Přejít na výpis diskuzí

Fight Club - podcast

REDAKCE 16.11.2010 
10438 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • To jsou jen vymluvy!! To nelze přidat napřikad jako novinku?? Zajimave že třeba vše ostatní jde v pohodě. U replaye se to nikdy nestalo ten je tu v podstatě vždy v sobotu ve stejný čas.

Jako takto trapně se vymlouvat na 3 stranu když to trva už měsice není lamařina ale dětinské až pubescentní.
  • MickeyMutant
    Slyšel jsem, že jsi pěknej prevít. Co bys mi na sebe doporučil?
  • ulož.to ulož.to ulož.to ulož.to ulož.to ulož.to ulož.to ulož.to ulož.to ulož.to ulož.to ulož.to ulož.to ulož.to ulož.to ulož.to ulož.to ulož.to ulož.to ulož.to ulož.to ulož.to ulož.to ulož.to ulož.to ulož.to ulož.to ulož.to ulož.to ulož.to ulož.to ulož.to ulož.to ulož.to ulož.to ulož.to ulož.to ulož.to ulož.to ulož.to ulož.to ulož.to ulož.to ulož.to ulož.to ulož.to ulož.to ulož.to ulož.to ulož.to ulož.to ulož.to ulož.to ulož.to ulož.to ulož.to ulož.to ulož.to ulož.to ulož.to ulož.to ulož.to ulož.to ulož.to ulož.to ulož.to ulož.to ulož.to ulož.to ulož.to ulož.to ulož.to ulož.to ulož.to ulož.to ulož.to ulož.to ulož.to ulož.to ulož.to ulož.to ulož.to ulož.to ulož.to ulož.to ulož.to ulož.to ulož.to ulož.to ulož.to ulož.to ulož.to ulož.to ulož.to ulož.to ulož.to ulož.to ulož.to ulož.to ulož.to ulož.to ulož.to ulož.to ulož.to ulož.to ulož.to ulož.to ulož.to ulož.to ulož.to ulož.to ulož.to ulož.to ulož.to ulož.to ulož.to ulož.to ulož.to ulož.to ulož.to
    ulož.to ulož.to ulož.to ulož.to ulož.to ulož.to ulož.to ulož.to ulož.to ulož.to ulož.to ulož.to
    ulož.to ulož.to ulož.to ulož.to ulož.to ulož.to ulož.to ulož.to ulož.to ulož.to ulož.to ulož.to
  • smejki
    facepalm.jpg
    http://www.businessinfo.cz/cz/clanek/zivnostensky-zakon/priloha-4-zakon-o-zivnostenskem/1000648/49375/
  • samozřejmě že za to muže redakce games.cz a nikdo jiný, trvá to už nějaký pátek a měli si zajistit lepší externí službu
  • DSemik
    A jaká je pravděpodobnost, že se systém změní?
  • Games ani redakce za tohle nemuzou. Podcasty a videa se importuji z externi sluzby a ta bohuzel moc nefunguje a neni vylouceno, ze se tohle bude stavat porad, dokud se system pro video a podcast nezmeni.
  • DSemik
    Po chybě 404, která mne docela zaskočila, neboť jsem ji už dlouho nespatřil, už tam zmiznul celý blok s posledním podcastem. Čím jsou zapříčiněny ty neustálé problémy?
  • Ono lze dělat šefredaktora bez vysokoškolského vzdělaní žurnalistiky? hmmm
  • Jako hoši tohle je uz važně lamařina první třídy. Kdyby to nebylo alespon co každy druhý tyden.
  • Black_Hand
    nak to nefunguje. ani prehravac, ani download.
  • Rikal. Tak doufam ze ti za trest ten radiolokator prilipnou ; P
  • janchor
    Nemohl, kluci na mě nemaj namontovanej radiolokátor (zatím..).

A říkal jsem šest? Tak +1 hodina.
  • Vsak "mrk mrk"... Jen litej.
    Spis jsem myslel, ze nam tady mohl neco podobnyho davno napsat kdokoli jinej z redakce.
    Ale vsak neva... : P
  • Udělal jsem to úplně stejně jak na PS3. S PSP jsem se napojil na wifi, pak jsem dal PlayStation Network > Account Managment > Transaction Managment >Services List > A tady jsem vybral "PlayStation Network Promotions" a PSP Free Games...

Druhá možnost je potahat to do PS3 podůe návodu ve videu, připojit k PS3 PSP via USB a pak to nainstalovat.
  • janchor
    Střihač lítá po světě, takže nestačí dělat kamaráda. Ale podcast bude cca kolem šestý.
  • *preJ "sladka"...
  • To nam tu nikdo neodpovi?
    Uz dlouhe hodiny trpime v nevedomosti! Pres "sladka", pffff!
    No ja uz stejne budu pomalu koncit, tak si to asi sjedu az vecer : P
    Ale cekal bych tu kamaradstejsi pristup... fňuk..!
  • Elfcast

http://blip.tv/elfcast/elfcast-start-5261149
  • smejki
    to by vysvětlovalo jeho návštěvy Brna *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit