-
,,text písně německých DIE TOTEN HOSEN! "Tauschen Gegen Dich", nejlepší
písen z jejich hudebního alba "In Aller Stille" z roku 2008." MD -
,,Aby se člověk s paranoidní schizofrenií dnes skutečně už plně nejlíp
uzdravil potřebuje nejdříve už psychologicky i psychoterapeuticky
systematicky precizně nejlíp v sobě porozumět samotnému Pojmu "Paranoia"
(strach, neduvěra i podezíravost, která je každému vždy do jisté míry
dnes lidsky plně přirozená, ačkoliv paranoidní schizofrenici v tom ve
své osobní "Paranoi" už nemají tzv. žádné přiměřené a bezpečné hranice,
dá se to u paranoidní schizofrenie často vždy logoterapií dnes klinicky
odborně psychoterapeuticky vždy navzdory tomu u paranoidní schizofrenie
celé změnit a dát své tzv. osobní či osobnostní "Paranoi" vždy u sebe
zdravé přiměřené a bezpečné hranice) a prožívat v sobě co nejvíce vždy
její opačné emoce, a to jsou právě vždy odvaha, statečnost, láska a
duvěra jako vysoce vždy kladné emoce, větší tolerance, respekt a uznání
jako to co nakonec i v hlubokém emočním traumatu vždy v minulosti i
nejvíce vždy už právě chybělo právě k samotné dnes i přirozené autoritě
ve vztahu bez jakkýchkoliv pak už nakonec ustavních už norem pravidel či
autorit, resp. přirozená autorita je vždy autorita už bez jakkéhokoliv
pak už nakonec ustavního přístupu k autoritám, k pravidlum a toho se
dnes ve svém plném zotavení vždy i nejvíce dnes držím.", jak říká
správně Jindřich Jašík: ,,Skutečná pravá podstata a skutečný pravý
význam Paranoidní schizofrenie je vždy teprve nakonec ve ztrátě své
uplné už naděje na svuj spokojený a štastný svuj život, v absolutní v
uplné i ztrátě veškeré své životní naděje ve svém životě na svuj
spokojený a štastný vždy svuj život." Volnomyšlenkář a levicový
humanista Martin Dyntar, Trutnov. (pozn. k vysokému náhledu na svuj duševní i zdravotní stav proč jsem dnes už tolik odvážný a osobně i statečný v mém životě!) -
U poslechu textu písně "Fallen" mé Slzy chladí tolik spalující žár mého žalem (k umírání) vyprahlého srdce.. krásná písen, s překrásnou melodickou intonací Campina s decentními kytarovými riffy..
-
,,Člověk se zapřisáhne že vydrží, když je to opravdu nezbytné a že každý den chce vydávat to nejlepší. Člověk slíbí, že je člověkem na koho se může spolehnout, věrná a pevná linie na jeho cestě. Všechny plány a cíle, každé přaní, které ve mně hoří, všechno to za co jinak tak bojuji, svoji důstojnost vyměním za tebe. Člověk se protluče půlkou života, dokud hledí někdy vzhůru a rozhlíží se a stojí tu sám. A zpozorujev tichu, když je k sobě upřímný, že každý osamělý úspěch také chutná hořce.Moje naděje a sny, moje představa štěstí, všechno to po čem jinak prahnu, je bez tebe bezcenné. Všechny křižovatky a cesty, všechno co tak dalekou leží za mnou, člověk by se mě dvakrát nezeptal, vyměnil bych za tebe. Každý
ještě tak krásný zážitek, každý triumf a každé vítězství, moje všechny
nejlepší momenty vyměnil bych je za tebe. (věnováno s hlubokou láskou
navždy Dari), MD. -
,,Vyděl bych sám křestanskou lásku v Bibli či řestanskou lásku podle Bible jako vždy bezpodmínečnou lásku každého člověka takového jaký je a vyděl bych křestanskou lásku jako vždy bezpodmínečné přijetí každého člověka takového jaký je a teprve pak v tom bezpodmínečném přijetí a v té bezpodmínečné vždy i lásce se teprve až nakonec pak správně snažit mu hluboce lidsky už porozumět a teprve pak nakonec i správně milovat a snažit se ho líp v bezpodmínečném tolerantním přijetí a v bezpodmínečné lásce teprve až pak nakonec i líp morálně usměrnit v tom hledat vždy vzájemně spolu ve vztahu vždy ty správné hranice pro křestanskou lásku a pro křestanský hluboce vždy lidský vztah. Ale sám křestan rozhodně nejsem,
vidím to sám dnes více vždy z toho forenzně více psychologického i
hlubinně dnes psychoanalitického hlediska." MD., Martin Dyntar. -
Tak minuli pátek venku 2 hodiny ve svižné chuzi po ulicích v Mladé Boleslavi jen na lehko v triku s potiskem německých DIE TOTEN HOSEN s jejich oblíbeným logem BIS ZUM BITTEREN ENDE s náběhem na zápal plic teď nejspíše i přecházím dost možná zápal plic :-) BIS ZUM BITTEREN ENDE!! MD.
-
,,hledám zaměstnání zn. ctižádostivý investigativní reportér" :-)
-
upraveno, mnohem líp ještě celé doplněno:
Ted jdu poslouchat proto německé RAMMSTEIN! officiální dnes jejich hudební videa k jejich dnes nejlepším písním "Asche Zu Asche", "Tier", "Bestrafe Mich!", "Klavier", "Alter Mann", "Mutter", "Sonne", "Ich Will", "Adios", "Im Nebel" a "Mein Teil", které dnes skutečně už upřímně nejvíce dnes miluju!" Volnomyšlenkář a levicový aktivista i levicový humanista, levicový anarchista Martin Dyntar, 41.let, Trutnov. PS. velký Fan německých RAMMSTEIN! MD.
-
Celý muj doslov k celému dnes vyjádření se k
nehumánní, k nelidskému a ke špatnému systému dnes psychiatrické péče v
České Republice! Celé mé vyjádření se k nehumánnímu, k nelidskému a ke
špatnému systému dnes psychiatrické péče v České Republice! Celý muj
doslov ke psychiatrii a doslov k nehumánnímu, k nelidskému a ke špatnému dnes systému psychiatrické péče v ČR!! Celé mé vyjádření se k nehumánnímu, k nelidskému a ke špatnému systému dnes psychiatrické péče v České Republice! "Zkurwený psychiatři, co o schizofrenii nenapíšou nikdy nikde na internet celou skutečnou už dnes pravdu!! Swině jedny!! To hluboké a největší dnes společenské Stigma schizofrenie je ve společnosti dnes nejvíce hlavně díky nim, a to chtějí kontrolovat swině jedny vždy hlavně i co nejvíce
a mit schizofreniky, pro ně jen psychopaty vždy pod sadistick. dnes co
největší dnes už vždy dominantní kontrolou, jak lidi s duševním onemocněním dnes vždy nejlíp ovládat, a tzv. před nimi vždy chránit celou dnes Paranoidně už nemocnou a zkurwenou společnost jaká je, která je sama nemocná, povrchní a hluboce dnes pokrytecká, kdy už právě zkušenost s duševním onemocněním dnes není a nikdy už ani nebude přesně dnes podle vždy dnes "vysněných" norem společnosti, společnost sama je dnes agresivní i netolerantní a sama dnes už nenávystná, ale to už slavný psychiatři, kteří vždy přece mají dnes sami už tabulky vždy přece na všechno, bohužel dnes už sami často vubec nevidí že jejich psychiatrické prášky by už dnes skutečně i upřímně měli žrát dnes bez rozdílu a bez výjimky vždy už všichni! Ale né, jen právě vždy s psychiatrickou vždy už diagnozou jsou nejvíce nemocný a nejvíce vždy i nebezpečný vždy pro společnost, kterou je přece třeba před nimi vždy chránit! Kdy se to lidské bezpráví ve společnosti už změní?! Kdy se to všechno konečně dnes změní?!!! Systém psychiatrické péče je dnes špatný a nehumánní, nelidský a zkurwený vždy nejlíp udržovat vždy už lidi nejlíp vždy v permanentní v typicky dnes vždy české podřízenosti, v permanentní v typicky dnes vždy české připosranosti a v permanentní v typicky dnes vždy české zbabělosti!! Všichni se přece dnes bojí a všichni dnes přece žijí v neduvěře a ve strachu!! To snad není také už Paranoia?! Rozhodně je, i bez psychiatrické dnes už i samotné diagnozy. Nezapomínejte už dnes sami nikdy na to!! pro špatný zkurwený systém, jaký je, a pro společnost, jaká dnes je, jsou lidi s duševním onemocněním dnes vždy nepotřený a vždy odpad společnosti a tak se vždy s nimi dnes vždy bohužel už i jedná!! Takový systém jaký je, si v žádném případě dnes už vubec v nejmenším už dnes nepřeje aby se dnes právě lidi sami s duševním onemocněním už jakkoliv proti systému dnes sami nějak už ozývaly, jsou totiž sami dnes nepotřebným odpadem pro systém i pro společnost dnes samotnou! Taková je dnes už bohužel největší PRAVDA, která
by navzdory silným emocím, které vzbuzuje a vyvolává neměla být
rozhodně nikdy už u veřejnosti jakkoliv potlačena a umlčena, jakkoliv
dnes už cenzurována!!" (psychiatrické léky pravidelně užívám, přesto svuj názor na dnešní špatnou a zkurvenou dnes psychiatrii už asi nikdy nijak osobně nezměním!!) . Volnomyšlenkář a levicový humanista Martin Dyntar, Trutnov.
-
Nejsem tzv. hypochondr, trpěl jsem hodně, jen uz přesně nevím co mi skutečně vlastně bylo, ted uz to vím - mám o sebe ted opět přirozene obavy, hodně ted pláču a hroutím se nervově, hnijou mě dásně a vypadává (ztrácí se) mě už teměř uplně leve obočí a nemužu ted už vubec spát a přijdu si na rukou na paži trochu více bledý a nemám, necítím už takovou chut k jídlu jako dříve a cítím se v poslední době i více fyzicky unavený než dříve, i proto mám ted zdrave podezření na leukémii v počátečním nebo už i v mírně pokročilém stádiu, bud to nebo snad nějakou chudokrevnost nevím, rád bych byl v nejbližší době psychiatricky už hospitalizovany pod NUDZ v Praze v Klecanech a potřeboval bych i mluvit s forenzní resp. s policejní psycholožkou aby mě nejlíp poradila jak prostě dál ted v mem životě, Dari myslím na tebe a chýbíš mi v životě hodně, nevím asi tě ještě v životě uvidím, procházím se ted vždy s potiskem loga Bis Zum Bitteren Ende (Až Do Hořkého Konce! Jak vystižne) německých DIE TOTEN HOSEN!! černem! na svem fan triku pravidelně vždy v odpoledních hodinách mezi 13 00 hod. až 16 00 hod. v Mladé Boleslavy přímo směrem od Tesca až ke Kauflandu i dál teměř vždy v jedne a te same trase podél hlavní silnice cca přibližně asi na 4,5 až 5 (nebo 5,5 až 6) km tam a zpátky, je to pro mě ted fyzicky už těžká a fyzicky ted náročná zkouška, ale stejně tak nechci už vubec dál zustávat v Kosmonosech na oddělení S 8, mužu být ted už od 18.3. konečně už propuštěný, ale hledám kam jít bydlet, chtěl bych proto prozatím raději do Prahy pod NUDZ do Klecan a mezitím i ještě mluvit s forenzní (s policejní) psycholožkou. Martin Dyntar