-
Bezne na FC nekoukam mozna proto se mi posledni dil celkem libil. Skvela prace fakt. *3*
( I kdyz byl oproti ostatnim i trochu kratsi, byl zabavny a nenudil jsem se.) Treba se nekdy jeste kouknu, tak dote doby si uzijte vanoce a stastny novy rok. *4* -
Také čekám...
-
Nechcete někdo zbrusu novou bílou mikču Assassin's Creed Revelations? Velikost L, nikdy nenošená (s kapucí)? :))
-
-
pic please
-
-
http://aukro.cz/assassins-creed-revelations-nova-oficialni-mikina-i2790985807.html
-
-
Ti je velká ?:D
-
-
Bohužel malá... My nordové máme drobet větší konstituci... ehm.
-
Jestli to je americké L tak se nedivím *15*
-
-
-
Xbox 360 - 720
Chtěl bych navázat na téma, o kterém jste se bavili v podcastu. Jelikož sám vlastním xbox, tak mě zajímalo proč se jmenuje tak zvláštně "360", našel jsem spoustu různých teorií. Například že ta trojka znamená 3 jádra a podobně. Bohužel nebo bohudík je pravda úplně někde jinde, jak jste nakousli v podcastu, tak 2 je méně než 3 (Xbox 2 < PS3). Nevím jestli to víte, ale xbox 360 lze používat na stojato jako tower nebo i vleže jako deskop. Zhruba ve středu má podsvícené kolo, které indikuje různý funkce jako počet připojených ovladaču, načítání a podobně. Vtip je v tom, že když otočíte xbox, kolo se otočí s ním (pouze softwarově). Zároveň když vymýšleli novej název tak tvrdili, že nový xbox poskytne zážitek který je o 360° jiný a že si z něj doslava sendete. Tohle jsou důvody proč se xbox jmenuje xbox 360.
Osobně nechápu proč zrovna 360, když se totiž otočíte o 360° ,tak se vrátite na původní místo *1* -
-
"nový xbox poskytne zážitek který je o 360° jiný" tedy vlastne...uplne ten samy? :)
-
-
Já vždycky říkal, že MS má něco do sebe *1* Není nad to prodat tu stejnou věc za víc peněz, protože má přívlastek "nový". Takhle to prostě funguje *5*
PS líbí se mi, jak jsem dostal u hlavního příspěvku mínuska už jen proto, že jsem přiznal vlastnictví konzole.
edit:
Když nad tím přemýšlím, tak by to chtělo
"Console Heresy" achievement - publicly admit that you are the owner of the console -
-
Ty tem lidem vidis co ti klikli minus vidis do hlavy, prosim te?
Prispevek dlouhej jak tejden, ale pro tebe jasne vyplyva, ze samozrejme klikaj sonyboyove... *7*
Ja teda taky nevim co je tam az tak k nesouhlasu, ale za tohle bych ti dal misto minusu par facek. Presne z tyhle vsevedoucnosti vznikaj v diskusich ty nejvetsi zvratky - ja mam fakt nejradsi, kdyz mi nekdo v odpovedi mluvi za me. Samozrejme nesmysly.
Proste.. Mozna to mohlo byt i kvuli necemu jinymu, ne? -
-
Ehm, zkus se nad tim zamyslet jeste jednou xD
-
-
mozna si lidi vzali z podcastu ponauceni uz tak rychle :).
-
-
-
ano, nemohli přijít s Xbox 2 kvůli PS3. 360 má mnoho skrytých významů. jedním z nich je logicky kruh, tedy hráč je uprostřed centra zážitku na xboxu. stejně tak se dá chápat 360 jako nový počátek. každopádně to prostě někdo při nějakém brainstormingu plácnul jako jeden z návrhů a prošlo to :)
-
Pekna teorie a nerad ti to kazim... ale ve skutecnosti se nazev X360 zrodil takhle:
http://www.funfoll.com/data/content/ff_3154_0.jpg -
-
Tuhle teorii znám :D ale musím ji kategoricky odmítnout, kdyby to bylo podle tohoto vzorce tak tam prostě chybí trojúhleník "triangle"
-
-
Mno, dost mozna tvori trojuhelnik podstavec pomyslnych vah, na kterych se ty tri znaky naklapeji tu na jednu stranu, tu na druhou... podle toho jak dobra hra je. ;)
-
-
-
-
tve ste me navnadili zminkou o danovi a witcherovi a ted nic ..... ja se z toho cekani snad zblaznim
-
zvednete tu kameru trochen
-
-
aha ja myslel ze tu bude mobilni ta kamera :-) tak to pak jo
-
-
prvni
bude někdy v podcastu Dan Horyna ? :D -
-
reakce
slyšel sem že ten děla novou gamesku
-
-
ten týpek z tiscali zkouší, co čtenáři vydrží, nebo co to je ten banner nahoře? Proč tohle nikde ve světě člověk nevidí, jen tady?
Proč gamespot vydělává na youtube a videa aspoň běžej rychle všem? Hej neblbněte, fakt. Jednou jste mě donutili zapomenout tu registraci, ale tohle už je nějak moc ne? -
-
Jakej banner?
http://i43.tinypic.com/25g7x4m.jpg -
-
Kradeš obsah tohoto webu.
-
-
Nebo pouzil tlacitko "donate" ...
-
-
Ten anonym má zapnutý noscript a blokuje reklamy, tudíž games.cz, který platí svoje autory, z něho nemá nic
-
-
(Můj pohled na věc) Není to jedno. Není podmínkou, že při prohlížení webu budeš sledovat/klikat na reklamy. Zatímco u všeho výše zmiňovaného je podmínkou za tu službu zaplatit. Až to podmínkou bude, můžem se tu bavit o jejím respektování/nerespektování.
Druhá věc bude, že se tu nejspíš jedná o způsob pronájmu na počet zobrazení/dobu a jediný způsob, jak by se tomu dalo uškodit by byl tak neskutečně vysoký podíl takových uživatelů ve statistikách, že by to toho inzerenta odradilo, ne? -
ezechiel25-17: Je úplně jedno, jak to nazveš. Prostě to jsou peníze, které tou blokací ztrácejí. Je úplně jedno, jestli peníze někdo ukradne přímo z pokladny, nají se v obchodě bez zaplacení, přečte si noviny, a pak je vrátí do stojánku, stahuje hry/filmy/hudbu, nebo zablokuje reklamu. V jejich účetnictví budou chybět úplně stejně ve všech případech, což je ta podstatná věc.
-
Ten web funguje na základě tzv. Honor system, jako řada jiných produktů. Jak si asi tak představuješ, že je tenhle web financovaný? Nějaký utajovaný generátor peněz?
-
A když přepneš TV, když jdou reklamy, tak taky kradeš? *1*
-
Mi řekni, kdo dneska surfuje bez:
http://i44.tinypic.com/1z4bgia.jpg
???
BTW na Games.cz se dá dostat bez omezení. Jak můžu krást něco, co je zdarma?
-
-
-
Cože?
-
-
-
-
Posloucham ted minulej podcast a jsem zrovna u tematu AI ve hrach. Napada me, nemohli byste do podcastu sehnat i treba naky programatory her z Prahy nebo Brna? Sam se ted ucim programovat hry (uplny zaklady) a hodne by me zajimal pohled na tohle tema od profiku. Ono je sice v pohode, ze na to maji jisty nazor lidi, co hry hraji a profesionalne pisi, ale treba tohle uz je spis odborne tema. Podle me by hodne veci ozrejmilo, kdyby se o tom rozhovoril clovek, ktery sam AI do hry programoval. Me by strasne zajimalo. Podle me to totiz neni asi tak jednoduchy, jak si predstavujem. Je sice fakt, ze AI jakoby ustrnula uz nekolik let, ale kdyby to byl problem jen komercniho vyvoje, aspon jedna hra se super inovativni a komplexni AI by se objevila, ale zadna takova proste neni. Nebo o ni nevim. Zajimalo by me, v cem je problem z odborneho hlediska.
Jinak ja povidal Lukas, ze pro nej je vrchol AI Half-Life, ja mam dojem spis opacny. Podle me Half-Life je zrovna hra, diky ktere AI ustrnula na mrtvem bode. Protoze Half-Life udelala z FPSsek s rozlehlymi levely a s neprateli, kteri se po tom levelu museli samostatne pohybovat takrka koridorovou scriptovanou filmovou strilecku. Zjmena v FPS je to prave tenhle smer, kterej udala Half-Life a od ty doby vlastne dobrou AI zastoupili scripty, ktere jsou efektnejsi a jednodussi na programovani. (coz je muj nazor)
Podle me skvela AI byla naposled treba v Outcast.
Ale to dulezity, co sem tim chtel rict, prosim obcas zkusit sehnat nejakyho profika od her. Dan Vavra je skvelej, ale jeste naky programatora a grafika treba, zkratka nazory odborniku. To by se stal Fight Club hned svetovou spickou ;) -
-
Tak hlavně většina herních programátorů jsou povětšinou pouze "dělníci", kteří používají zavedené postupy a sem tam některý z postupů obohatí. Jinak nemají čas, prostor a často ani intelektuální kapacitu na to, aby při procesu vývoje her byli průkopníky herního AI. Na to potřebuješ specializovanou skupinu lidí. Do této doby jsem neviděl žádného předního experta, který by se motal kolem herního byznysu. Ti většinou končí buď na univerzitách, kde dostanou na projekt grant $300k na 8 let a s tím se snaží změnit svět, další část jde do soukromého sektoru, kde vytváří expertní systémy pro finanční instituce, apod.
Proto mě potěšilo, že se Ubisoft nyní snaží spolupráce s univerzitami prohloubit, byť úplně nevím, co je jejich cílem a na co konkrétně ty peníze dávají. -
-
A taky kdyz si vezmu, co je to hra. No je to program, ktery se sklada z mnoha slozek, ale ten zaklad hry je co, no program. Programatori jsou preci alfou a omegou kazde hry, jak by mohli byt pri vyvoji her pouhymi delniky. Od nich musi pochazet vse co jde udelat a jak to de udelat, protoze jen oni tomu rozumi. Programator musi nejvetsi odbornik ve vyvoji her, protoze je zna az do morku kosti, do vsech mechanik a technickych detailu. Nechapu teda, jak by programatori mohli byt jen "delniky". Treba sem naivni, ale...
-
-
hlavní slovo a vlastně jediný skutečně ucelený vhled do podstaty hry mají lead designéři. Programátoři "pouze" převádějí jejich výmysly do praxe.
nicméně z mně známých příkladů vyplývá, že designéři většinou mají celkem slušné znalosti programování (aby ne, když s programátory neustále debatují, zda je ta která mechanika udělatelná a ukočírovatelná) -
-
Z toho my spis vypliva, ze lidi "co do toho vidi mene", rikaji lidem "co o tom vedi mnohem vic", jak to maji delat :) Ne ze by to takhle nebylo vsude. No nic, stejne asi zustanu u freewarovek, nebo malejch hrach na mobily a budu si pekne delat sam co chci. A bude to :)
-
-
Dělník je tam ve smyslu, že má odvézt svou práci, ale na výsledný produkt nemá zase tak markantní vliv (bavíme se o velkých produkcích, které mají na vývoj her největší dopad). U velkých her programátoři v průběhu vývoje běžně přichází/odchází, ale na podstatu hry to nemá dopad žádný.
Samozřejmě můžeš být nezávislý vývojář, který si dělá co chce a jak chce, případně pracovat pro menší studio, kde ta práce probíhá jinak.
-
-
To se mi nejak nezda. Umela inteligence preci uzce souvisi designem a hratelnosti. Viz treba ten znamy pripad, kdy z Falloutu 3 museli vyskrtnout lezeni po zebricich u nepratel, protoze pro ne bylo nerealizovatelny to ukocirovat. Podle me musi programatori stale neco resit s ostatnimi cleny tymu, jak co udelat, co de a co ne, na co je cas, a na co neni, coz je podle me myslenkove a kreativne velice narocna prace. To nemuze bejt jako v nejakych obchodnich aplikacich, kde se kopiruje kde co podle nejakych sablon a pouzivaji se kody stokrat pouzite. Jasne, ja tomu taky nerozumim, ale prave proto me to zajima, chtel bych do toho aspon trochu videt, nez se treba jednou k necemu takovymu dostanu :) Problem je, ze kdyz me nekdo neco napise, nevim, kdo mi to pise, z jake pozice, jake ma postaveni, zkusenosti.
-
a co treba Jeff Orkin? http://web.media.mit.edu/~jorkin/goap.html
-
-
Tak já mám na přední experty trochu jiné nároky, ale budíž. Každopádně ten se pořád zařazuje do toho mainstreamu, kdy jeho zaměření je vyloženě pouze na prohloubení již existujících žánrově specifických interakcí AI na scéně pro konkrétní hru. Pořád na úrovni jednoduchých expertních systémů na zakázku. Žádný specializovaný tým, žádné finanční prostředky na experimenty.
-
-
jake naroky? ten clovek dela jak v industry, tak ma i pekny seznam clanku (viz http://www.informatik.uni-trier.de/~ley/db/indices/a-tree/o/Orkin:Jeff.html ). v industry se primo podilel na FEARu. jeho metody jdou celkem dobre generalizovat i na vice FPS i na dalsi zanry.
GOAP byl pro hry relativne prelomovy, protoze konecne bylo "nejake planovani". najednou byla funkcni, overena alternativa k cistym FSM, AND-OR stromum nebo obycejnym reaktivnim pravidlum, coz je vlastne jedno a to samy. a pokud to beres jako malo, tak si delas moc velky iluze o tom, jak velky skoky v pokroku muzes ocekavat. a to nemluvim o tom, jak trva dlouho, nez se ti dostane neco z akademie do industry (a jestli to vzdycky dava smysl).
"Žádný specializovaný tým, žádné finanční prostředky na experimenty." todle neni tak uplne pravda. nikdy neni dost penez na nic, a navic tymy v akademii existuji. a prostredky jdou sehnat, vetsinou jde o nejakou kooperaci s necim venku. v tomdle jsou treba dobri na cvutu. -
-
Je to možné, já ho tak dobře neznám, tak mu možná křivdím. Každopádně je jich velmi málo na to, kolik peněz se v herním byznyse pohybuje a jaké možnosti může herní byznys pro takové lidí skýtat.
-
-
-
-
-
pokud by tě zajímala teorie AI, jukni na doporučenou literaturu předmětů tohoto oboru
http://www.fel.cvut.cz/education/bk/pruchody/pr16295204.html -
-
tak ty s reklamou na cvut? tak musim udelat reklamu i svy skole :P. https://is.cuni.cz/studium/predmety/index.php?do=prohl&fak=11320&oborplan=NITI3M .
ale zhruba receno, skvela je serie Game Programming Games a AI Game Wisdom. -
-
ne, jen jsem to včera náhodou prohlížel. ale nějak nechápu ty mínuska.
-
-
Maji to nejake rozbite... Chtel jsem dat vsem plus, aby se to trochu vyrovnalo :) A zjistil jsem, ze dokonce muzu dat i vic plus najednou. Takze jsem to dal rovnou na nulu *3*
-
-
*1*
-
lol
-
-
ja taky ne, z toho si nic nedelej. ja ti zadny nedal.
ad literature: tak jsem to jenom trochu rozsiril :).
-
-
-
-
a co filip doksansky? toho si mel rovnou predminule.
-
-
Tak to jo, ja jsem prave uz asi 5 dilu neslysel. Takze hned si pustim, diky :)
-
-
A prece po poslechu Filipa Doksanskeho si jeste stojim za tim prvnim prispevkem. Me jde hlavne o to, kdyby se takovy clovek ucastnil celeho podcastu a nebyl tam jen v podstate jako promo ke sve hre. Treba pred v jednom podcastu by se oznamilo, prijde k nam ten a ten z toho a toho studia, pripravte si treba i otazky, atd. A on by se vyjadroval k tematum jako Lukas, nebo Petr, nebo Dan.
Nevim jestli je to realny, ale me by se to hooodne libilo. Je totiz rada veci, do kterych kdyz redaktori se ponori hloubeji, uz se to pohybuje jen v ramci, ze si nekdo neco mysli, a to jsou vetsinou vzdycky ty temata, co me nejvic zajimaji a k tomu by zajimaly vice nezory hernich vyvojaru. -
nz
-
-
-
-
Dark Souls 2 bludy
Panebože nevyjadrujte sa k niečomu, čomu prd rozumiete! Dohral som Demon Souls 20x a Dark Souls som prešiel na lvl 1 vrátane DLC do konca, Four Kinga naked so základnou sekerou.
1) Hra je pre core fanúšikov ťažšia než prvý Dark Soul! Sú buffnuté predmety, nepovinní bossovia sú ultra hard, kotúľ uberá staminu, meče i kúzla sú slabšie, upgrady sú slabšie, bossovia už nemajú také slabiny. Sú tu nepovinné dungeony.
Ozaj som zvedavý ako Pavel dá sám Smelter Demona, Lost Sinnera, Vendricka, Ruin Sentinels...a ideálne na NG+...Dark Souls sa dá celé prejsť solitaire, DS 2 tiež, ale je to extrém!!!
2) Hra je asi 3-4 väčšia a opakuje sa tam z jedničky asi tak 1% vecí aj to ako skvelé prepojenia s Demons Souls i Dark Souls! Akože lol? Takto sa robí pokračovanie, nie ako AC IV!!!! Ako sorry, ale čo čaká recenzent, že Dark Soul nebude o bossoch, ale bude tam človek okopávať záhradku??
3) No man´s wharf má skratku k lodi duchov, takú že tam ste za 10 sekúnd a dokonca je tam i Pharros, ktorý presvetlí celý level a odplaší polku nepriateľov!! Len treba rozmýšlat, explorovať, skúšať a nie zámerne vypichovať nezmyselné hnidy!!! KAždý jeden level má perfektné skratky a svety sú pekne prepojené!! V jedničke nebol prepojený už úvodný level.
4) Celá Soul séria je o multiplayeri! Nie je to žiadna hardcore hra! Je to hra o explorácii, výzve, učení sa a spolupráci. Covenantsvá sú perfektne prepracované, Dark Spirit vás môže invadnúť i ako hollow atď. Belfry Luna prejsť, znamená čeliť aspoň 5 PvP hráčom!!!
5) A hlavne nedá sa grindovať a human effigy sú spočiatku extrémna vzácnosť, viac ako humanity v jedniček, kde sa dalo všetko grindovať do nekonečna....takže i pomoc od iných je spočiatku veľmi limitovaná... -
-
Jak mimino.. moje bábovička je lepšejší než tvoje. *7*
-
nesouhlas
Jsem dva bonfiry od konce NG – level 140, smrti 500. A Dark Souls Fight Club special jsem neslysel.
U me porad vede Dark Souls, dvojka je slabsi odvar (bossove, prostredi, hudba, dialogy i postavy co je pronasi...), kterej na me pusobi jako docela uspechanej, nedodelanej a ne zrovna dustojnej nastupce. Spojitost s DemonS je v pripade Dark Souls ciste nahodna, byt Dark Souls 2 uz saje vice z prsu spiritualniho predchudce nez z prvnich Dark Souls – COZ JE KU*VA SKODA!
Z bossu jsem zemrel vic nez 5x bohuzel jen u jednoho (Skeleton Lords). Pritom skoro nepouzivam kouzla, protoze ty jsou ted tak silny a nevycerpatelny, ze se diky nim ani nemusis dostat k nepratelum obvzast blizko – jenze prave o tom pro me Souls hry jsou. Takze netusim, kde nachazis tu vetsi obtiznost.
A na ty hre mi vadi jeste daleko vic veci – postavy casto mluvi k hraci a ne k hracove postave, teleportovani!, malicky levely!, debiluvzdornost, atd.
Jestli se do ty doby GAMES nejak uplne nerozpadne (jak to na me alespon v posledni dobe pusobi ☺), tak se ve ctenarsky recenzi rozepisu vic. Mel by to bejt docela jinej pohled na vec, nez co jsem cetl treba od Alese tu na GAMES, nebo Lukase v LEVELU. Nevim kolik z jejich zivota si predevsim takovy DARK SOULS ukouslo, ale u me se na to cislo v hodinach da rict lecos, jen ne, ze je maly. Na kazdej pad vetsi nez si z myho zivota ukously jiny hry. -
-
ja som písal pre core hráčov, že je ťažká, nie pre týpka čo sa pre leveluje na prvom NG, ktoré dokáže prejsť ozaj i lamka......ahaa...máš 500 smrtí ale u bossa si zomrel max 5x...tých bossov tam je asi 20, čiže max 100x si zomrel pri bossoch....WTF?! 400 x si zdechol pri postupe cez obyčakných nepriateľov??? Geez to čo si za lamku??? Ja idem NG+ a mám asi 20 smrtí a polku bossov za sebou a to sa tam spawnujú Dark Spirity k bossom i po ceste a majú 2x viac života i damagu....Takže hej tá hra je pre Teba mega ťažká, lebo 400 x umrieť a ešte k tomu prvé NG a prelevelovaný z grindu...tak moc nemudruj
-
-
A od kdy plati, ze prvni co napadne Hnisavce se okamzite rovna i pravde?
Evidentne excelujes ve schopnosti videt jen, co ti klapky na ocich dovoli, ale asi bys je mel taky nekdy sundat... Prvni NG je pro me o prozkoumavani a to se v Dark Souls rovna umirani. Paklize totiz skacu do tmy, ze ktery jak se zda kouka rimsa, ktera by mohla nekam vezt, to se zkratka bez deseti skoku do naruce smrti neobejde. A kazdou dalsi moznosti najit neco, co vetsine hracu unikne, mi pocet zarezu na monolitu roste nasobne.
Levely mam jaky mam, protoze jsem prisel jen o minimum z nahranejch dusi.
edit – Kdyz jses takovej machr, tak mi urcite poradis. Potrebuju Chancelora Wellagera v Drangleicu na urovni NG++, jenze u prvniho bonfiru nelze spalit Bonfire Ascetic, byt mam vsechny bosse v lokaci mrtvy (Dragonridery i Looking Glass Knighta). U kteryho bonfiru je mam teda spalit, aby mely vliv na Wellagera? -
-
nechápem kam si skákal....ja som zomrel asi 10x v tej studni a následne v Gulchi, ale inak tam toho moc nie je, kam skákať do hĺbky...ale ok.
netuším, ešte som len NG+, viacej hrávam pvp teraz a dávam si to v menších dávkach...neženiem sa po platine...
no neviem...ja som pomohol asi 100 hráčom a zabil asi 150 spiritov, čo mi dalo cez 10 000 000 duší a dokončil som hru ako level 90. Zabil si i Vendricka a Ancient Dragona? -
-
no pre mňa je Dark Souls v prvom rade o explorácii a prostredí...každé jedno prostredie som len chvíľku stál a kochal sa tou epickosťou a veľkoleposťou horizontálnou i vertikálnou....škoda, že nič neprekonalo môj úžas z Gaping Dragona v Stokách z jedničky, ale i tak spokojnosť, ktorú mi žiadna iná hra neposkytuje.
To, čo som vymenoval je len návyk z Demon´s Souls, ktorý je pre mňa prirodzený, s tou hrou som strávil celý rok, spoznal cez ňu i fajn kamošov, čo bývajú kúsok odo mňa a chodíme spolu piatky popiť. Pre mňa to neoddeliteľná súčasť tej hry a fakt nepochopím, prečo si dakto tú hru robí menej pútavú a zábavnú. Nie je nadto keď už človek konečne pokorí dajaký úsek, dostane invade od megaskill playera a ten s ním vytre podlahu. Presne v tedy je to tá hardcore hra :) -
Jak rikam, oba hrajeme Dark Souls z docela rozdilnych duvodu. Ty mluvis o backstabovani, dostatku staminy, spravnym pomeru smrt/NG, o achievmentech, o 150-ti zabitych hracich, atd. A proto si spolecne o Dark Souls nikdy na podobny note nepohovorime ;)
-
Soul séria bola vždy o interakcii s inými, preto sa tie svety i v hollow forme prekrývajú, vidno siluety..povedal by som, že kooperácia, invajdovanie je 50% zážitku už od doby Demon Souls...tam bola dokonca v Nexuse sieň slávy, kam sa dostali iba tí najlepší v boji proti iným hráčom. Podľa mňa sa zbytočne ochudobňuješ o zážitok. A ak dačo dakde je, tak to je vidno, tak to vždy bolo i v Demone. Ak tam nič nie je, nevidíš ani rímsu ani nič, takže je blbosť tam skákať.
Nemá to žiaden vplyv, nezabiť Vendricka, akurát je zato trofej a dobrý pocit, lebo je to najťažší boss v hre a spočiatku skrýva pre neskúseného trpké prekvapenie :). JJ tú som vytrestal ako Dark Spirita, na druhý pokus padla, dosť jednoduchý boss, stačí backstabovať a mať veľkú staminu. -
Ze neni kam jinam skakat si klidne mysli dal ;) Byt je fakt, ze ne kazda rimsa nekam vede, ne kazda zed ma skryty dvere a ne kazda smrt pri prozkoumavani vede k pokladu. Fakt, ze Dark Souls oba hrajeme z DOCELA jinych duvodu je asi jasne danej.
Me treba rozsirena forma PVP ve dvojce nijak nerajcuje. Nebavi me napadat svety ostatnich hracu, nebavi me privolavat si zivy hrace na pomoc, nebavi me ani bejt privolavanej jako sedej fantom a pak bojovat jak s hracem, tak z potvorama v jeho svete, atd. Z online cenim jen odrazeni fantomu, co skodi v mem svete a taky pomahani hracum, kteri o moji pomoc stoji.
S Vandreicem to mam slozitejsi. Neutoci na me, rezignovane, unavene a bezradne obchazi ve svy hrobce – ve tme, beze zbroje, jen mec jeste stale drzi v ruce. Nemam jedinej duvod ho chtit zabit a jsem zvedavej, jakej vliv na hru bude mit, kdyz to neudelam. Jestli teda vubec nejakej. A do draci lokace jsem teprve prisel.
Kazdopadne to vypada, ze u prvniho bonfiru v Drangleicu se proste Bonfire Ascetic spalit neda. Nikdy. Zkusim to u druhyho – uvidim, i kdyz uz Asceticu moc nemam.
Jinak aktualne jsem nasel kamen, co v blizkosti hrisnika vibruje. A ten se aktivne ozyva u jedny z navrativsich se postav v Majule. A musim rict, ze neni uplnej med ji za ten hrich potrestat – mam s ni vic prace nez s bossy...
-
-
-
-
-
No, teď jsem zašvihlý na smelterovi, který je teda... mám pocit, že namísto meče mám v ruce dřevěné párátko, které mu nic nedělá. Stáhl jsem ho maximálně na 50 procent HP. Jak na něj? Sinner a Ruin Sentinels byly fakt jednoduchý (=dal jsem je na druhý nebo třetí pokus, smelter mi nasekal už asi desetkrát).
-
-
určite používaš fire meč z jaskyne pri salamandre. Smelter je ale voči ohňu odolný ako i ďalší bossovia Iron Keep. Jeho slabina je Lightning...super sú miracles lightning spear alebo infuse dračieho meča na lightning u kováča McDuffa v Lost Bastille. A pomôže i vyvolať Lucatiel, dosť toho vydrží...
-
-
Ha! Díky! Už jsem chtěl zoufale jít do studny v Majule a zkoušet tam najít nějakou lepší zbraň.
-
-
-
Tak to seš teda hustej *15*
Já to dohrál 21x a DS jsem prošel poslepu.
A co jako... -
-
ja 666krat, nikdo s min pruchodama at si nerika core, natoz ze slovenska *6*
-
-