-
prosím toho (nějakej Karel), aby v podcastu nemluvil jako kanál, v dnešní době už to není in...
-
-
Karel Drda (nějakej Karel) ať si mluví, jak uzná za vhodné, to je "in" naštěstí vždycky. Když to nějaký ucho nebude poslouchat s malými dětmi, tak v tom není nejmenší problém.
-
-
tady nejde o pohoršování malých dětí, ale o to, že přidáváním vulgarit do mluveného projevu se ten projev neudělá zajímavější (to možná maximálně pro duchem nevyspělé jedince). je to jen trapná snaha o to být zajímavý. u vávry je to na hranici, kdy to ještě nějaký význam má a opravdu to ten projev podkreslí, ten "nějakej Karel" ale už tu hranici přepálil... zní to pak jako přerostlej puberťák... takže ne, nejde o pohoršování, vulgarity mi nevadí, ale musí být inteligentně dávkovány...
-
-
Děláš, jak kdyby to byl nějaký kalkul. Jsou prostě lidé, kteří mluví, jak jim huba narostla. A ač to není pravidlem, většinou jsou takoví lidé mnohem upřímnější a otevřenější (a taky vzteklejší a ráznější...). Domnívám se, paradoxně, že kdyby se Karel snažil mluvit jinak, každou chvíli by se zasekával a vůbec by nemluvil přirozeně. Holt nezvyk... Mám to taky tak (s tou mluvou v běžném projevu) a vážně to není póza.
-
-
a jediné, co jsem napsal, bylo, že by bylo fajn, aby se ta kanální mluva zmírnila. a někteří se z toho ale můžou koukám připosrat :)
-
-
hm, a třeba ti dojde, proč jsem ten vulgarizmus se smajlíkem napsal, mikčo... ;) a pokud by šlo o to, koho jsem tím myslel, tak potrefená husa se vždy ozve :)
-
"...a někteří se z toho ale můžou koukám připosrat :)"
Pozor na ty vulgarizmy! -
Co se týče Diabla 3, moc dobře víš, že hraní neplánuju ať legální, tak nelegální cestou. Co se týče zbytku tvého komentáře, těší mě, že máš svůj názor... Já jej mám též a tedy jsem se ozval. *3*
-
radši se vrať k diablu 3, trolčátko ;) jo ty to vlastně hrát nemůžeš, nikde se to nedá stáhnout :) (a začínám si myslet, že ses do mě zamiloval :D )
-
Asi tak jako ty z toho, že bleskař napsal o mezeru víc, než by sis představoval...
-
-
-
Karel bez nadávání neni prostě Karel. U něj to prostě není žádná póza, znám ho skoro 10 let a přísahám, že jsem ho ještě neslyšel mluvit slušně ;) A v podcastu ho fakt nechceme mírnit, pořád je to hlavně pokec redakce, na kterým je nejdůležitější právě ta bezprostřednost.
-
-
jasně, s tím souhlasím, jen to potom zní jako bezprostřední pokec puberťáků, nic ve zlým :)
-
-
co je zemitého na tom, když někdo v jedné větě řekne 5x "ty vole"? :D
-
Neznám moc puberťáků, kteří by dokázali nadávat tak zemitě, jako čtyřicátník Karel.
-
-
-
covece, pripominas mi klip se Stephenem Fryem pojmenovany "The Joys of Swearing" http://www.youtube.com/watch?v=s_osQvkeNRM
-
-
-
karel je urcity typ postavy, ktera se jednou za urcitou dobu zjevi a trochu rozceri podcast. to same dan. to same farid. to same rybka. jednou za cas neublizi...ani tobe.
-
Alespoň to trochu oživí. *3*
-
Drda je takova nerizena strela, ale mne to vubec nevadilo. Sotva zacal mluvit, tak jsem se musel zacit usmivat. A nez dokoncil vetu, mel jsem usmev od ucha k uchu *1*
-
-
k minulemu podcastu:
Plne atmosfery a imaginace Nadrazi Perdido je lepsi, nez ponekud schematicke Nikdykde *4* (imho) -
tento díl se vážne povedl :D takhle jsem se u podcastu už hodně dlouho nezasmál *1*
-
Nebude podcast na youtube? *13*
-
-
Od včerejška zápasíme s Youtube. Momentálně probíhá další z (již mnoha) pokusů to nahrát tak, aby se TyTrubka smilovala a pustila to ven. Check back za 90 minut. Za zdržení se omlouváme.
-
-
V čem je s trubkou problém? Přijde mi že tohle neřešíte poprvé. Ještě se mi nestalo že bych musel něco nahrávat nadvakrát.
-
-
ale i spouste profiku ano.
-
-
To si necham na zajtra... tak dik za nfo
-
No problem, dík za info!
-
-
A nebude článek k Replayi či z dění na CoDZone?
-
-
patch na 60fps v dark souls ted funguje i s puvodnim patchem na rozliseni....
-
-
Je nějaký prográmek na zrušení zaměřování pohybem myší?
-
-
Mouse Fix: http://darksouls.nexusmods.com/mods/28/
-
-
Muzu jen potvrit, ze to ovladani mysi vylepsi. Ale porad vaham nad koupi xobxoveho gamepadu (a vypada to, ze Dark Souls se stane hrou, ktera me k tomu donuti)...
-
-
jo to nevim :X, mam gamepad.
-
-
-
A prvni podcast tohoto tydne bude kdy? Zitra?
-
-
První klasicky ve čtvrtek během dne..
-
-
podcast
jsem nováčkem, jak se dostanu na stream ? -
-
Viz článek na hlavní stránce.
-
-
Fight Club #492 byl super 👍. Žádné nesmyslné off-topic tlachání, žádné cucání si informací z prstu z nějakého jednoho rozmazaného obrázku a zbytečné nesmyslné spekulace (které stejně budou za týden jinak), ale pouze perfektní a zajímavé informace.
PS: A dokonce včetně bezproblémového zvuku 🙂
-
nintendocast
Narodil se dalsi cesky podcast, ktery je zamereny pouze na nintendo platformu - snad teda nebude vadit, kdyz sem na neho dam odkaz. Zatim vysly 2 dily, ktery se zabyvaji tim, co se stalo na E3 kolem novyho Wii U a 3DS.
http://www.nintendocast.cz/ -
-
Urcite napad dobry ale neviem ci je to dobra tema na podcasty....
-
-
Ja myslim, ze jo. Herni podcasty jsou zamereny na pc, ps3, xbox360. O nintendu se mluvi jen kdyz vychazi nova konzole a pak uz temer vubec. Ja jsem si vcera poslechl oba dily a byl jsem spokojenej. Chystanej treti dil ma byt o historii nintenda - na to se docela tesim.
-
-
Ved ano ale aby sa nestalo ze nebudu mat ocom robit podcasty
-
-
Ten podcast by nemel vychazet kazdy tyden. Je mozny, ze vyjde treba jen jednou mesicne a proberou co se stalo zajimavyho. Pokud se budou venovat i historii nintenda ( doufam ze jo ) tak materialu k probirani bude dost. Kazdopadne je dobre, ze se takhle zamereny podcast objevil. Mainstream je pc, ps3, xbox a nintendo je trochu mimo zajem medii.
-
-
-
-