Crimson Desert – recenze příliš ambiciózního RPG
-
nebud fanboy, prvně dohraj, pak tvrď, že to v ničem nezklamalo.
-
A na co ses konkrétně těšil? Kromě příběhu to očividně v ničem nezklamalo
-
https://youtu.be/t8GVgxiQUTU?si=LQc5uN6RmcMZC4AC
tady je recenze po sto hodinách, pěkné shrnutí:)
-
Tak jsem se na tuhle hru těšil a ona je to totální pejczovina! Smutek, zklamání... -_-
-
Pamatuju že nějaký herní magazíny nějakou dobu žádný finální číslo nedávalo a fungovalo to taky. Imho lepší řešení než jakákoliv číselná.
-
Jj, jen škoda, že je to kvalitativně seřazený a jen jsi nahradil hodnocení menší stupnicí. Ony totiž i ty čísla tady mají textovej význam :)
Tohle je jen vymejšlení kola, nikdo za dlouhý léta recenzovaní nevymyslel lepší stupnici než desítkovou/stovkovou.
-
My MAN!
-
A navíc binární jo/ne je prostě málo. Chybí tam aspoň střední možnost. Ideální by byla stupnice pěti hvězdiček, méně je málo a víc všechno ostatní je zbytečné.
-
A je tohle u téhle hry fakt zápor? Mě se to třeba líbí a přijde mi to mnohem lepší než další klasická kopírka tolkiena. Myslím, že tahle hra nenaráčí na to, že kombinuje skřety s robotama. Ale na to, že má bugy (ACG zmiňoval že musel resetovat poměrně často), krkolomné ovládání a blbou kameru, tuctový příběh a questy (z velké části je to prostě single player mmo), neustálé ručivé doskakování předmětů (těch drobných), blbý balanc obtížnosti (běžní nepřátelé moc snadní, bossové moc těžcí - třeba i proto, že se v normálních fightech prostě nemáš pořádně možnost v soubojáku zlepšovat, protože ho nemusíš pořádně používat), apod.
Na mix fantasy a scifi elementů jsem neviděl stížnosti snad v žádné recenzi.
-
Efekt jo, jen ta vypovídací hodnota je pro mě osobně větší.
-
*heavy breathing Upřímně závidím všem, co to dnes v noci zapnou, a skončí až někdy v neděli večer. Doufám, že tu zanecháte své dojmy co týče optimalizace, ovládání a soubojáku 😎 Já si to nechám až na později. Aspon bude hra více odladěna.
-
To jsou pouze pořadová čísla možností pro přhlednost. Klidně si za ně dosaď odrážky :-D V hodnocení by samozřejmě neměla co dělat.
-
Ještě zlatá, stříbrná a rudá hvězda :)
-
To je ještě děsivější možnost :-D
-
A co ak je to skutocne on?😀
-
Taky si lámeš hlavu co se skrývá za tím dát si Bábu do profilovky? :-DDD
-
Mě to vadí, proto to taky nehraju :-D. Navíc, oprav mě, soulslike je prostě jiný žánr, ne?
-
"Trapná výmluva."
Jsem rád, že máš sebereflexi.
A k tomu blbečkovi. No, máš pravdu, jenom blbeček potřebuje k dobrému hernímu story mraky cutscén. 😉
-
Pri tom majetku sa ani nedivim….
-
Tak ked to hraci radi hraju, tak asi to nerobia zle, ci?