-
Jackův noční full house. Gratulace!
-
-
Mickey má radost že se mi konečně pod jeho dohledem podařilo zaplnit nejnovější příspěvky :D
-
Já vám nevím, já jsem pro svobodu slova, říkej si názory i když s nimi nesouhlasím, bavme se o tom, ale tohle mi celkem leží v žaludku a opravdu mi to dost těžce vadí, což překvapilo i mě samotnýho. Číst tady několik let v kuse takový neuvěřitelný výblitky, který nedávají hlavu ani patu, ale zřejmě trpí nějakým OCD, že musí komentovat vše i když nemá co říct. Adminům je to šumák, proč taky, IQ nad 5 není v pravidlech diskusí - nešlo by to prosím zavést? A navíc je to jak se zdí - tu neurazíš, nic jí nevysvětlíš, nic s ní nehne 😭
Omlouvám se, ale muselo to ven !
-
-
Bohatě by stačilo omezit počet příspěvků na osobu na den. V tomto případě bych to viděl na číslo 50....
-
Já zase nechápu, proč sem pleteš nějaké IQ, když Jack (jak sám tvrdí) trpí Aspergenovým syndromem, takže prostě následkem toho nezná míru a nemá tak vytříbenou sociální obratnost jako ty. Sociální kontakt se s takovou poruchou v reálném životě zřejmě navazuje docela těžko, takže se následkem toho Jack ventiluje tady. Jak může mít vůbec někdo někomu za zlé to, že se nenarodil tak, jako všichni "normální" lidé? Navíc když vezmu, co za lidi tu běžně přispívá (otevření nacisté, zlí militantní pc master race), je tu Jack z rozhodně jeden z těch "lepších". Mě osobně třeba udělá vždycky radost, když by býval příspěvek zůstal navždy bez jakékoliv odezvy, ale místo toho pod něj přispěje alespoň Jack a člověk hned ví, že alespoň on ten příspěvek četl.
-
-
A to, že někdo trpí aspergerem nebo jakoukoliv jinou poruchou, má autmaticky znamenat, že všichni ostatní ty žvásty musí tolerovat? Jako jasně, je to diskuse, je tu od toho, aby se diskutovalo, ale Jack je prostě úkaz, který za každou cenu píše ke všemu a většinou to vůbec nedává smysl jak gramaticky, tak obsahově. V lepším případě je to aspoň k tématu, ale často ani to ne. A to, že se takhle chová kvůli nějaké poruše, je sice určité vysvětlení, ale to přece neznamená, že to každý musí tiše tolerovat.
Když to hodně přeženu pro srovnání - kdybych byl těžce mentálně retardovaný a denně ti běhal nahý před domem, křičel a občas ti počůral branku, tak by ses k tomu stavěl jak? Vadilo by ti to a snažil by ses tomuhle závadnému chování nějak zabránit, nebo bys pokrčil ramenama s tím, že jsem přece vlastně chudák a nemůžu za to a toleroval bys to?
-
dobře ty!
-
Že zrovna ty Predátore se pouštíš do odstaních diskutujících. A jestli považuješ Jacka za jednoho z těch "lepších", tak to vypovídá o Tobě, ne o nás.
A je jedno, že má Jack postižení. Ano, soucit je jedna věc, zasrat každou diskuzi je ta druhá. Není tu jenom on. A menšina se přizpůsobuje většina, ne naopak. To, že se teď společnost přizpůsobuje každému šaškovi, bláznovi, trangender blbci, je spíše smutný důsledek....
-
-
Může se to zdát k nevíře, ale zrovna Jack už v diskuzi s tebou zde mnohokrát prokázal, že má v porovnání s tebou mnohem víc inteligence i rozumu - a to když bez povšimnutí častokrát přešel tvé zbytečné zlé a jedovaté urážky (a předešel tak naprosto zbytečnému konfliktu i "zasírání" diskuzí). I přesto, že jeho psaní je špatně srozumitelné a někdy informativně nepříliš obsáhlé, chová se k ostatním slušně, což se o tobě a tvém stylu neustálého napadání ostatních opravdu říct nedá.
-
-
Přesně tak, je hezké se zde vzájemně podporovat pomáhat si. Dokonce i ten predátor se zastavá ostatních s Veskoslavem se dalo bavit jen přesně do té chvíle než přišel na mou vadu psaní
PreidaQ: Proč bych se dohadoval s ním nebo jiným ( dobře uznavám že občas zasírám diskusi ale už jsem se zapřísahl že to dělat nebudu - dám jim přesně tu posledni reakci a pak at se ukoušou třeba pro mě za mě zlostí)
Jinak bacha na navážení se do Veskoslava ( neno možná kohokoli jiného?) nepsané pravidlo😉
Jeětě že sem pravidelně chodí dost lidí co můj text chápe, nebio umí vyčíst... těžké zavděčit se všem že.
Also, myslím že jsem se za ty roky určitě zlepšil, je nemožné dělat nějakou činnost bez zlepšení se. Hlavně já mám klidné spaní... ale mohlo by mít jasné že lidi co neznají lidi s poruchou psaní tak je vždy urazí.
-
-
Predátore ? to jsi dneska snědl něco špatného... že si spleteš nick lol
Takže si zase někoho musel urazit v tvém příspěvku. Za to ty nemáš soucit s nikým a toleranci na bodu nuly. Stačí aby někdo neuměl trochu psát česky a hned musíš nejdříve vlnu urážek... ale to mě ani u TEBE nepřekvapuje!
-
mlč prosím tě, bolí mě to i číst.
-
-
SPíše je to ukázka toho že je tu návštěvnost jak na váhách... jinak díky to jsem netušil ale holt tady to hodně lidem vadí kolikrát počkám několik hodin než něco plácnu. Jinak určitě tu "nemoc" nemám od narození když jsem byl menší tak jsem naopak se veřejně i rád vyjadřoval. Jenže sdá se to brát jako něco vážného ? hodně lidí poví že ne ale já to beru jako vadu - a kéž by byla jediná. Sice to může znít jako výmluva a tady se řídí jen podle toho jak má člověk, teda hodnotí nastudovanou klávesnici ( njn nejsem prstokladný jak jiný)
-
-
Sovětský BioShock Atomic Heart předvádí možnosti ray tracingu v tech demu.
Ty že počkáš několik hodin než něco plácneš? Tak to mě teda hodně pobavilo :-D
-
-
Ze slušnosti ? k ostatním abych neměl hned prvenství ale některé diskuse jinak zejí prázdnotou prostě jak psal PreidaQ.
Už mě unavuje furt psát o tom že si můžete ODTROLLIT v DETROLLERU... Prostě radši každému kdo mě nechce číst napíšu nechceš= detroller( neplatí to třeba o tobě ale jinejch křiklounech)
-
-
-
-
Už si slyšel o detrolleru ? Jinak jak bys chtěl měřit IQ když anonymům stačilo ( teda botoaonymům vyplnit captchu) spíše jde o to že už většina nechtěla vyplnovat registraci... nebo nad IQ 5 by nevyplnil ani cvičenej šimpanz ? neurážej se.
-
On si tím pravděpodobně nahrazuje nedostatek kontaktu v reálném životě, jinak si to nedovedu vysvětlit. Bohužel, dutej sud nepotopíš.
-
-
No přesně tak! Jak dlouho ti to trvalo na to příjít ?
-
-
-
-
God of War: Ascension bude obsahovat demo The Last of Us :)
-
Obisdian blázní
http://aw.my.com -
-
Blázní ? Ani ne . Kdy už všem dojde , že Obsidian není automatickou zárukou kvality .... Jediné co mi z toho vychází je fakt , že Wargaming bude mít víc konkurence a ohlášený fyzikální update jim nebude na konkurenci ani zdaleka stačit ....
-
-
Ty jsi úplný kouzelník. Nejenže kouzelně ignoruješ fakt, že Obsidian dodnes dělal jen RPG, ale dokonce jsi někde vykouzlil, že jsem napsal "Obsidian je zárukou kvality" nebo něco tomu i vzdáleně podobného. Bravo!
-
-
-
Spekulace: Capcom chystá HD remake Resident Evil Zero
Resident Evil Zero je prequel exkluzivně vydaný pouze na GameCube.
http://www.pcgamer.com/resident-evil-zero-hd-remaster-is-reportedly-coming-to-pc/
https://www.youtube.com/watch?v=lgGH_XmDivI -
-
Zdá se, že je to už oficiální - https://www.youtube.com/watch?v=RRtJBaQ9tow
-
-
Tak to je super zpráva! Zkoušel jsme to kdysi přes Dolphin, ale nedařilo se mi korektně nastavit X360 gamepad a dost nepříjemně mi praskal zvuk. Jsem rád, že si to budu moc zahrát odladěný a i když je to hra z roku 2002 tak pro většinu to bude v podstatě novinka! *1*
-
-
-
Dotazník
Zdravím. Před nedávnem jsem tu žádal o vyplnění dotazníku k maturitní práci a celkem by se mi hodilo pár odpovědí navíc. Každému, kdo ho vyplní, mockrát děkuji *4*
https://docs.google.com/forms/d/1klB8Us9lfxftgPPeAR9Dx12tY_IAGnXKy6-Kd2xk4m0/edit -
-
Done
-
-
A do třetice další nové záběry ze Zaklínače, tentokrát z gamespotu https://www.youtube.com/watch?v=G3HuAroY1Oo *3*
-
-
Lidi si o něm můžou říkat, co chtějí, ale tu jeho jedinečnou atmosféru mu nemůžou upřít. Ten pocit familiárnosti a zároveň i naprostého odcizení a neznáma.
Video bylo moc pěkné, ale mohli trochu více rozvinout soubojový systém a ukázat batoh. Ale i tak, vidím jako velké plus, že Geralt může skákat a realistické poškození nepřátel. Zaujalo mě, jak mluvili o evoluci v soubojovém systém. Cituji "easy learn, but hard mastery." No, mně bude hlavně stačit, když mi při boji se skupinou nepřátel nebude samolibě skákat zaměřování. To byla velká osina v zadku ve dvojce. Mimochodem všimli jste si jak nabíhá ten zelený sloupečkem pod životy ? Ubíhá, jen když Geralt používá znamení a sprintuje. Zvláštní, že doposavad o tom nikdo ještě nic nenapsal. -
Když "Johny" poprvé vykoukl tak sem se málem p0sral. *1*
-
Néé zase ty bažiny, nejhorší část v prvním dílu :)
-
Proč je Geralt tak nesympatický v této hře? Navíc je nějakej vyžranej. Jinak, docela se jim to seká :DD
-
Pěkně tam o tom mluvěj. Já jsem zvědavej na voiceover, ale pravděpodobně to budu hrát zase v polštině. Ta angličtina mi do toho slovanskýho nádechu prostě nějak nesedí.
-
-
Nový měsíc a nový Huble Bundle. Tentokrát povedený KC: D a Surviving Mars.
-
Fallout 4 preload na Steamu
Fallout 4 preload na Steamu byl měl začít dnes po 10. hodině večer.
https://greenmangaming.zendesk.com/entries/97657508-UPDATE-Fallout-4
GMG, tak jako všichni ostatní, prodává Steam klíče (hra má Steamworks), takže to samozřejmě platí pro Steam. -
Chápete někdo ten shitstorm, který se teď jede na konto GOG.com, kvůli jednomu blbýmu tweetu? Propírají to víceméně všechna větší herní média, někteří jůtubeři prý zažádali o smazání svých účtu na GOGu (WTF?) a několik (neuvedených) studií stáhlo z nabídky svoje produkty.
Já tyhle SJW věci prostě nikdy nepochopím 🤨 #letsmakegamergategreatagain
-
-
To je aferka ktera prijde a zase odejde... ani bych se nedivili kdyby naopak par hracu takova blbost na GOG prilakala.
-
Taky to nechápu. Z jednoho neškodnýho tweetu rozdmýchávat mega aféru, protože se z toho nějaká citlivka rozbrečela. Přijde mi, že lidstvu šplouchá na maják čím dál víc...
-
-
Lidi už prostě nemusí řešit jestli přežijou další zimu, mají čím dál tím víc volného času a stávají se z nich čím dál tím větší dingusové. Vítej v problémech rozvínuté země.
-
-
-
Podívejte se jak by mohlo vypadat Alan Wake, kdyby ho pohánělo CryEngine 3.
Znáte to "Kdyby byly v řiti ryby nebylo by potřeba rybníka" takže tak asi :)