Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • MidnighT91
    Ta enhanced edice zaklínače 2 je neskutečnej násol zakt že jo...
  • Gabe Newell: Reflections of a Video Game Maker

http://youtu.be/t8QEOBgLBQU
  • kostejnesmrtelny

Duke Nukem Forever si zapsal titul "nejdéle vyvýjená FPS" do Guinnessovy knihy rekordů.

VyvÝjená? Moje oči! Oslepl jsem!!!
    • Napsal bych Ti dlouhý příběh ze života, proč došlo k této hrubce, ale jelikož bys to teď už stejně nedokázal přečíst, bylo by to zbytečné *3*
      Opraveno - díky.
      • Minecraft zaznamenal další milník - 2.5 milionu prodaných kopií hry. Vyrovnal se tím velikánům...

mno to já tobě taky , že žádnej příběh neomlouvá to co jsi napsal a zveřejnil.
  • Still

Gwent: The Witcher Card Game???

Shut up and take my money!!
    • Veskoslav
      Příští měsíc kamarádi pořádají turnaj v Praze s klasickými kartami:)
    • Lukyz
      Bral bych něco ve stylu Hearthstone na Android popř. v prohlížeči na PC *14*
  • Video: Infinity Ward vzalo závěrečný filmeček z konce CoD: Modern Warfare 2 a téměř beze změny ho použilo...

lol ... lesk a bída herní aristokracie
    • recyklujou se hry, proc by se nemohly recyklovat i cutsceny? stejne to konzolisti budou kupovat jak housky na krame *5*
      • A proč jen konzolisti? *7*
        • protoze ti miluji vyhypovane recyklovane 4hodinovky
          • Jack1947
            Hatera v sobe, totiz nikdy nezapres. *5*
    • MickeyMutant
      Jsi to nepochopil. To je parafráze herní klasiky, jako když někdo v literatuře cituje Hamleta s Yorikovou lebkou nebo ve filmu Ejzenštejnův kočárek na oděských schodech.
  • TAkže jsem otestoval hratelný sneak peak Next Car Game, a je to na velice dobré cestě. Destrukce výborná, možná lehce přehnaná. Auta se chovají jako auta, neplavou jako např. v BeamNG. Zatím je teda k dispozici jen hřiště na vyblbnutí, takže ohledně tratí vám nic nemůžu říct, ale AI se mezi sebou bourá dost slušně *3* Optimalizaci je dobrá, na ntb s i3 2.2GHz a GT 620M běží plynule na max nastavení. Myslím, že je NGC víceméně hotové, jenom se ladí detaily.
    Na Kickstarteru to včera ukončili, takže uvidíme co se stane dál
    • Od dob prvních dvou FlatOutů pravidelně u svého soukromého oltáře zapaluji omamné tyčinky s příchutí výfukových plynů, rituálně obětovávám airbagy a v rytmech Roba Zombieho tančím kolem karburátoru, jen aby vydali další díl, který za to sakra bude stát. Takže, sakra, stojí to za to?!
      • Dokud tam nebudou tratě, těžko říct. Dokud tam nebude finální model poškození, těžko říct. Například auta se moc mačkají, nemají pevný rám a vypadá to trochu komicky.
        Nadruhou stranu, je to jenom 300MB demo, takže věřím dál a myslím si, že to pravý lisovaný plech rozhodně bude.

gameplay zde (ne ode mě ;) )
        http://www.youtube.com/watch?v=CS1lVEXUnTI
        • Pěkný *1* Hodně dobrá fyzika a model poškození luxusní. Pevnej rám auta je pověra, zkus si to co ve hře v reálu. *3*
          • problém je, že tady su muchlá i ve velmi malých rychlostech. Si vem že v tom pojedeš třeba 5ti kolový závod, a když po jedné bouračce pojedeš v podivně zkroucené placce co nebude zatáčet, tak to nebude zábava, ale otrava.
            • Jack1947
              To uz je jak nejaky simulator a ne avizovany navrat k Flatoutum (zdali to vubec mozne je).
              Bude to jeste horsi kdyz "takova placka co prolitne lisem uz asi ani nepojede" tady bych byt tvurci malinko pribrzdil , ono je hezke ze destrukce budou promakane ale je treba zvazit zdali to hraci oceni az takhle moc.
  • ucho

Levoluce a editor úrovní Battlefield 4 předveden na nové mapě Flood Zone.

no jde to, by mě zajímalo, jak dlouho dělají jednu mapu.
    • vcelku škoda, že zaplavení celého levelu může způsobit kterýkoliv voják jednou střelou z raketometu. Mělo to být řešené přes nějaké spínače, které by jednomu člověku zabraly třeba 5 a více minut, v týmu by to šlo samozřejmě daleko rychleji. Díky tomuto řešení by se zabránilo trolům hned od první minuty zaplavit level.
      • Radioaktivni_surikata
        Nevím, co se stane, až se do BF4 nahrnou všichni. Nicméně už teď všichni vědí, jak shodit mrakodrap, ale zatím se k tomu nikdo moc nemá. Čekal jsem, že se na začátku kola všichni vykašlou na nějaký zápasení a půjdou zbourat mrakodrap. Člověče, byl jsem mile překvapen. Uvidíme, co na to hráči, až bude plná.
        • Veskoslav
          Ono se to pak blbě brání, když to zboříš. Navíc všude prach a trosky jsou ideální pro odstřelovače.
          • Pilgrim66
            A navíc házet C4 do výtahu a pak odpalovat nepřátele co se s ním snažej vyjet je p*del. *1*
      • Tak jednoduchý to nebude si myslim..
        • Levoluce a editor úrovní Battlefield 4 předveden na nové mapě Flood Zone.

říkají to v tom videu..
    • smím se zeptat, co znamená "levoluce"?
      • Levoluce je dementní název EA pro destrukci prostředí z BFBC2. Je to od slova "leveling", což se používá i ve významu "srovnat se zemí".
        • ucho
          není pravda.
          "Experience a dynamic battlefield where no two games will ever be the same.
          Your actions physically change the battlefield in real-time, providing
          interactive game environments that react to your every move."

naráží tím na to, že mapa není statická a reaguje na hráče. že v ní může docházet k určitým změnám, které ovlivní hratelnost (třeba i změna počasí). jo, mají tam i velký destrukce, ale to je jen část toho. jde tam celkově o tu interaktivitu, kdy lze využít některé aktivní prvky v mapě pro boj. tedy nejdo o narážku na srovnání něčeho se zemí.
          • Aha, tak v průběhu marketingové kampaně přidali ještě kromě destrukce pár drobností, abych nemohl říkat, že jen přejmenovali něco známého z předešlých her. Že ten název pak nedává moc smysl jim asi nevadí. No nic, co čekat od marketingového výrazu *15*

Levolution Features - http://youtu.be/Q3W4FbsAqIY
            • Ale notak, nevidis ze tuna miestny nemaju radi slovne hratky v anglictine? *1*
      • ucho
        to jsem taky nejdřív nevěděl, ale z toho videa je to pochopitelné. řekl bych dynamické změny v úrovni (evoluce v levelu)
  • x_ander

Humble SquareEnix Bundle

Ti to tam docela střílejí teda.. https://www.humblebundle.com/
    Další dost nabušený bundle...
    • ani mi nepřijde, základ staré hry, BTA opět nic moc, H: Absolution byl ve Vánočním balíčku od Square Enix no a mít jako top JC2 mi přijde jako výsměch když tak hra se prodává za 2€ ve slevě na steamu.
      Tohle se snad může líbit jen někomu kdo nemá DE:HR
    • Pěknej bundle. Škoda ale, že už většinu jsem hrál nebo nemám zájem, takže mě tenhle bundl vyšel na příjemnou dvacku hlavně kvůli Thief a Daikataně.
      Přijde mi ale, že bundle moc nevyvážili a třeba ty hry u 15$ už taková motivace nejsou. Za mě mohu doporučit Deus Ex: The Fall, který opravdu není tak špatný, jak hovoří recenze uvážíme-li, že to byla hra pro mobilní publikum (doufám v pokračování).
      Hlavně jsem ale zvědav na Daikatanu, kterou jsem doteď nehrál, tak jestli to je opravdu takový Romerův průšvih, jak se v té době povídalo (ta hláška z reklamy, že si z vás Romero udělá svoji děv*u, mě občas rozesměje).
      • x_ander
        Co se týká Daikatany, tak souhlasím s kolegy nade mnou - ta hra vůbec není špatná, jen zatni zuby tak první dvě hodiny hry - první levely jsou naprostá příšernost (btw. nepochopitelně to tehdy bylo obsahem dema - asi věděli, jak odradit hráče), pak se z toho stane solidní akce se zajímavým příběhem a imho velice slušnou hudbou.

Průšvih to byl proto, že ačkoliv to byla slušná hra, tak Romero sliboval genialitu, která obrátí celý svět naruby. Což se samozřejmě nestalo a pak to dostal sežrat. Ale střízlivě a s odstupem bych Daikataně dal klidně nějakých 7 (možná i 8) z 10.
      • Daikatana nebyla špatná, ale všeobecně se hra dostala do povědomí jako blbost a tento názor se rozšířil asi i mezi lidi, co to nehráli a lavina nadávek se stále zvětšovala. Za plnou cenu to možná nebylo to pravé, já to hrál později, když vyšla u Levelu a tenkrát mě to i bavilo. Ve porovnání např. s přechvalovanými remaky Shadow Warrior a Rise Of The Triad a mnoha dalšími střílečkami, si dokonce myslím, že Daikatana vychází velice dobře, akorát dnes už je na tom znát zub času.
      • Pethulla
        Ona Daikatana tak děsně hrozná zas nebyla - pokud teda nepočítáme neprosto neskutečně dementní "kopáče z boku" (čti sidekicky) a celou první epizodu - to byla trapárna na entou. Pokud tohle nějak zvládneš, tak druhá a třetí část byla ve své době něco téměř neskutečnýho (v dobrém slova smyslu) a ani ta čtvrtá část nebyla úplně nejhorší.
  • nový Humble Bundle

http://www.humblebundle.com/day-of-the-devs-2016
    Např. Broken Age za dolar.
  • Video: Jeden z posledních easter eggů ve hře Batman: Arkham Origins nalezen - jedna se o ukrytou zprávu Calendar Mana při nastavení data na 13. prosinec 2014.

arkham city....este to je v nadpisu u toho clanku
    • braveman
      Díky za upozornění.
    • Cosi

Video: Jeden z posledních easter eggů ve hře Batman: Arkham Origins nalezen - jedna se o ukrytou zprávu Calendar Mana při nastavení data na 13. prosinec 2014.

A ještě se jedná o datum 13. prosince 2004 - odkazující na datum založení Rocksteady.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit