Přejít na výpis diskuzí

Fight Club - podcast

REDAKCE 16.11.2010 
10438 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • dil #73

Forma diskuse az monologu v dile 73 lehce pripomina Otazky Vaclava Moravce z prostredi herniho businessu, jen je to vice snesitelne :) Stalo by za to, tenhle model nejakym zpusobem v budoucnu rozvest.
  • Core

<°)))<

Co se týče podcastu # 68, tak sledování v rámci stránky na Games.cz, nepřineslo absolutně ŽÁDNÉ trhání. Já vím, proč se dívám přes Games a ne přes U-Stream :)) Jinak Tlamiczka naprosto SKVĚLÁ! Pokud by v budoucnu přišla zase, tak jen dobře. Jinak se těším na další díl. Díky!
    Pan Jaroslav
  • zase vavra. pristi podcast ve kterem bude si nepustim. onehdy jsem reagoval na jeho nenavist ke hram, hrani a vubec. nikdy chvala. vidlacky, zaslepeny rejpani v uplnejch kravinach. koho nebavi hrat hry, at je nehraje! nevim, kterou hru kdy chvalil, na kazdy ho neco fakt sere. profesni deformace? mozna, ale koho to zajima? me ne, diky.

skyrim... skyrim nevypada treba jako rage? a co jako? blbe vypada jen kdyz stojis pul metru od zdi (riziko rozlohy jako krava? neee, tim to asi nebude)? kdo timhle zpusobem hraje hry?... ne, diky.

PS: ze zacatku me skyrim taky moc nebavil, ale pak se nejak rozevrel, vykvetl a me zacal bavit, vic nez jsem cekal. t e c k a
    • Trol.diskuzni
      Skyrim je prázdný a nudný, bez jakéhokoliv ohledu na reálnou fyziku, s miliardami bugů, které mi znemožnily postup ve hře už po deseti minutách hraní, s příšerným konzolovým ovládáním (nedá se mimochodem kloudně ovládat ani s xboxovým ovladačem pro PC), a vypadá pěkně leda na vzdálenost půl kilometru... Sorry, ale ta hra není nic víc než tragédie, která mě opravdu na*rala tím, že jsem ji vůbec zkoušel vydržet hrát.

Nedal bych tomu ani těch 7, co pan Vávra... On je ještě velmi milostivý, měl bys být rád. *4*
      • mini chat fight club, hej! hej!

A proto me Tvoje a vavrovy nazory nezajimi.

Ale je pravda, ze se s vavrou shodnu na dvou vecech: "o nesmyslnem uspechu mmo hrani/her a jeste na necem, ale na cem, to uz jsem zapomnel, pac je to vazne davno". S Tebou bych se neshodl snad na nicem .)
        • Trol.diskuzni
          S "nesmyslným úspěchem MMO hraní" se rovněž ztotožnuji, takže možná alespoň na tohle máme společný náhled... *4*
      • 13_11
        A taková pohoda tady byla…
  • Videozáznam dnešního dílu se ztratil? Nebo jste zapomněli nahrávat?
    • janchor
      "Nahráváme" streamem na YouTube: http://www.youtube.com/watch?v=Q18fprnEPhw
  • Black_Hand
    martine, velikost DF tymu co dela na DFA neni zas tak velka. kdyz pocitam z hlavy tak aktualne je na tom 8 lidi a nevim jestli mi nekdo unika. vsichni se celkem radi ucastni diskuzi na foru. ok, neni to tym 2 lidi, ale tak jich neni zrovna moc.

ad dema: rikalo se, ze dema snizuji prodeje. to bude taky mozny duvod.
    • blixa
      Ta narazka na pocet lidi nebyla myslena na DFA, ale na tuhle fotku: http://lootdrop.com/about/
      • Black_Hand
        ok, jenze to bylo v kontextu kickstarteru. ja myslim, ze zrovna prisla rec na ruzny velikosti tymu. nicmene ano. o tom, ze todle je asi trochu jina kategorie nemuze byt rec :).

nicmene poslouchal jsem to v praci, takze je mozne, ze jsem se trochu preslechl.
  • Hnisavec
    booožínku vy ste tak strašne cool, že nepozeráte taký mainstream seriál ako Game of Thrones a radšej hráte pofidérne indie...ehm...hry *15* *15* úžasný názor, že to je o ničom...pokiaľ rovnako hodnotíte hry, tak amen ma *6*
    • https://www.youtube.com/watch?v=X6tKZ-cg4RI
  • Herní pořad Games Live

Je to smělá otázka, ale nepřemýšlíte o tom, že byste začali natáčet vlastní herní pořad? Něco ve stylu Score Live a mohlo by se to klidně obejít bez vtipných scének.
    • zdeeneek
      Co porad mate vsichni s tema hernima poradama? Gameplaye z her jsou na netu, trailery k hram jsou na netu, recenze her jsou na netu, cist umime vsichni ne? Tak vo co go? *4*
      • S tim souhlasim, proto bych byl rád, aby se více myslelo na naše mobilní spoluobčany co pořád sebou netahají noťas a poprosil bych o alternativu k podcastu v podobě videoodcastu kde by nevycházeli díly klasické, ale agregovali by se tam nové videorecenze, trailery a podobné kravinky co lze nalézt standartně na hrej :) prakticky jen agregátor multimedií v přívětivém formátu pro přenosná zařízení (a sám doufám vČetně podpory applu :D bo musím zapínat notas abych se podival na nejaky video/rozhovor ktery bych si moh jinak v klidu skouknout v metru a krátit si tím chvíli čekání na další díl podcastu)

Kluci todle vemte jako podnět :D vím že už byla řeč o podpoře games videí/iphone ale není nic snažšího než využít služeb itunes alespon jako prozatimni reseni nez vase subky delajici programovou cast games zvednou zadek a neco vyrobí :D
        • sleepless
          Díky za podnět, tak nějak se tím teďkomc docela zabýváme! :)
    • viz podcast, stačí pořádně poslouchat ,-)
      • Ne, ne. V podcastu se mluví o natáčení jejich rozhovorů, herní pořad je ale něco jiného.
        • Kdyby ses zaposlouchal pořádně, mluví se tam i o pořadu... A mluvilo se i v jednom z dřívějších dílů.
        • smejki
          herní pořad je Re-play
          • K Re-playi jsem se vyjadřoval už zde:
            http://diskuse.tiscali.cz/games/clanek/nezapomente-na-strasidelny-re-play-23-56296/

Navíc, to není pořad games.tiscali.cz, ale televize Prima.
            • DSemik
              Ač jsem nikdy Score Live neviděl, tak se domnívám, že to bylo něco jako původní Level TV - dlouhé video ve kterém byly recenze, rozhovory, novinky a nějaké ty scénky. Nemám nic proti, ale jaký je rozdíl mezi tím a samostatnými videorecenzemi, podcastem a dalším obsahem na games.cz (nejsou tu samozřejmě ty scénky, ale hádky ve Fight Clubu jsou alternativou)? Co se týká obsahu informací pro hráče, tak nevidím negativa.
            • smejki
              ve spolupráci s Games.cz. nevidím důvod, proč by měli mít dva pořady
  • OMG, poslouchám prvních 25 minut podcastu a mám chuť to vypnout... Zatím to vypadá na hodinu a 23 minut hádek a přeřvávání se o tom, jestli měla nějaká videohra dostat 7, nebo 9! Jak malé děti.

Do příštích dílů bych prosil pány Poláčka a Bacha... Bez nich jsou ty podcasty o ničem.
    • Tilwaen
      Jaký větší argument chce redakce pro zrušení číselného hodnocení, nebo alespoň k jeho překopání na benevolentnější pětistupňový, když už se o tom hádají i ve Fight Clubu? *1*
      • Ale veď 5 stupňové hodnotenie už je a to od 5 do 10 *1*
      • Keyz
        To nepomůže. Hádka byla o tom, že to mělo méně a důvody, které recenzenti hodně uváděli byly podle Bulíře špatné.
        Jestli dají 1-5. Tak stejná situace může nastat.

Jestli nedají nic, tak to se bude řešit, jak to ten autor vlastně myslel, když to nijak jasně neohodnotil. Hlavně jasně a porovnatelně. Navíc když listuji starší hry, tak to řadím často podle hodnocení. To dost pomáhá. Navíc na gamerankings lze nastavit počet recenzí.
    • polacek, bach a uspavac hadu, svata trojce *5*
  • DSemik
    Jak Dan Vávra hovořil o videorecenzích, tak jsem tuze moc pro to, co navrhoval, resp. jak byly dříve.
  • EDIT: Aha, tak překlep: nějaké 3 tituly - snad jsem tím nevyvolal 3. světovou válku, oh my God.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit