-
Odkaz na live stream
Už nic *4* -
Docela slušný podcast, nepoměrně lepší než ten minulý. Únosná délka potěšila, informace o Danově velkočlánku ještě víc... Bude to nářez! *5*
-
-
No víš, že jo. Bude to jednou tak dlouhý článek než jeho recenze Fallout: New Vegas. Konečně se tedy dočkáme i nějaké té kritiky. To jsem zvědav, kolik negativních ohlasů se pod tím objeví.
-
-
Sláva
Paráda, některé Hpody jsem už ani nedoposlouchával, protože i když se Jarda snaží, tak mu to jde hůř, než staré gardě. :) Moc se těším na poslech. ;) -
O.O
Už dnes, podcast # 71 - těšííím se! *5* -
-
Já ani ne. *5* *12*
-
-
Koho to zaujima?
-
To je tvůj problém *3*
-
-
-
wow, schafer dela reklamu machinariu v prvnim videu pro podporovatele double fine :).
-
Ahojky,dámy a pánové.Kdy můžeme čekat podcast pro naše telefonky.Díky
-
-
..
http://www.astrovm.cz/userfiles/media/seminare/moznosti_zivota2013/09-jiri-grygar-jsme-ve-vesmiru-sami.mp3
-
-
A video toho 104 dílu by tady někde nebylo ?
-
-
Bude zítra. Dneska se to z technických důvodů nestihlo.
-
-
ok, díky za info
-
-
-
Ten mirák co má Rybka pořiďte všem v livestreamu zněl divně ale v záznamu je to super...
-
-
Já teda přidám názor do pléna... Myslím si, že mám docela slušnou sestavu na poslech (audiofilskou) a musím říct, že s těmi mikrofony zakoupenými společně s mixpultem to zní trochu utlumeně. Na kvalitních sluchátkách to není v podstatě problém, více se to však projeví hlavně na reproduktorech, kde je hůře rozumět a člověk se tak musí na poslech neustále soustředit.
S mikrofonem, který měl na sobě pan Rybka, ten zvuk postrádal rozsah a dynamiku (to sice postrádají i ty původní mikrofony, ale to už je holt finanční záležitost), avšak zabíral středy a výšky tak, že bylo hlasu velmi dobře rozumět i při ne zcela soustředěném poslechu.
Pokud bych však měl volit z těch dvou, snažil bych se pracovat s těmi stávajícími... Ladit, ladit, ladit. *4* -
-
No, když o tom takhle píšeš, tak mě vlastně napadá, že to docela vystihuje můj pocit. Jako by těm novým mikrofonům chyběla dynamika nebo něco a je pravda že na tomhle podcastu to bylo docela dobře slyšet.
Druhá věc, nevím jak ty mikrofony nosíte, ale je tam dost silně slyšet kolísání hlasitosti, jako kdyby někdo otočil hlavu (ale ne mikrofon). A pak je ta srozumitelnost taky horší.
Jen pro info, poslouchám to normálně z iPod Touch (někdy na sluchátka, někdy jen tak z repráku). -
-
Jj, pokud někdo otočí hlavu a mikrofon má stále připnutý ve stejné pozici na krku, tak síla zachyceného signálu jde znatelně dolů... Nejlépe by bylo použít klasicky headsety, jak to měl pan Rybka, ale to zase nevím, jestli by se všem takhle chtělo sedět (alá call centrum :-) ). Na druhou stranu by ten mikrofon lépe chytal signál, který má, a naopak nechytal to, co nemá.
-
-
-
-
Tak jak to dneska vypadá?
-
-
Stříhá se, hotovo bude kolem devátý.
-
-
Další Konkurence
http://www.zing.cz/indian/porad/indian-podcast-1-232/podcast -