Přejít na výpis diskuzí

Fight Club - podcast

REDAKCE 16.11.2010 
10438 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak to vypadá, že se kluci z podcastu líbí klukům z diskuze na games. *1*
  • Jisti to zase dneska zaslouzilec Slotermeyer?
    • Slotermeyer
      Poslušně hlásím, že to jistím.
  • smejki
    Byste mohli předplatitelům dávat přístup k nesetříhaným podcastům... včetně prostojů na cigáro, když to tak chtějí *1*
    • zdeeneek
      Aha, uz to ctu - podporte Games.cz! No to sou mi veci ...
    • zdeeneek
      Predplatitelum? Predplatitelum ceho?
  • blixa
    Hlášení: Kvůli nemoci a zahr. cestě rušíme výjimečně tento týden natáčení Fight Clubu. Na pravidelný program vysílání navážeme v pátek. Díky za pochopení.
    • Jack1947
      Doufám že jen dneska má Retro zpoždění. Že se neruší nebo tak nějak.
      • blixa
        Retro GP byl pripravenej, ale tenhle tyden se nam lepi smula na paty a kvuli Pavlove mensi nehode jsme to nakonec museli zrusit.. Mel byt k vyroci PlayStationu a udelame ho tedy pristi tyden.
        • Jack1947
          Nevadí, přeji brzké uzdravení a budu se těšit na příště. Výročí stejšnu? tedy na konzole a né Vietcong ne že bych nechtěl ale to mne poněkud překvapilo.
    • Corvus
      Doufám, že dnešní podcast platí! *3*
      • Dnes je retro gamesplay, ne podcast.
        • Corvus
          Takže podcast vůbec tento týden nebude? Tak to je zklamání.
          • Mart9
            Co si nepochopil na této větě? "Kvůli nemoci a zahr. cestě rušíme výjimečně TENTO TÝDEN natáčení Fight Clubu."
            • SkillJam
              Asi ho zmátla věta "Na pravidelný program vysílání navážeme v pátek." Nejspíš si myslel, že bude FC v pátek.
          • Aspoň nám nezevšední :)
    • s.hih
      tak v pátek aspoň v mikuláškém cosplayi *1*
  • ringmancz
    Fight Club až po E3?
    • janchor
      Klasickej ano, namísto toho pojedou tenhle týden každej večer (s výjimkou dnešního, kdy vysíláme přenosy z konferencí) shrnující podcasty.
      • ringmancz
        já měl takový hezký dotaz, ale počká až do příště
  • Kdy date fight club na itunes ?
    • blixak
      My to tam nedavame rucne, melo by se to sosat automaticky, ale je videt, ze nejak dlouho trva.. Zkusime to proverit.
      • oin.odin
        vkuse by ma zaujímal prečo tu toľko ludi problém z iTunes mne všetko funguje vždy hneď a správne jediní problém bol vtedy keď sa tratila 14. a stiahla sa mi dva krát ale to stačilo zmazať ... dnes bol na iT (asi) hneď a v pohode ho stiahlo
        • to nevim

Nevim proc jen to to tam mas okamzite. Mne se objevuje novy dil na Itunes s velmi rozdilnym zpozdenim, nekdy je to i tyden, ale to bylo jen ze zacatku, ted to byvaji max. dva dny
  • Nechcete znova zaviest do podcastu citanie tych zaujimavejsich diskusii?
    • Ringwraith
      Kdosi se už na to ptal se mi zdá. Myslím, že říkali, že na to prostě nezbývá čas.
      • Trol.diskuzni
        Já jsem se na to ptal, kolego. *5*

< irony>A ano, v návalu velmi zajímavých témat k diskuzi na to prej nemají čas.< /irony>
        • Ringwraith
          Ach ták.

No vskutku to zní jako dotaz na který by jsi se zeptal ty.
          • Trol.diskuzni
            Skutečně by to však nemuselo být ve stylu "Ták a nyní si probereme, jakou diskuzi obšťastnil svojí přítomností Trol.diskuzni tento týden"... *1*
            • Trol.diskuzni
              Jo? Mně zas přišlo, že je to nejoblíbenější slovenský bratia pana Poláčka...

Jinak teda nic proti němu, neznám ho, ale to, co předvedl ve speciálu k ME... Za to by se nemusel stydět ani Vávra se mnou dohromady. *1*
            • Ringwraith
              No jo no, ale pak by to mohlo pokaždé začínat tím, že Lukáš Grygar řekne: "Tak, co zajímavého nám Mick The Mage napsal tento týden..."

(Nic proti Mickovi, jen narážka, že mi přijde, že ho má Lukáš Grygar nějak rád.)
  • Pavel

Zdravím podcast hodnotím kladně a sem moc rád že se konečně vrátil "Hpod" v plné síle.

Každopádně musím podotknout že hlas (i kompletní vystupování) pana Dobrovského mi vůbec neschází vždy na se mi jevil jako arogantní idiot asi je to vykoupeno intelektem jelikož jeho články (ne jen ty herní) maji vždy hlavu a patu.

Budiž ať propukne ukřižování *1*.
    • Pavel je v poho

Me naopak prijde Pavel dobrej a je skoda, ze neni ve stale sestave. Jinak dik za podcast, jsem s nima od zacatku a ta vyluka znamych hlasu byla neco jako detox:D Uz to nedelejte prosim!!! :D
      • S tím detoxem máš pravdu ^^ : )
  • Draken69CZ

wow

LG začal dýlovat nebo si koupil mašinu?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit