Přejít na výpis diskuzí

Andreas Frege

OSOBNOST 13.4.2008 
609 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • MartinDyntar

,,Tak mě na T-Mobilu řekli že si musím se
    svým mobilním telefonem prý zajít do servisu, takže je velice zvláštní a
    je velice neobvyklé proč z mého telefonního čísla 18.12. mělo být
    odesláno a vyučtováno na 36 SMS zpráv které jsem vubec neodesílal, takže
    to chápu asi tak že mužu mít poškozený software svého mobilního
    telefonu, taky mě je velice zvláštní a velice neobvyklé to proč se mě
    muj mobilní telefon sám od sebe restartoval, sám od sebe vypnul a znova
    pak i zapnul. Mám jiné duvodné podezření, protože mám v poslední době i
    právě od té doby problém i s e-mailem, který je odeslaný v jiné podobě
    než byl puvodně sepsaný a než byl puvodně formulovaný, udajně asi nějaký
    vir, mám jen přirozené své obavy a nic více než jen přirozené své
    obavy, proto mám dnes i duvodné a oprávněné podezření na zkorumpované
    zkurwené Rychnovské fízlovské swině!!!, ty to myslím si dokážou, ty mají
    dnes sami takové moderní technologické digitální možnosti a k takovým
    věcem dle mého na kriminálce vždy přístup, jsou to jen mé přirozené
    obavy a nic více než jen mé přirozené obavy, ty policisti, kteří u
    státní PČR jak mám i skutečně dnes dukazy v souvislosti s
    netransparentním Helpionem překračují své pravomoce a zneužívají své
    pravomoce, o tom skutečně dukazy dnes mám a vše jsem i v médiích v TV o
    tom rád vše otevřeně mluvil a sdílel vše ve zprávě o justičním soudním
    omylu tom jak to tam vše bylo v minulosti proč webové stránky Helpionu
    jsou dnes netransparentní a proč Helpion v Rychnově nad Kněžnou navazuje
    na v minulosti vytunelované a rozkradené Emauzy v Rychnově nad Kněžnou
    kde v minulosti skutečně padali tresty, bylo skutečně trestní oznámení
    právě na Emauzy v Rychnově nad Kněžnou a ty lidé z byvalích Emauz dnes
    podnikají právě v Helpionu v Rychnově nad Kněžnou a webové stránky
    Helpionu jsou skutečně dnes netransparentní, to samo o sobě není žádná
    náhoda, právě ty policisti u státní PČR, kteří nemají u státní PČR v
    Rychnově nad Kněžnou v policejní uniformě sami dnes už vubec co
    dělat!!!, tam to u státní PČR v Rychnově nad Kněžnou s netransparentním
    Helpionem skutečně vše jen hnije." Trochu i Investigativní Český Jan
    Kuciak Martin Dyntar.

• MartinDyntar

Už se mě nechce se svým životem žít dál,!!! jsem zoufalí a jsem natolik apatický, že si už ani raději nepřiznám že jsem zoufalí, jsem na morálně dně a jsem lhostejný a je mě všechno v životě už uplně jedno (lhostejné), proto děkuji DIE TOTEN HOSEN za každou jejich písen, mají upřímný a hluboce pravdivý texty písní ve "Was Zahlt", v Alles Wird Voruburgehen, v "Am Ende" a v dalších... dobré k zamyšlení se nad sebou a nad svým životem!!! Nedělám kompromisy, nenávidím totiž pro americký trend dnešní konzumní společnosti a hluboce pohrdám pro americkou konzumní společností. Jsem z ní frustrovaný, znechucený a hluboce znepokojený. A právě to a další se odráží v textech písní na albech DIE TOTEN HOSEN, proto mě jejich hudba koluje v žilách a za nic jiného bych ji v životě neměnil. A kdo tvrdí že členové DIE TOTEN HOSEN jsou dnes bohatí, tak at, to nic nemění na skutečnosti že peníze i více přízně si zaslouží!! Přeji jim to!! Camipino a nejen on má dobré a velké srdce pro všechny lidi bez rozdílu, především pak pro outsidery jakým jsem nejen já. Nebít hudby a písní DIE TOTEN HOSEN tak už bych to nejspíše se životem dávno skončil!!! Ale uvědomil jsem si že pro DIE TOTEN HOSEN mě stojí za to ještě (nesmyslně trpět?) a žít se snahou dát svému trápení se nějaký životní a hluboký smysl. Jejich hudba není marketing, je tu stále pro všechny lidi bez rozdílu každé věkové kategorie. A pro koho je udajně prý punk rock spíše v uvozovkách řečeno a psáno spíše pubertální rockovou hudbou kvuli věčné a neustálé rebelii (neustálého vdoru) vuči autoritám, tak neví o čem mluví, vždyt a protože alespon pro mě samého osobně je dospívání to nejkrásnější, nejbolestnější a nejduležitější období našeho lidského života plné nevyjasněných priorit a vysokých ideálu. A krom toho osobnost člověka plně dozrává až ve 40. letech. Proto předem neodsuzujme nikoho před 40. lety, do 40. let se každý z nás ještě osobně přece duševně a osobnostně stále vyvíjí - je ještě ovlivnitelný a měnitelný z hlediska právě jeho osobnosti.

• MartinDyntar

Stejně sám nejvíce dnes silně nejvíce nenávidím českou společnost, jak to dneska chodí a co se všude dnes nejvíce vždy vyžaduje: ,,Držet poslušně a podřízeně vždy všude permanentně, stále hubu a krok!", ,,žádná skutečná už větší tolerance a často i 0 tolerance!, málokde se berou skutečně dnes ohledy!", ,,to vše dnes vede bohužel jen k tomu že si lidi navzájem už ubližují vždy nesmírně rádi, vidím to celé nejlíp dnes sám u sebe, jsem realista a vidím vždy druhé lidi i věci ve společnosti i tento svět jaký je vždy sám hluboce realisticky a nejen vždy upřímně a plně duvěryhodně, tento špatný politicky dnes pravicový systém ve vysoké politice i ve společnosti jaký je dnes vede vždy jen k největší k silné vždy touze ubližovat dnes rád druhým lidem a k sadismu vždy v sobě, k agresivnímu sadismu vždy v sobě, to jediné se dnes bohužel už nezmění, tahle samotná doba a masově dnes jen nejvíce vždy čistě konzumní hodnotově tolik dnes povrchní společnost mě hluboce zklamala, skutečná silná nenávist a agrese ve mě dnes se zklamáním bohužel jen roste, tahle povrchní masově dnes jen nejvíce vždy čistě konzumní společnost je sama dnes v hluboké v největší společenské krizi, v takové krizi že se o západní masově dnes nejvíce konzumní společnosti dnes v mainstreamových masových médiích v TV dnes raději už kriticky vubec otevřeně nemluví o čem je dnes hodnotově tato samotná západní masově už konzumní dnes společnost, chci vést o tom otevřený dialog a rozpoutat kritickou diskusi na téma záýpadní masově dnes konzumní společnost, a její hodnoty, a mezilidské vztahy v ní, a pozdní tolik dnes uspěchaný a vždy nejvíce už dnes už rychlí kapitalismus ve své nejhorší dnes podobě už vždy v tolik nelidské dnes podobě ve zrudné dnes podobě, v tolik nelidské dnes podobě této dnes právě samotné masově dnes západní konzumní společnosti a dát tu nejlepší svuj filmový tip a svuj odkaz na vyjímečné dnes politicky sociální drama, na vyjímečné dnes politicky společenské drama o polomilitantní německé terroristické organizaci "Rotee Armee Fraktion" v samotném Německu, která se v Německu formovala koncem 60. let a jejíž hodnoty v německé společnosti dnes přežívají dodnes, ve vynikajícím znamenitém filmovém zpracování režiséra Uli Edela ve filmovém dramatu "Baader Meinhof Komplex", který v lesčems hodnotově utváří, formuje a hluboce inspiruje dnes i mě." Volnomyšlekář a levicový humanista Martin Dyntar.

• MartinDyntar

Dari jsi krásná holka, v České Republice dnes už jediná Trutnovská Shakira, moc rád bych tě v životě ještě někdy viděl...

• MartinDyntar
                   Martas a pár slov k emoční inteligenci, jak je dnes duležitá
    (Út, 5. 11. 2024 - 21:11)

Vždycky
    těch lidí, co už navzdory právě i dobrému a častěji i mnohdy vysokému
    vzdělání už neumějí zacházet se svým (vysokým) intelektem, bude bohužel
    vždy ve společnosti a ve vysoké politice nakonec už vždy mnohem více než
    už empatických lidí s dobrou emoční inteligencí a zmíněnou empatií,
    chýbí jim vždy k tomu už právě dobře vytrénované emoce, aby teprve
    věděli, jak vlastně nakonec už lépe s intelektem už právě pak teprve i
    dobře a zodpovědně už zacházet, proto sám tolik nenávidím vysoké
    vzdělané intelektuály a pohrdám jimi už sám tolik právě ve společnosti,
    co mají svuj vysoký intelekt vytrénovaný a zpracovaný už tolik právě
    matematikou a matematickou logikou, matematickým myšlením, pro mě vždy
    každý obyčejný punker ve společnosti i na kraji společnosti je vždy
    mnohem více než tyto lidi, co si vždy nesmírně rádi už o sobě vždy tolik
    myslí, že mužou tolik mluvit a rozhodovat za druhé lidi, častěji právě
    ve vysoké politice. Já si beru dobrý příklad textaře a zpěváka německých
    Die Toten Hosen z Andrease Fregeho - z Campina, který je vždy hluboce
    lidsky a lidsko-právně ve společnosti už natolik zaměřený tolik na druhé
    lidi, že vždy už nakonec právě pak i ví, jak se do druhých lidí velice
    už nejlíp empaticky silně vcítit, porozumět jim a pomoci, bez nějakých
    už zbytečných už vysoce intelektuálních žvástu a bez zbytečných
    intelektuálních kecu, i když je to asi nakonec i trochu neurotik, nemění
    to nic na tom, že je dobrosrdečný, laskavý, zodpovědný a spolehlivý
    jako vždy ten nejlepší přítel, a právě takový lidi jako on jsou dnes ve
    společnosti vždy k nezaplacení, ale stejnou "hodnotu" v rockové hudbě
    bych našel dnes právě i u zpěváka Ukrajinských pop-rockových Okean Elzy,
    o kterém bych také už bezesporu už i jednoznačně tvrdil, že má také
    vytrénovanou amygdalu v mozku..

• MartinDyntar
    ,,Právě největší smysl pro osobní čest a smys i pro spravedlnost mě v této konzumní totalitě, která je, ve které člověk velice těžko, velice obtížně dnes prosazuje občansky už levicově hluboce lidské a hluboce morální hodnoty svého přesvědčení a svého svědomí mě bohužel i z forenzně dnes psychologického hlediska (a forenzní znalci, právě forenzní psychologové to dnes sami vědí za mě nejlíp) vede vždy i z forenzně už psychologického a hlubinně dnes i psychoanalitického hlediska vždy jen k největší touze až agresivně sadisticky rád ubližovat a zabíjet, protože osobní i lidské svědomí vás k tomu tlačí, to je i otevřeně bez cenzury právě to hluboké a velice těžké, velice obtížné morální dilema, které Dostojevskij za mě nikdy nevyřeší, líp by se mě dnes žilo bez osobního svědomí, společnost je dnes plná falešných lidí a samích swiní, je to samotnými slovy českého vlastence, textaře, neonacisty a zpěváka Tomáše Ortela "Falešný Svět" plný falešných lidí co do huby si nikdy sami nevidí, a hlavně je to dnes v pokřivených morálních lidských hodnotách a v osobních i vždy prioritách společensky pop kulturně masově dnes konzumní totalita a kyber totalita sociálních sítí, v tomto světě pro mě není žádné místo, žít se mě v něm dnes vubec nechce, s hlubokým svým zklamáním že to je špatný svět ve kterém bohužel už nikdy není příliš moc místa pro radost, štěstí a naději na lepší život ani naděje na lepší budoucnost pokud vždy u sebe nakonec plně respektujete své osobní svědomí, protože to jen vždy samo o sobě vždy jen vede k velice hluboké a vždy k velice těžké osobní depresy, a právě podle dnes i nakonec už právě většiny dnes sociologických pruzkumu vždy nakonec právě melancholici či právě vždy jedině už teprve lidé s těžkou depresý vždy i osobně teprve vždy nakonec osobně nejlíp sami vidí svět takový jaký skutečně vždy je vždy bez osobní přetvářky hluboce vždy realisticky, právě vždy už bez osobní lehkomyslnosti a vždy už i bez osobní najivity. A právě takový dnes "hluboký realista" s altruisticky dnes dobrým srdcem v tom co vždy píšu a v tom o čem vždy i píšu upřímně už dnes i skutečně právě sám nejvíce jsem!" Martin Dyntar.

• MartinDyntar

K těm tzv. hypochondrickým bludum nemám stále ještě za sebou důkladné CT vyšetření...

• MartinDyntar

,,Jak pak mužem vubec dnes už vědět že ty lidé dostanou byt vždy s trvalým pobytem právě v Kostelci nad Orlicí?" MD.

• MartinDyntar

,,Vyděl bych sám křestanskou lásku v Bibli či řestanskou lásku podle Bible jako vždy bezpodmínečnou lásku každého člověka takového jaký je a vyděl bych křestanskou lásku jako vždy bezpodmínečné přijetí každého člověka takového jaký je a teprve pak v tom bezpodmínečném přijetí a v té bezpodmínečné vždy i lásce se teprve až nakonec pak správně snažit mu hluboce lidsky už porozumět a teprve pak nakonec i správně milovat a snažit se ho líp v bezpodmínečném tolerantním přijetí a v bezpodmínečné lásce teprve až pak nakonec i líp morálně usměrnit v tom hledat vždy vzájemně spolu ve vztahu vždy ty správné hranice pro křestanskou lásku a pro křestanský hluboce vždy lidský vztah. Ale sám křestan rozhodně nejsem." MD., Martin Dyntar.

• MartinDyntar

,,V RIAPSu jsou skutečně pěkný swině, v RIAPSu jsou skutečně největší swině, už mě to je vše jedno, už mě tu stejně sami vubec nechtějí do budoucna dál prodloužit mou nájemní smlouvu, bezpáteřní swině Honza Pfeifer tel. kontakt 603 521 796 a bezpáteřní kráv. Lucie Skalská tel kontakt 725 720 375, prý mám jít bydlet na ubytovnu Horal swině jedny, že už mě tu dál nechtějí, pro ně jsem vysoce nepohdlný a nepotřebný odpad swině jedny bezpáteřní zasraný, s tou starou bolševickou zrudou a s tou starou bolševickou swiní Zuzanou Kozákovouto mají všechno skutečně dobře velice dukladně a velice pečlivě promyšlený abych sám byl na CHB RIAPSu v Poříčí pod neustále permanentně co největším psychickým tlakem a odešel z CHB RIAPSu v Poříčí pak v nejbližší době stejně sám, tak jim to je jedno, ví že jsem pod psychickým tlakem swině jedny zkurwený v RIAPSu bezpáteřní!" MD.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit