Přejít na výpis diskuzí

Andreas Frege

OSOBNOST 13.4.2008 
609 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • MartinDyntar
    upraveno, mnohem líp ještě celé doplněno:

Ted jdu poslouchat proto německé RAMMSTEIN! officiální dnes jejich hudební videa k jejich dnes nejlepším písním "Asche Zu Asche", "Tier", "Bestrafe Mich!", "Klavier", "Alter Mann", "Mutter", "Sonne", "Ich Will", "Adios", "Im Nebel" a "Mein Teil", které dnes skutečně už upřímně nejvíce dnes miluju!" Volnomyšlenkář a levicový aktivista i levicový humanista, levicový anarchista Martin Dyntar, 41.let, Trutnov. PS. velký Fan německých RAMMSTEIN! MD.

• MartinDyntar
    Celý muj doslov k celému dnes vyjádření se k
    nehumánní, k nelidskému a ke špatnému systému dnes psychiatrické péče v
    České Republice! Celé mé vyjádření se k nehumánnímu, k nelidskému a ke
    špatnému systému dnes psychiatrické péče v České Republice! Celý muj
    doslov ke psychiatrii a doslov k nehumánnímu, k nelidskému a ke špatnému dnes systému psychiatrické péče v ČR!! Celé mé vyjádření se k nehumánnímu, k nelidskému a ke špatnému systému dnes psychiatrické péče v České Republice! "Zkurwený psychiatři, co o schizofrenii nenapíšou nikdy nikde na internet celou skutečnou už dnes pravdu!! Swině jedny!! To hluboké a největší dnes společenské Stigma schizofrenie je ve společnosti dnes nejvíce hlavně díky nim, a to chtějí kontrolovat swině jedny vždy hlavně i co nejvíce
    a mit schizofreniky, pro ně jen psychopaty vždy pod sadistick. dnes co
    největší dnes už vždy dominantní kontrolou, jak lidi s duševním onemocněním dnes vždy nejlíp ovládat, a tzv. před nimi vždy chránit celou dnes Paranoidně už nemocnou a zkurwenou společnost jaká je, která je sama nemocná, povrchní a hluboce dnes pokrytecká, kdy už právě zkušenost s duševním onemocněním dnes není a nikdy už ani nebude přesně dnes podle vždy dnes "vysněných" norem společnosti, společnost sama je dnes agresivní i netolerantní a sama dnes už nenávystná, ale to už slavný psychiatři, kteří vždy přece mají dnes sami už tabulky vždy přece na všechno, bohužel dnes už sami často vubec nevidí že jejich psychiatrické prášky by už dnes skutečně i upřímně měli žrát dnes bez rozdílu a bez výjimky vždy už všichni! Ale né, jen právě vždy s psychiatrickou vždy už diagnozou jsou nejvíce nemocný a nejvíce vždy i nebezpečný vždy pro společnost, kterou je přece třeba před nimi vždy chránit! Kdy se to lidské bezpráví ve společnosti už změní?! Kdy se to všechno konečně dnes změní?!!! Systém psychiatrické péče je dnes špatný a nehumánní, nelidský a zkurwený vždy nejlíp udržovat vždy už lidi nejlíp vždy v permanentní v typicky dnes vždy české podřízenosti, v permanentní v typicky dnes vždy české připosranosti a v permanentní v typicky dnes vždy české zbabělosti!! Všichni se přece dnes bojí a všichni dnes přece žijí v neduvěře a ve strachu!! To snad není také už Paranoia?! Rozhodně je, i bez psychiatrické dnes už i samotné diagnozy. Nezapomínejte už dnes sami nikdy na to!! pro špatný zkurwený systém, jaký je, a pro společnost, jaká dnes je, jsou lidi s duševním onemocněním dnes vždy nepotřený a vždy odpad společnosti a tak se vždy s nimi dnes vždy bohužel už i jedná!! Takový systém jaký je, si v žádném případě dnes už vubec v nejmenším už dnes nepřeje aby se dnes právě lidi sami s duševním onemocněním už jakkoliv proti systému dnes sami nějak už ozývaly, jsou totiž sami dnes nepotřebným odpadem pro systém i pro společnost dnes samotnou! Taková je dnes už bohužel největší PRAVDA, která
    by navzdory silným emocím, které vzbuzuje a vyvolává neměla být 
    rozhodně nikdy už u veřejnosti jakkoliv potlačena a umlčena, jakkoliv
    dnes už cenzurována!!" (psychiatrické léky pravidelně užívám, přesto svuj názor na dnešní špatnou a zkurvenou dnes psychiatrii už asi nikdy nijak osobně nezměním!!) . Volnomyšlenkář a levicový humanista Martin Dyntar, Trutnov.

• MartinDyntar

Nejsem tzv. hypochondr, trpěl jsem hodně, jen uz přesně nevím co mi skutečně vlastně bylo, ted uz to vím - mám o sebe ted opět přirozene obavy, hodně ted pláču a hroutím se nervově, hnijou mě dásně a vypadává (ztrácí se) mě už teměř uplně leve obočí a nemužu ted už vubec spát a přijdu si na rukou na paži trochu více bledý a nemám, necítím už takovou chut k jídlu jako dříve a cítím se v poslední době i více fyzicky unavený než dříve, i proto mám ted zdrave podezření na leukémii v počátečním nebo už i v mírně pokročilém stádiu, bud to nebo snad nějakou chudokrevnost nevím, rád bych byl v nejbližší době psychiatricky už hospitalizovany pod NUDZ v Praze v Klecanech a potřeboval bych i mluvit s forenzní resp. s policejní psycholožkou aby mě nejlíp poradila jak prostě dál ted v mem životě, Dari myslím na tebe a chýbíš mi v životě hodně, nevím asi tě ještě v životě uvidím, procházím se ted vždy s potiskem loga Bis Zum Bitteren Ende (Až Do Hořkého Konce! Jak vystižne) německých DIE TOTEN HOSEN!! černem! na svem fan triku pravidelně vždy v odpoledních hodinách mezi 13 00 hod. až 16 00 hod. v Mladé Boleslavy přímo směrem od Tesca až ke Kauflandu i dál teměř vždy v jedne a te same trase podél hlavní silnice cca přibližně asi na 4,5 až 5 (nebo 5,5 až 6) km tam a zpátky, je to pro mě ted fyzicky už těžká a fyzicky ted náročná zkouška, ale stejně tak nechci už vubec dál zustávat v Kosmonosech na oddělení S 8, mužu být ted už od 18.3. konečně už propuštěný, ale hledám kam jít bydlet, chtěl bych proto prozatím raději do Prahy pod NUDZ do Klecan a mezitím i ještě mluvit s forenzní (s policejní) psycholožkou. Martin Dyntar

• MartinDyntar

Rammstein Live Aus Berlin Full Show (1999) na You-Tube aneb tvrdé
    sado-masochistické praktiky v mezilidském vztahu naši zkurwené české
    povaze "Pracovitý, ale stejně swině!" křížené dnes mezi včelou a
    prasetem nám dnes vždy už jedině společensky dnes plně prospějou."
    (živák zahrnuje či rekapituluje písně z období 2 hudebních alb německých
    RAMMSTEIN! a to "Herzeleid" z roku 1995 a "Sehnsucht" z roku 1997.)
    Martin Dyntar, PS. proč ne obliba BDSM komunity dnes i v České
    Republice? MD.

• MartinDyntar

,,Na DR. mou ambulantní psychiatričku RIAPSu Zuzanu Kozákovou je
    vyvýjený silný nátlak ze strany soudu i médií, dala proto podnět k soudu
    na mou ochrannou ustavní léčbu! Prosím veřejnost o větší zájem v celé
    této kauze i v celé této věci i o větší její už veřejný zájem, vše co
    jsem tu totiž psal i sdílel budu muset vše celé vysvětlovat následně už
    bohužel i soudu!" MD.

• MartinDyntar

,,V RIAPSu jsou skutečně pěkný swině, v RIAPSu jsou skutečně největší
    swině, už mě to je vše jedno, už mě tu stejně sami vubec nechtějí do
    budoucna dál prodloužit mou nájemní smlouvu, bezpáteřní swině Honza
    Pfeifer tel. kontakt 603 521 796 a bezpáteřní kráv. Lucie Skalská tel
    kontakt 725 720 375, prý mám jít bydlet na ubytovnu Horal swině jedny,
    že už mě tu dál nechtějí, pro ně jsem vysoce nepohdlný a nepotřebný
    odpad swině jedny bezpáteřní zasraný, s tou starou bolševickou zrudou a s
    tou starou bolševickou swiní Zuzanou Kozákovouto mají všechno skutečně
    dobře velice dukladně a velice pečlivě promyšlený abych sám byl na CHB
    RIAPSu v Poříčí pod neustále permanentně co největším psychickým tlakem a
    odešel z CHB RIAPSu v Poříčí pak v nejbližší době stejně sám, tak jim
    to je jedno, ví že jsem pod psychickým tlakem swině jedny zkurwený v
    RIAPSu bezpáteřní!" MD

• MartinDyntar

,,Nejlíp cítím a nejlíp i dobře vím že Campino je hluboce někde uvnitř sebe hluboce vyrovnaný člověk a já dnes osobně už taky, zdaleka dnes není pravdou a zdaleka dnes vubec neplatí to že melancholici jsou se sebou vnitřně nevyrovnaný labilní introverti, naopak dokážou své emoce mit pod velice vždy dobrou kontrolou a naopak dokážou své emoce prožívat stabilně, vyrovnaně, tenhle mýtus melancholiku jako vždy labilních introvertu dnes z forenzně psychologického hlediska už neplatí, ale přežívá dnes bohužel stejně." Martin Dyntar.

• MartinDyntar

Právě ted sleduji a hlasitě poslouchám officiální hudební video klip k písni německých RAMMSTEIN! "Ich Will", je to zkurwená společnost! Nikdo dnes není "morálně" uplně bez viny na tom všem dnes ve společnosti už špatném!!! Martin Dyntar

• MartinDyntar

,,Typická Česká lehkomyslná povaha! Nenávidím ji z celého srdce! Tahle ,,Špatná mladá Generace lidí západně americky jen pop kulturně dnes Masové Zábavy a její povrchní a morálně pokřivené hodnoty západně jen americky dnes pop kulturně Masové Zábavy! 24. hodin permanentně na sociálních sítích! Co ta sama ví dnes o skutečném reálném životě?, o české společnosti a o vysoké politice?! Generace lidí stejně pěkně sama na howno!" MD.

• MartinDyntar
    Komu:martindyntarr@seznam.cz16. 12. 2025, 14:55Přejít na přílohyPodání ze dne 8. 12. 2025 - vyrozumění o zaevidování podání. KRPH-120462/ČJ-2025-050066-KU

Dobrý den,

v příloze zasíláme vyrozumění  ve věci Vašeho podání ze dne 8. 12. 2025.

kpt. Bc. Miroslav Kňážekvrchní komisař odboru vnitřní kontrolyTel.: 536200

krph.podatelna@policie.gov.cz

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit