Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • http://store.steampowered.com/news/15614/
  • Cahir
    Tak nakonec jde prý o BG Enhanced Edition. Lepší než nějaká blbost na tablet řekl bych. No a určitě výborná zpráva pro lidi, kteří sérii ještě nehráli. No nic, třeba bude můj další průchod hrou lepším zážitkem.

Hra by prý měla vyjít v létě.
    • MrSanta
      Tak to je pro mě dobrá zpráva. Teda "dobrá", vzhledem k tomu, že na léto jsem si plánoval DE:HR a F:NV. Teďko nevím co dřív a kde na to vzít čas. Scheiße *3*
    • ucho
      no já hru ještě nehrál, proto jsem si ji o vánocích koupil :) tak teď jestli je to tedy pozitivní zprává i pro mě :D
  • Touží po tomhle remasteru někdo? Na PS4 a Xbox One vyjde Deadpool. Že by za to mohl nový film?

A já myslel, že se točí nový Dirty Harry. Halt jsem jiná generace :)
    • Jack1947
      Na ten film jsem zvědavý, Ant man byl zajímavej tak snad Reynolds nezklame... hra byla supr oddychovka i když někdy moc hard a stereotypní... *4*
  • michelangelo
    Webova verze ctOS systemu z Watch Dogs s realnymi daty a v realnem prostredi.
  • MickeyMutant

Šéf vývoje titulu No Man's Sky popřel, že by hra využívala "super-formuli".

Rád bych věděl, kdy tedy šéf vývoje Sean Murray mluví pravdu. Když se v květnovém rozhovoru rozplývá nad možnostmi, které jim ona superformule přinesla, nebo teď na Twitteru, když tvrdí, že No Man's Sky superformuli nevyužívá. Zřejmě tu rovnici nakonec použila jenom nějaká firma, která patří do holdingu.
  • No Man's Sky multiplayer

Jsem na to rozšíření zvědavý, už jen krabička s artem naznačuje, co můžeme čekat. Sean Murray byl včera při oznámení Xbox verze a multiplayeru velmi skromný a nechtěl nic prozradil - aby si zase lidé nedomýšleli věci, které ve hře nebudou. Každopádně se počítá s tím, že se bude dát hrát s více hráči - ať známými nebo neznámými - bojovat spolu, závodit spolu, stavět spolu kolonie, a to na více planetách. To zní hodně slibně.
    • "aby si zase lidé nedomýšleli věci, které ve hře nebudou" :D
  • Hanzales

Comgad všem hráčům Zaklínače 2 vzkazuje: "Právě jsme dostali z CDP Red zprávu, že na příští...

Luxus :) Btw takhle si predstavuji prodej hry. Dnes jsem se nestacil divit, co vse jsem si domu za 990 kc prinesl. Oproti jinym, mene trvanlivym hram v plastove krabicce s kartickou uvnitr, za 1200, je tahle edice jako rana z cisteho nebe. I kdybych mel mit jen jednu originalku, tak by to byla tato (a jednicka). No a lidi co se chlubi stazenim i teto hry..... nepobiram :) ..pral bych si, aby se taky jednou nad necim morili treba jen tyden a pak jim vysledek zmizel pod rukama :)
  • MickeyMutant

Alistair McNally (designér z BioWare) chodil na GDC v tričku, které upozorňovalo na zcela nový projekt. Bohužel si toho nikdo nevšiml.

#Iamnotamoviestartrauma
  • Zapojte se do prohlížečové strategické hry Global Resistance z prostředí Resistance 3.

Lidi, jestly to někdo hrajete, můžete my vysvětlit jednu věc ? kdiž jste na globální mapě, kde jsou ty trojůhelníčky, a kouknete třeba na starou kanadu, je u modré frakce číslo 18K a u oranžové (hnědé ? ) 2K. Tak proč, když na ní kliknete je oranžovej proužek delší než modrej. takhle to působí že chyméra tam má navch i kdiž tam má míň jednotek než lidi. Je to chyba nebo jsem to jen špatně pochopil ?
  • Pilgrim66

Deadlight

https://www.humblebundle.com/gift?key=SDFmXAuTTEysT5Mv
    • Díky! :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit