-
Dan Vávra mě nas.al
Dan Vávra umí akorát všechno zkritizovat, zajímalo by mě zda pro něj je aspoň něco dobrý. Když už kritizoval, tak se mohl vyjádřit k Mafii II, protože ať chcete nebo ne pravda je taková, že Mafia II se nepovedla. -
-
Nič v zlom ale predpokladať že Dan sa bude vyjadrovať k niečomu čo vytvorila firma v ktorej pracoval je trochu mimo. Myslím že by sa v tom nemohol vŕtať z rovnakých dôvodov prečo nechce rozoberať detaily ohladom vývoja druhej Mafie . A mimochodom , už tak má každý problém s tým že Dan nieje dosť objektívny , skúste si predstaviť ako moc objektívny by asi bol pri hodnotení niečo na čom sa sám podielal.
-
Pošli dotaz a Dan ti určitě odpoví (i když mi přijde, že toto téma bylo už rozebráno). Sem tam se Dan nechá trochu unést, ale zrovna v tomto podcastu všechny své argumenty podložil a mluvil rozumně. Takže nevidím důvod proč se do něj strefovat.
-
-
situace ohledně M2 tu byla rozebrána tak před 6 měsícema, je to uzavřená kapitola
-
-
Alespoň je upřímnej, někdo holt nemá na to, aby se přetvařoval nebo se snadno pro něco nadchl.
-
Taky na ní nakonec nepracoval a jeho koncept příběhu úplně překopali.......
-
-
Úplně? Sakra lidi, kde berete tyhle informace? To bylo spoustu různých narážek, ale aby se k tomu někdo pořádně vyjádřil, to se nestalo (pochopitelně, je to pod NDA). Ale na českých fórech je tuna odborníků, kteří vědí, jak to s vývojem Mafia II bylo.
-
-
Preco by mal rozoberat rok staru hru?
-
-
nesouhlasím, podle mě to Dan umí rozpumpovat a je to aspon trochu fight. Kde jsou diskutující nuceni nahlas vyřknout svoje myšlenky ve zkrácené podobě. A to je přínosnější než nějaký 5minutový monolog klidný hlasem.
-
-
-
fightclub 15 ?
jak to vypada s novym fc 15? bude dneska? zatim se tam neobjevil ani dil fc14 z minulyho tydne ? -
-
15 už číhá připravenej, jen se v zákulisí dějou nějaký technický čachry, takže musí počkat (a náladovou 14tku samozřejmě doplníme).
-
-
tak ju aspoň pošlite na itunes (tam sú predsa na ich serveroch ... alebo nie ???)
-
-
Dneska nebude...
-
-
No jak teda? Nerikejte ze to tu nikdo z redakce nesleduje.
Aspon nejaky priblizny ... NECO? -
-
Uz je to tu.. : )
-
-
...ale bez toho zvuku, no *1*
-
-
Vzdycky, nez pustime audio, bude nejdriv chvili viset obraz, jako takovej signal, ze uz uz zaciname.
-
-
dan: lol, jasne, todle je master's hammer :P.
-
K tomu zvuku, uvažujete použití nějakého lepšího mikrofonu? na škaredý obraz se zvyknout dá, že Dan mluví a za 5s máve rukama se taky dá zvyknout. Ale docela mi vadí, že zvuk je dost nekvalitní. Celé visílání mi mírně bzučel, přišlo mi jako by jste z te webky za pár korun snímali i zvuk. Díky
-
-
Black Metal
Jak kvalita? Jak lepší? Tohle je underground! True Bohemian Black Metal! Čím zahulenější zvuk, tím lepší! -
harrier...ale zlepsi :).
-
BlackHand: vetsi pocet kanalu nezlepsi kvalitu audia.. bzucet to bude dal, jen z vice mist:)
-
Nic lepšího k účelům streamu momentálně nemáme. Až budeme mít, rádi použijeme.
-
taky ze jo, 5.1 kvalita bude zitra, sestrihana.
-
-
-
-
-
Pred chvílou bolo na streame vidieť pár nejakých divných pánov ale bez zvuku *13*
-
-
co je s pavlem dobrovskym? puvodne jste slibovali jeho ucast na webu a podcastu a zatim nic. nevyskytuje se ani na hrej, uz byste to konecne mohli vysvetlit, kdyz uz tu mate ty fora
-
-
Pavel se rozhodnul zůstat v LEVELu.
-
-
Vzdyt Pavel je nezavisly novinar, tak jak zustat u Levelu? Mohl by se objevovat na obou mistech. No hlavne v podcastu na games.cz
-
to je opravdu škoda
-
Aspoň někdo je věrný. Styďte se zaprodanci! *10* (Prosím nebrat vážně *3* )
-
-
-
A já se těšil, že mi v práci alespoň něco pomůže zkrátit dlouhou chvíli. Snad to pojede co nejdříve.
-
Old-School RPG
Pokud na prezentaci projektu ještě máknou, tak bych se o osud Old-School RPG nebál. Ten milion by se jim pak mělo podařit vybrat.
Tak prý se máme těšit na spoustu updatů, co se hry samotné týče. Mohlo by se dostat i na záběry PoV a možná... možná přijde i Romero. -
FC
dneska zase od 4? -
-
Plus mínus, ve čtyři nebo lehce po čtvrté :)
-
-
Proč má
Proč má hrej na facebooku napsáno:
Level / Hrej.cz facebook?
Myslel jsem, level je sólo a bere to nějak takto: https://www.facebook.com/photo.php?fbid=615962981756723&set=a.606648822688139.1073741828.591148354238186&type=1&relevant_count=1 -
-
Kluci z Hrej se o to přejmenování snaží, ale je to s Facebookem na dlouhý lokte.
-
Neb Facebook nepovoluje přejmenování skupiny
-
-
To je web opravu na palcování a nic jiného *11*
-
-
-
Je teoretická možnosť že by sme sa strihnutého podcastu dočkali ešte za denného svetla ?
-
-
To je velice pravdepodobne, protoze denni svetlo dopada vzdy na jednu polokouli Zeme, tudiz se podcastu za denniho svetla urcite docka nekolik miliard lidi... :)
-
-
FC #340
Tak ta diskuze ohledně youtuberů a WB DLC byla divná .... příště by bylo asi vhodnýse předtim než se začne narážet na jednotlivý youtubery podívat co k tomu měli co říct ... vy jste to víceméně bez shlédnutí jedinýho videa odsoudili jako clickbaity a neprofesionalitu ..... ale většina těch větších youtuberů to právě naopak vzala hodně profesionálně a měli moc dobrý kompetáře z různých stran problému a buď měli komplet vypnutou monetizaci na tom videu (JS, ACG) nebo naopak vydelky dali na charitu(TB, )