam games in the catalog with PEGI 18 are:
        Deus Ex Human Revolution
        Just Cause 2
        Kane & Lynch
        Kane & Lynch 2
        Sleeping Dogs
        Hitman: Absolution
        Tomb Raider (2013)
        • mimochodem, pokud si to koupíte, dostanete tento e-mail:

Thank you for ordering The Square Enix Christmas Surprise.
          You don´t need to do anything now. We´ll send you an email on the afternoon (GMT) of 20th December 2013 with all of the contents inside, so make sure to check your inbox.

TO bude opravdu překvapení *1*
          • ucho
            na Sleeping Dogs jsem zapomněl, to už je taky taková dávačka.
            takže na Sleeping Dogs a Hitman Absolution bych si i vsadil, že tam budou... a abych tady měl kompletní tip, tak zbylé dvě budou podle mě Just Cause 2 a Deus Ex: Human Revolution (i když to poslední si tak jistej nejsem, to už se rozdávalo za minimální cenu všude)
            • ringmancz
              já četl, že párky
            • Důležité bude, že z nich půjdou udělat dárky.
            • Důležité bude, že z nich půjdou udělat dárky.
      • x_ander
        Jo, už to vidím.

No jako kdybych věděl, že tam bude Hitman a třeba Tomb raider nebo Final Fantasy, tak do toho jdu, ale střílet od pasu se mi moc nechce v záplavě slevových akcí :)
        • ucho
          Hitman by tam být mohl, Tomb Raider podle mě ne, to už by byla moc výhodná nabídka (tedy pro ně nevýhodná).
          • taky už ti heká?
            • Lara při každým skoku
            • ucho
              kdo? koza na dvorku?
  • The Crew bude herním médiím dostupné až v době vydání hry. Ubisoft to obhajuje tím, že si lze titul zcela užít pouze s ostatními hráči.

Blbost. Akorát už teď ví, že to bude další bugfest, který by u jiných vývojářů neprošel ani jako beta. Far Cry 4 sice dopadlo daleko líp než Watch Dogs a AC Unity, ale když na mě nepřítel střílí skrz strom a po restartování mise se nenačte prostředí, tak to moc nepřispívá k dobrému zážitku.
    • ucho
      Zajímavá teorie, nebýt detailu, že ta hra měla nedávno víceméně veřejnou betu...
  • Předpokládaný zisk z prodeje Angry Birds plyšáků v tomto roce je 400 milionů dolarů.

Předpokládaný zisk z prodeje plyšového Filipa v tomto roce je 0 korun.
  • Veskoslav

Valve zrušilo placené módy.

A representative from Valve has announced that the company will remove Steam Workshop's controversial paid mods functionality. In a post today, Valve employee Alden Kroll confirmed that the functionality will be removed, and all customers who have paid for mods will be refunded. The move has been made with Bethesda's blessing, Kroll added.
    "We've done this because it's clear we didn't understand exactly what we were doing," Kroll wrote. "We've been shipping many features over the years aimed at allowing community creators to receive a share of the rewards, and in the past, they've been received well. It's obvious now that this case is different.
    "To help you understand why we thought this was a good idea, our main goals were to allow mod makers the opportunity to work on their mods full time if they wanted to, and to encourage developers to provide better support to their mod communities. We thought this would result in better mods for everyone, both free and paid. We wanted more great mods becoming great products, like Dota, Counter-strike, DayZ, and Killing Floor, and we wanted that to happen organically for any mod maker who wanted to take a shot at it."
    Kroll said that while the feature has its merits, it was not wise introducing it into a community which had prospered without the model.
    "We underestimated the differences between our previously successful revenue sharing models, and the addition of paid mods to Skyrim's workshop. We understand our own game's communities pretty well, but stepping into an established, years old modding community in Skyrim was probably not the right place to start iterating. We think this made us miss the mark pretty badly, even though we believe there's a useful feature somewhere here.
    "Now that you've backed a dump truck of feedback onto our inboxes, we'll be chewing through that, but if you have any further thoughts let us know."
    It's unusual timing, as Bethesda released its own statement earlier today explaining its position on the controversy. The new functionality has been subject to a weeklong controversy, with several prominent modders and developers addressing the matter. Gabe Newell, Garry Newman of Garry's Mod fame and renown Counter-Strike modder FMPONE have all spoken publicly in favour of the development, but that didn't stop a petition against the functionality accruing more than 130,000 signatures.

P.S: Bleskař by se občas měl probudit z toho zimního spánku.
    • braveman
      BTW nevěřil jsem, že se najde někdo, jenž označí (včerejších) 21 bleskovek za zimní spánek *3*
      • Veskoslav
        Zímní spánek jsem označil celou kauzu. Jako sorry, ale když už Vás v informovanosti předběhne i Bonusweb, co se týče kauzy placených módů, tak to už je co říct.
      • Jsen pochopil to, ze jsi jako Bleskar absolutne zaspal celou kauzu. To ze si prasknes prodej v Japonsku je taky a taky ale nejdulezitejsi zpravy ohledne modu mas spozdeni. Kvantita=/= kvalita.
  • ucho

iBomber Attact, Lucius...

http://groupees.com/kiss
    • nějak tam nikde nemůžu najít, jestli jde o klíče do steamu nebo DRM-free balíčky ve stylu humble bundle...
      • ucho
        Lucius, iBomber Attack a King's Bounty: Warriors of the North jsou steam klíče
        J.U.L.I.A. a Vivisector je drm free.
        • King's Bounty: Warriors of the North ... jasná koupě . Díky za typ
        • super, dík! přemejšlel jsem o tý Jůlii, takže do toho asi pudu...
  • ringmancz

dubstep gun v GTAIV

http://www.youtube.com/watch?v=G-JB8-Zy1fQ

tančí i auta
  • Miserius

PS+ hry na pristi mesic

Dorazi 24. prosince a bude to na PS3 Borderlands 2 a DMC, Dont Starve na PS4...
    • Jak je to s PSN+, ty hry se po zrušení členství mažou? Stal se ze mě čerstvě peasant, tak se učím :)
      • Miserius
        Když už nejsi PS+ hry máš pořád na disku akorát když je budeš chtít pustit napíše ti to že k nim nemáš přístup... Až zase PS+ předplatíš mužes hrát všechny který jsi kdy z PS+ měl "nakoupeny"...
        • Jasný, dík. Asi to nechám být, přeci jen mám PS3 jen na exkluzivity a Bluray :)
          • michelangelocz
            Ona totiz "FREE GAMES AT PS+" je pouzivana, ale nepresna formulace. Kdyz predplacis, muzes je hrat, jakmile prestanes, prijde o veskerej pristup k nim. Takze jasnejsi by bylo spis neco jako "PLAYABLE WHILE PS+ IS ACTIVE", ale to uz tak lakave nezni ;)
            • Jack1947
              Prijde mi to trochu vydridusske, ale co dit uz jei hur (PS4). *7*
  • Taylor Kurosaki (hlavní designer příběhu) a Jacob Minkoff (hlavní herní designer) odchází z Naughty Dog do Infinity Ward.

Ich vyhodili už dávno...
  • ucho

LEGO hry (Steam)

Na amazonu se dá koupit pár LEGO her po 5 dolarech, nejnovější Lord of the Rings za 7,5 dolaru. Teď v noci je asi poslední možnost využít akci.

http://www.overclock.net/t/1340387/amazon-lego-lord-of-the-rings-7-50-steam-key-other-lego-games-also-on-sale-deal-is-live
  • Lukyz

Watch Dogs featuring NVIDIA Technologies (PC)

Já vám nevím, ale přijde mi to moc pěkný *2*

https://www.youtube.com/watch?v=fWKOyqOJMmQ&feature=youtu.be

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit