-
Já taky nikdy neměla problém, divné.
-
Tak tipoval bych, že servery nebudou stíhat tak jeden den v roce kdy naši hokejisti budou hrát na MS čtvrtfinále :) není to omluva, ale nikdy jindy jsem s online vysíláním problém neměl.
Tak nač dělat kvůli potenciálním 2-3 dnům naddimenzované servery. Ano platím čt poplatek, ale tohle jim dokáži odpustit. Jinak jasně pokud mi jde někde 1080p a tady nejde někdy ani nejnižší, tak je ve většině případů chyba někde jinde než u mě. předpokládám.. -
Mně bohužel taky nejedou, neustálé sekání, rendery.. přepínání kvalit.. mrzí mi že přicházim o spoustu dobrejch videí ale jsou to peripetie že už je raději ani nepouštím.. (rychlostí to určitě není)
-
Stejně jako u české televize, když měla problémy vysíláním on-line zápasů živě na internetu. Hromadě lidí to nešlo a psali, že mají problémy a jediná reakce ČT byla, že jim to jde v pořádku ať se obrátí na technické oddělení. A chytráci z lidu psali, že musíš mít rychlý internet. Což v tom případě bylo liché, protože ČT nestíhaly servery, ale vysvětli to těm lidem,že? Na to byla narážka od Black_Handa.
-
Neměl jsem problémy s předchozím přehrávačem, nemám je s tím současným, ale stále tady čtu stížnosti *1*
Velká záhada. -
Chtělo by to, aby se prgaři v tiscali mrkli na Giant Bomb .. tam to maj podle mě udělaný nejlépe. Tři varianty, hodně nastavení.
-
ty uz mluvis jako obhajci always-on drm :P.
-
Mně to jede naprosto bez problémů. Pořiď si lepší internet.
-
Udělejte prosím PROBOHA už něco s těmi videi, je to absolutní tragédie. Reklamy sice otravujou, na ty si nakonec zvykne každej, ale to neskutečný sekání! V základu nastavné vyšší HD rozlišení... Při změně na nižší následuje opětovné načítání videa (to samé při přechodu na full screen). Neskutečný opruz, který jsem nikde jinde nezažil. Než si na Games.cz spustím video v koukatelném stavu, trvá to minutu... Po Blixových slovech v podcastu jsem doufal v nějaké poladění, ale je to bohužel stále to samé.
-
pozvite Vávru s Drdom a Rybkom....chcem sa raz v živote pošťať od smiechu.....
plánujete zaviezť miniLevel? to by som si predplatil -
no co k tomu rict, kez bych to umel napsat jako ronox. Absolutni souhlas. Ja osobne si takovy osoby nemuzu vazit když podle videi mi to pride jako ze vede svatou valku a pomerne dost věci zvelicuje. Podle me je todle proste takovy modni téma kery se ted bude třeba rok probirat a pak v klidu zajede zas do pozadi. A nakonec doufam ze pak zbydou jen ty lidi co se dokazaly vypracovat a nehonili se jen za tim jak věci zveličit do obludných rozmeru.
Ještě k tem prekazkam: Myslim ze sem nikdy nenapsal ze by zeny mely mit v praci nejaky prekazky nebo diskriminaci.Rovny podmínky pro všechny to je jasny. Souhlasim s ronoxem (zase ) ze hrani je spis muzska zalezitost ,ale sem presvedcenej ze zeny maj taky dost co si vybirat,ale co. Co mě vadi na tehle hnutich apodobne je ze jednak co uz sem psal,typu zmente to za nas, ze lidi neumi udelat něco mezi ale dycky maj jeden nebo druhej extrem. Nechci aby to dopadlo jak v prefeminizovany USA (nebo i pomalu v nemecku) kde nejaky zene reknes ze je pekna a snese se na tebe takovej shitstorm zes to nevidel. -
Možná to dělá jen ta její silná touha a zapálení o tom mluvit a hrozně to vysvětlit, ale i to ve mně vyvolává tyhle pocity.
-
Zajímavý (bez ironie).
Mně její projev přijde velice věcnej, s výjimkou facepalmu u Bionic Commando. Ale ten byl pro změnu vtipnej. -
Já to slyším v tom tónu a nějak to vidím v mimice. Rozhodně to tam nechci vidět ani slyšet. Já to neberu, že útočí na můj svět. Hry jsou můj koníček ... moje odreagování od starostí z běžného dne. Čistě, když se mrknu na to video, tak mi to připadá, že každá její chvilka ticha s tím pohledem znamená: "víš ty prase?" ... takový jako kdyby se snažila co říkat co nejvíc s klidem a přirozeně, ale přitom to vyzařuje určitý druh opovrhování. Nevím jak to popsat a i přes to, že tam nemá enrage atd tak to tak zní. Myslím si, že jsem dost "openmind" k tomuhle, ale u ní to je takový divný a neumím říct proč.
-
Mě na tom právě mate, že v Anitině projevu někdo vidí / slyší agresivitu nebo aroganci (což je častej názor). Podle mě jde o hluboký nedorozumění, pramenící čistě z faktu, že rozebírá hry, který jsou někomu blízký. A že je rozebírá z pohledu genderový teorie, což si každej druhej jouda hned přebere jako útok na svůj svět.
-
Já ti rozumím jen jen jsem to 1reasontowhy bral jako přepal něco jako dnešní forma: Přiznání kluků/holek/studentů/rodičů .. říká se na každým šprochu trocha pravdy, ale i tak některé reakce byly až moc přepálené se mi zdálo. Máš pravdu v tom, že se to dá zlepšit, ale myslíš si, že si vezmou Anitu jako příklad? Holku, která některý věci hrotí do extrémů a je i pár věcí ve kterých zacháží až moc do detailů? Ta "hysterka" jak říká tom si tím svým až moc agresivním postojem spíš škodí a i tomu problému celkovému. Ta agrese v tom je to, co sice dělá views, ale taky to přitáhne nejvíc odpůrců a nejvíc názorů typu: "No tak ta by potřebovala nakrmit koně, aby se uklidnila." Jak jsem říkal v dnešní době už rozhoduje hlavně specializace. Hledám na mocap někoho kdo umí sakra dobře kung-fu .. přihlásí se větší procento mužů .. hledáme návrháře postav a kostýmů .. přihlásí se větší procento žen. U manažerských pozic se to už slejvá dohromady a lepší praxe a čísla postupují dál. Nemůžeš zase slejvat kulturu do jednoho džbánu. Sám víš, že se dělí na hromadu oborů a profesí a teprve v těhle rozdílech se projevují genderové predispozice pro, co nejkvalitnější výsledek.
-
tom: "My s timdle nesouhlasíme ale zmente to za nas a když ne tak ste sovinistycky pubertalni opice."
Nesouhlasí se s umělejma překážkama v oboru. Ty můžeš změnit jedině jejich hlasitým pojmenováním a odsouzením. Že z takovejch hlasů děláš "hysterky" je podpásovka: takhle bys mohl argumentovat, že herní recenzent nemá co kritizovat, ale jít a udělat tu hru líp.
A že se hodně prodává něco, co jde na ruku nejnižšímu společnýmu jmenovateli? Inu, masovej trh není žádnej lumen. Co jsou u nás nejčtenější noviny? Největší póvl. Tak to bohužel chodí, a přesně proto je důležitý mít i ve středním proudu na výběr.
(a technická ohledně vysekávání: cituju, aby bylo jasný, na co reaguju.. čtu a beru v potaz samozřejmě celý příspěvky) -
Ronox: Je jenom super, že se ta situace mění, a nikdo netvrdí, že je všechno jenom černý - však taky na 1reasonwhy navázala 1reasontobe. Ale pořád tu nějaký aktuální 1reasonwhy proběhlo a nebylo to pěkný čtení. Otevřená debata a jasný odsouzení sexismu / šovinismu může proměnu v daným oboru jedině uspíšit. U her jakožto kulturního odvětví neexistuje jedinej důvod, proč by z nich měl bejt navždycky autoservis (nebo kadeřnictví).
-
no koukam ze se zase obevilo tvoje "vyrezavani věci na kery chci reagovat" a nemyslim jen muj post. Uz jen kratce - když teda naplnujou obsah necim prehistorickym z jakyho duvodu mají takove prodeje?
A ronox to napsal velice dobře, Navíc si myslim ze prave takova Jade Raymond pokrok dela a velkej. Symbolizuje ze práce a ne hysterky delaj pokrok.
Co mi vadi na celym tomdle tématu je to, ze z myho pohledu tady se tlaci na to aby ty věci za ne menil nikdo jinej. Tady není vzkaz : Chceme pracovat a předvedeme vam co nabidnem. Je tu pristup: My s timdle nesouhlasíme ale zmente to za nas a když ne tak ste sovinistycky pubertalni opice. -
Ale dyť to není jedna J. Raymond. Podívám-li se na vývojářský deníčky, fotky týmů po úspěšném dokončení hry atd. tak tam vidím žen dost a stále se to zlepšuje. Většina má geniální umělecký talent. Například scénáristka Naughty Dogu a nebo jen kreslířky ve studiích. Resp. v tvůrčích oborech se vyjímají a znám více žen s takto rozvinutými schopnostmi než mužů. Tenhle ten rozdíl majority mužského obecenstva v týmech se v budoucnu smaže a ne podle mě za to nemůže 1reasonwhy ani tady Anita. Samotný lidé v 2K Czech z PR mohou potvrdit, že to je také tím, že málo žen jim posílá CVčka. Ono na samotné Mafii makalo docela dost žen, co mi říkala bývalá zaměstnankyně. Každopádně tohle je jinačí obor. Je to jak kadeřnictví vs autoservis. Vždycky bude v nějakém oboru převládat jedno pohlaví kvůli popularitě, predispozicím k tomu apod. Jasně najdou se vyjímky, najdou se pozice ve kterých ženy více vynikají, ale doba je lepší a už tu nejsou jen samý sekretářky, ale jsou tu tvrdý badass manažerky, co se s tím nemažou. Jediné co by se mohlo zlepšit je pak jejich přístup, kdy jsou někdy až moc hardcore aby dokázaly, že jsou ženy a prostě to dokážou. Někdy jdou zbytečně bezmyšlenkovitě přes mrtvoly, ale tak záleží jakýho brouka si do hlavy nasadí.