Přejít na výpis diskuzí

Andreas Frege

OSOBNOST 13.4.2008 
674 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • MartinDyntar

K těm tzv. hypochondrickým bludum nemám stále ještě za sebou důkladné CT vyšetření...

• MartinDyntar

,,Jak pak mužem vubec dnes už vědět že ty lidé dostanou byt vždy s trvalým pobytem právě v Kostelci nad Orlicí?" MD.

• MartinDyntar

,,Vyděl bych sám křestanskou lásku v Bibli či řestanskou lásku podle Bible jako vždy bezpodmínečnou lásku každého člověka takového jaký je a vyděl bych křestanskou lásku jako vždy bezpodmínečné přijetí každého člověka takového jaký je a teprve pak v tom bezpodmínečném přijetí a v té bezpodmínečné vždy i lásce se teprve až nakonec pak správně snažit mu hluboce lidsky už porozumět a teprve pak nakonec i správně milovat a snažit se ho líp v bezpodmínečném tolerantním přijetí a v bezpodmínečné lásce teprve až pak nakonec i líp morálně usměrnit v tom hledat vždy vzájemně spolu ve vztahu vždy ty správné hranice pro křestanskou lásku a pro křestanský hluboce vždy lidský vztah. Ale sám křestan rozhodně nejsem." MD., Martin Dyntar.

• MartinDyntar

,,V RIAPSu jsou skutečně pěkný swině, v RIAPSu jsou skutečně největší swině, už mě to je vše jedno, už mě tu stejně sami vubec nechtějí do budoucna dál prodloužit mou nájemní smlouvu, bezpáteřní swině Honza Pfeifer tel. kontakt 603 521 796 a bezpáteřní kráv. Lucie Skalská tel kontakt 725 720 375, prý mám jít bydlet na ubytovnu Horal swině jedny, že už mě tu dál nechtějí, pro ně jsem vysoce nepohdlný a nepotřebný odpad swině jedny bezpáteřní zasraný, s tou starou bolševickou zrudou a s tou starou bolševickou swiní Zuzanou Kozákovouto mají všechno skutečně dobře velice dukladně a velice pečlivě promyšlený abych sám byl na CHB RIAPSu v Poříčí pod neustále permanentně co největším psychickým tlakem a odešel z CHB RIAPSu v Poříčí pak v nejbližší době stejně sám, tak jim to je jedno, ví že jsem pod psychickým tlakem swině jedny zkurwený v RIAPSu bezpáteřní!" MD.

• MartinDyntar

Než začnete druhé stigmatizovat podívejte se nejdříve do zrcadla sami na sebe jak máte důkladně vymyty mozek sociálními sítěmi kde člověk snadno ztrácí pocit smyslu a souvislosti, co tam vyhledávate a sledujete za howna a za sračk. za digitální hnus a jedete v tom na co největší konzum, jak je to skvěle marketingově vypočítaný na to co tam máte nejvíce sledovat, sociální sítě muzou také v lidech probouzet sklony k agresivnímu sadism. atd., jste díky sociálním sítím dnes větší mrzáci než já, nepíšu vubec špatně, jen gramatika mého psaní vám nemusí už nijak vyhovovat, píšu trochu jak Dostojevskij, otevřeně nenávistně i pokorně a tak to také zůstane. Mrzáci a masový Konzumenti! Konzumní společnost? Tomáš Ortel - Falešnej Svět plný falešných lidí co do huby si nikdy nevidí!! MD.

• MartinDyntar

celé vysvětlení předešlého mého komentáře k islámu!: písen "Mešita" od našeho českého vlastence, neonacisty, textaře a zpěváka Tomáše Ortela měla být duležitá a rozhodující jen pro samotné právě už velice i durazné a správné a velice i durazné přirovnání ortodoxního islámu k fanaticky dnes nesmyslnému náboženskému terrorismu a také k fanaticky nesmyslnému i náboženskému zlu i k fanaticky nesmyslnému lidskému zabíjení ve jménu právě ortodoxního islámu a k nesmyslnému dnes i náboženského fanatismu právě ortodoxního islámu, přesto bych tu samotnou větu právě o písni Tomáše Ortela "Mešita" kvuli i dnes už samotné dnes právě islámské mešitě v Brně dnes mnohem raději z textu právě mého samotného předešlého dlouhého a vyčerpávajícího komentáře k islámu uplně vynechal, použil jsem samotnou písen "Mešita" Tomáše Ortela už jen k nejlepšímu možnému k duraznému a ke správnému i přirovnání fanatismu právě samotného ortodoxního islámu! Ale přesto vše co je pravdivé a je dnes na internetu všude těžké a někdy i často nemožné dnes kvuli stále i dnes už více přísné a tvrdé cenzuře otevřeně dnes na internetu upřímně a hluboce pravdivě dnes něco už nejen o islámu upřímně a pravdivě dnes napsat a sdílet! bez nějakých už škatulek a nálepek kupř. tzv. "už je islamofobní!", ale snažím se tu už dnes ze všech svých morálních sil nejvíce dnes už právě o to i nejvíce dnes apelovat a nejvíce dnes i hluboce naléhat právě na samotné lidské svědomí! Moc proto i osobně žádám samotnou redakci diskuse tiscali osobnosti.cz a jejich i adminu a spravcu právě těchto webových stránek a tohoto i právě diskusního fora aby mi tu mé komentáře právě nejen už i nakonec i kupř. právě už k islámu tu v samotném diskusním foru celé ponechaly a aktivovaly mě pokud možno prosím i absolutně nefunkční světelnou a číselnou signalizaci právě i k mím komentářum, děkuji! S pozdravem volnomyšlenkář a levicový humanista Martin Dyntar, dnes v CHB pod RIAPSem, 41 let Trutnov.

• MartinDyntar

Campino...???... :-( naši nejlepší český pankáči jsou Vision Days! Skvělá kapela, moc dobrá! Ska Punk Rock. Co se třeba naučit česky a přečíst si to... :-(, a Die Toten Hosen neradi koncertují v ČR, proč? Jdou snad jen po velkém domácím publiku a po penězích?... Asi vám ty peníze fakt už skazily charakter. Jen krátce. Všichni žijeme v hnusné době, v hnusném světě, v hnusném kapitalistickém konzumu!, v kapitalisticky masově konzumní společnosti, všechno je dnes jen o penězích, všechno je postavené jen na penězích, jen na učelném vymývání mozku obchodními praktikami, reklamou, konzumem, postavené jen na soutěživosti a výkonu a na kariérismu, a kdo nestačí jet na výkon a soutěžit, neobstojí ve společnosti a je postavený mimo systém... a víte co?, tohle není vlastně moc hluboké, ale je to prostě stručné a pravdivé .... a chce se mě z toho opravdu zvracet, brečet a střílet do lidí, co si z toho nedělají žádnou hlavu, a nejsou z toho, z takových povrchních a falešných hodnot kapitalisticky masově konzumní společnosti dnes jen znechuceny a nedívají se na ni také s neduvěrou a s odporem k systému, co vlastně očekávat od života jedince a psychotika v takové společnosti?. Kapitalistický masový konzum je hodně o nenažranosti a chamtivosti, chceme více a více.. poslechnu si raději "Kauf Mich!" a "Opium furs Volk", texty písní mají neskutečnou hloubku a jsou stejně tak pravdivé... :-) malá utěcha. To jsem jim všechno ještě žral, dnes už moc ne. Byl to ještě téhdy dobrý Punk Rock!

• MartinDyntar

Cítím dnes z moderního rappu sebepohrdání i pohrdání, bezcharakternost a bezpáteřnost, absenci cti a svědomí. Cítím dnes z rappu pohrdání a nenávist a absenci zdravé a kladné sebeucty, absenci cti a svědomí, povrchní hraní na city u druhých lidí a citové vydírání druhých lidí jak jít egoisticky arogantně nejlíp dnes za penězma, za bohatstvím, za svým vlivem a svou mocí vydělávané na hlouposti a najivitě a bezpáteřnosti druhých lidí, egoisticky bezohledné sebeprosazení se dnes na sociálních sítích k tomu jak mit dnes nejlepší vliv na druhé a své nejlepší postavení v konzumní dnes společnosti, to co je dnes pro moderní hudební trend rappu v hudebním prumyslu marketingově obchodně dnes nejlíp vypočítané co chtějí lidi dnes bohužel slyšet - kulturní i morální upadek dnešní konzumní společnosti, sebepohrdání i pohrdání druhými lidmi a nenávist, bezpáteřnost, absenci cti a svědomí - moderní rapp to už je dnes hnus, hudební bahno a marketingově dnes obchodně nejlepší masový konzum! Nenávidím dnes u rapperu tu jejich egoistickou samolibost a jejich bezpáteřnost a bezcharakternost, rappeři jsou bezpáteřní gauneři. MD.

• MartinDyntar

Nejlepší hudební videoklipy k písním Die Toten Hosen jsou navždy právě už k písni "Altes Fieber" a "Kamikaze".

• MartinDyntar

Stejně sám nejvíce dnes silně nejvíce
    nenávidím českou společnost, jak to dneska chodí a co se všude dnes
    nejvíce vždy vyžaduje: ,,Držet poslušně a podřízeně vždy všude
    permanentně, stále hubu a krok!", ,,žádná skutečná už větší tolerance a
    často i 0 tolerance!, málokde se berou skutečně dnes ohledy!", ,,to vše
    dnes vede bohužel jen k tomu že si lidi navzájem už ubližují vždy
    nesmírně rádi, vidím to celé nejlíp dnes sám u sebe, jsem realista a
    vidím vždy druhé lidi i věci ve společnosti i tento svět jaký je vždy
    sám hluboce realisticky a nejen vždy upřímně a plně duvěryhodně, tento
    špatný politicky dnes pravicový systém ve vysoké politice i ve
    společnosti jaký je dnes vede vždy jen k největší k silné vždy touze
    ubližovat dnes rád druhým lidem a k sadismu vždy v sobě, k agresivnímu
    sadismu vždy v sobě, to jediné se dnes bohužel už nezmění, tahle samotná
    doba a masově dnes jen nejvíce vždy čistě konzumní hodnotově tolik dnes
    povrchní společnost mě hluboce zklamala, skutečná silná nenávist a
    agrese ve mě dnes se zklamáním bohužel jen roste, tahle povrchní masově
    dnes jen nejvíce vždy čistě konzumní společnost je sama dnes v hluboké v
    největší společenské krizi, v takové krizi že se o západní masově dnes
    nejvíce konzumní společnosti dnes v mainstreamových masových médiích v
    TV dnes raději už kriticky vubec otevřeně nemluví o čem je dnes
    hodnotově tato samotná západní masově už konzumní dnes společnost, chci
    vést o tom otevřený dialog a rozpoutat kritickou diskusi na téma
    západní masově dnes konzumní společnost, a její hodnoty, a mezilidské
    vztahy v ní, a pozdní kapitalismus ve společnosti, dnes uspěchaný a vždy nejvíce dnes i rychlí kapitalismus ve své nejhorší dnes podobě už vždy v tolik nelidské
    dnes podobě ve zrudné dnes podobě, v tolik nelidské dnes podobě této
    dnes právě samotné masově dnes západní konzumní společnosti a dát tu
    nejlepší svuj filmový tip a svuj odkaz na vyjímečné dnes politicky
    sociální drama, na vyjímečné dnes politicky společenské drama o
    polomilitantní německé terroristické organizaci "Rotee Armee Fraktion" v
    samotném Německu, která se v Německu formovala koncem 60. let a jejíž
    hodnoty v německé společnosti dnes přežívají dodnes, ve vynikajícím
    znamenitém filmovém zpracování režiséra Uli Edela ve filmovém dramatu
    "Baader Meinhof Komplex", který v lesčems hodnotově utváří, formuje a
    hluboce inspiruje dnes i mě." Volnomyšlekář a levicový humanista Martin
    Dyntar.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se: