-
,,Toužím ted ze všeho dnes nejvíce po tom aby mě Darina v životě odpustila a toužím nejvíce po tom ji dnes vidět a obejmout jí od srdce vždy laskavě a srdečně." MD.
-
,,Chlap na muže musí být rád vždy nemilosrdně tvrdý a občas i zlý a na
ženy vždy hodný, to je správně hodnotově právě sado-masochismuz, právě
tak u sebe hodnotově dnes vnímám sado-masochismuz či správné a nejlépe
vždy vyvážené sado-masochistické rysi v osobnosti, protože chlapi mají
sadismuz v sobě a ženy mají v sobě naopak více masochismu. Jsem
sado-masochista, nepotřebuju druhým lidem nikdy rád zbytečně ubližovat a
neubližuju druhým lidem nikdy rád, ale také vím že to občas bez
ubližování už mužum už vubec dnes nejde a je to tak hodnotově vždy
správně. Chlap si proto rád má a proto i vždy i rád musí vybíjet vždy
svou zlost rád na mužích, nikdy ne na ženách, muž by měl vždy ženu za
emoční péči a za její mateřský cit vždy hluboce respektovat, obdivovat a
chránit a neubližovat ženám a být vždy u sebe schopný nenávidět se
hluboce rád a trestat se rád sám za každé své zbytečné ubližování vždy
už ženám. Takový jsem já a právě takový jsou dle mého skutečně nejvíce
právě těžký melancholici, a já těžký melancholik se zkušeností s těžkou
emoční deprivací v raném dětství a následně i s těžkými depresivními
stavy ve svém dospívání rozhodně už těžký melancholik jsem, a právě
takového člověka, těžkého melancholika dnes nikdo nijak psychicky už
nezlomí." Martin Dyntar -
,,Chlap na muže musí být rád vždy nemilosrdně tvrdý a občas i zlý a na ženy vždy hodný, to je správně hodnotově právě sado-masochismuz, právě tak u sebe hodnotově dnes vnímám sado-masochismuz či správné a nejlépe vždy vyvážené sado-masochistické rysi v osobnosti, protože chlapi mají sadismuz v sobě a ženy mají v sobě naopak více masochismu. Jsem sado-masochista, nepotřebuju druhým lidem nikdy rád zbytečně ubližovat a neubližuju druhým lidem nikdy rád, ale také vím že to občas bez ubližování už mužum už vubec dnes nejde a je to tak hodnotově vždy správně. Chlap si proto rád má a proto i vždy i rád musí vybíjet vždy svou zlost na mužích, nikdy ne na ženách." Martin Dyntar
-
,,Chlap na muže musí být rád vždy nemilosrdně tvrdý a občas i zlý a na ženy vždy hodný, to je správně hodnotově právě sado-masochismuz, právě tak u sebe hodnotově dnes vnímám sado-masochismuz či správné a nejlépe vždy vyvážené sado-masochistické rysi v osobnosti, protože chlapi mají sadismuz v sobě a ženy mají v sobě naopak více masochismu. Jsem sado-masochista, nepotřebuju druhým lidem nikdy rád zbytečně ubližovat a neubližuju druhým lidem nikdy rád, ale také vím že to občas bez ubližování už mužum už vubec dnes nejde a je to tak hodnotově vždy správně." Martin Dyntar
-
,,Toužím ted ze všeho dnes nejvíce vidět Darinu a obejmout jí." MD.
-
,,Žena mého otce Josefa Dyntara Lenka Šilarová v Rychnově nad Kněžnou je nekrofilní sadistická zruda, vypočítavá a mstivá cholerická povaha, ta by měla být za zdmi ustavu, otec s ní má peklo a není s ní v životě štastný, takovou agresivní sadistku se sklony k nekrofilnímu sadismu nejde už ani vubec v životě dnes v nejmenším milovat. Upřímně dnes hluboce lituju mého otce Josefa Dyntara že se jí nekonpromisně tvrdě nepostaví a nevyhodí ji ze svého bytu a ještě svuj byt přepíše na ní, dopadnul sám uplně stejně neštastně ve svém životě jako má matka s Matuškou." Martin Dyntar.
-
Depresivní psychóza #zezivotabipolarky #bipolarniporucha Teryll ART 3 tis. odběratelů, ,,Teryll toto tvé video bohužel stažené z You-Tube ještě nemám, ale viděl bych ho jako hodně duležité a možná i klíčové." MD.
-
Depresivní psychóza #zezivotabipolarky #bipolarniporucha
Teryll ART
3 tis. odběratelů, ,,Teryll toto tvé video bohužel stažené z You-Tube ještě nemám, ale viděl bych ho jako hodně duležité a možná i klíčové." MD. -
,,Teryll nevím zda jsi ještě stále ted v USA, ale doufám že se snad sama někdy ještě ráda vrátíš zpět do České Republiky." MD.
-
CHCETE SEBEVĚDOMÍ? PŘIJMĚTE SVOU ODVRÁCENOU STRÁNKU - Stínové já (Carl Gustav Jung) #teryllart, MD.