-
,,Omlouvám se za své nevhodné žertování nebylo to vubec vtipný, bylo to podpruměrný vtipkování a velice i primitivní, mám ted v RIAPSu velké problémy a beru to vše samozřejmě dnes vážně. Vytrpěl jsem si ve skutečnosti s tím vším pěkné psychické trauma a těžké psychické problémy! Nevím, nepamatuji se zda moje matka na rakovinu plic už nezemřela předčasně neštastně v zimě ve 41. letech, nikdy na to v životě dnes nezapomenu! Měla hluboce sama neštastný život i hluboce neštastnou smrt! Neumírala už s pocitem lehka u srdce, měla před smrtí se svým umíráním
velice velké a velice neštastné největší své osobní výčitky svědomí! - Byl bych skutečně
moc rád a byl bych osobně dnes štastný kdyby mě přála před neštastnou
smrtí abych se jednou v životě ze schizofrenie sám uzdravil. Je to pro
mě dnes tak trochu jako dnes i pro Campina v officiálním hudebním klipu německých DIE TOTEN HOSEN! k jeho písni "Nur Zu Besuch", na štědrý den si ho hudebně nesmírně rád připomenu.
Ten kdo skutečně miluje odpouští!". Martin Dyntar. -
právě album "Auswartsspiel" (2002) je plné energie, silných emocí a je plné života!! Hned první písen z alba je silným pozitivním impulsem, album je plné emočního a duševního přesahu sebe samého právě v písni "Was Zahlt"... a některé písně přitom zní až neskutečně extrémně agresivně a neuprosně, tak nekompromisně jako kdyby písně "Schlampe", "Cokane in My Brain" či "Depression Deluxe" Campino evidentně, zřejmě a případně nazpíval pod vlivem tvrdých drog - kokainu? - svobodné vycestování do Kuby na Havanu by členum DIE TOTEN HOSEN k tomu přitom poskytovalo i (nějakou tu) příležitost. Ale to nechme stranou. Optimistické písně "Steh Auf, Wenn Du Am Boden Bist" a "Keine Alkohol!" nás uvedou na ,,tu" správnou míru, dojemně melancholická "Nur zu Besuch" či milostná písen (LoveSong) "Das Madchen aus Rottwail" znějící či připomínající nám spíše více protestsong, kterým je ve skutečnosti na albu písen "Graue Panther". No prostě DIE TOTEN HOSEN tak jak je mám osobně nejraději - tak vypadá album "Auswartsspiel"!!! Jedno z těch nejlepších a z nejuspěšnějších alb DIE TOTEN HOSEN.
-
,,Nejen Křestanství je vždy plné hlubokého utrpení a člověk by měl vždy
pro druhé co nejvíce vždy rád trpět, to je láska, upřímně milovat, více
tolerovat, tolerantně více vždy druhé lidi přijímat, dokázat sebe a své
svědomí a přesvědčení vždy silně a plně respektovat a uznávat, a
odpouštět nejen sám sobě ve vztahu, to je láska, tolerovat a odpouštět
sobě i druhým lidem vždy ve vztahu, to je nejen už jediná nakonec
skutečná a vždy i upřímná láska od srdce, ale i jediné skutečné pak i
plně zodpovědné a vždy i nakonec spolehlivé přátelství v partnerském i v
mezilidském vždy vztahu, o který dnes sami musíme vždy co nejvíce sami
dnes emočně vždy pečovat a chápat druhé lidi i věci kolem sebe ve svém
životě vždy více svým srdcem a rozhodovat se ve vztahu vždy více i svým
srdcem než jen racionálně chladným usudkem a chladným vždy rozumem, tím v
sobě vždy nejvíce dnes pohrdám, to jediné dnes ve světě vždy nejvíce
nenávidím - hledat tzv. fakta a ověřovat si fakta vždy svým chladným
rozumem. Musíme vše v životě být schopný vždy čerpat nejvíce vždy sami
ze sebe, pokud v nás má být ještě dnes nějaký skutečný smysl pro naši
vždy osobní ctižádost i osobní už čest a skutečný vždy náš smysl i dnes
pro už větší sociální spravedlnost." Volnomyšlenkář a levicový humanista
Martin Dyntar, Trutnov. -
,,2 dny jsem nic nejedl, 2 dny jsem nespal,
v RIAPSu my dělají největší problémy abych neměl ani v čem vařit, jsou
to pěkný swině, dojde ještě tvrdě na ně!" MD.
-
Textař, od konce 70. let zpívá v kapele ZK, od roku 1982 už zpěvák Die Toten Hosen i herec z Dusseldorfu, v Německu jinak mediálně i známá osobnost. Svými texty písní se angažuje pro lidská práva, zpívá proti xenofobii, rasismu a masově konzumní společnosti.
-
Psychologové varují: Netlačit za každou cenu už nikdy na náš výkon. "Podle mého mladý lidé si dnes sami sebe ve společnosti už vubec moc neváží a nemají už vubec zdravé přiměřené hranice, pomalu už nemají ve společnosti žádné hranice, a chýbějí jim především dobré, upřímně už nějaké skutečně pozitivní vzory, ty já osobně nacházím a nikdy jsem je ve svém životě už ani nehledal a nenašel ne u svých vrstevníku ve společnosti kolem sebe, ale v mém dospívání tolik především už právě v rockové hudbě, která vždy od toho nakonec špatného, neštastného a nespokojeného života, vždy i nejvíce a nejlíp osvobozuje a ve své tolik dnes vysoce už náročné, tolik pro mě dnes wendersovské cinefilské vášni, která je pro mě vždy určitou inspirací, nadějí, povzbuzením i poučením se a určitou i očistou." "Podle mého každé a vždy i nakonec jediné skutečné zdravé přiměřené hranice jsou vždy v naší osobní sebeuctě, kdosi sám sebe skutečně váží, a má přiměřené zdravé hranice, se nenechá nikdy druhými lidmi už jakkoliv zmanipulovat, a vždy i pak bez servítek druhým lidem naopak rád vždy do očí říká a vysvětluje, co a proč si upřímně vždy myslí, právě takový to dnes vubec s druhými lidmi nemají nikdy ve společnosti, at už ve škole nebo v zaměstnání, už vubec v dnešní době a společnosti pak skutečně už vubec jednodduché s nima po dobrém dnes vyjít. A ta patologická dnes závislost na sociálních sítích, kdy mladý lidé dnes na sociálních sítích mají přestimulovaný mozek a neumějí vypnout, v té dnešní lidsky nepřirozené virtuální realitě a v té dnešní kybertotalitě, která je dnes více už pocitově i bezpečnější než každodenní všední realita kolem nás dnešní masově jen konzumní dnes společnosti, jak se dnes osobně egoisticky, arogantně bezohledně dnes nejlíp jen stále osobně porovnávat dnes na sociálních sítích v masovém dnes konzumu v každodenní dnes nákupní horečce atd., co všechno dnes už zbytečně často k životu už vubec nutně dnes osobně nepotřebujem, ale přesto kvuli normám dnešní masově dnes jen konzumní společnosti vždy musíme kvuli druhým lidem, nikdy ne ani tak kvuli sobě, vždy mít a jak dnes nejlíp splnit dnešní normy masově dnes konzumní jen společnosti a dnes mladý lidé už pak nevyhledávají už ani bezprostřední lidské kontakty a intimní sexuální prožitky a ty drogy kolem, alkohol už ve společnosti dnes bohužel tolik i u 13-ti a14-ti, 15-ti letých jen narušuje jejich zdravý vývoj jejich mozku, třeba právě energetické nápoje, marihuana a kratom a jejich vysoká dnes popularita, obliba dnes tolik právě u mladistvých ukazuje vždy na naprostý nedostatek skutečné prevence ve škole a v jejich rodině, ale především je vždy tou největší chybou neustále jen tlačit ve společnosti na jejich vždy už co nadlidsky nejvyšší už 100 proc. výkon.." I také proto dnes osobně nenávidím povrchní dnes konzumní společnost, dnes levicový anarchista a levicový i volnomyšlenkář a levicový humanista Martin Dyntar.
-
,,PS".: ,,Volte si raději sociopata Fialu a jeho pravicově zkorumpovanou vládu, asi já jsem "nemocný"?, co jste pak vy když rádi volíte bezcharakterního sociopata Fialu a Fialovu pravicově dnes hluboce zkorumpovanou vládu! Tady to vše (už dnes tolik špatné) v české společnosti hluboce dnes hnije, a zdaleka dnes už nejen v samotné dnes vysoké politice! Nechce se mě tu vubec s tím vším tu dnes žít!" Martin Dyntar.
-
,,Chlap na muže musí být rád vždy nemilosrdně tvrdý a občas i zlý a na
ženy vždy hodný, to je správně hodnotově právě sado-masochismuz, právě
tak u sebe hodnotově dnes vnímám sado-masochismuz či správné a nejlépe
vždy vyvážené sado-masochistické rysi v osobnosti, protože chlapi mají
sadismuz v sobě a ženy mají v sobě naopak více masochismu. Jsem
sado-masochista, nepotřebuju druhým lidem nikdy rád zbytečně ubližovat a
neubližuju druhým lidem nikdy rád, ale také vím že to občas bez
ubližování už mužum už vubec dnes nejde a je to tak hodnotově vždy
správně. Chlap si proto rád má a proto i vždy i rád musí vybíjet vždy
svou zlost rád na mužích, nikdy ne na ženách, muž by měl vždy ženu za
emoční péči a za její mateřský cit vždy hluboce respektovat, obdivovat a
chránit a neubližovat ženám a být vždy u sebe schopný nenávidět se
hluboce rád a trestat se rád sám za každé své zbytečné ubližování vždy
už ženám. Takový jsem já a právě takový jsou dle mého skutečně nejvíce
právě těžký melancholici, a já těžký melancholik se zkušeností s těžkou
emoční deprivací v raném dětství a následně i s těžkými depresivními
stavy ve svém dospívání rozhodně už těžký melancholik jsem, a právě
takového člověka, těžkého melancholika dnes nikdo nijak psychicky už
nezlomí." Martin Dyntar -
DAS! mit Sänger Campino | 08.06.2022
svetlanahorse
1,6 tis. odběratelů
35 527 zhlédnutí 10. 6. 2022
Bei ihm geht der Punk ab! Campino feiert das 40-jährige Bestehen seiner Band "Die Toten Hosen" mit einem neuen Album "Alles aus Liebe" und einer ausgiebigen Tournee durch Deutschland. Der Kampf gegen das Establishment war lange Jahre das Lebenselexier des Sohnes eines Richters und einer Hausfrau. In seiner Biographie "Hope Street" und auf dem Roten Sofa gibt der Deutsch-Brite Einblicke ... -
,,Nejen Křestanství je vždy plné hlubokého utrpení a člověk by měl vždy pro druhé co nejvíce vždy rád trpět, to je skutečná láska, upřímně vždy milovat, více tolerovat, tolerantně více vždy druhé lidi přijímat, dokázat sebe a své svědomí a přesvědčení vždy silně a plně respektovat a uznávat, a odpouštět nejen sám sobě ve vztahu, to je láska, tolerovat a odpouštět sobě i druhým lidem vždy ve vztahu, to je nejen už jediná nakonec skutečná a vždy i upřímná láska od srdce, ale i jediné skutečné pak i plně zodpovědné a vždy i nakonec spolehlivé přátelství v partnerském i v mezilidském vždy vztahu, o který dnes sami musíme vždy co nejvíce sami dnes emočně vždy pečovat a chápat druhé lidi i věci kolem sebe ve svém životě vždy více svým srdcem a rozhodovat se ve vztahu vždy více i svým srdcem než jen racionálně chladným usudkem a chladným vždy rozumem, tím v sobě vždy nejvíce dnes pohrdám, to jediné dnes ve světě vždy nejvíce nenávidím - hledat tzv. fakta a ověřovat si fakta vždy svým chladným rozumem. Musíme vše v životě být schopný vždy čerpat nejvíce vždy sami ze sebe, pokud v nás má být ještě dnes nějaký skutečný smysl pro naši vždy osobní ctižádost i osobní už čest a skutečný vždy náš smysl i dnes pro už větší sociální spravedlnost." Volnomyšlenkář a levicový humanista Martin Dyntar, Trutnov.