Přejít na výpis diskuzí

Fight Club - podcast

REDAKCE 16.11.2010 
10438 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ucho
    prosím toho (nějakej Karel), aby v podcastu nemluvil jako kanál, v dnešní době už to není in...
    • MickeyMutant
      Karel Drda (nějakej Karel) ať si mluví, jak uzná za vhodné, to je "in" naštěstí vždycky. Když to nějaký ucho nebude poslouchat s malými dětmi, tak v tom není nejmenší problém.
      • ucho
        tady nejde o pohoršování malých dětí, ale o to, že přidáváním vulgarit do mluveného projevu se ten projev neudělá zajímavější (to možná maximálně pro duchem nevyspělé jedince). je to jen trapná snaha o to být zajímavý. u vávry je to na hranici, kdy to ještě nějaký význam má a opravdu to ten projev podkreslí, ten "nějakej Karel" ale už tu hranici přepálil... zní to pak jako přerostlej puberťák... takže ne, nejde o pohoršování, vulgarity mi nevadí, ale musí být inteligentně dávkovány...
        • Cahir
          Děláš, jak kdyby to byl nějaký kalkul. Jsou prostě lidé, kteří mluví, jak jim huba narostla. A ač to není pravidlem, většinou jsou takoví lidé mnohem upřímnější a otevřenější (a taky vzteklejší a ráznější...). Domnívám se, paradoxně, že kdyby se Karel snažil mluvit jinak, každou chvíli by se zasekával a vůbec by nemluvil přirozeně. Holt nezvyk... Mám to taky tak (s tou mluvou v běžném projevu) a vážně to není póza.
          • ucho
            a jediné, co jsem napsal, bylo, že by bylo fajn, aby se ta kanální mluva zmírnila. a někteří se z toho ale můžou koukám připosrat :)
            • ucho
              hm, a třeba ti dojde, proč jsem ten vulgarizmus se smajlíkem napsal, mikčo... ;) a pokud by šlo o to, koho jsem tím myslel, tak potrefená husa se vždy ozve :)
            • MickeyMutant
              "...a někteří se z toho ale můžou koukám připosrat :)"

Pozor na ty vulgarizmy!
            • Trol.diskuzni
              Co se týče Diabla 3, moc dobře víš, že hraní neplánuju ať legální, tak nelegální cestou. Co se týče zbytku tvého komentáře, těší mě, že máš svůj názor... Já jej mám též a tedy jsem se ozval. *3*
            • ucho
              radši se vrať k diablu 3, trolčátko ;) jo ty to vlastně hrát nemůžeš, nikde se to nedá stáhnout :) (a začínám si myslet, že ses do mě zamiloval :D )
            • Trol.diskuzni
              Asi tak jako ty z toho, že bleskař napsal o mezeru víc, než by sis představoval...
        • blixa
          Karel bez nadávání neni prostě Karel. U něj to prostě není žádná póza, znám ho skoro 10 let a přísahám, že jsem ho ještě neslyšel mluvit slušně ;) A v podcastu ho fakt nechceme mírnit, pořád je to hlavně pokec redakce, na kterým je nejdůležitější právě ta bezprostřednost.
          • ucho
            jasně, s tím souhlasím, jen to potom zní jako bezprostřední pokec puberťáků, nic ve zlým :)
            • ucho
              co je zemitého na tom, když někdo v jedné větě řekne 5x "ty vole"? :D
            • janchor
              Neznám moc puberťáků, kteří by dokázali nadávat tak zemitě, jako čtyřicátník Karel.
        • Black_Hand
          covece, pripominas mi klip se Stephenem Fryem pojmenovany "The Joys of Swearing" http://www.youtube.com/watch?v=s_osQvkeNRM
    • Black_Hand
      karel je urcity typ postavy, ktera se jednou za urcitou dobu zjevi a trochu rozceri podcast. to same dan. to same farid. to same rybka. jednou za cas neublizi...ani tobe.
    • Hairy_Ass
      Alespoň to trochu oživí. *3*
    • zdeeneek
      Drda je takova nerizena strela, ale mne to vubec nevadilo. Sotva zacal mluvit, tak jsem se musel zacit usmivat. A nez dokoncil vetu, mel jsem usmev od ucha k uchu *1*
  • k minulemu podcastu:
    Plne atmosfery a imaginace Nadrazi Perdido je lepsi, nez ponekud schematicke Nikdykde *4* (imho)
  • Drom
    tento díl se vážne povedl :D takhle jsem se u podcastu už hodně dlouho nezasmál *1*
  • Nebude podcast na youtube? *13*
    • Luke
      Od včerejška zápasíme s Youtube. Momentálně probíhá další z (již mnoha) pokusů to nahrát tak, aby se TyTrubka smilovala a pustila to ven. Check back za 90 minut. Za zdržení se omlouváme.
      • V čem je s trubkou problém? Přijde mi že tohle neřešíte poprvé. Ještě se mi nestalo že bych musel něco nahrávat nadvakrát.
        • Black_Hand
          ale i spouste profiku ano.
      • To si necham na zajtra... tak dik za nfo
      • Trol.diskuzni
        No problem, dík za info!
    • Trol.diskuzni
      A nebude článek k Replayi či z dění na CoDZone?
  • Black_Hand
    patch na 60fps v dark souls ted funguje i s puvodnim patchem na rozliseni....
    • Keyz
      Je nějaký prográmek na zrušení zaměřování pohybem myší?
      • MickeyMutant
        Mouse Fix: http://darksouls.nexusmods.com/mods/28/
        • Muzu jen potvrit, ze to ovladani mysi vylepsi. Ale porad vaham nad koupi xobxoveho gamepadu (a vypada to, ze Dark Souls se stane hrou, ktera me k tomu donuti)...
      • Black_Hand
        jo to nevim :X, mam gamepad.
  • A prvni podcast tohoto tydne bude kdy? Zitra?
    • blixa
      První klasicky ve čtvrtek během dne..
  • podcast

jsem nováčkem, jak se dostanu na stream ?
    • janchor
      Viz článek na hlavní stránce.
  • KamilZm

Fight Club #492 byl super 👍. Žádné nesmyslné off-topic tlachání, žádné cucání si informací z prstu z nějakého jednoho rozmazaného obrázku a zbytečné nesmyslné spekulace (které stejně budou za týden jinak), ale pouze perfektní a zajímavé informace.

PS: A dokonce včetně bezproblémového zvuku 🙂

• zdeeneek

nintendocast

Narodil se dalsi cesky podcast, ktery je zamereny pouze na nintendo platformu - snad teda nebude vadit, kdyz sem na neho dam odkaz. Zatim vysly 2 dily, ktery se zabyvaji tim, co se stalo na E3 kolem novyho Wii U a 3DS.

http://www.nintendocast.cz/
    • Urcite napad dobry ale neviem ci je to dobra tema na podcasty....
      • zdeeneek
        Ja myslim, ze jo. Herni podcasty jsou zamereny na pc, ps3, xbox360. O nintendu se mluvi jen kdyz vychazi nova konzole a pak uz temer vubec. Ja jsem si vcera poslechl oba dily a byl jsem spokojenej. Chystanej treti dil ma byt o historii nintenda - na to se docela tesim.
        • Ved ano ale aby sa nestalo ze nebudu mat ocom robit podcasty
          • zdeeneek
            Ten podcast by nemel vychazet kazdy tyden. Je mozny, ze vyjde treba jen jednou mesicne a proberou co se stalo zajimavyho. Pokud se budou venovat i historii nintenda ( doufam ze jo ) tak materialu k probirani bude dost. Kazdopadne je dobre, ze se takhle zamereny podcast objevil. Mainstream je pc, ps3, xbox a nintendo je trochu mimo zajem medii.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit