-
Ty kráso!
https://www.youtube.com/watch?v=CWe_p2s6YNI
Každý den jsem chodíval na GTA4-Mods.com, ale tohohle jsem si já hlupák nevšiml...
Holt je to nascreenované blbě. Já si myslel, že jde o nějaký prostý model autobusu.
http://www.gta4-mods.com/maps/french-riviera-f30758
Taková povedená mapa. *8* *8* -
-
sice to bude nějakou dobu trvat, ale jsem zvědavej, co vytvoří lidi v pětce
-
-
Myslím, že dokonce samotný Rockstar Games řekl, že GTA V bude lépe přizpůsobena k modifikování.
Nebo je to jen další spekulace...
-
-
zvlastni jak na YT nekdo zminil ze to vypada jak pretahnuta trat z GRID2, ale i tak celkem .. pekny
-
-
Nevím, jestli jde o convert z Gridu 2, ale i kdyby to tak bylo, tak jde o skutečně velmi povedenou mapu. I na convertu je spousta práce.
-
Grid 2 me taky hned napadl...
-
-
-
Japonský YouTuber vytvořil funkční repliku robotického detektoru z Death Stranding.
Co všechno umí detekovat, když je to tedy funkční.
-
Letošní VGA dostalo název "VGAX" a proběhne 7. prosince.
VGX (ještě něco musím napsat, otravuje to s capslockem) -
-
Snad už s tim nebude mít nic společný Samuel L. Jackson, nic proti němu jako herci, ale minulej rok jsem se styděl za něj co tam předváděl.
-
-
To uz ani dneska neni herec, Dedek jeden a on ze fusuje do her jo ? odkdy *8*
-
-
Dabingem. Třeba GTA San Andreas.
-
-
N o jo, tam byl no brej. Officer Frank Tenpenny, jenze ja myslel jestli nejak jinak (nedej boze) neco jako ten Mukl" Weasley Snipes. *3*
-
-
-
-
-
Dark Souls na PC
Ahoj, kdyz dnes koupim Dark Souls (prvni dil) pro PC, budu k hrani potrebovat gamepad nebo lze hrat i na mysi a klavesnici? A jeste jeden dotaz, kdysi jsem cetl, ze je hra pro PC dost zabugovana, stale to plati, nebo to po instalaci vyresi nejaky ofiko patch? Dik za odpovedi :) -
-
EA již neplánuje vydávat hry pro 3DS a PSV.
Jsem PCčkář, ale Darksouls byla dělána na gamepad, tudíž je nejlepší ji hrát na gamepadu. Sám mám X360 gamepad a jsem za něj rád snad ve všech hrách krom Stříleček a strategií. -
ok, diky vsem za odpovedi :)
-
-
pokud ti nestaci hardcore hratelnost, hraj to na k+m bez patchu
to je pak uberbrainsmashhardcore...
krome toho, ze jsem se na zacatku k*rva trapil, tak ve chvili, kdy jsem poprvy spatne odbocil a jeste jsem si myslel, ze je to rukama a opravdu k*rva neslo projit, tak jsem to chtel fakt k*rva vzdat *5*
-
-
Dá se to úplně v klidu, hraju to na klávesnici s myší, s pomocí DSfixu a DSMfixu a ta hra vypadá krásně a ovládá se slušně, zezačátku je to docela boj a musíš si to hodně nastavovat, mám za sebou asi 25 hodin a ikdyž u kamery je občas znát, že je to na gamepad a byl by k ovládání vhodnější (sám zatím žádný nemám a nikdy jsem na něm nehrál, takže pro me by to vhodnější nebylo). Takže se neboj, když si to zezačátku nastavíš všechno tak, aby ti to vyhovovalo, tak není jedinej důvod, proč by to nešlo bez problémů dohrát na k+m. A nevím jaké bugy myslíš, ale já se zatím nesetkal s ničím hrozným, minimáně ničím co bych neviděl i na konzolové verzi, největší problém té konverze bylo zmršené ovládání a grafika, což už je obojí díky komunitě opravené.... Takže tak ;)
-
Gamepad není vysloveně nutný. Dnes je to díky modům normálně hratelné i na k+m. Prolez Nexus fórum a stáhni si minimálně DSfix a Mouse Fix.
-
dark souls 1 uz dnes nerozbehnes protože vyžaduje games for windows live a tu službu už vypli
-
-
Kec jen je oser s instalací, ale na community hubu je dobrej návod.
-
-
Gamepad. Gamepad. Gamepad. Gamepad. Gamepad. Gamepad. Gamepad. Gamepad. Gamepad.
K+M ani náhodou. K+M ani náhodou. K+M ani náhodou. K+M ani náhodou. K+M ani náhodou. -
gamepad, hra je dělaná na gamepad, StarCraft by jsi taky nechtěl hrát na gamepadu...
-
To sis naběhnul, tady ti řeknou že to je lepší na klávesnici jen protože si myslí že to urazí konzolisty... Ja si myslim ze na gamepadu je to rozhodne lepsi, ale i na ty klavesnici se to da hrat... Pokud si ale muzes vybrat, ber gamepad
-
-
Během prvního týdne prodeje Dead Island si hru pořídilo milion lidí.
Gratulace. A to ta hra opravdu neměla nějaký přehnaný hype. Prodeje jsou zasloužené. -
Tak abych taky rozšířil zdejší řady rozdávačů, tak tady je Mirror´s Edge na Steam, snad to někdo využije a vážně si to zahraje, enjoy ;) 0HMGT-87DXL-N9IET
-
-
dík *14*
-
-
Klice k plnym hram z Levelu 232 a 233
Abych se pripojil do rad rozdavacu, tak tady jsou klice ke hram Race Injection a Red Orchestra 2: Heroes of Stalingrad, ktere byly u Levelu 232 a 233. Jeste poznamka - tyto klice se musi zadat na http://www.level.cz/hry/ a ne primo na Steamu.
Takze - Race Injection - NWYN-73C9-YKGF
- Red Orchestra 2: Heroes of Stalingrad - F4YG-H3XT-3W3G -
-
Nějakej "sběratel" si vzal Race Injection beze slova.. ach jo
-
-
Hru jsem již aktivoval, lze ji nějak předat dál?
Hrát jí asi nebudu -
-
Předat ji můžeš maximálně s celym účtem. Jinak se aktivované hry na Steamu už nezbavíš.
-
-
Škoda. Že to blbci nepovolí ani jako dar zdarma....
Sice to nic nezabírá ale někdo by to využil. -
-
Nejvetsi blbec jsi ty, kdyz to beres a ani to nechces
-
Škoda. Že to blbci aktivují a přitom to hrát nebudou....
-
-
-
-
-
Vzal jsem si RO2. Moc díky.
-
-
Uncharted 3 si nejvíce užijete ve 3D.
Pozor, ale jen na televizích od SONY. -
-
Podle taiwanského partnera společnosti Sony se dočkáme PS4 s pohybovým ovládáním již začátkem...
Tak to je dobra blbost. A jak to jako podle tebe PS3 pozna, k jake telce je pripojeny. :) -
-
ted ses ztrapnil...když věci nechápeš, nereaguj na ně.
-
-
Podle taiwanského partnera společnosti Sony se dočkáme PS4 s pohybovým ovládáním již začátkem...
Trošku komplexnejší vtípek a už je oheň na střeše. -
-
Ne kazdemu bylo dano,aby takove poznamky pochopil no *1*
-
-
-
-
-
EA plánuje na E3 2013 odhalit nové next-gen tituly od Bioware, EA Sports a DICE.
Doufám že novej kotor, Stormtrooper basketball a Star Wars battlefield když už mají tu licenci. -
-
KOTOR asi spíš bude dělat Oblivion, jestli se nějak dohodnou
-
KOTOR určitě ne. Laidlaw potvrdil, že na E3 ukáže Dragon Age 3...
KOTOR pravděpodpobně není vůbec ani ve fázi plánování. Dělá se na novém ME, na zmíněném DA3 a "zcela novém IP" (což znamená, že nejde o SW licenci). -
-
Typické EA
At´si Dragon Age už strčí tam kam slunce nesvítí a tou Mass Effect střílečkou ji mohou posunovat hlouběj do análů .... -
Tak KOTOR asi doopravdy jenom zůstane snem...
SWTOR udělali online a zmršili to F2P, a KOTOR udělat nechtěj...
Rád bych si taky zahrál nějakou novější SW hru offline -
-
Já vám nevim, všichni nadávají na ten F2P model. Neříkám, že je skvělý, ale na to aby si hráč užil příběh to více než stačí. Až na pár detailů to jde stejně dobře i ve skupině. Celý SWTOR je zcela špatně klasifikovaný, nemělo by se tomu vůbec říkat MMORPG (technicky samozřejmě ano, ale v zásadě je to přeskinované Dragon Age s více hráči, kteří se mohou přidat do skupiny. Nadávat na omezení PvP (ve F2P) je jako postrádat PvP v Dragon Age.
-
-
Na F2P nadávám, protože docela dost znevýhodňuje neplatiče, jinak i to je jedno...
A když nedostaneš za quest nějakej item jenom proto, že nejseš platič, tak je něco špatně.. :DD
Každopádně nějak moc mě to neomezuje, ale jde o princip -
-
Nedostaneš krabičku ze který beztak nikdy nic pořádnýho nevypadno. Katastrofa.
-
-
-
-
EA plánuje na E3 2013 odhalit nové next-gen tituly od Bioware, EA Sports a DICE.
Nicméně potvrdili že minimálně DICE a Visceral Games budou dělat na nových hrách z universa Star Wars. -
-
Yep, to nijak nepopírám...
-
Visceral Games by mohly dělat něco jako 1313. Možná přímo 1313
-
-
-
-
Grand Theft Auto V by mohlo vyjít již 23. listopadu. Tvrdí to dodavatel zahraničního obchodu Zavvi.
Herdek to by bylo radosti! (sarcasm not included). Je to jeden z dílů série, na který se těším více. To prostředí bude docela mazec. Jsem zvědavý, jak to bude vypadat v pohybu, co na to pan ENB, ale hlavně jak se to bude hrát! IV jsem docela nedávno zase prosolil. Teď když už je to odladěné patchema se to dá docela slušně hrát i s modama.