Přejít na výpis diskuzí

Andreas Frege

OSOBNOST 13.4.2008 
609 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • MartinDyntar

...ale né!!! to se fakt sem velice špatně vkládá!! Ale jsem tu přece správně!! - forum Andreas Frege, tak to sem myslím si právě i plným právem odkaz dnes na něj na celé video, na celý jeho rozhovor právě na You-Tube sem rozhodně patří!!, ale myslím si že to sem raději vkládat skutečně už ani nebudu když ted nakonec sám nejlíp vidím jak právě bohužel i celý text v kolonce komentáře je ted špatně celý rozházený a kolonka komentáře bohužel zbytečně i dlouhá.

• MartinDyntar

Vyjádření se k nehumánnímu, k nelidskému a ke špatnému systému dnes psychiatrické péče v České Republice! Doslov ke psychiatrii a doslov k nehumánnímu, k nelidskému a ke špatnému dnes systému psychiatrické péče v ČR!! Vyjádření se k nehumánnímu, k nelidskému a ke špatnému systému dnes psychiatrické péče v České Republice! "zkurwený  psychiatři, co o schizofrenii nenapíšou nikdy nikde na internet celou skutečnou už dnes pravdu!! Swině jedny!! To hluboké společenské Stigma schizofrenie je ve společnosti dnes nejvíce hlavně díky nim, a to chtějí kontrolovat swině jedny vždy hlavně i co nejvíce
    a mit schizofreniky, pro ně jen psychopaty vždy pod sadistick. dnes co
    největší dnes už dominantní kontrolou, jak lidi s duševním onemocněním dnes vždy nejlíp ovládat, a tzv. před nimi vždy chránit celou dnes Paranoidně už nemocnou a zkurwenou společnost jaká je, která je sama nemocná, sama dnes agresivní i sama dnes nenávystná, ale to už slavný psychiatři, kteří vždy přece mají dnes sami už tabulky vždy přece na všechno, bohužel dnes už sami často vubec nevidí že jejich psychiatrické prášky by už dnes skutečně i upřímně měli žrát dnes bez rozdílu a bez výjimky vždy už všichni! Ale né, jen právě vždy s psychiatrickou vždy už diagnozou jsou nejvíce nemocný a nejvíce vždy i nebezpečný vždy pro společnost, kterou je přece třeba před nimi vždy chránit! Kdy se to lidské bezpráví ve společnosti už změní?! Kdy se to všechno konečně dnes změní?!!! Systém psychiatrické péče je dnes špatný a nehumánní, nelidský a zkurwený vždy nejlíp udržovat vždy už lidi nejlíp vždy v permanentní v typicky dnes vždy české podřízenosti, v permanentní v typicky dnes vždy české připosranosti a v permanentní v typicky dnes vždy české zbabělosti!! Všichni se přece dnes bojí a všichni dnes přece žijí v neduvěře a ve strachu!! To snad není také už Paranoia?! Rozhodně je, i bez psychiatrické dnes už i samotné diagnozy. Nezapomínejte už dnes sami nikdy na to!! pro špatný zkurwený systém, jaký je, a pro společnost, jaká dnes je, jsou lidi s duševním onemocněním dnes vždy nepotřený a vždy odpad společnosti a tak se vždy s nimi dnes vždy bohužel už i jedná!! Systém právě jaký je, si v žádném případě dnes už v nejmenším už vubec nepřeje aby se dnes právě lidi sami s duševním onemocněním už jakkoliv proti systému dnes sami nějak už ozývaly, jsou totiž sami dnes nepotřebným odpadem pro systém i pro společnost dnes samotnou!! Taková je dnes už bohužel největší PRAVDA!!" (psychiatrické léky pravidelně užívám, přesto svuj názor na dnešní špatnou a zkurwenou dnes psychiatrii
    už asi nikdy nijak osobně nezměním!!) Volnomyšlenkář a levicový
    anarchista i levicový humanista Martin Dyntar, Trutnov. "Pro lepší dnes
    Trutnov!".

• MartinDyntar

,,Tragický
    osobní lidský heroismus pro mě zdaleka dnes není už jen v samotné dnes
    hudbě Ukrajinských VEREMIY! nebo i Ukrajinských OKEAN ELZY!, to je v
    hudbě na samotné Ukrajině dnes duše i srdce celé dnešní Ukrajiny, ale
    svým zpusobem i v některých dnes písních německých DIE TOTEN HOSEN! a v
    některé pro Vás možná dnes i romanticky, milostně už sentimentální
    poloze ruských melodických populárních resp. dnes pop rockových písní,
    které mužete z vašeho pohledu označit i za sentimentální, ale nejvíce ze
    všeho dnes vždy více hudebně zustávám u ruského zavražděného protirežimního zpěváka, u folkaře Igora Talkova pro jeho vyjímečný
    absolutní hudební sluch, tragický osobní lidský heroismus je mě dnes v
    životě hodnotově velice blízký, a když ruský protirežimní zpěvák a
    folkař Igor Talkov tak rozhodně dnes už od srdce miluju právě dnes jeho
    nejlepší písně "Memmory of Viktor Coi", "Chistie Prudi", "Russia" a
    "Byvschij Pod'esaul", já sám nejlíp vím že zdaleka také sám dnes nemám
    jen částečný hudební sluch, miluji a obdivuji ze všech hudebních
    nástroju v klasické hudbě dnes nejvíce právě klavír (nejvíce Frederick
    Chopin a jeho "Spring Waltz" - s podtitulem "Mariage D'Amour" či Ferenc,
    resp. Franz Lizst) a housle (nejvíce Johann Sebastian Bach s jeho "Aria
    en Sol" i američan Samuel Barber s jeho "Adagio pro smyčce"), přesto se
    dnes v klasické hudbě nijak zvláště už příliš moc dnes nevyznám,
    geniální a podmanivá, sugestivní melodie hudby mě zní často v hlavě a
    přehrává se mě líp i v noci nad ránem ve snu, jsou to v hlavě i ve snu
    velice geniální melodie i velice podmanivé, sugestivní melodie písní
    německých DIE TOTEN HOSEN! jako právě i melodie už z jejich některých
    písní jako právě třeba "Altes Fieber", "Ein Guter Tag Zum Fliegen" a
    další hudební melodie právě z jejich písní, ale duševně se chvěju a
    svírá se mě nejvíce vždy hluboce srdce a rád vždy co nejdéle a rád vždy
    co nejvíce pláču a přechází či běhá mi často z toho i tzv. už často mráz
    po zádech při poslechu právě ruských písní protirežimního zpěváka a
    folkaře Igora Talkova, a to právě i vždy nejvíce už u jeho písní
    "Chistie Prudi", "Bivschij Pod'esaul" a "Russia", při kterých bych chtěl
    i jednou v životě umírat." Volnomyšlenkář a levicový humanista Martin
    Dyntar, 41 let Trutnov.

• MartinDyntar
    Poslední muj nejlepší hudební tip na serveru You-Tube.: Rammstein - Sonne (Official Video), x milionu shlédnutí dnes na serveru You_Tube!  Nelidská zruda :-), Nelidská swině :-), Nelidské zvíře :-) MD.

• MartinDyntar

,,Tvrdě se vám skutečně už nelítostně a skutečně už v sobě velice nemylosrdně všem postavím v RIAPSu!!, at to je ředitelka RIAPSu psychiatrička Zuzana Kozáková, Lucie Skalská, Honza Pfeifer nebo sociální pracovnice CHB RIAPSu Mirka Janku, Milena Bubnová, Andrejka Toneiserová a Karolína (její přijmení si nepamatuji...), budete mit šanci se veřejně "očistit" a máte i šanci se ted veřejně "očistit", už dál nemám dnes v životě už vubec co dál už ztratit, na CHB RIAPSu mě Zuznana Kozáková stejně dál už vubec nechce mi dál prodloužit nájemní smlouvu a osobně vubec nemám kam jít jinam bydlet, dostává mě to jen do největšího stresu a pro mě jste dnes sami už největší ubohou lidskou špínou psycho sociálních služeb nejen samotného už CHB RIAPSu, budete skutečně sami teprve ještě nakonec litovat, měli jste mě jít raději z cesty!!! Český trochu i investigativní Jan Kuciak osobně pro vás!!! Martin Dyntar v Trutnově, MD, ,,nemám sám už žádné srdce a ani žádné svědomí k takovým dnes ubohým
    lidským swiním, k takové lidské špíně, s největší s vysokou dnes
    pravděpodobností má být udajně už předem ze strany mé ambulantní
    psychiatričky Zuzany Kozákové dnes nejlíp zamlčené některé rozhodující
    skutečnosti (vysoký náhled na svuj zdravotní stav a stejně tak nemá být
    brána vubec v potaz ani už má individuální psychoterapie u mé klinicky
    odborné psycholožky Mgr. Ireny Černé právě pravidelně dnes v RIAPSu!!!,
    jen "investigativní ,,správná?" domněnka".) a tím i nakonec
    zmanipulovaný soudní znalecký posudek k ochranné ustavní léčbě a udajně i
    uplatný i zmanipulovaný samotný soudní proces k samotné ochranné
    ustavní léčbě!, je to má osobní jen "investigativní domněnka" a nic
    více, ale osobně už toto vše co píšu by mě vubec dnes už nijak ani
    nepřekvapilo!"" Martin Dyntar, MD. Trutnov.

• MartinDyntar

Odcházím a už se sem i pravděpodobně raději nevrátím, je tady typicky česky lehkomyslná a typicky i jen povrchní velice nudná a vysoce dnes už velice i nezáživná diskuse o hovn. a na hovn. Jsem tady zhluboce osobně jen zklamaný nezájmem o upřímnou i hlubší diskusi a frustrovaný takovými lidmi a takovou dnes typicky i českou zkurveno. povahou kříženou někde mezi včelou a prasetem. Bohužel! Tady to je v samotné diskusi vždy jen největší ztráta času, mě mužete také urážet a stigmatizovat i znevýhodnovat pro psychiatrickou diagnozu, to se pak do lidí vždy dobře kope, ale právě narozdíl od Vás jsem tu otevřeně alespon něčím hluboce i upřímně nejvíce v samotné diskusi a k samotné tu diskusi i osobně přispěl! A to jediné se má vždy i počítat, nikdy ne psychiatrická diagnoza, protože nikdy s jistotou vubec nevíte a ani nemužete dnes s jistotou už sami vubec dnes vědět co vše je dnes v lidské přirozenosti a co vše je dnes pro druhé lidi dnes přirozené, kdo kolem Vás má nebo nemá poruchu osobnosti i bez tzv. Vám schválené, i bez oficiální dnes psychiatrické diagnozy, proto i Stigmatizovat vždy kvuli psychiatrické diagnoze je vždy pro většinu lidí a pro většinovou i společnost často nejen pohodlné a velice i povrchní a také hluboce vždy osobně pokrytecké, ale především je to vždy nesmyslné, a přesto to vždy lidi s duševním dnes onemocněním vždy bohužel bolí nejvíce, protože se sami hluboce vždy trápí a vnitřně užírají i duševně vždy trýzní svým hlubokým vždy Sebestigmatem a Sebestigmatizací vždy, které jim i nejvíce vždy brání právě dnes v jejich samotném zotavení, v jejich samotném dnes znovuuzdravení, protože to, jejich psychiatrická diagnoza nikdy není dnes přesně podle norem společnosti, ale to nejhorší vždy je, že hluboké Stigma a hluboké i Stigmatizování vždy dělá většině lidí bohužel dnes dobře, protože se tím, hlubokým Stigmatem zvenku vždy bohužel nejlíp společensky tlačí na osobní vždy Sebestigma, aby bylo vždy co největší a vždy i co nejhlubší, přesně to osobně zažívám a takové pokrytecké swině je vždy i zabít málo jak moc je dnes česká společnost i nechápavá a netolerantní, jak nedokáže sama tolerantně dnes přijímat a přijmout, ale právě i za tím je vždy absence a vždy i nedostatek samotné dnes mezilidské osobně vždy nejvíce dnes už duvěrné a rovnocenné partnerské vždy komunikace, právě i tak vždy vznikají vždy špatné stereotypní osobní dnes předsudky, které se už také mužou vždy odbourat a vždy i plně vyřešit jen a jedině vždy už partnersky osobně vždy duvěrnou komunikací, bez toho pak často platí dnes bohužel jediné - vždy špatné jednotvárné stereotypní osobní předsudky a dezinformace, polopravdy, mýty a pověry -, kterým i vždy bohužel osobně věříme často i vždy mnohem více než samotné pravdě, ta nebývá nikdy černobílá ani jednodduchá ani osobně nijak příjemná, právě i každá osobní zkušenost s duševním onemocněním je vždy dobrá a užitečná, vždy cenná a vždy i osobně přínosná, protože vždy nakonec i nejvíce vede k hluboké vždy proměně žebříčku svých osobních i životních dnes hodnot, priorit a právě i tím vždy i k největší mentální vyzrálosti, k největší mentální i vyspělosti, a právě i to by dnes mělo být vždy v samotné dnes lidské přirozenosti, aby člověk i vždy dalece a vždy i mnohem líp pochopil svou lidskou přirozenost a své osobní svědomí. Martin Dyntar

• MartinDyntar
    "Kneipenterroristen" :-) CD E od Böhse Onkelz na EMP-Shop 519,-kč i k přehrání dnes jejich celého alba právě dnes na serveru You-Tube :-), asi bych s nima dnes osobně názorově už nesouzněl, ale hudba je to velice dobrá, nejlepší skladby, nejlepší písně z tohoto alba "Kneipenterroristen" dnes jsou v pořadí první stejnojmenná uvodní titulní písen "Kneipenterroristen", v pořadí pak druhá písen "Religion" a v pořadí i třetí písen "Lack und Leder" velice i neskutečně sadisticky agresivně sadisticky brilantně skvěle odeřvané, "MD. Rotee Czech Terroristen Fraktion" :-) , ale né! ...nevím, nebyl to zase nějaký překlep? Jdu ted raději doufám konečně snad už za liškama a pak jdu spát! Možná se sem už nevrátím! :-( nikdy nevíte!, všude je dnes tolik swiní. Martin Dyntar.

• MartinDyntar

investigativní reportér Martin Dyntar: ,,přidělování sociálních bytu v Kostelci nad Orlicí (referentka MěU odboru bytové komise paní Kaválková) není dnes vubec transparentní, není dnes nijak vubec pruhledné, jak je vubec dnes možné že se ve zdejším zpravodaji vždy pečlivě a vždy dukladně tají a vždy zamlčují a nikdy už ani nezveřejnují už ani jména ani přijmení lidí kterým sociální byt je právě přidělen. Anebo se to i snad v krátké době celé změnilo? Upřímně dnes nevím, ale co píšu je pravda, celé je to pofiderní, jak pak muže veřejnost dnes sama vědět že se tzv. dnes nekšeftuje se sociálními byty! Celé je to dnes zvláštní, upřímně ani jsem to sem psát už vubec osobně nechtěl." Martin Dyntar

• MartinDyntar

Odvolávám se tu i na citát Alberta Camuse: ,,Jsme všichni vini, ale jsme vždy nejvíce vždy vini sami tím že vše sami v životě už bohužel dnes nedokážeme čerpat vždy jen sami ze sebe." Martin Dyntar, citát Alberta Camuse je tu líp zdurazněný!

• MartinDyntar

Romantická písen "Er Denkt, Sie Denkt" ("On Myslí, Ona si Myslí") má už zvláštní text - milují se, potřebují se, hledají se, ale nikdy se nenajdou aneb jaké to je, když se ve společnosti druhého partnera cítíme být více neustále osamělí už více sami se sebou i každodenním steskem po větší lásce spíše zoufalí. Ten pocit dobře znám když si partnersky nerozumíme je to typický. Tahle písen je zvláštní, je docela i smutná a neštastná, ale je nazpívána až romanticky už optimisticky a vesele. Zvláštní romantika v duchu už převážné tvrdosti a nesmlouvavosti celého kdysi slavného alba "Opium furs Volk" Die Toten Hosen.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit