Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • JohnyTheZik

Zrušil jsi čísla a nahradil jsi je číslama :D 

• Jevo83

Cize ako Level v 90 rokoch!😍

• JohnyTheZik

Tak zrovna Steam ti agreguje binární recenze do čísla, takže efekt je úplně stejnej ;D Lidi si to otevřou, viděj, kolik % je pozitivních a pár si jich přečtou. 

• Souhlas. Čísla by to chtělo zrušit. Já bych dával prostě čtyři slovní hodnocení: 1) Jasná koupě 2) Dobře zvážit (=dobrá hra, ale pro specifické publikum) 3) Počkat (na slevu / na patche) 4) Nebrat.

Z toho je to naprosto jasné. A nemusím pak luštit co z toho tou sedmičkou který recenzent chce říct.

• jindra.veliky

Trapná výmluva. To tam najde každej blbeček. Jen se jim nechce dělat pořádný cutsceny, dialogy, vedlejsaky, dabing. A proč taky, když jim to v recenzích prochází.

• Morraw

Číselné hodnocení je recenzentova past sama na sebe. Divim se, že se od nej v civilizovaných společnostech jeste neupustilo. Napíše dlouhý text a pak chudák řeší, jake číslo má tomu text přiřadit, které si navíc každý vyloží podle sebe.

Mam rad recenze na Steamu. Hru doporučím, napisu proč a nemusim jeste vymýšlet nejake číslo. Jasne vidim, jestli stoji za to hru vyzkoušet nebo se neco nepovedlo.

• faitheater

Problém je spíš v tom, že číselné hodnocení ztratilo jakoukoliv váhu protože si s ním recenzenti velmi často vytírají ..del. 

Objektivně vzato, 7/10 by měla být pořád ještě velmi kvalitní a zábavná hra. 

Což z textu recenze jednoznačně je.

• jindra.veliky

To já zapomenu 90% textu během chvíle :-) 

• Stormangels

Jo, to mám taky obavu, nejsem Souls hráč :D

• Stormangels

Ano, je.

• Stormangels

Já vím, že si hru užiju, recenze ne recenze.

• iSpirit

Protoze tam rozhodne spatny story neni. To, ze ho kazdy neobjevi, neni chyba hry. Spatny pribeh by nevyhraval Nebuly a nebyl by o nem točen film vybornym Garlandem. 

• Jop 

• To je hodně velký kanystr copia 😅

• To je vlastně docela důležitá poznámka. Day one patch pravděpodobně taky dost věcí opraví... 
    Za mě je docela důležitej ten závěr recenze. Ta hra je vlastně monumentální už teď, potenciál je tam vypadá obrovskej a už teď to i v tom velkém rozsahu funguje. A počítám/doufám, že se na tom bude pořád pracovat. Každé další vylepšení to může posouvat vejš a vejš...

• jindra.veliky

proč teda nikou nevadí špatnej příběh ve hrách od fromsoftware nebo doslova skoro žádnej? speciálně u Elden ring nebo se u CoD a BF napíše "je to béčkový, de*ilní jak má být"?

• A na čem a jakém nastavení jsou ty screeny típané?

Protože zrovna práci se světlem (třeba megická aura nepřátel, která funguje jako světelný zdroj a takto několik nepřátel vrhá stíny okolních předmětů) jsem viděl v několik preview (takové ty pravé hands on, ne jen ty clickbait videa od někoho kdo hru neviděl) velmi vychvalovanou.

• V tomto su azijske studia bohuzial vacsinou uplne ustrelene a kombinuju prvky scifi, fantasy, steampunk hlava-nehlava. Problem je potom presne to, ze vznikne nieco, co nedokaze autentickostou zaujat a vtiahnut. Kedze je v hre uplne vsetko.

• aspa

já chlapci ty hry znám, hrál jsem je a užil jsem si je. Ten art direction a world building mi tady prostě nesedí. Mám pocit, že vzali x fantasy, co viděli a dali to k sobě, jak se to dělá  v mmorpg a nepřipadá mi, že ten svět tvořili s pravidly, že tam prostě budou zámky a roboti, aby to dávalo koherentní smysl.  Možná se pletu, hru jsem nehrál, ale mám z trailerů tenhle pocit. Pokud mám pravdu, tak zmenšení ambicí hře mohlo pomoci a pokud by hra fungovala na menší ploše žánru viz třeba jenom low fantasy, mohl to být ve finále ucelenější zážitek. 

Ale to jsou jenom moje pocity, ta hra určitě zaslouží respekt, za to jak vypadá a na jaké škále funguje a co všechno nabízí, to spousty AAA open-worldů není schopno nabídnout s mnohem většími rozpočty a zkušenostmi. 

• nightborne

Domnívám se, že kritika spousty nepříliš povedených bossů (a že jich zabíjíš opravdu dost), mdlých vedlejších úkolů, nelogického sólování hradů, příběhu, bugů, ovládání, nespolehlivé kamery při boji a UI je dostatečná obhajoba čísla. Ale, jsem rád, že dáváš větší váhu textu. Já totiž taky =).

Jenom upřesním: Kritika ovládání nesměřuje jen a pouze na jeho namapování, ale především taky nespolehlivost a těžkopádnost jeho reakcí. 

U běžného průzkumu to ještě člověk se skřípáním zubů tak nějak snese, ale když ti ovládání kazí hádanku nebo nedejbože promění už tak otravný bossfight v přehlídku čisté frustrace, protože ti postava v polovině případů bez důvodu například odmítne vylézt bossovi na záda, což je třeba zrovna v tom fightu potřeba, abys mohl zaútočit na jeho slabé místo, už je to na překousnutí kabelu.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit