Přejít na výpis diskuzí

Andreas Frege

OSOBNOST 13.4.2008 
609 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • MartinDyntar

,,V Poříčí na adrese Benešova 370, kde není žádný kamerový systém stojí pár desítek metru opodál hodně netypická zvláštní velká žlutá dodávka, která tady právě na Benešové 370 nikdy dříve v minulosti už neparkovala s poznávací silniční značkou CZ 3M1 4413, samozřejmě mám ted přirozené obavy, nikdo ted na Chráněném Bydlení na vile na adrese Benešova 370, kde není už vubec žádný kamerový systém, nikdo ted už o de dneška tu se mnou už vubec nikdo na vile není a sociální pracovníci CHB sem už 3 nebo 4 den vubec nejezdí tak jak by správně měli a tak jak sami správně mají. Co se to děje?" Martin Dyntar

• MartinDyntar

Nečekal bych vubec že na české TV hudební stanici Očko Star budou hrát Die Toten Hosen "Hier Kommt Alex" live, jen tak dál, je to dobrá zpráva, ale co třeba časem na Očku Star hrát i písně-klipy "Unter Den Wolken", "Tage Wie Diese" a "Alles Aus Liebe" či "Bonnie Und Clide" a to nejen na přání.

• MartinDyntar

,,Tvrdě se vám skutečně už nelítostně a skutečně už v sobě velice nemylosrdně všem postavím v RIAPSu!!, at to je ředitelka RIAPSu psychiatrička Zuzana Kozáková, Lucie Skalská, Honza Pfeifer nebo sociální pracovnice CHB RIAPSu Mirka Janku, Milena Bubnová, Andrejka Toneiserová a Karolína (její přijmení si nepamatuji...), budete mit šanci se veřejně "očistit" a máte i šanci se ted veřejně "očistit", už dál nemám dnes v životě už vubec co dál už ztratit, na CHB RIAPSu mě Zuznana Kozáková stejně dál už vubec nechce mi dál prodloužit nájemní smlouvu a osobně vubec nemám kam jít jinam bydlet, dostává mě to jen do největšího stresu a pro mě jste dnes sami už největší ubohou lidskou špínou psycho sociálních služeb nejen samotného už CHB RIAPSu, budete skutečně sami teprve ještě nakonec litovat, měli jste mě jít raději z cesty!!! Český trochu i investigativní Jan Kuciak osobně pro vás!!! Martin Dyntar v Trutnově, MD, ,,nemám sám už žádné srdce a ani žádné svědomí k takovým dnes ubohým lidským swiním, k takové lidské špíně."" Martin Dyntar, MD. Trutnov.

• MartinDyntar

Už ve společnosti žádné hluboké stigma díky "nálepkování" diagnozy, nevidíme člověka už nikdy skutečně objektivně a správně přes tzv. jeho diagnozu jeho nemoci a ani podle diagnozy jeho nemoci. Odstrante nálepkua odstraníte pak i hluboké stigma ve společnosti, resp. když zmizí nálepka, zmizí i stigma a budete vidět pak i druhého člověka konečně mnohem lépe a správně. Myslím, že s tou nálepkou diagnozy a se stigmatem a s předsudky jiných lidí tady hodně bojuju! Je třeba vždy už vidět druhého člověka jako vždy sobě rovného, rovnocenného partnera, bez nějaké nálepky a stigmatu. Přesvědčuju tu svými argumenty, protože opravdě vždy rozhodují a rozhodovat by vždy měli dobré a rozumné argumenty, a ne xenofobní předsudky, objektivně nakonec už jen právě skutečně z toho, že se vždy mnohem více už osobně tolik vždy už bojíme u druhých lidí právě nakonec toho, co sami ještě osobně vubec neznáme, to vytváří vždy předsudky, stigma a strach o sebe, co by s námi taková zkušenost v životě už udála. Zamysleme se všichni konečně i tolik ted právě nad tím, každý s nějakou tzv. "diagnozou" má vždy stejný právo na život a na osobní dustojnost, protože má už vždy tolik bez rozdílu už vždy stejné osobní potřeby, touhy, sny a problémy v životě jako máte právě vy..

• MartinDyntar
    ,,ano poslední věta, loučím se tu s větou":
    ,,Všichni dnes žijeme ve strachu a ještě hodně dlouho všichni budeme žít
    permanentně v neustálém strachu že na každého z nás, že na každou
    českou swini jednou v životě vždy také dojde! Dobře Vám tak, už sem psát
    stejně vubec nechci, všechno je to tu největší má ztráta času."
    Volnomyšlenkář a levicový aktivista i levicový humanista Martin Dyntar.

• MartinDyntar

Die Toten Hosen jsou vždy pokaždé nejvíce uspěšný v hudebních hitparádách v Rakousku, v Německu a ve Švýcarsku. Tam uspěšně lámají hudební žebříčky a prodávají právě v těchto zemích nejvíce svých hudebních alb. Uspěch!

• MartinDyntar
    Гурт ВЕРЕМІЙ — Віталій КАЛІНІЧЕНКО & Тетяна СОБАКАР — Ше.Fest 2023 VIII фестиваль Тараса Шевченка

Holos fm • Українське інтернет-радіо (Zpěvák Ukrajinských Veremiy s akustickou kytarou v hudebním doprovodu houslistky živě)  Martin Dyntar.

• MartinDyntar

,,Omlouvám se za své nevhodné žertování nebylo to vubec vtipný, bylo to
    podpruměrný vtipkování a velice i primitivní, mám ted v RIAPSu velké
    problémy a beru to vše samozřejmě dnes vážně. Vytrpěl jsem si ve
    skutečnosti s tím vším pěkné psychické trauma a těžké psychické
    problémy! Nevím, nepamatuji se zda moje matka na rakovinu plic už
    nezemřela předčasně neštastně v zimě ve 41. letech, nikdy na to v životě
    dnes nezapomenu! Měla hluboce sama neštastný život i hluboce neštastnou
    smrt! Neumírala už s pocitem lehka u srdce, měla před smrtí se svým
    umíráním velice velké a velice neštastné výčitky svědomí! - Byl bych skutečně moc rád a byl bych osobně dnes štastný kdyby mě přála před neštastnou smrtí abych se jednou v životě ze schizofrenie sám uzdravil. Je to pro mě dnes tak trochu jako dnes i pro Campina v jeho písni "Nur Zu Besuch". Ten kdo skutečně miluje odpouští!". Martin Dyntar.

• MartinDyntar

,,Chlap na muže musí být rád vždy nemilosrdně tvrdý a občas i zlý a na ženy vždy hodný, to je správně hodnotově právě sado-masochismuz, právě tak u sebe hodnotově dnes vnímám sado-masochismuz či správné a nejlépe vždy vyvážené sado-masochistické rysi v osobnosti, protože chlapi mají sadismuz v sobě a ženy mají v sobě naopak více masochismu. Jsem sado-masochista, nepotřebuju druhým lidem nikdy rád zbytečně ubližovat a neubližuju druhým lidem nikdy rád, ale také vím že to občas bez ubližování už mužum už vubec dnes nejde a je to tak hodnotově vždy správně." Martin Dyntar

• MartinDyntar

Měl bych poslední přání - splnit si svůj sen - mluvit s policejní psycholožkou a chtěl bych na hospitalizaci do Prahy do Klecan pod NUDZ, je mi líto toho co jsem psal. Teď už se mi pláčem neulevi, láska je důvěra a tolerance, odpouštění, respekt, obdiv a uznáni - jaký jsem byl - nikdo mě pořádně dost dobře důvěrně osobně už nejlip neznal a v tom byl ten největší problém proč každý většinou rád dá tzv. mnohem raději na informace z druhé ruky a s tím i častěji na stereotypně pak zafixovane špatné předsudky než na skutečnou pravdu o mé osobě o mě samém jaký skutečně jsem,, měl jsem v životě v minulosti bohužel velice špatnou pověst a ta tu asi i přetrvává a ve svém životě bohužel jen samou smulu, ale špatné předsudky se dají vždy odbourat a postupně překonat jedině vždy velkou komunikací s druhými lidmi v životě, nikoliv mé sebetigma, ale zažil jsem ve společnosti kvůli své psychiatrické diagnóze bohužel zbytečné předsudky a Stigma, i proto ta silná nenávist a největší i nenávist., která by být nemusela.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit