-
Tak to vypadá, že se kluci z podcastu líbí klukům z diskuze na games. *1*
-
Jisti to zase dneska zaslouzilec Slotermeyer?
-
-
Poslušně hlásím, že to jistím.
-
-
Byste mohli předplatitelům dávat přístup k nesetříhaným podcastům... včetně prostojů na cigáro, když to tak chtějí *1*
-
-
Aha, uz to ctu - podporte Games.cz! No to sou mi veci ...
-
Predplatitelum? Predplatitelum ceho?
-
-
Hlášení: Kvůli nemoci a zahr. cestě rušíme výjimečně tento týden natáčení Fight Clubu. Na pravidelný program vysílání navážeme v pátek. Díky za pochopení.
-
-
Doufám že jen dneska má Retro zpoždění. Že se neruší nebo tak nějak.
-
-
Retro GP byl pripravenej, ale tenhle tyden se nam lepi smula na paty a kvuli Pavlove mensi nehode jsme to nakonec museli zrusit.. Mel byt k vyroci PlayStationu a udelame ho tedy pristi tyden.
-
-
Nevadí, přeji brzké uzdravení a budu se těšit na příště. Výročí stejšnu? tedy na konzole a né Vietcong ne že bych nechtěl ale to mne poněkud překvapilo.
-
-
-
Doufám, že dnešní podcast platí! *3*
-
-
Dnes je retro gamesplay, ne podcast.
-
-
Takže podcast vůbec tento týden nebude? Tak to je zklamání.
-
-
Co si nepochopil na této větě? "Kvůli nemoci a zahr. cestě rušíme výjimečně TENTO TÝDEN natáčení Fight Clubu."
-
-
Asi ho zmátla věta "Na pravidelný program vysílání navážeme v pátek." Nejspíš si myslel, že bude FC v pátek.
-
-
Aspoň nám nezevšední :)
-
-
-
-
tak v pátek aspoň v mikuláškém cosplayi *1*
-
-
Fight Club až po E3?
-
-
Klasickej ano, namísto toho pojedou tenhle týden každej večer (s výjimkou dnešního, kdy vysíláme přenosy z konferencí) shrnující podcasty.
-
-
já měl takový hezký dotaz, ale počká až do příště
-
-
-
Kdy date fight club na itunes ?
-
-
My to tam nedavame rucne, melo by se to sosat automaticky, ale je videt, ze nejak dlouho trva.. Zkusime to proverit.
-
-
vkuse by ma zaujímal prečo tu toľko ludi problém z iTunes mne všetko funguje vždy hneď a správne jediní problém bol vtedy keď sa tratila 14. a stiahla sa mi dva krát ale to stačilo zmazať ... dnes bol na iT (asi) hneď a v pohode ho stiahlo
-
-
to nevim
Nevim proc jen to to tam mas okamzite. Mne se objevuje novy dil na Itunes s velmi rozdilnym zpozdenim, nekdy je to i tyden, ale to bylo jen ze zacatku, ted to byvaji max. dva dny
-
-
-
-
Nechcete znova zaviest do podcastu citanie tych zaujimavejsich diskusii?
-
-
Kdosi se už na to ptal se mi zdá. Myslím, že říkali, že na to prostě nezbývá čas.
-
-
Já jsem se na to ptal, kolego. *5*
< irony>A ano, v návalu velmi zajímavých témat k diskuzi na to prej nemají čas.< /irony> -
-
Ach ták.
No vskutku to zní jako dotaz na který by jsi se zeptal ty. -
-
Skutečně by to však nemuselo být ve stylu "Ták a nyní si probereme, jakou diskuzi obšťastnil svojí přítomností Trol.diskuzni tento týden"... *1*
-
-
Jo? Mně zas přišlo, že je to nejoblíbenější slovenský bratia pana Poláčka...
Jinak teda nic proti němu, neznám ho, ale to, co předvedl ve speciálu k ME... Za to by se nemusel stydět ani Vávra se mnou dohromady. *1* -
No jo no, ale pak by to mohlo pokaždé začínat tím, že Lukáš Grygar řekne: "Tak, co zajímavého nám Mick The Mage napsal tento týden..."
(Nic proti Mickovi, jen narážka, že mi přijde, že ho má Lukáš Grygar nějak rád.)
-
-
-
-
-
-
Pavel
Zdravím podcast hodnotím kladně a sem moc rád že se konečně vrátil "Hpod" v plné síle.
Každopádně musím podotknout že hlas (i kompletní vystupování) pana Dobrovského mi vůbec neschází vždy na se mi jevil jako arogantní idiot asi je to vykoupeno intelektem jelikož jeho články (ne jen ty herní) maji vždy hlavu a patu.
Budiž ať propukne ukřižování *1*. -
-
Pavel je v poho
Me naopak prijde Pavel dobrej a je skoda, ze neni ve stale sestave. Jinak dik za podcast, jsem s nima od zacatku a ta vyluka znamych hlasu byla neco jako detox:D Uz to nedelejte prosim!!! :D -
-
S tím detoxem máš pravdu ^^ : )
-
-
-
wow
LG začal dýlovat nebo si koupil mašinu?