Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ucho

Torchlight 2 (steam)

komu unikla nedávná akce za 3 libry, zde má možnost za 100,-
    http://www.impulsedriven.com/products/ESD-IMP-W3332

takovou hru jako přílohu časopisu ještě nějaký pátek neseženete :)
  • davidBray

panebože

http://www.novinky.cz/krimi/325593-kriminalita-deti-agresor-sel-do-skoly-v-ponozkach-potrisnenych-krvi-obeti.html
    • Něco mi uniklo, nebo je tam ta zmínka o počítačových hrách jakoby navíc? Zajímalo by mě, zda se někdy někdo třeba zabýval tím, jestli podobní agresoři zkoušeli v reálu to, co okoukali ve hrách, nebo je to obráceně, a jedná se o agresivní hajzlíky, kteří ve hrách dělají to, co ve skutečnosti. Prostě že se k těm hrám mohli dostat později.
      Ale jinak nemá cenu se tím zabývat, zprávy v TV i novinách jsou obecně snad ve většině případů značně zkreslené. Stačí si poslechnout zprávy o něčem, čemu člověk rozumí a když si pak představím, jak by mohly být překroucené informace o tématech, které jdou mimo mě...
    • Jack1947
      Ja uz zacinam byt alergicky na to ze za vse mohou hry, je to zlehcovani. Zacina me to stvat.

Uplna beztrestnost a je to v klidu ne, nebo "vzdyt on zabil a za par let uz preci nezabije"

Ustavy ... hlavne nehazet vse na hry kazdy zlocin... Nojo on hral ty krvave hry... Rodice a jejich povinnost starat se o deti. At nerostou pro kriminal (horsi nez noseni drivi do lesa).
      • davidBray
        zrovna ty, byses měl více věnovat učení a hlavně slohu, protože bych chtěl vidět člověka, který chápe tvůj projev
    • Keyz
      "Co je ještě bojová počítačová hra plná mrtvých a krve a co už skutečný, reálný život?"

Pak, že je potřeba něco umět aby člověk mohl být novinářem.
      • davidBray
        na novinkách stačí google translator :)
        • Keyz
          + vypnout myšlení.
          • Radioaktivni_surikata
            Novinky jsou žumpa. To je čistý trollení, akorát chtěj přilákat pozornost a napást se na počtu shlídnutejch reklam. Docela se divím, že tomu ještě někdo věnuje pozornost. Já už si na to zvyknul a jestli se mnou má někdo problém, tak ať si dá bacha. Včera to bylo něco málo přes 200 lidí a dneska lačním po krvi ještě víc, muhaha *5*
    • Pilgrim66
      ...

K pláči už fakt.
      • davidBray
        fakt chci vidět někoho komu je 14 a myslí si, že má sedm životů ...
        • ucho
          já chci vidět psychologa nebo psycholožku, který si opravdu myslí, že dnes se ještě dělají hry na životy... a jde s tím názorem do médií.
          • davidBray
            většina lidí absolutně neví
            • ucho
              no ale psycholog by měl vědět... to tak nějak patří k jeho profesi, jinak je nepoužitelnej...
          • Jo, tak to je docela dost těch starších.
        • Pilgrim66
          Asi se takový najdou, ale timhle stylem můžeme říct: "Kouká na akční filmy, myslí si, že se mu nemůže nic stát" - zkratka, všechny filmy v televizi jsou špatné...

Už ani nemám sílu tomu rozporovat. Pokud vezmu střízlivej odhad, že hry na světě hraje cca 250 milionů lidí (a to nepočítam ty, co hrajou Solitaire o pauze na kafe), tak ty 2-3 magoři za rok co zjistej, že hráli PC hry jsou fakt úžasnej důkaz.
          • davidBray
            všechno je špatný, já bych zakázal lautr všechno :) a byl by klid, no ne? :D
  • Tilwaen

Sale!

Už to začalo... http://gaben.tv *15*
    • All hail Gaben
  • cumpi3

Ghost Games (NFS: Rivals) by si nedokázalo svět Need for Speed bez otevřeného světa ani představit.

To je pak hra ve špatných rukou *6*
    • aa

test
  • Kdo vyhrál jednotlivé primátorky videoherních prezidentských voleb na serveru IGN? Nintendo - Link,...

*primárky :)
  • froztik

No Man's Sky - Atlas Rises / Update 1.3

https://www.nomanssky.com/atlas-rises-update/
    • Jestli to takhle pujde dal tak jeste jeden dva updaty a ta hra bude obsahovat to co naslibovali. Husty!
  • michelangelo
    Mikuv darkovy balicek

Battlefield 4 Battlepack Gold z 236. LEVELu, vice na

kód: 3QRZ-WDA2-89G5-T98M
  • Měl bych jeden hloupý dotaz. Jak fungují vouchery na GMG? Teď zrovna zlevnili Bioshock Infinite o 75 % na 10 $. Když použiju ten voucher z mailu, který je na 20 %, budu mít tedy slevu další, nebo se to kombinuje, či jak to funguje? Pánbůh Vám odpověď vrátí nastomilionkrát.
    • ucho
      výsledná cena pak bude 8 dolarů.
      • Jo, takže 20 % z těch desíti... Díky. ^^
        • Thorar
          Já si takhle kupoval ten Warhammer pack a fungovalo to, tak můžu taky potvrdit.
    • Když to vyzkoušíš? nic se nestane...
  • Veskoslav
    Nový Level fakt dobrý:) Doporučuji. Ale za tu přední stránku bych Vám nejraději urval koule. Ta se vyloženě k novému stylu Levelu nehodí:)
    • Kozy
      Souhlas
  • Tak sem právě dohrál Metro Last Light. Musím říct, že po tom, čemu se tady dávají vysoká hodnocení, a tom, že tenhle skvost dostal jen sedmičku, jsem trochu posmutněl. Jsem sice kovaný fanda prvního dílu i knih, ale objektivně: co tomuhle chybělo? Fenomenální vizuál, dospělý příběh (s krásně udělanou milostnou scénou), dechberoucí momenty (hlavně procházky Moskvou, "stíny", Chánovy duchařské mise... Kolikrát sem byl z té úžasné atmosféry přikován a ohromen - k tomu přispívalo i výborné ozvučení). Z nasprosto epického konce (ať už špatného nebo dobrého), jsem měl i jako beznadějný cynik pěkný knedlík v krku. Ta hra se jednoduše zlepšovala s tím, jak pokračovala. Nedostaky samozřejně jsou, jako i věci, které se mi víc líbily v předešlém díle, ale celkově... Tohle je FPS, dle které by se měly ostatní řídit.
    • Hanzales
      Jsem koukám nahál zatím 53 hodin, nikdy se u té hry nenudím :) Taky se mi líbila jednička, ale Last Light se mi opakovaně hraje tak nějak líp. Hlavně přestřelky ve tmě s night-vision zaměřovákem, to si vždycky užívám. :) Z osobního pohledu pro mě jedna z vůbec těch povedenějších FPS poslední doby.
    • Však místní recenze tu snad nikdo normální nebere vážně. Last Light se samozřejmě vynikající 8-9 tková hra.
      • Vrook
        To je přesně váš problém. Omezovat se na výroky typu "8-9 tková hra". Kdybyste neřešili pos**** čísla a četli si text, čili skutečně tu recenzi, ale vy považujete naprosto nepochopitelně za recenzi číselný hodnocení.
        Neřeknu ani slovo, kdybyste přišli s připomínkama k jednotlivejm částem recenze a třeba autorovy poznámky vyvrátili nebo alespoň nějak rozumně kontrovali.
        Ale přijít a začít hekat a skuhrat že číslo je jiný, než jaký byste dali vy, to je absurdní..

EDIT: A vůbec, redakci bych vytknul spíš právě to, že číselný hodnocení používá. Videohra je na to moc komplexní produkt, než aby se dal hodnotit nějakym číslem. To se dá dělat třeba s dortem, né se hrou.. Nemluvě o tom, že by to lidi alespoň donutilo si ten text přečíst.
        • vlastik.plaminek
          Fajn hodnocení bylo ve starém PlayStation Magazínu. Zvlášť číslovaná grafika, hratelnost a tušímže zvuk, každé se slovním komentářem + průměr všech 3 hodnot. Akorát už nevím jak se to zaokrouhlovalo.
        • vzpamatuj se omezenče
          • Vrook
            Promiň, teď jsi mě argumentačně převálcoval. Vzdávám se, ó mocný rétore. *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit