-
vzhledem k tomu, že nemluví, tak má asi něčeho plnou hubu, ne? čeho asi? *1*
-
problem neni, ze se AI nezlepsuje .. problem je ze se zhorsuje
-
republic commando? nevim, jestli bych rekl, ze to ma dobry pribeh, ale hra je to rozhodne dobra. rozhodne lepsi, nez v ty dobe konkurujici brothers in arms, ktery mely v sobe tolik blbosti, ze jsem to nemohl zkousknout.
-
ja si rikal, ze cisar katarn by mohl byt zajimavy
-
To jsou prave ty "stary dobry casy"... Neco novejsiho (krom tech Bioshocku) pro zparchantely rozmazlence, co uz by dneska tyhle "vykopavky" nezkousli? *3*
Navic jsem teda snad vsechny ty uvedeny hry hral - to zase ne ze bych si nechtel doplnit vzdelani.
Kazdopadne neco z poslednich let by prislo vhod (klidne TPS) -
K těm tipům na střílečky s výborným (a výborně do hry zapracovaným) příběhem: No One Lives Forever 1+2, Jedi Knight: Dark Forces II, Star Trek Voyager: Elite Force... docela se mi libil i prvni SiN.
-
K těm tipům na střílečky s výborným (a výborně do hry zapracovaným) příběhem: Dark Forces, Outlaws, Terminator: Future Shock, Republic Commando. Bioshocky oba, druhej má fantastický finále.
-
jsou horsi veci. nepratele co se nemohou hybat a co maji instantni presny zasah jak ve starych doomech nebo v dukovi. to proste neni fer.
-
Tak mně ještě napadlo, že úplně nejhorší stupeň degradace je protivník, který se krčí za bednou, vykukuje mu hlava a poctivě čeká na odpravení. V tom nejlepším případě pak přeběhne za jiný kryt a pak zase zpátky. tfujtajxl
-
Mmmm... Souhlas s obema.
A Chaser jdu proverit - to slysim poprve *3* -
tak treba i stalker. nebo amnesia? portal tam asi pocitat nebudes co??
-
Teď jsem se až nehorázně zamyslel a těch čistě FPS her s alespoň "dobrým" příběhem je velmi, velmi poskrovnu :/ Z third-person akcí mně napadne více kousků, ale čistě FPS, nic moc :/ DeusEx1 měl namakaný příběh, Half-Life byl víceméně takový průkopník co se vyprávnění příběhu ve FPS týče, ale od té doby mi přijde tento prvek ve FPSkách až na pár vyjímek dosti opomíjený. Spíše jde většinou o jakýsi děj, který to drží po kupě, ale já to beru tak, že si nějakou tu zápletku vychutnám u jiného typu her a od FPS čekám spíše řežbu a zajímavé lokace. A právě možná i díky časté absenci pořádného děje a zápletky začne lézt více na povrch akční část hry a tam pak jde ta dementní AI vidět nejvíce ;o) Přeci jen taková AI v prvním Mass Effectu tak nějak nebolela tolik, jako když by to byla čistě sřílečka s občasným dialogem ;o)
EDIT, Bioshock a Staklery bylo asi tak první, co mně s poslednějších her napadlo ;o) -
halflife jasne ze jo :). vetsinou starsi kousky, to se hadat nebudu. no tak treba chaser? zeno clash (u nej hlavne vyprava)? bioshock? i kdyz uznavam, ze utopicka spolecnost, co se nepovedla neni zrovna originalni.
-
Muhehe
To abych si nasel vasi recenzi Dance Central, nebo tak neco.
Uz leta me szira otazka, kdo z redakce zvlada nejlepsi moonwalk ; D -
A na co je tam tedy Honza Vitík?
-
Ale jo - neco se najde. Spis ale dost stary kousky, ne?
Nebo mas nejaky doporuceni - urcite ocenim *3*
Myslim ze mam FPSka celkem najety, ale na moc kvalitnich pribehovek bych si teda nevzpomel.
Samozrejme je to i otazka vkusu. Pro me je asi dodnes nejlepsi HalfLife (i kdyz i u nej mozna hrajou roli ruzovy bryle nostalgie *3*) -
jo to uz zni rozumneji. mozna by tomu prospely treba delsi sekvence s almou, vic ala max payne (taky, ze jsem se na zacatky kapitol vzdycky neskutecne tesil). obtiznejsi rozlisovani mezi realitou a ostatnim. to by myslim ten level design ovzlastniho dostatecne.
k pribehu, mozna tak lepsi motivace postav by taky neskodila.
a strilecky muzou mit dobry pribeh. moc jich neni co ho maji, ale preci jen par jo :). -
Mozna ctyri - abych zas nekecal *3* Tak tretina hry, no - bylo toho az az - o tom zadna.
Jak rikam - mne vic vadilo vypraveni pribehu. Hlavne se na tomhle nametu dalo postavit mnohem, MNOHEM zajimavejsi vypraveni.
Nevim proc vsechny karty vylozili na stul prakticky na zacatku, prekombinovali to hrdinovym "sokujicim" puvodem, prevazne spis trapnejma flashbackama, apod.
Ale to bych chtel bohuzel po strilecce moc *4* Videoherni klasika, no.
Spis me to mrzelo kvuli zmarenymu potencialu - premisa je moc fajn... -
C'est vrai, mon ami. Pointa měla být v tom, že pravděpodobně není potřeba nějaká herní AI revoluce. Stačí využít toho, co už tu je a neodfláknout to při vývoji. Takové řeči Ubisoftu, jak se pozornost teď přesouvá na vývoj propracované AI jsou mediální PR masáží od firmy, kde stejně moc dobře vědí, že hru prodávají úplně jiné věci než propracovaná umělá inteligence. Spolupráce se studenty Montrealské univerzity a 200 000 dolarů dotací ročně jsou určitě chvályhodné, ale hlavně je to výborná reklama.
-
opravdu jenom tri? me to pripadalo jako vecnost. na ten pad si pamatuju. ale to pro me nebyla zadna moc zmena. kdyz se to stalo tak jediny co me napadlo bylo "vazne? to vas nenapadne nic lepsiho?" tak jsem zatal zuby a pokracoval.