-
Co kdyby... Xbox One byla žena?!
Hmmm , no čekal jsem větší zábavu a transku v outfitu Pamely z pobřezní hlídky ...
..Ale těsně předtím jsem shlédnul Bunnyho a jeho 5 důvodů proč není natěšen po předváděčce PS$ a musím se smát .... To ještě netušil s čím vyrukuje XboxOne ;) . Není nad čím slintat .
V obchodu na PS3 se stejně bavím u několika dobrých starých her z PSOne a Two :/ . Next uniform social refresh není tím co bych vyhledával a pokud tak bude vypadat i obsah ...tak těžký nezájem o kryptoPC s obsahem mobilních hříček . Konzole nezabily PC herní scénu , z konzolí se potichu stalo omezené PC ! -
-
Novej xbox me zatim teda nenadchl (to ostatne ani PS4), ale ta histerie kolem xboxu me prijde cim dal zabavnejsi. Vazne by me zajimalo, jak si ti nejhlasitejsi kritici hlidaji sve soukromi. Vubec by me neprekvapilo, kdyby vetsina z nich pouzivala android, vykecavali o sobe kazdou kravinu na FB, pouzivali google, pouzivani pluginu jako je ghostery pri surfovani jim nic nerika a takhle bych mohl pokracovat. Ale kamera u xboxu je pro ne najednou obrovsky zasah do soukromi. Nic ve zlem, ale pokud na vas ten popis vyse sedi, tak je ten vas postoj k xboxu vazne usmevny. Vicemene mi to prijde jako kdyz PS die hard fans maji moznost si zanadavat na konkurenci. A vazne se budu smat, pokud se nakonec ukaze, ze ten jejich bozky PS4 bude mit nakonec nektere ty nenavidene "funkce" (boj proti bazarum a pujcovani her,nutno byt online, online drm atd.) v nejake podobe take. To se z toho urcite zazracne stanou skvele "features". Obe nove konzole zatim na zadny zazrak nevypadaji imho.
-
-
Jo, až na ten Android to všechno co jsi popsal jede přes net (a i ten Android bez netu používat můžeš). Takže ti moc nesedí logika, co děláš na netu si totiž můžeš pohlídat, ale Kinect ti sedí v obýváku, to už si máme dávat bacha i na to říkáme doma za zavřenými dveřmi?
Já chápu, že je to značně paranoidní hledisko, ale pořád mi přijde logičtější než si do domu dobrovolně koupit štěnici. -
-
Ano, co delas na netu si muzes pohlidat, ale kolik z tech kritiku to dela nebo dokonce vi jak na to? A pokud u telefonu nepouzivas net, tak si nemusis porizovat smartphone, protoze ti bude na dve veci.
Smysl meho prispevku nebylo obhajovat xbox, ale poukazat na to, ze vetsina kritiku si pravdepodobne sve soukromi na netu nehlida nebo to ani neumi, ale u xboxu jim to najednou vadi. -
-
Konami oznámilo digitální PC verzi Metal Gear Rising: Revengeance.
:) A co když jim vadí koncept jako takový ? Co když celá záležitost s online DRM a kinectem je jen dalším hřebíčkem do rakve nákupního košíku s XboxOne ?
Nikdo tu ve finále ještě neexistující PS$ nebude snad přehnaně obdivovat a přítomnost podobné podpásovky jistě nepřekvapí . Však také zvítězí ta platforma na jejíž straně budou kupující ... ale je celkem jasné že % nakupujících hráčů bude víc než audiofilů s home theatry .
Nebo to snad bude o tom , že Xbox bude umět i fritovat a ozařovat a proto si jej koupí do kuchyně každá hospodyňka ?
-
-
-
-
-
Vydání Battlefield Hardline se odložilo na začátek příštího roku.
Esteze sa EA po... ehmmmm... VEEEEELMI DLHEJ dobe spamatali a konecne im zaplo, ze vydat tak drbnuty titul, ako je Hardline, kde sa opat uz pri bete jasne ukazalo, ze tradicne to nikto z vyvojarov nema poriadne spracovane, by bola kardinalna BLBOST.
Teraz uz skor ide o to, ze presne takto sa EA malo zachovat i pri BF4... v ziadnom pripade danu hru nemali vypustit staby "finalny release" koncom minuleho roka, no miesto toho mali laskavo este pockat do jesene TOHTO roka a vydat to komplet vyladene, debugovane a pod. Ked uz nic ine, aspon by si EA usetrilo min. jeden herny titul, ktory vskutku mohol stat za to od prveho momentu. Zial, komu niet rady, tomu niet pomoci...... ako sa hovori *7*. -
-
Du blejt velenbosti *11* *11* *11* (si zapoměl dopsat).
-
-
Witcher EE na GOG.com
pokud ještě někdo nemáte prvního Zaklínače, tady je klíč na GOG:
K5AJ-M4SP-CAX8-KPRP
zadává se na gog.com/gift -
-
Dík, bude se hodit! *3*
-
-
Panic Button pracuje na Switch verzi hry Warframe. (+ video)
Myslím, že řešit sexuální zběhlost vývojáře v krátké bleskovce není zrovna dvakrát vhodné. Se samotnou hrou to prakticky jistě nemá nic společného a lze odůvodněně předpokládat, že většina vývojářů pro Switch bude stejně jako pan Button bez podobných zkušeností, takže na tom nakonec není ani nic mimořádného. Tak proč do toho zbytečně zabrušovat? -
-
😂 Jo ten panic ....
-
-
Watch Dogs confirmed for May 27 release date
Vydání oznámeno na 27. Května - PS4 a XONE o PC ani zmínka *7*
http://alturl.com/to5y6
edit: plus je tam ke stažení nový "leaked" trailer *14*
Tak jsem to nahrál i na YT: http://www.youtube.com/watch?v=d_mcw-8AhyA
edit #2: Po cca 40min - Video obsahuje obsah partnera Ubisoft, který ho zablokoval na základě autorských práv. *7* -
-
Ty trailery pořád na stejný brdo... *7* Ach jo
-
-
No uvidíme za pár dní
Co trailery ...ale představ si , že by celá hra byla na jednobrdo , jako mulťák GTA5 :(
-
-
-
Vypadá to, že Star Wars: Battlefront nakonec nebude third-person, ale first-person střílečkou.
Diky bohu za to ..... jedini 3rd person co mam rad je Jedi Academy a Jedi Knight -
Halloween Humble Bundle
Knock-knock
Home
Vertical Drop Heroes HD
https://www.humblebundle.com/?gift=FpMwYqevY7urSKxd -
-
Díky, Home jsem chtěl pořídit :)
-
-
Call of Duty 4: Modern Warfare remaster
Tak to vypadá, že se na populární vlně remasterů sveze i CoD4. -
-
to jsem na ten remaster zvedavej, kdyz grafika novych CoD vypadata vicemene stejne... *12*
ale CoD 4 bych si dal rad znova v MP -
V lepší grafice si to dám rád ( njn, snad jediné COD co jsem nedohrál tedy když nepočítám COD1).
I když o té grafice by se dalo celkem dost polemizovat nooo *7* -
-
Jediné COD co jsi nikdy neukradl?
-
-
Chyba jedno z pvních COD které jsem "ukradl" nebo spíše měl od bratrance ... když už musíme být přesní *7*
-
-
-
-
Dnes vydanou hru The Elder Scrolls V: Skyrim hraje přes 230 tisíc STEAM hráčů najednou.
Musim rict ze je mi cti byt jednim z nich :D -
-
Dnes vydanou hru The Elder Scrolls V: Skyrim hraje přes 230 tisíc STEAM hráčů najednou.
i krabicovka jede pres steam, az na to ze hru nainstalujes z DVD -
-
Takže to můžu jen aktivovat na Steamu a DVD zahodit?
To by mi ubralo jeden z důvodů, proč nekupovat krabicovku.
Další zbytečné DVD valící se někde v pokoji mě iritují. Tím víc, že se často ztrácí nebo přestávají fungovat. -
-
A vidis to... Ja DVD neztracim, neskrabu, ...
Mno cekal bych na normalni otazku normalni odpoved, ale i tak dik *3*
Jak to teda je, jestli mi to nekdo muzes rict primo.. ? -
-
Navic to prej na steamu nejde koupit z ceskyho uctu?
Zalozit treba US ucet a zaroven platit ceskou kartou jde? Znam spis pripady, kdy ne... -
-
Nevím o tom, že by byl Steam nedílná součást, to se mi nezdá. A jo, u nás se to na Steamu koupit nedá. Jen se zahraniční kartou a účtem.
Jinak já svojí otázku myslel vážně, jen jako protipól :)
-
-
-
-
Takze se steam musi instalovat a provozovat tak jako tak?
To by mi potom ubiralo jeden z duvodu pro krabicovku...
Kazda dalsi "zbytecna" aplikace v PC me irituju. Tim vic, kdyz bezi pri hrani her *4*
-
-
230 000 magorů...
-
-
Rekl BF3 magor....
-
-
Yup, si piš
-
-
-
nejak to nechapu, chtel sem si skyrim koupit na steamu a nejak ju tam nemuzu najit! wtf???? -
-
V Česku si ho na Steamu nemůžeš koupit.
Musíš si koupit krabicovku od Cenegy, která je v češtině.
Nebo nějak ochcat regionální omezení na Steamu... ale na to si musíš přijít sám. -
-
takze kdyz si koupim funkcni key na steam verzi a rucne zadam tak me to pude?? v cestine to tam asik teda nebude coz? ale to by ani nevadilo jen prijemny bonus
-
-
No mělo by to jít... nevidím důvod proč ně. Při nejhorším to bude chtít nějakou VPN.
A v češtině to nebude no... -
-
První dvě DLC do hry The Elder Scrolls V: Skyrim budou po dobu jednoho měsíce exkluzivně k dostání...
uz sem to tu postoval:
http://store.steampowered.com/app/72850?cc=us
anebo google cache:
http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:1qfkXgXuUuQJ:store.steampowered.com/app/72850+skyrim+steam&cd;=1&hl;=cs&ct;=clnk%E2%89%B7=cz&client;=firefox-a -
No jo, při koupi příme ze Steamu ne.
Ale může koupit retail CD klíč třeba odsud:
http://www.intkeys.com/index.php?main_page=product_info&cPath=74&products_id=314
No a při zadávání klíče do Steamu musíš mít VPN -
VPN ti nepomuze. Vse se odviji od toho, kde mas zaregistrovanou kreditku a domovskou adresu. Takze i pres VPN ti Steam Skyrim v Cesku asi neproda. I kdyz nevim jak to funguje pres Paypal ... ale i tam musis zadavat adresu. Jedina moznost je sehnat nekoho, kdo ti to koupi ze zahranici.
-
-
-
-
-
-
Conan na E3
http://www.playstationlifestyle.net/2014/06/19/conan-obrien-e3-impressions/
ten závěr se Sony asi moc nelíbil -
-
Tvl co to je? Jak se smějí každému jeho slovu...
Já myslel, že to je tohle http://i2.pinger.pl/pgr396/7105cfdb001d44f14ea541f6/conan.jpeg To je borec! -
-
Asi už su starý, ale taky jsem myslel barbara ( (:
-
-
Nejsi starý jen tam to pako má bohužel takové jméno. Snad každého po vyslovení Conana napadne ten Conan.
-
-
-