-
,,Teryll hodně lidem jsi svým pronikavým usudkem na serveru You-Tube otevřela v životě oči." MD.
-
,,Přeji nejlepší české Youtuberce Teryll ,,Art" hodně zdaru a hodně štestí v jejích videiích na You-Tube, at točí videa dál, má to smysl, k Youtuberum mám osobně velký odpor, ale Teryll je u mě výjimka, miluju její videa a hodně jsem i díky ní v sobě toho více pochopil, škoda že je Youtuberka Teryll dnes zadaná, Teryll jsi vyjímečná žena, tolik laskavá a srdečná, puvabná, šarmantní a charismatická, pohledná, upřímná a vždy k druhým lidem vždy hodně otevřená bez předsudku i hodně chytrá, inteligentní, sebevědomá a sečtělá i pokorná, máš v sobě Teryll zároven i nesmírnou pokoru a nejspíše i empatii, nejlíp víš o čem mluvíš, máš Teryll u mě muj obdiv a muj silný respekt, zejména díky tvým pro mě nejlepším videím "Melancholie - Lepší Slovo Pro Depresy", "Jak si Nastavit Zdravé Hranice" (toxické rysy), "Rozdíl mezi Sebevědomím a Narcismem" (toxické rysy) a "Jak Bojovat s Depresí Tipy", právě tyto videa mám z You-Tube dnes stažená, pro mě osobně Teryll nejlepší tvá videa, toč dálší videa Teryll a bud v životě se sebou vždy spokojená a štastná, zasloužíš si to, přeju ti Teryll v novém roce v životě vše nejlepší, hlavně hodně lásky, i té fyzicky intimní a hodně tvé radosti a lásky, i hodně tvého osobního štěstí, hodně duševní pohody i rodinné pohody a vždy hodně pevného zdraví Teryll, zasloužíš si to Teryll právě proto jaká sama jsi, srdečná a laskavá, pohledná, puvabná, šarmantní a charismatická, vždy upřímná a otevřená k druhým lidem vždy bez předsudku, hodně vysoce inteligentní a chytrá, sečtělá, sebevědomá a vyjímečná žena, právě takovou dnes sama jsi Teryll, puvabnou, šarmantní a charismatickou i vyjímečnou dnes ženou, která rozdává na You-Tube sama vždy druhým lidem radost, lásku a naději." Martin Dyntar, Trutnov.
-
Клип: Россия - Игорь Тальков (HD) / Clip: Russia - Igor Talkov (HD) ,,Neštastný a šokující hluboce dnes upřímný a otřesný pravdivý obraz totalitního Ruska" MD.
-
,,V Rusku politicky umlčovat nezávislá média a potírat a potlačovat
nezávislá média, tak jsem to myslel kde v jedné větě pak nakonec bohužel
mi stále ještě něco chybělo. Už se k tomu nechci dál vracet." MD. -
Океан Ельзи - Я їду додому | I'm going home (new version) na You-Tube ,,Moc pěkná písen, která mě hodně přirostla dnes hluboce k srdci, není mě zdaleka dnes uplně už jedno co se dnes s politicky Ruskou válečnou agresí dnes děje na Ukrajině, trpím také s Ukrajinou, miluju Ukrajinu pro její nejlepší hudbu Ukrajinských OKEAN ELZY! i Ukrajinských VEREMIY!, pro mě dnes srdce i duše celé dnešní Ukrajiny, Ukrajina v té bolesti a v tom trápení dnes není zdaleka sama, dějou se nejen špatné, ale i neštastné a hluboce otřesné a šokující nehumánní, nelidské věci na Ukrajině, potírání a potlačování demokratických lidských práv, politická perzekuce, masové vraždění, masové hroby, politická perzekuce, nelidské, nehumánní mučení a další věci, které se často do médií k veřejnému podvědomí do společnosti dnes raději celé pravdivě už ani nedostanou co vše je na Ukrajině s Ruskou válečnou agresí dnes špatné a nehumánní, nelidské, šokující a otřesné čeho je totalitní Rusko dnes schopné, potírat a potlačovat nejen demokratická lidská práva, ale věznit vždy politické oponenty, tzv. politické vězně a politicky cenzurovat médiích válečnou propagandou a válečným ospravedlněním vždy celou skutečnou pravdu o válečné Ruské agresi právě na Ukrajině, netrpí jen Ukrajina, už se vše dotýká i celé Evropy a státu EU a mezinárodního válečného konfliktu Ruska s NATO, dopadne to brzo politicky a ekonomicky i na celou Evropu a nebude to trvat nijak dlouho, Rusko rádo provokuje válečný konflikt s NATO, protože dnes už ekonomicky samo Rusko na tom není dnes vubec nejlíp, nejen kvuli ekonomickým sankcím právě proti Rusku, ale i fanatickým válečným zbrojením a vnitrostátními neustálími občanskými problémy a permanentními občanskými nepokojemi právě v této samotné zemi." Martin Dyntar.
-
Диана Арбенина. Ночные Снайперы - Раскалённые (2019) na You-Tube ,,Dnes jedna z nejkrásnějších a z nejlepších už písní ruské zpěvačky Diany Arbeniny, kterou mám také rád, miluju její tolik melodicky v jejím nejlepším hlasovém podání, v její výrazné intonaci v jejím melodickém ladění se svým hlasem její v ruské populární či pop rockové hudbě nejlepší výrazný hlas snad dnes i ze všech ruských zpěvaček, tahle písen ted nejlíp intimně duvěrně nejlíp vypovídá už dnes právě o tom co v sobě vše ted v poslední době prožívám a cítím. Cítím a prožívám ted toho hodně moc, láska je ted v temnotě." Martin Dyntar
-
,,Chtěl jsem se tu aktivně občansky se plně se angažovat ve společnosti svým psaním!, dařilo se, 31. 12. tu se svým psaním definitivně už končím!, pořád si občas někdy říkám abych neskončil někdy v životě podobně nebo už stejně jako investigativní reportér Jan Kuciak na Slovensku, mám k tomu v životě blízko, stát se to skutečně u mě muže." Martin Dyntar, Trutnov.
-
,,Folk punkový textař i folk punkový solový zpěvák Andrey Knyazz na akustickou kytaru, člen legendárních ruských folk punkových Korol I Shut v akustickém doprovodu své vynikající i vyjímečné houslistky, živě ve svém akustickém hudebním vystoupení z Moskvy v roce 2017, to vše jen líp k upřesnění." MD.
-
Акустический концерт АНДРЕЯ КНЯЗЕВА (Москва 03.01.2017) na You-Tube ,,folk punkově Andrey Knyazz živě na akustickou kytaru v doprovodu své houslistky, člen legendárních věhlasných a slavných ruských folk punkových Korol I Shut, od nichž jsem měl v MP3 v minulosti celou jejich kompletní hudební diskografii, která není pro mě dnes to hudebně pravé, jeho písen "Písmo z Transylvánie" mě však vždy dojme hluboce k slzám, a mužeme se těšit a očekávat i krásnou písen ruských Korol i Shut "Prygnu so Skaly" i nejlepší hudební pruřez Andreye Knyazzeva hudebním albem ruských Korol i Shut "Akustické Album", které nahrál s ruskými Korol i Shut, které neštastnou předčasnou smrtí jejich zpěváka bohužel předčasně svou slavnou a věhlasnou a v Rusku dnes legendární hudební kariéru předčasně ukončili, bohužel hudebně ukončili, ale jejich hudební album "Ako ve Stare Skazce" taky není hudebně dnes uplně špatné, ani jejich melodicky skvostné a melodicky podmanivé "Akustické Album", ale pro mě osobně to dnes není bohužel hudebně vubec to pravé co bych očekával, folk punk je mi dnes hudebně více vzdálenější, mám dnes blíže spíše mnohem více k tzv. "Melodic Heavy Folk" k folk metallu, k metallu i k modernímu rocku Ukrajinských VEREMIY! a Ukrajinských OKEAN ELZY!, to je dnes duše a srdce celé dnešní Ukrajiny, to je dnes má největší srdeční hudební záležitost kromě dnes západoněmeckých DIE TOTEN HOSEN! nic jiného občas ještě kromě ruštiny a kromě právě ruské melodické populární či ruské melodicky pop rockové hudby, kterou mám dnes celou nejlíp detailně, podrobně dnes hudebně celou nejlíp zmapovanou od jejich samotných hudebních počátku v 80. letech v Rusku především dnes už nejvíce po rok 2012, protože současná ruská populární či pop rocková hudební scéna v současném Rusku už mě hudebně moc nezajímá a ani moc hudebně už vubec dnes nepřitahuje a hudebně mě dnes už neoslovuje, to nejlepší z Ruské melodické populární, resp. pop rockové hudby v Rusku už bylo v 80. i v 90. letech i také pak později, ale dnes už zdaleka ruská populární či ruská melodicky pop rocková hudba už zdaleka dnes není tím tolik dobrým a vyjímečným čím byla v Rusku právě v samotných 80. a v 90. letech a také i ještě něco málo pak později (především nejlíp po rok už 2012) už právě hudebně mnohem dříve." Martin Dyntar, Trutnov.
-
,,Nežerte furt ty psychiatrické prášky, je tady ve společnosti dnes už riziko škodlivé a zhoubné epidemie závislosti na psychiatrických práškách, to není cesta, řešte prosím sami své psychické či duševní problému humánněji, lidsky vždy mnohem líp i jinou cestou, vždy cestou klinických psychologu a klinicky vysoce kvalifikovaných a vysoce odborných psychoterapeutu, vážím si švýcarského psychiatra i hlubinného psychoanalitika Carla Gustava Junga i psychoanalitika Sigmunda Freuda pro jejich užitečné cenné a přínosné myšlenky a názory, prášky nejsou žádným dlouhodobým řešením, ty vás neuzdraví, přečtěte si sami vždy laskavě nejdříve velice vždy pečlivě a dukladně pozorně nejdříve vždy informační příbalový léták k psychiatrickým lékum raději vždy ještě dříve než je do sebe nakonec začnete nehumánně cpát nakolik vám to zkurví vaše zdraví a doporučuju číst od začátku až do konce co je skutečně nehumánní, otřesné a šokující psychiatrické léky vždy dlouhodobě užívat nikdy není žádným řešením, apeluju na NUDZ i na svědomí dnes každého hledejte vždy líp jinou cestu, i deprese je přirozená a i depresí si člověk v životě vždy projít musí, nevěřte sami jen psychiatrum, oni jen dělají za co jsou dnes vždy sami dobře placeni a ohodnoceni přes pojištovnu a přes velké farmaceutické firmy jaký je to dnes všechno lukrativní, vysoce vždy výhodný byznys, proto je to celé v systému psychiatrické péče dnes celé špatně nastavené, proto je to celé všechno dnes nehumánní, nelidské, špatné a otřesné a většinová společnost sama by se dnes o to měla vždy více zajímat a nebýt k tomu už nikdy více dnes nečinná, pasivní a lhostejná a přehlížet dnes toto bezpráví lidí se zkušeností s duševním onemocněním, to už dnes musí ve společnosti skončit, proto i dnes hluboce sám naléhám a apeluji dnes i na NUDZ i na Českou Lékařskou Komoru at už i psychiatři sami vždy nemají dnes poslední své slovo." MD, Martin Dyntar, Trutnov.