-
Pokud by byl děj dalšího dílu Assassin's Creed zasazen do Číny, vypadalo by to podobně jako na povedených...
wow -
Název hry
Ahoj,
před lety jsem často hrával tenisovou hru, kde ale hrajete za zvířata. Matně si pamatuju, že tam možná běhala veverka, bobr nebo něco podobného. Snažil jsem se ji najít, ale google mi nic nevyhazuje.
Díky za pomoc. *4* -
-
Super, moc děkuji.
-
Tennis Critters
http://games.tiscali.cz/recenze/tennis-critters-51094 -
Rockstar chystá zajímavé odhalení, které bude mít co do činění s hlavní kampaní GTA V.
Myslím že to byl TENNIS CRITTERS.Doufám že ti to pomůže *3*
-
-
Hrat v dnesni dobe v rozliseni ktery letelo pred 10 rokama a jeste si myslet jak sem sti vydrbnal a jedou me vsechny hry, ktery stejne stoji min. o 500 kc vic to je fakt pecka.
Ty konzole to uz neni ani k smichu, tady uz se chce fakt brecet.
nedokazu si ani predstavit jak ta hra musi vypadat v tom rozliseni hnusne, jeste ze si to predstavovat nemusim, hraju totiz Full HD -
-
A uvedomujes si vubec, ze kazdy ma preference nekde jinde? Co vyhovuje tobe nemusi me a naopak. Ale na tohle by uz to chtelo zapojit mozek co?
-
-
Mě strašně vyhovuje nízké rozlišení, ti co říkaj že čím vyšší tím lepší jsou hlupáci.
-
-
Ty jsi vazne blb. Konzole ma i jine vyhody a ty jsou pro me prednejsi nez vyssi rozliseni.
-
-
treba ze sem si moh v poho zahrat batmana
-
-
touche :D
-
-
Povidej jaky.
30FPS, lag, nemoznost si cokoliv nastavit, drazsi hry. Myslis tyhle vyhody? -
Jmenuj jednu oproti PC. Blbosti o zhrbenosti u PC neberu. Stačí jedna jediná přednost.
-
-
Prý jednoduchost použití *1* Já zapoměl, že na PC potřebujes aspoň doktorát, protože je to strášně složité *1*
-
Jednoduchost použití.
-
Tohle jsem uz vypisoval tolikrat a stejne to nema smysl. Budes tvrdit porad to svoje coz je pochopitelne protoze ti pc vice vyhovuje. Me zase konzole. Jen zkus pochopit, ze kazdemu vyhovuje neco jineho. Neni to zas tak tezke :-)
-
-
-
-
-
Každý kdo dá mínus tak se stydí za krutou pravdu.
-
-
Spekulace: V pokračování Mass Effect se představí dva nové mimozemské druhy.
pokud to znamená více mezidruhových hrátek a pokračování Gamer poop, tak se na ně těším -
-
http://www.youtube.com/watch?v=ZYT66ALUUss
-
-
Jak si vede hraní na PC v porovnání s hraním konzolovým?!
No, že budoucnost PC hraní spočívá ve facebookových hříčkách už se nějakou dobu předpokládá... spíš mě zajímá. jak se k tomu postaví Games.cz. Bude o takových hrách chtít přinášet zprávy a recenzovat je? -
-
Tak se nam konecne dostalo do rukou veleocekavane pokracovani farmville s poradovym cislem 10.Bla bla bla 10/10. *3*
Jo to budou zlate casy. -
-
Dneska jsem řekl poprvý lol nahlas, za což si řikám, že si ukroutím hlavu. (ono to bude možná tim, že jsem večer strávil s bandou hráčů LoLu :)
-
-
-
PS4 dojmy
Kdyby si někdo chtěl přečíst neformální první dojmy z konzole, tak si je můžete přečíst tady (http://grumpyhrac.tumblr.com/post/69101085489/ps4-prvni-dojmy) třeba tam najdete něco, na co ostatní zapomněli. -
-
Jj zapomněli. To šikovné využití Remote play ještě tutově nikdo nezmínil *1*
-
-
Trůní funkce je nejlepší! Každopádně konečně začne být Vita užitečná a přestane se na ní prášit. Tearaway ji trochu oprášil teda, ale tohle je prostě super věc.
-
-
-
Psyonic oznámilo pokračování Supersonic Acrobatic Rocket-Powered Battle-Cars, v brzké době vyjde na...
"Supersonic Acrobatic Rocket-Powered Battle-Cars"
Ti se asi s vymýšlením názvu hry moc netrápili *15* -
Půlhodinový gameplay z remasteru GoldenEye pro Xbox 360
Web RareThief zveřejnil 30min gameplay video ze zrušeného remasteru GoldenEye, který původně vyšel v roce 1997 pro Nintendo 64. Dle informací na webu byla hra téměř hotová a měla vyjít v roce 2008, ale Nintendo z neuvedených důvodů vydání nakonec zatrhlo.
Během hraní šlo plynule přepínat mezi novou a původní verzí z N64, což je ve videu i několikrát vidět. *4* -
-
Tím důvodem pravděpodobně bude to, že Nintendo později oznámilo svůj vlastní remake pro Wii.
http://games.tiscali.cz/recenze/goldeneye-007-recenze-54312 -
-
A máš pravdu, je to dokonce přímo uvedeno na Wiki
"On 7 January 2008, Xbox Evolved reported that an updated version of GoldenEye 007 would be released on Xbox Live Arcade. However on 11 January 2008, 1UP.com reported that a GoldenEye port (as opposed to a remake) had been in development at Rare for several months, but stated that the title would not be released on the Xbox Live Arcade since "Microsoft and Nintendo couldn't agree on the financial side of things""
Díky za doplnění.
-
-
-
System Shock 2
Na steamu se objevil system shock 2, kdo nema ;o -
-
A když si to pridám jako no/steam,taky muzu chatovat s Jirkou" a mám to bez DRM *1*
-
Lepší je si ho spíš sosnout na gogu bez DRM
-
-
Pokud je správně integrován Steam overlay atd, tak to má taky dost do sebe. Ale hlavně každý svoje, vo tom to je :)
-
-
-
Seznam a vyobrazení všech 34 dosud potvrzených zbraní z Call of Duty: Modern Warfare 3.
Proboha jak může mít Ak stejnou damage, jako M16. Náboj 7,62 má sice větší penetraci, ale 5,56 má větší rychlost a je ničivější do 250m. A proč mají zbraně se stejnou ráží jiné poškození. To je taková zhovadilost. -
-
Jasně, ve střílečce, kde hráč běžně odpráskne padesát lidí za minutu je nerealistické poškození dost zásadní...
-
-
To že je to arkáda neznamená, že by se neměla zakládat na reálných základech. To je, jako kdyby někde šel zničit tank granátem a čtyřkolka ne. Prostě absurdní. To už můžou mít paprskomety, protože tohle je stejné sci-fi
-
-