-
Já spíš docela čuměl, když jsem se dozvěděl, že Herodes a Friedrich dělají v Disney Interactive.
-
jaj, radek friedrich vypada jako kdyby mel dosti drsnou depresi.
-
v tištěnym se jim to snad nestane *1*
-
Mají použitý špatný font písma, který nezvládá háčky, taková školácká chyba.
EDIT: Už je vše ok. -
Boys are back in town!
http://www.level.cz/redakce/
Poslední dva řádky nejsou uplně bez zajímavosti.
Těšim se jako prase, nečekal jsem to, ale muj vlhkej sen mít herní obdobu FullMoonu se možná blíží. Cena skvělá, dvd nikdo nepotřebuje, Janchor chválí design, co chtít víc? -
pes
souhlas -
Záznam na youtube se mi seká. Když to stáhnu do PC jde to v pohodě.
-
Jestli by nebylo levnější koupit již hotové řešení videa. Programátoři by pak mohli dělat jinou činnost.
-
Petr to nakonec "mimo záznam" hezky věcně zrekapituloval.
-
Tipy pro Caina na Wii:
Resident Evil Chronicles obě, The Last Story, Pandoras Tower, Zeldy, Super Mario Galaxy 1 a 2 + New Super Mario Bros, Xenoblade Chronicles, Rayman Origins, Metroid Prime, Kirby Epic Yarn, No More Heroes, MegaMan, de Blob, Fire Emblem a Soníci :) snad jsem poradil něco o čem jsi nevěděl. -
Mě záznam zatím valí, a to i za tou částí se smartphonanam a vybitýma baterkama :)
-
technická ke 133
YouTube bohužel kleklo a utnulo záznam, audio máme komplet a vyjde zítra.
UPDATE: Ne, tak záznam se nahrál celej, ale už na něm visí copyright claim. Video by každopádně mělo být k dispozici. -
Já jsem třeba s předchozím přehrávačem problém neměl, ale tenhle, to je vážně peklo peklo. A troufám si tvrdit, že internetem to nebude, když mi všude jinde jdou videa bez problémů.
-
live vysilani
Po asi 10x zaseku obrazu a refreshnuti stranky jsem to vzdal a pockam si na zaznam ... -
Labrador: No tak to tipuješ hodně blbě! Dát půl mega z našich peněz za výrobu homologa, protože pan nový ředitel je okey ale zajistit slušné net vysílání když už se teda rozhodli je provozovat a něco to stojí tak to néé! Hlavně je dobré mít pořádné bonusy! Možná jsem naivní ale myslím si, že aspoň ve veřejnoprávní tv by neměla pracovat banda neumětelů. Oni nemusí zaplatit třeba v červenci miliony za servery, přestože Marek Ebenů na tom dělá, on na tom maká - tak se vejde těsně do sledovanosti finále ligy mistrů (asi tak za 12 mil. světelných let)
Cosi: "když měla problémy vysíláním on-line zápasů živě" Prý měla ... *15* Už je to pomalu i v učebnicích pro caparty - ema má mámu, máma má mísu, máma má čt, čt má lagy.
Ale co předvádí teda tiscali ajťáci, to je docela hc. *16* -
http://www.youtube.com/watch?v=6rjsgJHaKzU
-
Kdy čekat podcast #133? Díky
-
Mě se*ou jen ty reklamy, na zbytek si nemůžu stěžovat. Že je reklama před videem OK, ale že tam vyskakuji ještě další během přehrávání je už moc.
Jinak se videa nesekají, nenačítají se znovu při přepínaní na HD - zkrátka nic z toho, co si popsal. Prohlížeč Mozzila v poslední verzi, OS W7. Zkoušeno i na tabletu s Android 4.2.2 a mobilu s Androidem 4.1.2 a taktéž bez problémů. Fakt si nejsem tak jistej, že je problém u Games.cz
Stejně tak si spousta lidí stěžuje na YouTube, zejména živej stream, a já také neměl jedinej problém. -
Tohle není internetem, jejich servery prostě těžce nestíhají. Nezávisle na tom, z jaké mašiny, s jakým providerem a z jakého města videa zkouším pustit, neustále jsou s tím velké problémy... Pokud se člověk opováží posunout čas dopředu či dozadu, tak je přehrávání úplně v ř*ti.
Jak již bylo řečeno, zdejší přehrávání je na tak příšerné úrovni, že jsem přešel ke konkurenci a zde chodím už jen na podcasty.