-
?
"David Cage: Videoherní průmysl potřebuje více inovace, aby zvedl starší hráče od televizí."
Aby nas tie inovacie zdvihli od TV a nasledne znovu posadili pred TV+konzola... pochopil som to spravne? :-) -
-
Screenové porovnání grafiky PC vs. X360 vs. PS3 verze Sleeping Dogs.
od TV k monitoru :) ... chudák ani nevie akú pravdu povedal *1*
-
-
Steam klíče 3
AI War: Fleet Command
https://www.humblebundle.com/gift?key=7nGhvyDnUCekhp5Z
Q.U.B.E: Director's Cut
https://www.humblebundle.com/gift?key=YeMNMXbHyWYSBHmx
Guacamelee! Gold Edition
https://www.humblebundle.com/gift?key=qWAXcuNPVupt5yAq -
-
Vzal jsem si Q.U.B.E díky
-
-
L4D3
Tohle se našlo ve SteamWorks. Ale je to tam už dýl, ale aplikace pořád dostává updaty.
http://i.imgur.com/jmBUYj4.png -
The order : 1886 gameplay trailer
Včera ukázali pár minut gameplaye
https://www.youtube.com/watch?v=l8pl3aVnsyE -
-
Hrozná kamera a pohyb páčkovačem příšerný.
-
Moc pěkné particle efekty.
-
-
Celkově i post-processing je moc povedenej, filmový efekt se jim zatím fakt daří a gameplay(gunplay) vypadá stokrát líp než na předchozím videu co ukázali
-
-
Post processing ? Ta stara blbost kdy nebylo prd videt hmm to tady zabira, filmove to bude jeste hodne no. Ano zatim nejlepsi render co jsme videli.
-
-
Chápu, nic se ti nelíbí, nic nikdy není správně a asi ani nikdy nebude
-
-
To jsem nerekl... jen tohle neni uplne spravne. Zatím
-
-
-
-
-
Paprskomety nebo pulzni pusky ci co to je, a ten dedek za ktereho budem hrat tak ma rotacni kulomet prskajici jiskry ( jak vystrizeny z westernu mimochodem). Do toho ta moderni sekava animace pohybu a v cutscenach *11* pocitam ze tohle se uz do finale nezmeni a hezke mi to ani trochu nepripada kdyz pominu grafiku ktera je takova nadprumerna i kdyz tezko rict jestli ji vubec bude clovek sledovat kdyz se bude kryt za rohy domu a sloupy.
-
-
Moderní sekavá animace pohybu a v cutscénách je způsobena tím, že je to video ze streamování, takže kvalita obrazového záznamu neodpovídá originálu.
-
Tak Jacku, jeste finalni cislo do recenze a hotovo, od ted nevychazeji hry ale jen trailery
-
-
Ja nevim, uz si od dob gameplay a obrazku Watch dogs nic nemaluju ... no nezeru jim to no. Jestli chces ohodnoceni tak 5-6/10 z toho co jsem mel sanci videt.
Proste... je to tak no, na pecku to zatim nevypada... DLE MEHO nazoru a nebudu zrejme sam. *3*
Psalsi... dole ze nam spolecnosti lzou, tak by sme jim preci nemeli verit nebo ne ? -
-
Ja jim to taky neverim. Tohle je rozhodne vic filmecek nez gameplay, ale to neznamena ze se na tu hru vyprdnu a rovnou "vim" ze to bude hnuj 5-6/10...
-
-
Ok, nic proti ja to same pac bych si nic nezahral jen s tim nemzusim souhlasit, nejsem malej véna kterej papá psenicnou kasi i s navijakem. Budu rozhorcen, hrat ano jen proste nesouhlasit. Ty si mi pripadal no jo lzou, lzou ale vzdyt je to vlastne jedno. Hlavni je ze je co hrat - no a ja to beru spise tak ze jesteze je co hrat. Je mi lito ze hry se ubiraji timhle smerem. Tečka.
-
Jestli to vypada ze je branim tak to vypada spatne, ja se jen snazim mirnit takovej ten vseobecnej hate... Kazdopadne raději toho víc odpustim než abych nemohl hrát nic novýho
-
Moment hnuj? To je prumerna az nadprumerna hra podle tebe, nerikam ze ne casem nekdy... a ty mi pripadas jako kdyby si nove hry (watch dogs ted tohle) nevim branil coz nechapu jsou to zkurvene spolecnosti co se smeji nad blbeccky ( pro ne) co se dohaduji to bych neudelal postavim se za konzole to ano ale nebudu obhajovat to co oni vydavaji za pecka hry a ty bys mel taky prestat. Klidne budu psat ze jsem zklaman a bude to opravnene - i kdybych byl uminusovan a "spolecensky" vyvrhel... i Fanboy zna sve meze fanbojstvi.
Uprimne? vzdyt je to vykradani sebe samo, GOW styl (prednim to neumela snad zadna hra a to uz je 7let od vydani 1dilu!) a to je tak vsechno nevim ani co tam bude za nepritele, (nevidim ho) a pripada mi to ze to bude doslova prochazka s prstem v nose... delaji si spatnou reklamu a timhle si skodi a nevadi ze hra vyjde pozdejc a ze to finalni verze neni. Uz ted budou ocekavani mensi.
-
-
-
-
-
Vypadá to strašně, ale dalo se to čekat. Přitom to dobový zasazení je zajímavý.
-
-
Stargate SG-1: Unleashed
Teaser trailer vypada velice, velice zajímavě. Až bych si možná dovolil tvrdit, že přehnaně epicky. :D
http://www.ign.com/articles/2013/02/07/stargate-sg-1-unleashed-announced -
-
Na to, že to má být nějaká tabletová cosi to je trochu přehnaný *1*
Dost mě ale překvapuje, že vybrali zrovna SG-1, sérii, která skončila před mnoha lety. Snad se to po tolika pokusech o SG hru povede. -
-
:D přesně tak. SG-1 bylaovždy takové odlehčené scifi a podle toho teaseru to vypadá vážně a temně. Ale kdo ví.
Jak jsi řekl, po tolika po kusech by už konečně něco s touto tématikou vyjít mohlo. Já jsem odjakživa fanouškem SG a upřímně, v něco takového jsem už ani nedoufal.
-
-
-
Dead Space Origin Key 6DYG-3PCE-3QRY-HGLC-MMZ7
Burnout Paradise: The Ultimate Box Origin Key C2RH-ZKZN-VH44-ABE7-E43H
Crysis 2 Maximum Edition Origin Key DNQY-RJFJ-LW9F-8BGX-AKFF
Dead Space 3 Origin Key GTQ8-XX57-PSPF-9EKW-FV7D
Medal of Honor Origin Key BUYG-5J2H-YS2U-CLTY-KD38
Mirror's Edge Origin Key A7E6-38DR-RTWR-PK5J-D8YM
Command & Conquer: Red Alert 3 - Uprising Origin Key FDBB-9Q9U-9872-33N9-EXUA
Populous Origin Key 2KZ9-F774-HPNF-6YMG-XVEQ -
-
dead space
diky moc -
Mike Laidlaw (šéf vývoje Dragon Age: Inquisition): Otevřený svět by pro hru nebyl to pravé ořechové.
Slohnul jsem si red alert 3 dikes... mel jsem s tim humblem chvili pockat netusil jsem ze zrovna EA tam jeste bude pridavat hry:D -
-
-
Pokud jste si ho koupil pred pridanim, tak ho tam stoprocentne budete mit, dostali ho i ti, kteri platili pod prumer.
-
-
A tobě díky za Medal of Honor. Crysis 2 už jsem nestihl... *4*
-
-
Vývoj Uncharted 4 je oficiálně dokončen.
Naughty Dog věřím, ale u některých sérií, například AC, by tohle byl povedený vtip, říct před vydáním že je jejich hra dokončena. Už aby to vyšlo. -
Nejmenší hra na světě - http://psun.taurus.uberspace.de/tinyworld/
favicon -
Batman
tak já se taky podělím o pocity z Gothamu... hru jsem, po devítkách a desítkách v recenzích, předobjednal na GMG za celkem lidových 30 éček a tím se připravil o tu novou kouzelnou steam fíčuru... ikdyž stále váhám jestli bych ji využil nebo ne. Patřím k těm 30% procentům, kterým to jakž takž jede, a to překvapivě na notebooku (i7, GTX860m), přestože podle Nvidia Control Panelu nesplňuju min. nároky. Není to žádná sláva, většinou se framerate drží kolem 30, na střechách to (překvapivě) skočí na 40, a v batmobilu a v kouři a páře zas dolů na "filmových" 24, do toho občasné drop do 17. Hratelný to ale ještě je. Problém je, že v 900p s AA je rozdíl mezi vším na low a vším na normal jen 3 fps! (Pro porovnání W3 v 900p, AA, textury na ultra, ostatní věci medium-high, se drží mezi 30-50 fps.) Pokud se ale na chvíli oprostím od všech těchto problémů musím zatím po 4 hodinách říct, že ta hra sama o sobě je skvělá. To jak pracuje s kamerou a filmovostí, střídá herní mechaniky, vypráví příběh a vypadá (ano pořád je to UE3!) je často dech beroucí... a pak přijde fps drop a je to v kopru. A to mě hrozně mrzí, protože Rocksteady vypilovali tenhle diamant k dokonalosti a pak ho asi nechali projet drtičem odpadků a vylezla jim PC verze... takže na PC zatím rozhodně nekupovat, konzolisti vy si to užíjte a já se jdu asi ještě na pár týdnu toulat po Temerii a budu doufat, že se zatím stane zázrak... -
-
takze jediny minusko je ta zpackana optimalizace? Na PS4 budu spokojen? Tam to bezi normalne? Mam to uz rozblaeny na stole a chystam se na ni vecer
-
-
Spekulace: The Last Guardian bude PS4 titulem.
s tím jsem se smířil už dávno a nijak to Sony nezazlívám -
-
PS4? To nevím, jestli stihnou *1*
-