Přejít na výpis diskuzí

Fight Club - podcast

REDAKCE 16.11.2010 
10438 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nahodou velká změna. On dal někdo vědět předem. Já bych se dokonce nezlobil kdyby bylo napsano že tento tyden z duvodu volny ani FC nebude. Každý má pravo si odpočinout, jet s přítelkyní na vylet nebo cokoliv jiného.
  • kdo si pocka ten se docka *5*
  • smejki
    dobré vědět ::palec_hore
  • až já si dám volno a přestanu vám tady klikat, tak zajdete na úbytě *1*
  • sleepless
    Výjimečně tento týden budeme podcast natáčet ve čtvrtek, takže se jej dočkáte až v pátek. Také chceme mít občas alespoň zdání volna :)
  • Chválím za plánovaný obsah na prázdniny. Na článek o válečných rts se těším(asi můj nejoblíbenější žánr) a na indie žánr ještě víc, poněvadž vím, kolik je tam výborných kusů, ale nechce se mi je hledat mezi těmi horšími. Takhle je dostanu hezky na tácu(viz. Solar 2, zkouším demo a hraje se to luxusně).
  • Ta polská střílečka je...

Dragonblade: Cursed Lands Treasure --- recenze a videorecenze na Level 150.

Je tam i recenze a videorecenze na Resident Evil 4, kterou jsem nedávno potřeboval, tak jsem si přimoměl i tuto FPS pecku. *6*
  • Dekujeme!
    Tak s tim priste rovnou pocitejte, a prvni to hazejte na to ulozto ; )
  • Black_Hand
    tak sleepless je koukam opravdu sleepless :P.
  • Phate27
    A to bude do hodiny ci? *1*
    Z najakeho veseleho duvodu mi 3G nikdy nebere ulozto
  • sleepless
    Velká omluva všem, sešlo se nám pár problémů naráz, které už brzy nebudou. Prozatím stahujte podcast odsud: http://www.uloz.to/9538942/fc33-mp3
  • A odpověĎ na to proč to nejde nahodit jako novinka asi nebude? Nebo se tim porušuje vnitřní codex?:D
  • janchor
    Sestříháno bylo kolem tý sedmičky, proč to tu nevisí jde zjevně na vrub starý dobrý chybě, která nás trápí už delší dobu. Z mý pozice s tím bohužel nemůžu nic dělat.

Proč se neozývají kluci netuším, asi je v tom dungeonu, kde jsou servery, něco ošklivýho sežralo. Až je to vyplivne, tak předpokládám zase hodí podcast dočasně na nějaký úložiště.
  • Víš ono už jim možná přijde trapné sem každy tyden psát to stejné. Nejlepší by bylo oficialně řict FC bude v sobotu a pak se nechavat jen překvapovat. Pak bych nemohl řict ani pismenko.

Ale jinak jestli to odvadí i lidi od prace no jako zaměstnavatel bych možná uvažoval o žalobě o demotivaci mych zaměstnancu :D:D:D to bych byl teprve to pravé komoušské *12*
  • Anarcha
    souhlasim s tim , že sem mohli napsat aspoň podcast dnes nebude s důvodu technických problému to moc času nezabere a byl by aspoň klid , myslim si že je to lepš než dělat mrtvýho brouka.
  • DSemik
    Přistoupíme-li na to, že chyba není v redakci, ale v systému, tak asi není možné říci kdy podcast bude. Dále nepředpokládám, že v situaci, kdy něco na serveru nefunguje tak mají správci náladu a čas číst diskuze, které nepřináší jinou myšlenku než ulož.to, na kterou je zatím asi brzo - čekám, že kdyby problém přetrvával i zítra, podcast by se někde objevil. Členové redakce, kteří by pak mohli do diskuze napsat "promiňte..." možná ani neví, že nějaký problém je a pokud ano, tak asi neví o moc víc než my.
  • Jasne - Lukas to treba dostrihal a predal vrchnimu uploaderoj. Kazdopadne teda "ten dotycny" urcite tusi, ze tu nejaka diskuse je...
    To je fuk. Ja uz to dneska vzdal a uz tu jen tak bezcilne trollim po vsech diskusich. I na tu praci jsem se vyprd - a muze za to On! : D
  • No a to je na tom to nejhorší. Že Lukaš to už nastříhal a je to hotové jen ono dostat to k fanouškům je problém. A to web ktery informuje o dění v herním světě je docela zasadní problém neumět předat fanouškum to na co čekají.

Ja jako neřikam že by se kvuli mě měl někdo zblaznit to ne. A ani ja se nezblaznim že to tu není. Ja spíše reaguji na tu několik měsiců trvajici situaci.
  • nevšiml jsem si, že by tu někdo psal neslušně, říká se tomu kritka, která má různou podobu, ale češi na ni prostě ještě nejsou zvyklí, proto taky jsou tam kde jsou *7* zatímco dělat mrtvýho brouka je strašně dospělý, mohli a stále můžou napsat kdy to bude....ale ono nic, ale vsadím se, že redakce games za nic nemůže, protože za to určitě může někdo jiný, patrně Lenost...
  • DSemik
    Nemyslím si, že by byl problém v Lukášovi, resp. s Lukášem, ale spíše někde dál.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit