Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kim Libreri z Industrial Light Magic (Star Wars 1313) věří, že za deset let budou hry k nerozeznání...

Tím bych si nebyl tak jistej. a hlavně, co budeme muset mít za stroj, aby takovou hru rozjel. Avatara propočítávalo několik desítek (možná i stovek) serverů v M$ Cloudu - Azure několik měsíců. A to je animace, kde je všechno dané byl předem. Zřejmě jde o vizi hraní her na Cloudu. A já nechci hru se super grafikou (mě stačí i source od Valve), ale s příběhem, ze kterýho nebudu zvracet, a se zábavnou hratelností.
    • I kdyby hry po vizualni strance byly k neroreznani od realu,tak co to bude jeste dlouho srazet je fyzika ,animace a AI.
      Pricemz v tehle oblasti sme se moc daleko od dob takoveho HL2 nedostali.A dokud se tvurci budou hnat za hezcim vizualem,tak se situace v teto oblasti asi jen tak nezlepsi.
  • Amylee.Anderson

Holky v bikinách po sobě cákají vodu, cvičí, líbají se... aneb jak nalákat diváky na trailer...

Kdyby se tam k sobě přibližovali k políbení dva gayové, tak tu reklamu všude zakážou, všichni jsou pohoršeni a tady to vubec neni....
    • smejki
      tímto spotem svému zákazníkovi tvůrci říkají, že si myslí, že slintající pudy ovládaný prasák.
    • Jazz
      Protože dva gayové jsou opravdu nechutní *3*
      • Amylee.Anderson
        A já mám stejný pohled na ženy. Nevim, jaký je rozdíl mezi dvěma ženskejma a dvěma chlapama. Homo jako homo.
        • Brýle s technologií, která je inspirovaná té z Kinectu, pomůže zrakově postiženým k lepšímu...

Gays = Gays
          Lesbian = Hot!
          Gay sex = Vomit
          Lesian Sex = Extreme Boner

Asi takhle
          • Špatnéj napis = Fail

Jinač co jsem tím chtěl říct: Kdyby jsi tam dala Gaye tam by všichni řekli že ta hra je Gay (no pun intended)
            Když tam dáš lesby všichni nerdi si hru koupí
        • V dnešní sexistické společnosti takový názor moc neprosadíš.
        • Vědecky ti to nepovím, ale rozdíl v tom je.
          Možná vytvořenej uměle (zažitejma společenskejma normama), ale... Je.
          Krom toho co slýchám sám bylo i spoustou studií prokázaný, že samičky jsou obecně mnohem blíž tomu "bi" středu, zatímco samečci jsou hodně ostře "hetero", nebo "homo".
          A vůbec - není to jen dnešní společností - snad sama víš, že mechanismus přitažlivosti je u dam "kapánek" složitější...
        • smejki
          třeba v sumě neotenických znaků takového páru *1*
    • Hanzales
      Co tady neni? :)
      btw ta reklama je jeden velky marketingovy fail. Poukazuje na to, ze ta hra musi byt fakt hodne spatna. Nerikam ze je, ale ta reklama to vylozene rika :)
      Ja nahotinky rad, ale v pripadech jako tento je to silne kontraproduktivni. Kvuli podobnemu pripadu jsem pred dlouhou dobou uplne prestal navstevovat bonusweb. Kdyz chci pocist o hrach, du na herni server, kdyz chci erotiku, tak jdu jinam ;o) Podle ubytku lidi v diskuzich na onom serveru je rozumnych lidi nastesti zda se stale dost....
      EDIT: jo takhle, uz jsem tu posledni vetu pochopil :D
      • Requiem1990
        Škoda, že ty rozumní lide nepřesedlali na tiscali protože tady ty diskuzi nejsou taky žádná sláva.
        • Hanzales
          no, pamatuji casy, kdy to tady byvalo i mnohem horsi ;o) Od prerodu Tiscali jde pozorovat jiste zlepseni, diskuze jsou "vice" moderovane (pred tim snad nebyly vubec) a celkove bych se dostal az k pochvale. Se soucasnou podobou i obsahem Tiscali jsem osobne velmi spokojen. Jen tak dal!
          • Requiem1990
            Však já taky, ze strany tiscali sem velmi spokojen ale s komunitou to stále dře a často si připadám jako v diskuzích novinky.cz
            • Podle mě budou diskuze na internetu vždycky takové, dokud budou anonymní a dokud tu nebude parta moderátorů pořád dohlížet a často banovat. Temp-ban je úžasná věc.
  • Členové PS Plus programu obdrží 6. října zdarma hry Broken Sword (PS4, PSV), Super Meat Boy (PS4, PSV), Unmechanical Extended (PS4, PS3), Kickbeat (PS3, PSV), Kung Fu Rabbit (PS3, PSV), Chariot (PS3).

Není to Broken Sword, ale Broken Age.
  • Assassin's Creed IV Black Flag

ve skutecnosti nebude vyzadovat pro SPUSTENI 64b OS, pouze Ubisoft bude poskytovat ofic. podporu pouze pro 64b. Asi jste pozadavky neprecetli poradne.
  • ucho

gamefly

Dishonored - 15 liber (Steam)
    http://www.gamefly.co.uk/Download-Dishonored/5004505

Darksiders 2 - 12 liber (Steam)
    http://www.gamefly.co.uk/Download-Darksiders-II/5003604

Spec Ops: The Line - 5 liber (Steam)
    http://www.gamefly.co.uk/Download-Spec-Ops-The-Line/5004057
  • Ringwraith

GTA V pouze v Los Santos a okolí

http://games.ign.com/articles/121/1211494p1.html

Tak cákačka z celýho přepracovanýho San Andreas byla předčasná. Snad to ale znamená, že Los Santos a okolí bude extrémně detailní.
  • ucho

Square Enix nabízí k předobjednání vánoční krabici s neodhalenými hrami za 6,49€. Risknete to?

nabídka dobrá, kdybych neměl prakticky všechny jejich hry :D
    • Veskoslav
      Chybí mi Tief a Sleeping, tak snad se poštěstí, zbytek rozdám jako vánoční dárky tady a v rodině.
      • A co kamaradi na koleji a kolegove v praci?
    • Mart9
      Já to risknu, protože mají několik dobrých her a já od nich nemám skoro nic. Pak se pochlubím
  • Tilwaen

Fallout 4 mod

Pustina po nukleárním výbuchu, lidstvo utopené ve zmaru, přesto budující nové velké věci... a nyní k tomu všemu nejpříhodnější společník zdarma.
    • Heh, ve světě Falloutu získávají ty jeho bláboly nové kvality. *4*
    • Lukyz
      Heh *1*
  • Návod, který poradí jak dostat Internet Explorer do konzole X360.

Hezké, ale řekněte mi, kdo by něco takového dělal? *1*
    • Pan_Klobouk
      Neni nad to mit PC na hry, praci a serfovani... plus k nemu treba jeste X360 na hry a klidne i to serfovani, kdyz se slinkuje s PC a to chudera porad bezi. ;)
    • Byl bys překvapenej :D
  • Vojta_Ilavsky

Vývojáři z CD Projekt RED jsou připraveni vrhnout se výrobu Cyberpunk 2077.

No konečně. :))))))))))
    Na Cyberpunk 2077 se těším od té doby co ho oznámili. :))))

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit