-
- Výměna vyloučena! – 2:18(hudba: Wolfgang Rohde / text: Campino)
- Nikdy nesouhlasím – 3:44 (Campino)
- Hot-Clip-Video-Club – 4:01 (Rohde / Campino)
- Vítejte v Německu – 3:56(Michael Breitkopf / Campino)
- Pod, dál a dál – 3:02(Campino, Hanns Christian Müller, W. Thal / Campino, Müller)
- Erotim-Super-3-feucht – 0:31 (Skica, Müller)
- Kup MĚ! – 3:30 (Breitkopf / Campino, Müller)
- Motorová pila Homolka – 0:36 (skica, Müller)
- Sascha... vzpřímený Němec – 2:34(Campino, Müller)
- Svědomí – 2:41 (Breitkopf / Campino, Müller)
- Šťastnou cestu – 5:04 (autor: Holst / Campino)
- Alles aus Liebe – 4:34 (Campino)
- Wünsch Režie byla – 4:15 (Andreas Meurer / Campino)
- Můj největší nepřítel – 3:08 (autor: Holst / Campino)
- Rambo-Dance – 4:09 (Meurer / Campino)
- Disaster Squad – 4:30 (von Holst / Campino)
- Poslední den – 3:28 (Meurer / Campino) Skrytá trať
Miluji fenomenální album "Kauf Mich!", fenomenálním albem je proto, že texty písní jsou hodně kvalitní a jsou mnohem lepší než jsou na předchozích albech, texty písní na albu "Kauf Mich!" se obrací ke kritice reklamy, masové spotřeby (masového konzumu) a pravicového radikalismu, a všechny písně jsou luxusní, jsou dobré, jsou na albu klenotem, díky tomu album "Kauf Mich!" nemá žádná slabá místa a dobře drží pohromadě jako jeden celek, a také zvažuji na svém těle tetování s nápisem DTH 93-96, odkazující k jejich 2 hudebním vrcholum právě na albech "Kauf Mich!" a "Opium furs Volk". Tyto alba jsou v jejich hudební kariéře dnes nepřekonatelná.
-
Тальков. Убийство за кулисами [Честный Детектив] na You-Tube, nepohodlný protirežimní ruský zpěvák a folkař Igor Talkov. MD
-
nelze mě tu vložit delší komentář převzatý ze zdroje wikipedie... škoda.
-
,,Ještě se mi v RIAPSu rádi smějí se slovy že ted teprve sám nejlíp poznám její bolševické praktiky." MD.
-
Poslouchám Die Toten Hosen už více jak 20 let a přesto ještě stále neumím pořádně německy, jen pasivně už něco málo přeložím, někdy od roku 2002 po zakoupení CD orig. alba "Auswartsspiel", vyrazil jsem téhdy z malé vesnice (dnes městys) z Doudleb nad Orlicí, kde jsem vyrustal, kvuli tomu až do Prahy, abych ho sehnal náhodou a nečekaně. Miluji rockovou hudbu a rocková hudba mi změnila život. Vyrustal jsem s láskou k německému jazyku na tvrdém německém industriálním metalu Rammstein, ale nikdy to nebylo to pravý, Die Toten Hosen jsou mnohem lepší. U Rammstein je to hodně typicky o metalu, ale také hodně o silné nenávisti, o pohrdání lidmy a životem, o sado-masochismu, a hlavně o sado-masochismu! Téhdy jsem poslouchal hudbu Rammstein, které jsem ještě nerozuměl, texty písní jsem si do češtiny vubec nepřekládal a nechápal jsem vubec o čem jsou texty písní, líbyl se mě jen německý jazyk více než hudba, více než metal, nic více! Die Toten Hosen jsou pro mě dnes hodně o lásce a přátelství, o osobní svobodě, o solidaritě a nezávislosti, a také už především o pacifismu... ...o tom metal nikdy nebude, punkrock je pro mě více než metal, metal jako hudba je dnes pro mě skutečně až moc negativní, hodně jsem jen díky Punku a díky Die Toten Hosen nakonec i konečně i změnil názor na hip-hop, je to pro mě "jiná generace" (mladší generace), ale měl bych nakonec osobně hip-hop mnohem raději než metal, protože dokáže být spřízněná i s Punkem a s punkrockem, ale za to metal sám o sobě bohužel už nikdy a zřejmě už nikdy vubec.
-
Opium fürs Volk je album punk rockové kapely Die Toten Hosen s texty výhradně v němčině. Název alba odkazuje na poznámku Karla Marxe, který napsal: "Náboženství je [...] opium lidu." Texty alba se zabývají tématy morálky, náboženství a smrtelnosti. Stejně jako téměř všechny předchozí nahrávky kapely bylo produkováno Jonem Cafferym a bylo vydáno 26. ledna 1996 jako první album na vlastní nahrávací společnosti JKP.
Na akci u příležitosti kongresu německé protestantské církve v Hamburku v roce 1995, kterého se Campino náhodou zúčastnil, se setkal s opatem Stephanem Schröerem. Krátce poté, v srpnu 1995, Campino přijal Schröerovo pozvání a odjel na týden do benediktinského opatství Königsmünster v Meschede. [1] Účast na mnišském životě inspirovala Campina k napsání některých textů a konceptu alba.[2]
Po vypršení smlouvy s Virgin se kapela rozhodla do budoucna osamostatnit na velkých vydavatelstvích a v roce 1995 založila společnost JKP. Zároveň podepsala smlouvu s Eastwest Records, dceřinou společností Warner Germany.
Témata a tracklist[editovat | editovat zdroj] Editovat zdroj]Texty[edit | edit source] Editovat zdroj]Seznam stop
- Otče náš – 1:10 (úprava Die Toten Hosen)
- Mensch – 4:08 (hudba: Andreas von Holst / text:Campino)
- Moucha – 1:54 (Campino)
- Desatero přikázání – 4:04 (Wolfgang Rohde / Campino)
- Zlý vlk – 4:02 (autor: Holst / Campino)
- Nic nezůstane pro věčnost – 4:10(autor: Holst, Campino / Hanns Christian Müller, Holst, Campino)
- Ewig währt am längsten (Dub) – 2:54(Andreas Meurer / Müller, von Holst, Campino)
- A tak dále – 1:40 (Rohde / Campino, Müller)
- Bonnie a Clyde – 3:30 (Michael Breitkopf / Campino)
- Žabí princ – 3:47 (Breitkopf / Campino)
- XTC – 4:16 (Meurer / Campino)
- Lügen – 4:12 (von Holst / Campino)
- Ráj – 4:08 (Campino)
- A žijeme – 3:50 (Meurer / Campino)
- On myslí, ona myslí – 4:34 (Campino)
- Terapie duše – 5:13 (Breitkopf / Campino)
- Viva la Revolution – 4:46 (Breitkopf / Campino)
- Zehn kleine Jägermeister – 4:45(Rohde / Müller, Campino)
-
Martas, kdo jsou melancholikové (labilní introverti) - Andreas Frege, Campino (Ne, 20. 10. 2024 - 18:10)
Campino má vlídný a melodicky příjemně zabarvený ton hlasu, dobře jako zpěvák se svým hlasem vždy skvěle intonuje. Nelze opomenout to, že právě podle psychologu právě pak samotní melancholici (labilní introverti) mají jen několik málo opravdových přátel, a své přátelé vybírají i obezřetně, velice opatrně, a umí druhé lidi vyslechnout, kdy typicky soucit s druhými lidmi je dohání vždy až k slzám. To na Andrease Fregeho - na Campina už upřímně hodně sedí. Melancholici ve skutečnosti respektují a vyžadují předpisy. Melancholici jsou podle psychologu vážní, cílevědomí, přemýšliví, svědomití a vnímaví k ostatním lidem, jsou obětaví a věrní, spolehliví a zodpovědní. Melancholici jsou perfekcionalisti, ale také dlouze analyticky systematicky plánují své činy, než se do něčeho pustí, nechci vychvalovat, ale na Andrease Fregeho - na Campina právě toto všechno už upřímně hodně sedí. Jsou to analytici a systematici, kteří vždy hledají svou vlastní cestu. Ale právě ze své i osobní dnes zkušenosti nejlíp vím že právě melancholici se k slzám dojímají vždy nesmírně spontánně rádi, a jako i melancholik nejlíp vím, že člověk pláče rád když pláče spontánně a nenásilně, vždy přiměřeně, a pro i vždy také často, proto i právě melancholici vždy mají hluboce dobré srdce a jsou to rodinný typy, milují vždy blízkost svých přátel a blízkost i své rodiny a jsou rádi nostalgičtí, milují svou emoční vášnivost a zasněnost i nostalgii, dokáží stejně silně milovat jako nenávidět, v partnerském vztahu jsou melancholici vždy hluboce oddaný, hluboce loajální a celoživotně věrný, a snad i proto také i hodně žárlivý, vím to vše nejlíp i z vlastní zkušenosti a rozhodně melancholici nejsou zdaleka jen osobně hluboce nevyrovnaný, tzv. labilní, dnes se z moderního forenzně dnes psychologického hlediska o melancholicích už otevřeně dobře vědí i jiné věci, že mají velice dobrou emoční inteligenci a jsou velice empatičtí, a především že mají vždy už i velkou romantickou duši a jsou to velký romantici i skeptici a pesimisti, i skeptičtí pesimisti, Andreas Frege známější jako Campino rozhodně nemá žádnou mániodepresy, žádné mániodepresivní stavy, žádnou bipolární afektivní poruchu osobnosti jak jsem se občas i bohužel hodně mylně domníval, ze své zkušenosti totiž dnes jako melancholik právě i nejlíp osobně dnes vím, a také to mohu za sebe i plně odsouhlasit a plně potvrdit, že dlouhodobý permanentní silný smutek, že permanentní melancholie vždy vede ke svému opaku, vždy k mánii, občas i k hlubokým propadum své nálady a i k pěkným extrémum v náladě protože to co i člověk, to co právě melancholik permanentně prožívá často není jen smutek, ale i upřímně hluboká a těžká deprese, která jak z vlastní zkušenosti dnes i vím muže vést k sebepoškozování i k sebevraždě, a upřímně často i skutečně vede. Mám osobní zkušenost se sebepoškozováním i se samotným i s opakovaným dnes pokusem o sebevraždu (opakované předávkování psychiatrickýma lékama, život který nemá sám smysl, písen "1000 Nadeln" o tom za mě nejlíp mluví). Melancholici vždy mají vyšší intelekt i vždy velice dobrou emoční inteligenci, melancholici jsou hluboce empatičtí. Nejlíp o melancholii a nejlíp i o melancholicích na serveru YOU-TUBE mluvila youtuberka Terryll Art (osobní zkušenost s bipolární afektivní poruchou osobnosti, 2 typ - dlouhé depresivní epizody a kratší hypománické epizody), 7 minutové video najdete dnes na YOU-TUBE pod názvem "Melancholie - lepší slovo pro depresy."
"Vzpomínám jak jsem se téhdy seznámil s Klárkou Kratěnovou, se kterou už dnes nejsem, a nikdo mi to stejně asi nebude už věřit, která byla skutečně tolik svým fyzickým vzhledem tolik osobně už nejvíce podobná Brigit Minychmayer po boku Campina z klipu Die Toten Hosen "Auflosen", až jsem tomu nemohl sám už věřit, a začal jsem se ptát pak sám sebe, zda existuje jen náhoda, nebo i osud, a mám snad na světě dvojníka, nemužu tomu sám věřit. Takže asi náhoda. Jsem stejně jako i Andreas Frege také rak, téměř zajimavá zvláštní shoda, on je narozen 22.6., já zase 25.6., už pomalu začínám věřit na něco mnohem více, ale raci vždy milují rodinu a svuj domov, jsou to určitý vždy i hodně velký romantici a i velký zpátečníci, nejdou už nikdy moc často s dnešní dobou, za to vždy milují domov a rodinu, a toho se v životě i drží. Jako textař písní mě Campino vždy dostal." Levicový anarchista a dnes Volnomyšlenkář Martin Dyntar.
-
stejně už zprominutím musím říct jediné ty vole 3 a pul hodiny a já
navzdory tomu už bohužel i stejně i tak nakonec zapomenu na kolik že to
bylo 43. Bravo "Lyubov ne Gorit" a 44. řecké Endelehia s jejich
melancholickou písní, baladou "Mikri Istoria" najdete při přehrátí
jejich "Best Of" v časovém posunutí pak asi na celou 1 hodinu a přesných
5 minut a právě i tam pak právě i tuto samotnou písen "Mikri Istoria" k
poslechu i teprve pak najdete, nakonec i teprve až konečně už ted
nejlepší hudební absolutní TOP44!, a možná snad i pak nakonec i
pochopíte proč mi na tom všem vlastně tak osobně už hudebně i tolik
fanaticky a radikálně už hudebně dnes nejvíce už záleží teprve až potom
až i všechny samotné písně teprve i celé uslyšíte, myslím si i ted že
právě bez toho už dříve to asi bohužel už zdaleka ani vubec nepochopíte
kolik je v tom všem upřímného srdečného hlubokého zájmu, kolik času a
usilí abych právě tomu všemu skutečně i dal největší a neuvěřitelnou
dnes hudební originalitu, hudební autenticitu i neskutečnou už hudební
hloubku, ale tahle zvláštní noční sova (nebo snad suva?) tady nad ránem
dnes končí, jdu ted spát! a bohužel nestihnu už vubec ani honit, opravdu
jsem to napsal?, to jste tu nečetly, asi zas nějaký překlep!... 🙂 volnomyšlenkářský altruista a levicový humanista za lepší Trutnov Martin Dyntar. -
(RAMMSTEIN!, jejich text jejich písně "Sonne" z jejich dnes nejlepšího už hudebního alba "Mutter", datováno do roku 2001, pozn. jejich officiální hudební video klip právě k této písni "Sonne" mnou shlédnuto dnes osobně na 30 krát opakovaně dnes na You-Tube, a rád vždy se svým hlasem trochu melodicky rád ve svém zpěvu rád ladím, intonuji se svým hlasem vždy do refrénu dnes právě této písně "Sonne", melodicky překrásná písen německých RAMMSTEIN!, jedna z jejich dnes nejlepších hudebních písní právě německých RAMMSTEIN!, melodický klenot a melodický skvost dnes v jejich hudbě, v jejich "Německé Nové Tvrdosti", snad z mé strany ted doufám i konečně snad už poslední muj komentář!)
Volnomyšlenkář tělem i duší a levicový občanský aktivista i levicový humanista Martin Dyntar, Trutnov.
-
"Odcházím a už se sem i pravděpodobně raději nevrátím, je tady typicky
česky lehkomyslná a typicky i jen povrchní velice nudná a vysoce dnes už
velice i nezáživná diskuse o hovn. a na hovn. Jsem tady zhluboce osobně
jen zklamaný nezájmem o upřímnou i hlubší diskusi a frustrovaný
takovými lidmi a takovou dnes typicky i českou zkurveno. povahou
kříženou někde mezi včelou a prasetem. Bohužel! Tady to je v samotné
diskusi vždy jen největší ztráta času, mě mužete také urážet a
stigmatizovat i znevýhodnovat pro psychiatrickou diagnozu, to se pak do
lidí vždy dobře kope, ale právě narozdíl od Vás jsem tu otevřeně alespon
něčím hluboce i upřímně nejvíce v samotné diskusi a k samotné tu
diskusi i osobně přispěl! A to jediné se má vždy i počítat, nikdy ne
psychiatrická diagnoza, protože nikdy s jistotou vubec nevíte a ani
nemužete dnes s jistotou už sami vubec dnes vědět co vše je dnes v
lidské přirozenosti a co vše je dnes pro druhé lidi dnes přirozené, kdo
kolem Vás má nebo nemá poruchu osobnosti i bez tzv. Vám schválené, i bez
oficiální dnes psychiatrické diagnozy, proto i Stigmatizovat vždy kvuli
psychiatrické diagnoze je vždy pro většinu lidí a pro většinovou i
společnost často nejen pohodlné a velice i povrchní a také hluboce vždy
osobně pokrytecké, ale především je to vždy nesmyslné, a přesto to vždy
lidi s duševním dnes onemocněním vždy bohužel bolí nejvíce, protože se
sami hluboce vždy trápí a vnitřně užírají i duševně vždy trýzní svým
hlubokým vždy Sebestigmatem a Sebestigmatizací vždy, které jim i nejvíce
vždy brání právě dnes v jejich samotném zotavení, v jejich samotném
dnes znovuuzdravení, protože to, jejich psychiatrická diagnoza nikdy
není dnes přesně podle norem společnosti, ale to nejhorší vždy je, že
hluboké Stigma a hluboké i Stigmatizování vždy dělá většině lidí bohužel
dnes dobře, protože se tím, hlubokým Stigmatem zvenku vždy bohužel
nejlíp společensky tlačí na osobní vždy Sebestigma, aby bylo vždy co
největší a vždy i co nejhlubší, přesně to osobně zažívám a takové
pokrytecké swině je vždy i zabít málo jak moc je dnes česká společnost i
nechápavá a netolerantní, jak nedokáže sama tolerantně dnes přijímat a
přijmout, ale právě i za tím je vždy absence a vždy i nedostatek samotné
dnes mezilidské osobně vždy nejvíce dnes už duvěrné a rovnocenné
partnerské vždy komunikace, právě i tak vždy vznikají vždy špatné
stereotypní osobní dnes předsudky, které se už také mužou vždy odbourat a
vždy i plně vyřešit jen a jedině vždy už partnersky osobně vždy
duvěrnou komunikací, bez toho pak často platí dnes bohužel jediné - vždy
špatné jednotvárné stereotypní osobní předsudky a dezinformace,
polopravdy, mýty a pověry -, kterým i vždy bohužel osobně věříme často i
vždy mnohem více než samotné pravdě, ta nebývá nikdy černobílá ani
jednodduchá ani osobně nijak příjemná, právě i každá osobní zkušenost s
duševním onemocněním je vždy dobrá a užitečná, vždy cenná a vždy i
osobně přínosná, protože vždy nakonec i nejvíce vede k hluboké vždy
proměně žebříčku svých osobních i životních dnes hodnot, priorit a právě
i tím vždy i k největší mentální vyzrálosti, k největší mentální i
vyspělosti, a právě i to by dnes mělo být vždy v samotné dnes lidské
přirozenosti, aby člověk i vždy dalece a vždy i mnohem líp pochopil svou
lidskou přirozenost a své osobní vždy svědomí. Ale tahle společnost má jen své normy, ta nemá svědomí, to vždy vede jen k hluboké a k těžké depresy, svědomí vždy vede k hluboce a k těžce vždy depresivním stavum, je lepší ho dnes nemít, bez něj se dnes každému žije líp - bez toho řešit dnes otázku viny a svědomí i otázku osobní cti, pak jste vždy více společensky dnes nepohodlný a společensky dnes nepotřebný, to je dnes muj hlubinně psychoanalitický pohled právě dnes na samotné svědomí blízký myslím si i Sigmundu Freudovy a jiný prostě nikdy nebude." Martin Dyntar