Přejít na výpis diskuzí

Fight Club - podcast

REDAKCE 16.11.2010 
10438 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • CJ51
    Bude dneska o 16:00 Fightclub? Niečo sa hovorilo v minulom že sa ide meniť vysielací čas,ale to platilo asi len pre minulý týžden kvoli tomu programu "Booom",ale pre istotu sa pýtam či dneska svami mám rátať? *4*
  • hurda

FC #9

Neměl dneska vyjít FC #9???
    • hurda
      Kua jsem o den napřed...
      • Drom
        Ale dnes už vyjít má. Bude to ještě dopoledne, pane nástěnkař? :)
        • Robotron3
          Tady se taky ceka! Tak honem honem, at si mam co pustit k obedu. *5*
          • oin.odin
            nenaháňajte Mr. MixPulta lebo to zle nastrihá ... poprípade vystrihne odpoveď na otázku ... musíte mu dopriať kľud na prácu ...
  • Špatný poslech

Chlapci,poslech podcastu je špatný.Co se tam pro boha děje.Nebo je to kopie od freelancerSVK ? už to poslouchat podruhé nebudu,tak se ptám.
    freelancerSVK ? ty jsi to poslouchal?nebo jak to nahráváš tak to ztrácí kvalitu?..díky za odpověď
    • FreelancerSVK
      Nahrával som audio zo streamu cez Audacity, tá prvá tretina kedy Farid funí je dosť zlá ale potom sa to zlepší. Lukáš to zrejme odstránil, keď mal každý kanál oddelený, nepočúval som oficiálnu verziu.

Myslím, že keby tam bol Lukáš aby ich koordinoval tak je kvalita lepšia, ale čo je nahraté už moc neopraví.
      • janchor
        Do streamu to šlo nejspíš dost potichu, ale v mixu nebyl problém hlasitost vytáhnout a Farida jsem v rámci možností odfuněl. Zvuk střižený verze je myslím zatím nejlepší, ale samo ještě chvíli potrvá, než najdeme ideální poměry hlavně v umístění těch mikrofonů.
    • zdeeneek
      Rekl bych, ze je to tim jak si daji daleko od pusy mikrofony. Nekteri jsou slyset v pohode, ale treba Farid s tim mel obcas docela problemy - hlavne kdyz mluvil a zaroven otocil hlavu nekam bokem, to potom nebyl skoro vubec slyset. Ale jinak mne ta kvalita prisla ok.
      • To je jasný.Hlavně Petr Poláček,ten má mikrofon snad v klíně *1* nikdy ho nebylo slyšet tak dobře,jako třeba Lukáše čí Vávru *1* musel sem o dost zesílit,než tomu bylo u předchozích podcastech.Jinak byl podcast velice zajímavý.bavil sem se.Hlavně s těma hrama pro děcka *1* ale je to tak..jsme trochu pozadu.
  • nekromant33
    edit: missclick
  • Jozef123
    Na goehot-ovej stranke som bol iba raz (zvedavost *4* ) a plne súhlasím z Danovím názorom.....
  • Ze ja sem vubec dneska neco psal... Pri hovoru s Karlem Matejkou si lebedim! Diky kluci :)
  • Black_Hand
    ad fallouty a skorpioni. jo, dvojku jsem rozehral poctive az na podruhy. ten zacatek u indianu byl na pytel. pri prvnim pokusu jsem to ukoncil na moste pryc z vesnice...a byla to chyba. az o par let pozdeji jsem se vratil a dosel do Denu, pak uz mi spadla celist :).
  • Trol.diskuzni
    Jen si poslušte, chudáci - spamováním diskuze napadáním mé osoby pod příspěvkem s poděkováním redakci skutečně dokazujete nadhled a úroveň, kterou neoddiskutovatelně převyšujete tu nicotnou psychickou trosku s nickem Trol.diskuzni. Gratuluji. *3*
    • Core
      Už jen kvůli tobě a jindra.veliky doufám, že bude zavedena zde na Games nějaká anketa typu "Nejméně oblíbený Trotl & Tlučhuba na fóru". Můj hlas máš zajištěn.

A snad nemusím dodávat, že mínuska a negativní komenty sbíráš (už jen z principu) jen a jen díky sobě.
    • Jo, jsi nicotná psychická troska. Je fajn, že jsi to přiznal. Kdyby jsi jen nespamoval a občas napsal něco konstruktivního, asi by to bylo lepší a lidi by si tě víc vážili.
    • Zamysli se, jestli chces byt tim kasparkem, do ktereho si kazdy pro legraci kopne (delas si to sam) a nebo zacnes diskutovat normalne k tematum, ci nebudes psat vubec. Moje rada - vykasli se tady na to a vyjdi si nekam mezi lidi.
    • vubec není zač *5*
  • Nó, páni ste ako vždy skvelý ale ten zvuk , TEN ZVUK ! *4*
    • Drom
      podcast vyborny, Dan Vavra je dost solidni nahrada za Pavla... toho bych bral jako pravidelneho diskutera :)
  • Xykon

Two Worlds 2

Kdy se na games objeví recenze Two Worlds 2? Díky :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit