-
Myslim ze to vetsina nas remcalu nemysli nijak ve zlym.
Ale jde jen o to, ze by snad byla slusnost tady aspon tech par slov napsat. A to si teda myslim, ze se stihnout urcite da.
Tak snad Lukas neuklouzl ve sprse, nebo tak neco... ; ) -
Ohlášení FC 33 už proběhlo, ale nahrávku nebylo možno stáhnout ani přehrát. Problém tedy asi není v tom, že by nebylo sestříháno, ale někde je zřejmě chyba v Matrixu a to právě ostatní rozčiluje.
-
ale do riti, ste jak male deti, dobre viete ze maju plno inej prace a aj zostrihanie dvojhodinovej nahravky do 50 minut da poriadne zabrat. Az to bude, tak si to stahneme a budeme v klude pocuvat. Dovtedy tu nemusite nariekat ako decka. Zalozte obrovsky web a uvidite, co sa stihnut da a co nie. Preto tu nenapisu "sorry, ale este to nebude" lebo tu nemaju cas ani pozriet.
Mna nejde ani prihlasit, ale verim ze sa to opravi, preto nenariekam. -
Jak jako že za to nic nemají? Snad to delaji pro tento web. Prezentuji tím své nazory. Dělají to aby se odlišili od jinych webu. Jo jako že za to nemají zlataky....no joooo tak pokud chtejí platit za to že se redakce sejde a pobaví se o tom co se za tyden na webu stalo tak at to raději nedělají.
-
Kdyz napišeš takovou větu (tedy slovní spojení) tak to mluví samo za sebe :)
-
Co navrhuju? Normalne slusne napsat, ze to nefunguje a mrzi nas, ze nam aspon nedali vedet, ze na podcast dneska nemame uz cekat (tak jak to skoro udelal Crook v novejsim postu). A nezacit tady remcat "to je nehoraznost, jaktoze nemame nas podcast? to je lamerina, detinske, pubescentni. A na ulozto to nedaji, protoze by z toho nemeli penize."
A nezivime. V podcastech rikali, ze snad krome Petra to nikdo nema na plny uvazek a vsichni maji jeste nejakou skutecnou praci, ktera je zivi + nekolikrat naznacovali, ze za ucast v podcastu nemaji nic (mozna ma neco Lukas za strihani). -
Slušná náhrada, Fight Club by se měl začít bát a nebo radši ji přizvat na návštěvu do jednoho dílu :)
-
tobě je nikdo neživí *3*
-
takže navrhuješ co? když je něco špatně, tak držet hubu a krok jako za komoušů? nezapomeň, že mi je živíme
-
Ja jsem to pochopil tak, ze je to smerovane na ty strasne remcaly tady, kteri zacnou byt strasne neprijemni, kdyz to svoje male neco za nic nedostanou vcas.
-
Tohle se mi taky už moc nelíbí,takovéhle průtahy se objevují poslední dobou pravidelně a ani se nikdo neobtěžuje napsat něco jako"zase nám to nejde,v následujících 3 hodinách podcast neočekávejte" nebo kdy už tak posluchače alespon nanavnazovat stanovováním termínů viz podcast bude v 6,je 10 a kde nic tu nic...
-
Nevydaním podcastu v termínu roztříštili světovou rovnováhu. Hanba jim, bídákům.
-
Jo jasně argumentovat komoušema je asi tak 20 let zpět. Pokud ti jde o fanoušky tak se je snažíš uspokojit. A tohle neni komunismus ale kapitalismus. Jako zbytečné něco psát
-
Tak to ja uz budu klidne remcat, protoze tohle je proste bezohledny k vernym posluchacum.
Kdyz uz to nehodite na nejakej shareserver, tak snad staci napsat "Sorry, problem, zatim necekejte", nebo cokoli podobnyho.
Jeste me ceka tak hodinka prace, tak jsem si s ni chtel pockat na podcast, a mezitim delam uz od pul osmy nejaky zbytecny kraviny, ze uz to tady ma kazdou chvilku bejt...
Ja jsem sice darebak a hovado, ale podobne v nasem publiku trpej treba i sirotci! ; D -
Kdybych měl brokovnici,tak Ti ustřelím makovici. *1*
-
VŠ
To se ptáš jako vážně? Nezapomeň, že šéfredaktor ve většině médií odvádí spíš manažerskou práci... -
bože, vy jste banda komoušů *7*
-
no a ted co je na tom zvlastniho?
-
Protože to pro ně neni tak komerčně zajimavé z duvodu navštěvnosti. Ale to ti neřeknou raději se vymlouvají.
-
Taky nerozumím, proč to nedají jako novinku s odkazem na uloz.to, když to jinak nejde.