Přejít na výpis diskuzí

Andreas Frege

OSOBNOST 13.4.2008 
674 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • MartinDyntar

,,Osobně tu tvrdím o čem jak si i myslím že už ani vy dnes v nejmenším už nijak osobně už vubec  sami dnes nepochybujete pro typický tzv. punk rock i hard rock dnes skutečně i žánrově hodně vždy neformální, vždy hodně i nekonvenční a upřímně i velice dnes i skutečně zvláštní hudba, kterou si dnes němci v Německu a také lidé v Rakousku i ve Švýcarsku a v Jížní Americe i v Argentině dnes lidé skutečně hluboce dnes nejvíce zamilovali, která nemá a nikdy už nebude mit v žádném punk rocku ani v hard rocku dnes skutečně už vubec dnes žádnou už skutečnou konkurenci!" Martin Dyntar PS. dopsal jsem k německým Die Toten Hosen uspěšně snad konečně i vše a ted mužu jít i teprve konečně spokojeně na web za liškama.

• MartinDyntar

Celý vynikající článek o německých Die Toten Hosen a Andreasu Fregovi je dnes uveřejněný, je dnes veřejně publikovaný v časopise klientu Chráněného Bydlení RIAPSu pod názvem "Čisté Srdce", pracuje se dnes i právě na internetové podobě samotného časopisu "Čisté Srdce", samotný dnes časopis "Čisté Srdce" rozhodně nemá být dnes jen hluboce destigmatizační. Dnes levicový anarchista i levicový volnomyšlenkář a levicový dnes i humanista Martin Dyntar. PS. tady ta diskuze je bohužel hodně nudná a hodně i povrchní. Gratuluji dnes naší typické české povaze "Pracovitý, ale swině!", kterou se dnes snažím všude kolem sebe dnes levicově radikálně změnit! Tady ta naše typická Česká demokratická dnes zaostalost za Německem a německou dnes i společností, Česká neotevřenost jiným kulturním hodnotám a typická i Česká netolerance multikulturních dnes hodnot ve společnosti a multikulturního dnes i soužití dnes ve společnosti, permanentní Česká připosranost a permanentní i Česká lehkomyslnost a zbabělost!, držet všude vždy permanentně podřízeně a poslušně vždy hubu a krok, hledět si dnes už jen tzv. svého a nepřidělávat si dnes nikde s nikým žádné problémy je dnes pragmatické v České Republice a v Česku bohužel dnes už pro většinu lidí a vždy pro každého!, zkurv... česká povaha! Typicky Česky Permanentně Česky připosraná a zbabělá, ve srovnání dnes právě se samotnými východními i západními němci! Jsme tu všichni křížencem prasete a včely, a mužeme už jen hluboce dnes pokrytecky Stigmatizovat, společensky znevýhodnovat, diskriminovat a Démonizovat dnes lidi s duševním onemocněním, vidím to v Česku dnes permanentně každodenně dnes všude jak Česká mentalita je zkurvená, němci jsou také dnes volnomyšlenkáři a velký altruisti s dobrým srdcem! To v Česku upřímně dnes bohužel moc nemáme. Berme si dnes z němcu a z německé dnes společnosti vždy dobrý příklad! Je na čase, Amerika s pravicově dnes radikalizovaným republikánem Trumpem, Amerika s pravicově dnes republikánsky radikalizovanou Trumpovou dnes politikou je dnes hluboce sama v prd..., už moc dnes nemá cenu se za ní stále demokraticky politicky dnes ohlížet! S pozdravem Martin Dyntar, levicový anarchista i levicový volnomyšlenkář a dnes levicový i humanista.

• MartinDyntar

Je mi hluboce dnes nesmírně líto mého nevhodného žertování na učet
    zpěváka Igora Talkova. To co tady budu o něm dál v komentáři sdílet je
    pro mě osobně dnes velice duvěrné a velice hluboce intimní, protože znám
    jen 2 jediné skladby při kterých bych chtěl jednou umírat, je to
    rozhodně nejlepší a hodně i vyjímečná a vzácná skladba od Fredericka
    Chopina, která se jmenuje "Spring Waltz" (s podtitulem Mariage d'Amour -
    ano melancholici jako já mají hudební sluch a možná nikoliv už jen
    částečný) a právě hudební skladba, neskutečně melodicky hluboce
    překrásná a melodicky i skvostná křestanská písen, balada právě ruského
    zavražděného protirežimního hudebního folkaře zpěváka křestana Igora
    Talkova, která pochází z jeho hudebního alba "Russia" a která ho s
    největší i pravděpodobností stála i jeho osobní život, když se svou
    hudbou folkařsky odvážně a statečně vzepřel totalitnímu sovětskému
    komunistickému režimu, se jmenuje "Byvschij Pod'esaul" (kterou mám dnes
    ve formátu MP3 téhdy ještě staženou z dnes už bohužel neexistujícího
    nejlepšího hudebního serveru, z webu myfreemp3.vip-či net.), při které
    se opakovaně vždy rád hluboce dojímám k slzám, lépe řečeno při které se
    mě duševní trýzní a intenzivní duševní bolestí dnes svírá srdce a běhá
    mě při hlubokém se vcítění se do hlubokého a silného emočního prožitku
    zpěváka Igora Talkova, který měl absolutní hudební sluch a který je
    právě v samotném Rusku dnes respektovaný a plně uznávaný pro svuj
    absolutní hudební sluch, občas uvolněnou silnou lavinou emocí mráz po
    zádech, je v ní naděje na hluboce hořké a trpké smíření i tragédie,
    hluboce hořké i trpké osobní smíření, je v ní bolest i radost, je v ní
    rusky protirežimní velice tragický životní osobní heroismus dnes Igora
    Talkova, který mě je právě dnes s hudbou ukrajinských Veremiy i Okean
    Elzy, duše i srdce dnes celé Ukrajiny, i se západoněmeckými Die Toten
    Hosen dnes osobně hodně blízký, jsem také dnes už rozhodnutý a odhodlaný
    pro své osobní politické a morální postoje a politické názory a pro své
    morální a politické osobní přesvědčení obětovat dnes v životě už uplně
    vše, i právě život samotný! Levicový anarchista, levicový volnomyšlenkář
    a levicový humanista Martin Dyntar, klient služeb CHB RIAPSu Trutnov,
    který veřejně dnes publikuje své články dnes v časopise klientu CHB
    RIAPSu pod názvem "Čisté Srdce"!

• MartinDyntar

Co ted napíšu a budu sdílet je i pro mě osobně dnes duvěrně citlivé, je dnes velice duvěrné: ,,hodně lidí nejen dnes už v Německu a v německé dnes společnosti se hodně ptá na to asi Andreas Frege známější dnes právě jako Campino je bisexuální, to rád nakonec komentovat upřímně vždy i rád otevřeně budu, domnívám se dnes osobně (také si právě tyto otázky sám kladu) že s vysokou pravděpodobností skutečně že už i nejspíše ano je, pro mě je to "Punkový Kristus!", má hluboce dobré srdce a nikdo tak jako právě on (Andreas Frege známější dnes i jako Campino) už ho mit dnes nikdy nebude, Kristus vždy rád už vždy bez rozdílu rozdával vždy lásku už všem lidem, tak to vnímám v Bibli i já, ta láska by i právě proto vždy dnes měla být otevřeně dnes i samotnou právě i nakonec už i vždy erotickou láskou či i právě láskou vždy i v erotické poloze, protože i to je vždy přirozená láska a právě protože právě vždy i to je právě vždy skutečná láska, jen a nejen povrchní a pokrytecká římskokatolická církev to bohužel do dnešní doby často stále vždy ještě plně správně nechápe, a proto ted i rád otevřeně tvrdím co je dnes i logické a logicky i správné že i sám Kristus by byl osobně vždy také sám nejraději bisexuální, je to i logicky dnes i správné at se třeba z toho všeho co jsem ted před chvíli o Kristu či Kristovi otevřeně a upřímně právě napsal a sdílel třeba sami ve Vatikánu dnes poserou, stejně jako sám Campino mám dnes už stejně tak nakonec i já vždy své největší osobní nesympatie a vždy i své už největší dnes osobní výhrady dnes už snad i vždy nejvíce právě k samotné dnes už římsko-katolické církvi dnes i ve Vatikánu!" Volnomyšlenkář a levicový humanista, dnes v lesčems, ale rozhodně ne vždy už nutně a nezbytně vždy už dnes uplně ve všem (sám nejsem dnes rozhodně bisexuální!) český "Campino" Martin Dyntar, 41. let, Trutnov.

• MartinDyntar

Depresivní psychóza #zezivotabipolarky #bipolarniporucha Teryll ART 3 tis. odběratelů, ,,Teryll toto tvé video bohužel stažené z You-Tube ještě nemám, ale viděl bych ho jako hodně duležité a možná i klíčové." MD.

• MartinDyntar

Písen "Unter den Wolken" ("Pod Mraky") je plná euforie, radosti, optimismu a naděje.

• MartinDyntar

,,Svědomí je v lidské přirozenosti, tak se neptám kde je dnes svědomí, ale ptám se sám sebe vždy více kde je dnes lidská přirozenost?" Martin Dyntar.

• MartinDyntar

Ve vztahu k ženám toužím po klidném harmonickém vztahu bez hádek a tu potřebu druhé muže, chlapy nemylosrdne sadistick. co nejvíce krotit, na druhé muže být nemylosrdne tvrdý a přísný a k ženám vlídný preferuji v BDSM komunitě, jsem na sebe dnes vysoce hrdý, mám skutečně dobré srdce a mám to v sadomasochism. hodnotově nastavené dnes správně a vždy jsem měl! - mám zdravou hrdou sebeúctu, proto tolik nenávidím nezávazný intimní sex bez lásky, resp. nezávaznou fyzickou intimitu bez lásky - chlapum to dnes nedělá problémy, já bych s tím žít nedokázal a nemohl! Ty swine bych za to zabil. MD.

• MartinDyntar

Rád bych někdy v budoucnu i přidal na server na web Webshare.cz v hudebním formátu MP3 kdysi právě i z minulosti ze serveru z webu Ulož.to stažené dnes vzácné 3 celé hudební alba Ukrajinských Veremiy z let, z období právě roku 2012 až 2016, tzv. dnes hudebně unikátní, hudebně dnes zcela jedinečný a nezaměnitelný "Melodic Heavy Folk", melodický folk metall, moderní rock i metall právě dnes Ukrajinských Veremiy, za které jsem Nikky vděčný, že je sdílela právě na serveru na webu Ulož.to a také i na 35 nejlepších dnes ruských populárních, resp. dnes melodicky pop rockových ruských písní od 80.let až po rok 2012! sledující a mapující dnes podrobně celou ruskou populární, resp. dnes celou melodicky pop rockovou ruskou hudební scénu právě od samotných 80.let v Rusku. Budu se snažit sdílet celá 3 hudební alba Ukrajinských Veremiy právě na serveru na webu Webshare, potřebuju k tomu ale ještě čas, dejte mi k tomu ale ještě nějaký čas!, děkuji. S pozdravem volnomyšlenkář a levicový humanista Martin Dyntar.

• MartinDyntar
    Vyjádření se k nehumánnímu, k nelidskému a ke špatnému systému dnes psychiatrické péče v České Republice! Doslov
    ke psychiatrii a doslov k nehumánnímu, k nelidskému a ke špatnému dnes
    systému psychiatrické péče v ČR!! Vyjádření se k nehumánnímu, k
    nelidskému a ke špatnému systému dnes psychiatrické péče v České
    Republice! "zkurwený
    psychiatři, co o schizofrenii nenapíšou
    nikdy nikde na internet celou skutečnou už dnes pravdu!! Swině jedny!!
    To
    hluboké společenské Stigma schizofrenie je ve společnosti dnes nejvíce
    hlavně díky nim, a to chtějí kontrolovat swině jedny vždy hlavně i co
    nejvíce a mit schizofreniky, pro ně jen psychopaty vždy pod sadistick.  dnes co největší dnes už dominantní kontrolou, jak lidi s duševním
    onemocněním dnes vždy nejlíp ovládat, a tzv. před nimi vždy chránit
    celou dnes Paranoidně už nemocnou a zkurwenou společnost jaká je, která
    je sama nemocná, sama dnes agresivní i sama dnes nenávystná, ale to už
    slavný psychiatři, kteří vždy přece mají dnes sami už tabulky vždy přece
    na všechno, bohužel dnes už sami často vubec nevidí že jejich
    psychiatrické prášky by už dnes skutečně i upřímně měli žrát dnes bez
    rozdílu a bez výjimky vždy už všichni! Ale né, jen právě vždy s
    psychiatrickou vždy už diagnozou jsou nejvíce nemocný a nejvíce vždy i
    nebezpečný vždy pro společnost, kterou je přece třeba před nimi vždy
    chránit! Kdy se to lidské bezpráví ve společnosti už změní?! Kdy se to
    všechno konečně dnes změní?!!! Systém psychiatrické péče je dnes špatný a
    nehumánní, nelidský a zkurwený vždy nejlíp udržovat vždy už lidi nejlíp
    vždy v permanentní v typicky dnes vždy české podřízenosti, v
    permanentní v typicky dnes vždy české připosranosti a v permanentní v
    typicky dnes vždy české zbabělosti!! Všichni se přece dnes bojí a
    všichni dnes přece žijí v neduvěře a ve strachu!! To snad není také už
    Paranoia?! Rozhodně je, i bez psychiatrické dnes už i samotné diagnozy.
    Nezapomínejte už dnes sami nikdy na to!! pro špatný zkurwený systém,
    jaký je, a pro společnost, jaká dnes je, jsou lidi s duševním
    onemocněním dnes vždy nepotřený a vždy odpad společnosti a tak se vždy s
    nimi dnes vždy bohužel už i jedná!!" (psychiatrické léky pravidelně
    užívám, přesto svuj názor na dnešní špatnou a zkurwenou dnes
    psychiatrii už asi nikdy nijak osobně nezměním!!)                                                                                                                                                                                                                                                                                                            Volnomyšlenkář a levicový anarchista i levicový humanista Martin Dyntar, Trutnov. "Pro lepší dnes Trutnov!".

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit