Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ?

"David Cage: Videoherní průmysl potřebuje více inovace, aby zvedl starší hráče od televizí."

Aby nas tie inovacie zdvihli od TV a nasledne znovu posadili pred TV+konzola... pochopil som to spravne? :-)
    • DangerousDave

Screenové porovnání grafiky PC vs. X360 vs. PS3 verze Sleeping Dogs.

od TV k monitoru :) ... chudák ani nevie akú pravdu povedal *1*
  • jesusek

Steam klíče 3

AI War: Fleet Command
    https://www.humblebundle.com/gift?key=7nGhvyDnUCekhp5Z

Q.U.B.E: Director's Cut
    https://www.humblebundle.com/gift?key=YeMNMXbHyWYSBHmx

Guacamelee! Gold Edition
    https://www.humblebundle.com/gift?key=qWAXcuNPVupt5yAq
    • Draken69CZ
      Vzal jsem si Q.U.B.E díky
  • L4D3

Tohle se našlo ve SteamWorks. Ale je to tam už dýl, ale aplikace pořád dostává updaty.

http://i.imgur.com/jmBUYj4.png
  • Gambit92

The order : 1886 gameplay trailer

Včera ukázali pár minut gameplaye

https://www.youtube.com/watch?v=l8pl3aVnsyE
    • Hrozná kamera a pohyb páčkovačem příšerný.
    • Moc pěkné particle efekty.
      • Gambit92
        Celkově i post-processing je moc povedenej, filmový efekt se jim zatím fakt daří a gameplay(gunplay) vypadá stokrát líp než na předchozím videu co ukázali
        • Jack1947
          Post processing ? Ta stara blbost kdy nebylo prd videt hmm to tady zabira, filmove to bude jeste hodne no. Ano zatim nejlepsi render co jsme videli.
          • Gambit92
            Chápu, nic se ti nelíbí, nic nikdy není správně a asi ani nikdy nebude
            • Jack1947
              To jsem nerekl... jen tohle neni uplne spravne. Zatím
    • Jack1947
      Paprskomety nebo pulzni pusky ci co to je, a ten dedek za ktereho budem hrat tak ma rotacni kulomet prskajici jiskry ( jak vystrizeny z westernu mimochodem). Do toho ta moderni sekava animace pohybu a v cutscenach *11* pocitam ze tohle se uz do finale nezmeni a hezke mi to ani trochu nepripada kdyz pominu grafiku ktera je takova nadprumerna i kdyz tezko rict jestli ji vubec bude clovek sledovat kdyz se bude kryt za rohy domu a sloupy.
      • MrSanta
        Moderní sekavá animace pohybu a v cutscénách je způsobena tím, že je to video ze streamování, takže kvalita obrazového záznamu neodpovídá originálu.
      • Miserius
        Tak Jacku, jeste finalni cislo do recenze a hotovo, od ted nevychazeji hry ale jen trailery
        • Jack1947
          Ja nevim, uz si od dob gameplay a obrazku Watch dogs nic nemaluju ... no nezeru jim to no. Jestli chces ohodnoceni tak 5-6/10 z toho co jsem mel sanci videt.

Proste... je to tak no, na pecku to zatim nevypada... DLE MEHO nazoru a nebudu zrejme sam. *3*

Psalsi... dole ze nam spolecnosti lzou, tak by sme jim preci nemeli verit nebo ne ?
          • Miserius
            Ja jim to taky neverim. Tohle je rozhodne vic filmecek nez gameplay, ale to neznamena ze se na tu hru vyprdnu a rovnou "vim" ze to bude hnuj 5-6/10...
            • Jack1947
              Ok, nic proti ja to same pac bych si nic nezahral jen s tim nemzusim souhlasit, nejsem malej véna kterej papá psenicnou kasi i s navijakem. Budu rozhorcen, hrat ano jen proste nesouhlasit. Ty si mi pripadal no jo lzou, lzou ale vzdyt je to vlastne jedno. Hlavni je ze je co hrat - no a ja to beru spise tak ze jesteze je co hrat. Je mi lito ze hry se ubiraji timhle smerem. Tečka.
            • Miserius
              Jestli to vypada ze je branim tak to vypada spatne, ja se jen snazim mirnit takovej ten vseobecnej hate... Kazdopadne raději toho víc odpustim než abych nemohl hrát nic novýho
            • Jack1947
              Moment hnuj? To je prumerna az nadprumerna hra podle tebe, nerikam ze ne casem nekdy... a ty mi pripadas jako kdyby si nove hry (watch dogs ted tohle) nevim branil coz nechapu jsou to zkurvene spolecnosti co se smeji nad blbeccky ( pro ne) co se dohaduji to bych neudelal postavim se za konzole to ano ale nebudu obhajovat to co oni vydavaji za pecka hry a ty bys mel taky prestat. Klidne budu psat ze jsem zklaman a bude to opravnene - i kdybych byl uminusovan a "spolecensky" vyvrhel... i Fanboy zna sve meze fanbojstvi.

Uprimne? vzdyt je to vykradani sebe samo, GOW styl (prednim to neumela snad zadna hra a to uz je 7let od vydani 1dilu!) a to je tak vsechno nevim ani co tam bude za nepritele, (nevidim ho) a pripada mi to ze to bude doslova prochazka s prstem v nose... delaji si spatnou reklamu a timhle si skodi a nevadi ze hra vyjde pozdejc a ze to finalni verze neni. Uz ted budou ocekavani mensi.
    • Kozy
      Vypadá to strašně, ale dalo se to čekat. Přitom to dobový zasazení je zajímavý.
  • MikeiXX

Stargate SG-1: Unleashed

Teaser trailer vypada velice, velice zajímavě. Až bych si možná dovolil tvrdit, že přehnaně epicky. :D
    http://www.ign.com/articles/2013/02/07/stargate-sg-1-unleashed-announced
    • rancor1223
      Na to, že to má být nějaká tabletová cosi to je trochu přehnaný *1*
      Dost mě ale překvapuje, že vybrali zrovna SG-1, sérii, která skončila před mnoha lety. Snad se to po tolika pokusech o SG hru povede.
      • MikeiXX
        :D přesně tak. SG-1 bylaovždy takové odlehčené scifi a podle toho teaseru to vypadá vážně a temně. Ale kdo ví.
        Jak jsi řekl, po tolika po kusech by už konečně něco s touto tématikou vyjít mohlo. Já jsem odjakživa fanouškem SG a upřímně, v něco takového jsem už ani nedoufal.
  • Dead Space Origin Key 6DYG-3PCE-3QRY-HGLC-MMZ7
    Burnout Paradise: The Ultimate Box Origin Key C2RH-ZKZN-VH44-ABE7-E43H
    Crysis 2 Maximum Edition Origin Key DNQY-RJFJ-LW9F-8BGX-AKFF
    Dead Space 3 Origin Key GTQ8-XX57-PSPF-9EKW-FV7D
    Medal of Honor Origin Key BUYG-5J2H-YS2U-CLTY-KD38
    Mirror's Edge Origin Key A7E6-38DR-RTWR-PK5J-D8YM
    Command & Conquer: Red Alert 3 - Uprising Origin Key FDBB-9Q9U-9872-33N9-EXUA
    Populous Origin Key 2KZ9-F774-HPNF-6YMG-XVEQ
    • dead space

diky moc
    • Mike Laidlaw (šéf vývoje Dragon Age: Inquisition): Otevřený svět by pro hru nebyl to pravé ořechové.

Slohnul jsem si red alert 3 dikes... mel jsem s tim humblem chvili pockat netusil jsem ze zrovna EA tam jeste bude pridavat hry:D
      • -

Pokud jste si ho koupil pred pridanim, tak ho tam stoprocentne budete mit, dostali ho i ti, kteri platili pod prumer.
    • A tobě díky za Medal of Honor. Crysis 2 už jsem nestihl... *4*
  • karlman.hajsky

Vývoj Uncharted 4 je oficiálně dokončen.

Naughty Dog věřím, ale u některých sérií, například AC, by tohle byl povedený vtip, říct před vydáním že je jejich hra dokončena. Už aby to vyšlo.
  • MickeyMutant
    Nejmenší hra na světě - http://psun.taurus.uberspace.de/tinyworld/

favicon
  • langustyn

Batman

tak já se taky podělím o pocity z Gothamu... hru jsem, po devítkách a desítkách v recenzích, předobjednal na GMG za celkem lidových 30 éček a tím se připravil o tu novou kouzelnou steam fíčuru... ikdyž stále váhám jestli bych ji využil nebo ne. Patřím k těm 30% procentům, kterým to jakž takž jede, a to překvapivě na notebooku (i7, GTX860m), přestože podle Nvidia Control Panelu nesplňuju min. nároky. Není to žádná sláva, většinou se framerate drží kolem 30, na střechách to (překvapivě) skočí na 40, a v batmobilu a v kouři a páře zas dolů na "filmových" 24, do toho občasné drop do 17. Hratelný to ale ještě je. Problém je, že v 900p s AA je rozdíl mezi vším na low a vším na normal jen 3 fps! (Pro porovnání W3 v 900p, AA, textury na ultra, ostatní věci medium-high, se drží mezi 30-50 fps.) Pokud se ale na chvíli oprostím od všech těchto problémů musím zatím po 4 hodinách říct, že ta hra sama o sobě je skvělá. To jak pracuje s kamerou a filmovostí, střídá herní mechaniky, vypráví příběh a vypadá (ano pořád je to UE3!) je často dech beroucí... a pak přijde fps drop a je to v kopru. A to mě hrozně mrzí, protože Rocksteady vypilovali tenhle diamant k dokonalosti a pak ho asi nechali projet drtičem odpadků a vylezla jim PC verze... takže na PC zatím rozhodně nekupovat, konzolisti vy si to užíjte a já se jdu asi ještě na pár týdnu toulat po Temerii a budu doufat, že se zatím stane zázrak...
    • jindra.veliky
      takze jediny minusko je ta zpackana optimalizace? Na PS4 budu spokojen? Tam to bezi normalne? Mam to uz rozblaeny na stole a chystam se na ni vecer
  • ringmancz

Spekulace: The Last Guardian bude PS4 titulem.

s tím jsem se smířil už dávno a nijak to Sony nezazlívám
    • PS4? To nevím, jestli stihnou *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit